cystes en zwanger worden!(zwanger zijn??)

Discussie in 'Zwanger worden' gestart door miekie82, 20 jul 2006.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
  1. miekie82

    miekie82 Fanatiek lid

    8 jul 2006
    2.797
    28
    48
    noord holland
    Ik ben vorig jaar geopereerd aan een cyste van 6 cm doorsnee! Deze zat op mijn eierstok! :oops: Ik heb een jaar lang verplicht de pil moeten slikken, en in maart groen licht gehad van de gyn om voor een kleintje te gaan! Ze hebben me verteld dat het geen invloed heeft op het zwanger worden, maar soms komt toch die twijfel... :evil:
    Wie heeft er nog meer last of last gehad van cystes op de eierstokken? Ik ben wel benieuwd of er hier vrouwen zijn die zwanger zijn geworden ondanks de cystes!
     
  2. olga

    olga VIP lid

    26 mei 2006
    10.528
    0
    0
    woerden
    Hoi miekie,
    Ik heb echt geen idee, maar ik zou als ik jou was de gyn maar vetrouwen, want hij heeft er voor geleerd. En je moet maar zo denken dat je ook twee eierstokken hebt, toch?!
    Hoop dat je nog wat verhelderende antwoorden krijgt,
    groetjes olag
     
  3. mummy

    mummy Bekend lid

    26 mei 2006
    664
    0
    0
    Ik ben na 2 uitwendige cystes (op de plek van de hechting van de bevalling) in 1 keer zwanger geraakt toen we het probeerden. Het is helaas een miskraam geworden.
    Deze cyste met die van jou vergelijken is misschien appels met peren vergelijken, maar dit is mijn ervaring ermee... Succes met zwanger worden!
     
  4. deborah

    deborah Actief lid

    2 dec 2005
    348
    0
    0
    ik ben 2 keer geopereerd aan een cyste op beide eierstokken.
    ( een eierstok is vrijwel hellemaal verwijderd )

    IK heb 1 miskraam gehad maar dat is al 7/8 jaar geleden.

    maar zie hier ik ben nu 39 weken zwanger , in die zin is zwanger raken geen probleem geweest.
     
  5. Kaatje85

    Kaatje85 VIP lid

    14 jul 2006
    35.431
    47
    48
    Vrouw
    Zuid-Holland
    Mijn vriend vroeg het zich vanmiddag nog af. Ik heb 28 mei een bloeding aan mijn eierstok gehad veroorzaakt door een cyste, de gyn heeft alleen gezegt dat ik tot 1 sept rust moet nemen en geen clomid krijg omdat mijn eierstokken dan overwerkt raken maar ze heeft verder geen "verbod" gelegd om zwanger te worden dus dat zal wel goed zitten. XxX Kaatje
     
  6. smoekie

    smoekie VIP lid

    7 mrt 2006
    5.543
    1
    0
    ik weet natuurlijk niet of je er aparte namen voor hebt en wanneer ze precies gaan opereren, maar ik had afgelopen januari een follikelcyste van 5 cm (weet niet of jij ook zo'n cyste had of dat er verschillende soorten zijn die je kunt hebben) op(bij?) mijn eierstok en een onstoken baarmoeder...ik heb toen ook medicijnen voorgeschreven gekregen (duphaston) om alles rustig te maken dmv menstruatie te regelen, en het moest vanzefl weggaan, en bij de echo toen bleek de cyste in eerste instantie ook weg te zijn, maar later bleek dus dat ie er nog wel zat, pas bij de keer erna was echt niets meer te zien en ook de laatste keer anderhalve week geleden was niets meer te zien, hoewel ze ook mij vertelden dat dit niets afdeed aan een eventuele zwangerschap, ben ik voor mij zelf eigenlijk pas in de 2e ronde daar ik nu pas 2x nergens geen last van heb gehad, maar afgelopen ronde weer verspild is geweest en ik daarvan maar moet afwachten tot volgende week woensdag of dit geen gevolgend heeft gehad, en morgen ook niks wordt jammer genoeg... :(
     
  7. Deb

    Deb VIP lid

    19 jul 2005
    7.394
    0
    0
    Noord- Scharwoude
    ik had geen cyste's op of bij maar in me eierstokken , heb een laproscopie gehad waarbij ze zijn verwijderd en zelfde maand was ik nog zwanger

    niks te horen gekregen toen der tijd van me gyno ik mocht door voor ivf omdat we al 5 jaar bezig waren
    bij het intake gesprek kreeg ik pas te horen dat ik cyste's had
    maar bleek toen al spontaan zwanger te zijn wat ik niet wist
    tijdens de eerste test van ifv (zwem test van de zaadcellen in een goedje wat ze hadden gemaakt met bloed van mij ) weet niet precies hoe je dat noem :oops:
    die uitslag was zeer slecht maar dat klopte ook wel want als je zwanger bent maakt je lichaam afweerstoffen

    dus een nadat je een cyste gehad hebt zo zie je maar kan je wel degelijk spontaan zwanger raken

    succes meiden
     

Deel Deze Pagina