Februari 2007 mama's

Discussie in 'De mama's' gestart door IkenKleine, 7 feb 2007.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
  1. Jodi

    Jodi Fanatiek lid

    17 jan 2006
    1.696
    0
    0
    Wow, Lisette, gefeliciteerd :)
    Lekker vooruit zicht, april vakantie.
    Wij hopen in november naar St Maarten te gaan, samen met Marjanne en rest van de fam. :)
    Enne veel succes met je nieuwe baan, hopelijk blijft ie bevallen.

    Hebben jullie hier ook last van: baby slaapt minder ocerdag en nu kom je energie tekort. Normaal als Marije sliep kon ike ven bij tanken, maar aangezien dat steeds korter is lukt het bijtanken niet zo.

    Heb jullie toch wel eens iets verteld over onze "fijne" buren.
    Staat wat over in onze krant online, dan vooral de reacties eronder.
    http://www.nhd.nl/nieuws/stadstreek/ken ... 071282.ece

    He Pendrag, hoe was het ?
     
  2. Bab28

    Bab28 Fanatiek lid

    5 sep 2006
    1.120
    0
    36
    Secretaresse
    Maas en Waal
    Hoi,

    zo ben weer een beetje bijgekomen. Pfff een dagje carnavallen (van 15 tot 01.30 uur) gaat je niet in de koude kleren zitten als je bijna 30 bent. Ik lag om 3 uur in bed en om 6 uur wilde Luukje graag een speen. Heb wel enorm genoten en me heerlijk uitgeleefd. Inmiddels wel bijna de stem kwijt maar dat mag de pret niet drukken. Volgend jaar gaan we weer op stap!

    @Pendrag: Hoe was het?
    @Jodi: Wat een bijzondere buren!
    @Lisette: Heel voorzichtig: gefeliciteerd! Dat is nog snel gegaan! En fijn dat je lekker aan het werk bent.

    Zo, vanmorgen zijn we met onze poezendames naar de dierenarts geweest om ze testen op aids en leukemie (jaja, bestaat ook al in dierenland!). Gelukkig zijn ze allebei "vrij" en dus niet bezet. Ga zo onze eerste dame naar haar "man" brengen zodat we over 9 weekjes kleine poesjes mogen begroeten. Luuk is een beetje van slag. Ik heb hem om 16 uur in bed gelegd omdat hij erg moe was (had ook al van 10-13 geslapen). Heb hem net maar wakker gemaakt (sliep heel diep) want hij moest nog avondeten. Gelukkig is hij nu lekker vrolijk met zijn garage aan het spelen. Hij snapt al prima dat de autotjes van boven naar beneden kunnen rijden.
     
  3. Pendrag

    Pendrag VIP lid

    26 jul 2006
    6.458
    1
    0
    Meiden, het was fantastisch! We hebben enorm genoten. Het hotel was super! We werden enorm gastvrij onthaalt. Heerlijk genoten van het samen in bad zitten, echt genoeg ruimte voor ons beiden. Uiteten leek eerst wat moeilijker. We zouden naar Van Ruysdael maar vonden het toch ook wel lekker om in het dorp te eten. Helaas was het restaurant van onze keuze vol. Toen toch naar Van Ruysdael. Ook vol en we werden erg onbeleefd te woord gestaan. Uiteindelijk In de Kas gegeten. Super tentje, lekker gegeten. Vooral de voorgerechten waren jammiejammie. 's Ochtends lekker uitgeslapen, nog even gebadderd en op ons gemak ontbeten. En natuurlijk kun je niet in Wijk aan Zee zijn geweest zonder een lekker strandwandeling. Daarna naar de Bazaar in Beverwijk. Heerlijk geslenterd. Nog even bij de Prenatal langs, kijken naar een duowagen. De Urban wordt het zeker niet. Volgens mij past Jarissa nu al niet meer in het buggy-gedeelte en de wagenbak is ook al zo enorm ieniemini. Helaas hadden ze de Easywalker duo niet staan.
    Op ons gemak naar Groningen gereden en daar bij de Chinees gegeten. Heerlijk maar toen het hoofdgerecht kwam, waren we opeens toch in tijdnood. Toen wij bij Ilse kwamen, was het voorprogramma al bijna afgelopen. Vond het persoonlijk niet erg, concert was niet zo. Ron heeft wel enorm genoten.

    Wij hebben in ieder geval besloten hier een jaarlijks evenement van te maken. We gaan gewoon alle kamers (tenminste, die met een groot bad) proberen! Mijn moeder en Jarissa hebben het ook heel goed gehad.

    Sinds vandaag kan Jarissa kruipen! Nog geen meters maar de start is er.

    @Lisette: van harte meid! Heerlijk voor jullie.
     
  4. daphne78

    daphne78 VIP lid

    10 mei 2006
    7.311
    0
    0
    Nijmegen
    Pendrag, fijn dat Jarissa nu kan kruipen, oke einde van je rust hihihi. En fijn dat het weekeindje weg geslaagd is.

    Lisette, klinkt raar maar ik had van de week al zo'n gevoel. Was eerder berichtje van je tegengekomen en toen kreeg ik het gevoel dat je zwanger zou zijn.

    Liefje, ik weet niet of ik een tweede ks ga krijgen, maar soms denk ik dat ik dat minder erg zou vinden dan een natuurlijke bevalling. Ben er op bepaalde momenten wel mee bezig. Maar denk dat ik alles maar op me af moet laten komen :D In ieder geval sterkte deze week.

    Vandaag zijn wij naar Oeteldonk geweest, was wel leuk. De groep was alleen een beetje te groot, er was constant wel iemand weg dus het was moeilijk om ergens anders heen te lopen. Op een gegeven moment kreeg ik wel echt last van mijn rug en kreeg ik mijn bekken niet meer gekanteld om te ontlasten, en toen zijn we weer terug gegaan. Ik zeg "we" want Mark had me verrast door met me mee te gaan, echt suuuuuper gaaf van hem! (Hij is geen liefhebber van carnaval, en we hebben nog nooit samen carnaval gevierd). Maar hij wilde voor mij wel een keertje mee...
    Op dit moment is de kleine flink tegen mijn buik aan het trappen, heb beetje strakke broek aan voor mijn gevoel.

    Nou tot later maar weer
     
  5. Jodi

    Jodi Fanatiek lid

    17 jan 2006
    1.696
    0
    0
    @ Pendrag, Wat fijn dat het hotel je zo is bevallen :) lekker je dat badderen met zijn 2en. Stom dat ze je zo grof te word stonden bij Ruysdeal. Welk restauranrt hadden jullie anders in Wijk aan Zee gevonden. Ben zelf nog nooit in de Kas geweest. Welke voorgerechten kan jeaanraden?

    @ Daphne, wat leuk dat Mark meeging zeg. Wij vieren hier geen Carnaval... We vieren hier kermis, dan is het hel dorp 3 dagen dronken, is in september.

    Vind het zo leuk om jullie verhalen over zwangerschap etc. te horen, ja, zelfs de kwaaltjes.
    Over een paar maandjes stop ik ook weer met de pil :)
     
  6. Pendrag

    Pendrag VIP lid

    26 jul 2006
    6.458
    1
    0
    @Daphne: ik heb altijd veel plezier gehad van mn spiraaltje. Kan het je echt aanbevelen. Drastischere maatregelen kun je volgens mij beter pas nemen als je ontzwangerd bent (volgend jaar ofzo).
    Leuk dat jullie samen carnaval hebben gevierd!

    @Jodi: in Wijk aan Zee wilden we naar Klein Zwitserland. Hoteleigenaar vond dat de beste keuze. Sonnevanck zag hij ook zitten maar daarvan vond ik de kaart niet echt geweldig. Voorgerechten In de Kas: carpaccio en de gepelde gamba's met lauwwarme salade. Zelden zo'n lekkere salade gegeten!
    Leuk dat jullie ook over een 2e aan het denken zijn.

    Heb vanmiddag wel gelachen. Buren hebben afgelopen weekend de paarden gevoerd (mn moeder krijgt volgende week een nieuwe heup en kon ze dus niet voeren). Nu heeft de buurman de datum + 9 maanden in z'n agenda gezet. Hij dacht echt dat we afgelopen weekend saampies een nieuwe liefdesbaby gingen maken. Haha, buurvrouw moest ook lachen toen ik zei dat hij 13 weken achterliep.
     
  7. Jodi

    Jodi Fanatiek lid

    17 jan 2006
    1.696
    0
    0
    ha ha, grappig zeg, alvast in zijn agenda zetten, hihi
    Hmmm, die voor gerechtjes moet ik ook maar eens gaan proberen.
    Ben nog nooit in Klein Zwitserland geweest, misschien toch ook maar eens proberen.

    Oja Pendrag had nog een vraagje, slaapt Jarissa nog steeds op der buikje? en hoe doe je dat dan, met slaapzak, zonder. Wat als ze der dekentjes aftrappelt. Merk heel vaak dat Marije ook wilt draaien, in ieder geval zij en soms wel buik maar ze kan dan niet meer terug draaien met der slaapzakje aan.


    Jaaaa, mijn ouders gaan ook mee op vakantie naar Sint Maarten. We gaan dus met zijn 8en :) Kan nu nog voordat we voor Ted en Marije de volle pond moeten gaan betalen. Echt leuk dat we met zijn alle gaan. Heb er zo'n zin in. (behalve het vliegen dan 10uur....)
     
  8. Pendrag

    Pendrag VIP lid

    26 jul 2006
    6.458
    1
    0
    @Jodi: nee, Jarissa slaapt nu weer op haar rug. Was alleen toen ze zo enorm verstopt zat dat ze op haar buik sliep. En dan zonder slaapzak. Nu ligt ze met slaapzak op haar rug. Zo blijft ze ook slapen. Alleen als ze wakker is, gaat ze nog wel eens draaien en rollen.
     
  9. runner

    runner VIP lid

    12 jan 2006
    5.387
    0
    0
    katwijk ZH
    Lisette, gefeliciteerd!
    Leuk zeg een brusje voor Sofie!

    Pendrag, lekker hoor even bijtanken.
    Grappige buurman! ;)

    Jodi, Super joh, naar st maarten!
    Ook makkelijk eigen oppas mee. ;)

    Daphne, lekker uit je dak gegaan? :)
    Komt Mark niet uit die omgeving dat ie carnaval niets vind?

    Marjanne, lekker is dat zwemmen he?
    Zijn jullie met z'n 3tjes gegaan?

    Bab, lijkt me echt leuk een nestje!
    Hopelijk weet die kater wel van wanten. ;)

    Liefje, spannend hoor!
    Nog 2 nachtjes en dan heb je je zoontje al in je armen!

    Hier gaat het ook lekker.
    Vanmorgen was ik Ruben z'n fles aan het klaar maken toen het opeens verdacht stil werd in de gang.
    Ik met m'n hoofd om de hoek, staat onze klauter kabouter op de 2e tree van de trap. :rolleyes: moeten we ook maar even snel wat aan doen. :)

    A.s vrijdag krijg ik een nieuw gastkindje.
    Dit keer lekker in ons eigen huis.
    Is een meisje van net 1 jaar, lijkt me wel gezellig.
     
  10. Bab28

    Bab28 Fanatiek lid

    5 sep 2006
    1.120
    0
    36
    Secretaresse
    Maas en Waal
    @Runner: Rubens verjaardag komt ook lekker dichtbij! Spannend. Ben je al druk met de voorbereidingen voor zijn eerste feest? Leuk he, kleine poesjes! Ze is gisteravond voor het eerst gedekt en ze was helemaal ontdaan. Volgens haar fokster (daar woont nl de kater) heeft ze gekrijst als een speenvarken.

    Onze bedoeling was om het nieuwe jaar goed te beginnen met ons kleine boefje maar helaas is dat ons nog niet gegund. We zijn gisteren bij de kinderarts geweest (update 10,5 kg en 78,3 cm). Ze was best tevreden over zijn reflux dus de Zantac is gestopt en Movicolon gehalveerd. Hopelijk blijft dit goed gaan en kan alles stopgezet worden. Vwb het niet op zijn beentjes willen staan denkt ze dat hij "sitting on air" houding aanneemt. Dit betekent dat hij zijn beentjes in zithouding trekt als je hem neer wil zetten. Is wss niets ernstigs maar het duurt wel een tijd voor hij zal gaan staan of lopen. Ok, kunnen we wel mee leven en de fysio blijft hem volgen. Toen haalden we het "oorprobleem" aan...Ze vond het toch wel noodzakelijk om bloed te laten prikken omdat hij vaak ziek is voor zo`n kleintje (en dan ook heftig ziek..) Ze wil graag weten wat zijn afweersysteem doet. Dus wij bloed laten prikken (ohoh wat was dat zielig)grote naald in zijn arm, 4 buizen bloed eruit gehaald. Hij was echt enorm verdrietig maar na het krijgen van zijn "prikdiploma" zakt het snel weg. Gisteravond kreeg hij ineens een hele arm vol met rode puntjes en blauwe plekken en zwol zijn armpje op. Ik meteen ha-post gebeld. Aangezien het alleen zijn geprikte armpje is vond ze het geen accuut geval maar moest ik wel vandaag naar de HA toe. Dus daar ben ik vanmiddag geweest. En die schrok toch wel! Wss is er wat beschadigd met het prikken waardoor hij allemaal onderhuidse (stuk of 100, overdrijf niet) bloedinkjes heeft gekregen. Moeten hem heel goed in de gaten houden en bij elke minimale verandering moet hij meteen terug. Als het vrijdag niet weg is moet hij weer naar de kinderarts. Jee, arm ventje! Hij heeft ook echt enorme pech. Heb hem net gebadderd en zijn armpje was 2 x zo dik als het gewone armpje. Moe en beetje misselijk heb ik hem om 17.45 uur in bed gelegd waar hij nu lekker ligt te slapen. Had vandaag op het kdv nl ook gespuugd dus heb net maar Motilium gegeven aangezien hij ook nauwelijks wilde eten vanavond...
     
  11. rianne23

    rianne23 Actief lid

    1 feb 2007
    401
    0
    0
    ergens in friesland
    bab het zit jullie ook niet mee de laatste tijd. arm ventje!

    hopelijk trekt zijn armpje gauw weer bij!

    knuf voor je ventje

    liefs rianne
     
  12. Pendrag

    Pendrag VIP lid

    26 jul 2006
    6.458
    1
    0
    @Bab: knuffel voor Luuk.

    @Rianne: ben je binnenkort een woensdag vrij? Doen we weer een bakkie.

    Vandaag op kraamvisite geweest. Bij vriendin die op Jarissa's verjaardag was uitgerekend. Maar de kleine meid heeft besloten al op 13 januari ter wereld te komen. Jeetje, wat klein, zo'n baby. Maakt me wel nieuwsgierig naar augustus.
     
  13. rianne23

    rianne23 Actief lid

    1 feb 2007
    401
    0
    0
    ergens in friesland
    @ pendrag

    aankomende woensdag ben ik vrij. de 13 e past het je dan? zal ik bij jou komen dan?
     
  14. daphne78

    daphne78 VIP lid

    10 mei 2006
    7.311
    0
    0
    Nijmegen
    Bab, het is wel tijd dat het wat beter blijft gaan met Luuk he.. Wie weet komt er iets uit de bloedtest dat het verklaart dat hij zo vaak ziek is.

    dames, ik word echt dik nu hihihihi (foto's in album, net als ik in pak waar ik er wel heeeel dik uit zie hahaha). Merk het goed. Gisteren bij zwangerschapszwemmen trok mijn buik helemaal naar beneden met het buikzwemmen, dan is rugligging voor rug prettiger, maar ik zwem liever op mijn buik.
     
  15. rianne23

    rianne23 Actief lid

    1 feb 2007
    401
    0
    0
    ergens in friesland
    daphne mooie buik hoor! groeit goed
     
  16. Bab28

    Bab28 Fanatiek lid

    5 sep 2006
    1.120
    0
    36
    Secretaresse
    Maas en Waal
    Het is idd echt een klein pechvogeltje! Ben die ritjes naar het zh en de ha al wel zat. Wil dat het hem eens meezit! Na onze wintersport gaat het vast beter!

    Maar eh mooie buik Daphne! Groeit lekker door! Hoe voel jij je?
     
  17. Jodi

    Jodi Fanatiek lid

    17 jan 2006
    1.696
    0
    0
    Wow. mooie buik Daphne :)

    Ben zo blij, na 2 jaar weer onder 80kg (79.5) Hoera :)
    is nu 4kg vanaf.
     
  18. liefje

    liefje Actief lid

    12 okt 2005
    404
    0
    0
    verpleegkundige
    willebroek
    Morgen is het zover, dan word ons tweede zoontje met een keizersnede geboren, mijn zenuwen razen ik weet niet of ik veel ga slapen vannacht.
     
  19. rianne23

    rianne23 Actief lid

    1 feb 2007
    401
    0
    0
    ergens in friesland
    @ liefje veel succes morgen en ga lekker genieten van je kleine man. we horen weer snel van je! ga voor je duimen en zal aan je denken :hugg:
     
  20. Jodi

    Jodi Fanatiek lid

    17 jan 2006
    1.696
    0
    0
    Dikk knuffel voor Liefje vandaag :)
     

Deel Deze Pagina