Kledingstijl van je man

Discussie in 'De lounge' gestart door NavyCrimson91, 28 jan 2017.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
  1. NavyCrimson91

    NavyCrimson91 Niet meer actief

    Zo ken ik de mijne ook :D

    Hij is alleen nogal klein, waardoor hij icm die kledingstijl jong overkomt. Als zijn pet dan afgaat, zie je de mensen opeens kijken van 'o, hij is helemaal niet zo jong als ik eerst dacht'.

    Ik moet overigens zeggen dat hij met een net overhemd aan ook wel heel lekker is :p
    Maar ik heb sowieso wat met mannen strak in pak. Maar ik geloof dat de meeste vrouwen dat hebben, nietwaar?
     
  2. Sleepless

    Sleepless Bekend lid

    1 jun 2013
    892
    173
    43
    Vrouw
    Brabant
    Mijn vriend houdt van snowboarden en surfen en alles wat daarbij komt. Draagt dus in zijn vrije tijd alleen maar kleding van surfmerken, vooral quiksilver. Alles, letterlijk alles (jahaaa, ook ondergoed en sokken :D) is van quiksilver. ;)
     
  3. SYRV

    SYRV Fanatiek lid

    29 nov 2009
    3.133
    453
    83
    Hier ook! Alleen van echt baggy broeken is hij een beetje af gestapt. Waar je hem een paar jaar geleden echt niet in een wat strakkere broek zou krijgen (want dat zou niet lekker zitten bij de edele delen;)) is hij nu zo waar omgeslagen. Maar in dat echte skinny gebeuren zal je hem nooit vinden. Ik vind de kledingstijl van mijn vriend echt leuk, hij kleed zich altijd modieus en heeft totaal geen moeite om iets te vinden wat hem mooi staat. Hij draagt alleen sneakers, maar hij heeft ze variërend van net tot casual. Ik vind het prima, het past bij hem. Hij wil naar eigen zeggen als hij later "groot" is zich wel wat netter gaan kleden. Hij is bijna 32;)
     
  4. ElizaR

    ElizaR Niet meer actief

    Mijn man draagt alleen Floris van Bommel. Absoluut geen sneakers dus.
    Kledingstijl is een klassiek kak. ;) merken zoals Tommy Hilfiger, Mc Gregor, Gant enz.
    Ik hou er van, draag zelf ook die stijl en de kinderen ook.
     
  5. Rubydooby

    Rubydooby Actief lid

    4 sep 2016
    156
    1
    18
    Vrouw
    Buitenland
    Mijn man geeft niet veel om kleding, ik moet hem altijd aansporen om iets nieuws te kopen en kopen dat dus altijd samen, want hij wilt weten of het hem wel staat. Hij heeft daar echt geen idee over en is best onzeker over zijn buikje. Hij draagt altijd casual. Soms bestel ik wel eens een leuk shirt voor hem online (meestal bij Society6.com)
     
  6. honeyy

    honeyy VIP lid

    5 nov 2008
    7.635
    44
    48
    verkoopster babyspeciaalzaak
    Tja zijn stijl..

    Hij loopt heel de dag in camouflage of sport kleding. Zodra hij uit zijn werk komt is het jogging broek, trainingsbroek + simpel shirt. Als er ergens heen gaan jeans, shirt / polo / blouse / trui met sneakers (adidas of Nike air max)
     
  7. Victoria30

    Victoria30 Fanatiek lid

    1 nov 2016
    2.082
    320
    83
    Vrouw
    De kledingstijl van mijn partner: wat er bovenop de stapel ligt en anders het liefst zo oud en bekend mogelijk..

    Als ik ruzie wil moet ik opperen om hem mee uit shoppen te nemen.

    Eindstand ik koop nieuwe kleding en sommige kleren worden op magische wijze door de wasmachine opgegeten.
     
  8. Hopsatee

    Hopsatee Niet meer actief

    Mijn man draagt thuis meestal spijkerbroek met een sweater of trui. Op zijn werk idem maar dan een broek, pantalon of pak. Schoenen zijn netjes geen sneakers

    Hij ziet er wel verzorgd uit maar hij geeft er niks om en is kleurenblind. Dus ik ga altijd mee shoppen voor hem haha
     
  9. Ligero

    Ligero VIP lid

    1 aug 2011
    6.805
    1.516
    113
    Mijn man heeft vaak broeken die slecht zitten. Hangend in het kruis, slobberig en als hij hurkt zie je zijn boxershort of erger zijn bilnaad. Daarboven altijd een simpele sweater of wat ruimer shirt. En zn Adidas eronder.
    Ik zou graag willen dat hij iets aantrekt wat hem mooier past maargoed zelf ben ik ook geen Fashion wonder haha dus hij heeft dezelfde ergernis over mij :p
     
  10. prinses

    prinses VIP lid

    20 mei 2006
    18.334
    1
    36
    Zo'n type is mijn man ook. Hij geeft meer om kleding dan ik. Alhoewel het wel beter wordt met me, nu ik ook de duurdere merken gevonden heb. Daar zit de pasvorm voor mijn figuur net iets beter.
     
  11. Lovelive3

    Lovelive3 Bekend lid

    1 sep 2016
    878
    65
    28
    #51 Lovelive3, 29 jan 2017
    Laatst bewerkt: 29 jan 2017
    het maakt mijn man niets uit wat hij aandoet, dat vind ik juist vervelend. als mijn man lelijke kleding aanheeft dan zou ik hem dit wel laten weten. ik zou niet weten waarom ik dat niet zou zeggen als ik anders niet zo goed met hem over straat durf.
    onlangs zooooo genant..
    we hadden een verjaardag en man knoeide met taart op zijn broek. volgende ochtend bij zwemles zag ik dat hij die broek nog aanhad en die vieze vlekken leken op totaaaal iets anders. ik schaamde me rot en heb hem weggestuurd :p
    man draagt casual trouwens, heb vrijwel alles zelf gehaald dus ik ben verder wel tevreden, al wil hij het langer aan dan mij ( ik vind het dan versleten maar het is zijn lievelings..)
    overigens staat alles hem wel, zelfs een vuilniszak :p omdat hij een mooie lichaamsbouw heeft.
     
  12. Mithay

    Mithay Actief lid

    10 feb 2016
    156
    0
    0
    NULL
    NULL
    Mijn man draagt casual. Spijkerbroek, t-shirt, overhemd en laarzen. Mijn man is groot en breed 😍 Al draagt hij een jute zak, ik vind het prima 😊 Hij draagt overigens geen sportschoenen, alleen op vakantie. Meestal koopt hij zijn kleding zelf.
     
  13. zonnestraal21

    zonnestraal21 Niet meer actief


    Maar een vies kledingstuk vind ik iets heel anders dan een broek die niet mijn smaak is.
     
  14. Joli86

    Joli86 Fanatiek lid

    13 feb 2013
    2.070
    97
    48
    Mijn man is vooral van de casual kleding, spijkerbroek met shirt of longsleeve. Soms een vest erover en 90% van de tijd met witte Nike air max eronder.
     
  15. tuc

    tuc VIP lid

    19 dec 2012
    51.705
    42.534
    113
    Mijn man vraagt zelf of ik zijn kleding wil kopen...heeft er totaal geen kijk op. Ik heb al meermaals dingen uitgelegd en laten zien zodat hij het zelf kan, maar hij ziet het gewoon niet. Ik vind het verder prima, dan kan ik kopen wat ik mooi vind:)
     
  16. Floeperd

    Floeperd Fanatiek lid

    16 okt 2013
    3.011
    2.368
    113
    Vrouw
    Mijn vriend draagt casual en sportief samen. Vlotte spijkerbroek, meestal Levi's of PME (hij is lang en heeft brede heupen) en daarboven een leuk shirt met soms een vest. Soms een hoodie en soms en leuke sweater. Heb er nooit wat op aan te merken.

    Maarrrrr.... zijn schoenen.. altijd sneakers en niet mijn smaak. Maar ach, als hij ze lekker vindt zitten en ze leuk vindt, wie ben ik om te zeggen dat hij wat anders aan moet.
     
  17. RoBiJe

    RoBiJe Niet meer actief

    Doordat mijn man bij zn nieuwe baan netjes gekleed moet gaan, doet hij dat in zn vrije tijd ook vaker. Hij hoeft niet strak in pak, maar wel nette schoenen en een nette broek met overhemd.
     
  18. Hilly1980

    Hilly1980 VIP lid

    23 jun 2014
    7.299
    3
    38
    Mijn man heeft absoluut geen gevoel voor wat bij elkaar past en hij heeft een hekel aan winkelen. Hooguit 1 of 2 keer per jaar krijg ik hem mee naar een winkel. Het liefste bestel ik spullen online of ik neem dingen mee uit de stad en dan kan hij het thuis proberen.

    Zijn stijl is meestal casual (jeans met een poloshirt of trui) en als we ergens heen gaan smart casual (nette broek met een overhemd en een trui).
     
  19. Hilly1980

    Hilly1980 VIP lid

    23 jun 2014
    7.299
    3
    38
    Ik ben echt dól op Lauren van Ralph Lauren. Heb ik voor het eerst in Amerika gekocht, maar is nu ook verkrijgbaar bij Zalando.
     
  20. Sifra

    Sifra Niet meer actief




    Haha, daar heb ik nou juist helemaal niks mee, ik zie liever de wat ruigere uitvoering van de man :);)
     

Deel Deze Pagina