Hoe snel zijn jullie gaan samenwonen..?

Discussie in 'De lounge' gestart door nijntje87, 1 feb 2017.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
  1. BloemJK

    BloemJK Fanatiek lid

    30 mei 2016
    1.184
    3
    36
    NULL
    NULL
    Wat een lieve reactie! :)
     
  2. Eline88

    Eline88 Niet meer actief

    Je zegt zelf al dat verliefd zijn leuk is. Dus dan weet je waarschijnlijk ook dat je nu nog in de fase zit dat je alles door een roze bril ziet. Aangezien er een kindje bij betrokken is, vind ik dat je meer tijd zou moeten nemen om deze man goed te leren kennen voordat je met hem gaat samen wonen. Ook al snap ik dat 2 keer verhuizen niet ideaal is.
     
  3. Koon

    Koon Niet meer actief

    Dit.
    Ik vind het echt bizar snel.
     
  4. Schuurpapier

    Schuurpapier Niet meer actief

    Tnx :) Ja weet je wat het is.. bij een onbekende had ik ook gezegd: veel te snel, wachten! Maar ik denk dat het echt van de persoon en de situatie afhangt. Ik ken TS en haar dochter, en ik denk dat ze een prima beslissing neemt als ze gaan samenwonen wanneer ze weer uit dit huisje moet :) En dat zeg ik echt niet om haar te pleasen, want ze weet dat ik daar eerlijk in ben, ook al is het niet altijd wat ze wil horen, haha :p

    Maar ik vind dus dat het van zoveel meer factoren afhankelijk is dan tegen de tijd van samenwonen zo'n 4/5 mnd samen te zijn, of al 5 jaar.
     
  5. BloemJK

    BloemJK Fanatiek lid

    30 mei 2016
    1.184
    3
    36
    NULL
    NULL
    Klopt, daar heb je helemaal gelijk in. Er zijn heel veel verschillende factoren. En wij hier op dit forum kunnen dat onmogelijk inschatten.
    Het enige wat wij hier kunnen doen is putten uit onze eigen ervaringen en inderdaad aangeven wat wij in een dergelijke situatie zouden doen. Maar dat is dan wel onze reactie met onze ervaringen. Dat heeft weinig met TS te maken natuurlijk. En het heeft al helemaal geen zin om over de situatie van TS te oordelen, want waarschijnlijk is dit een hele korte versie, en nog wel geschreven ook. Daarvan kun je al helemaal geen totaal beeld hebben dus er valt simpelweg niet te oordelen.

    In mijn geval heb ik bepaalde dingen meegemaakt waardoor ik zeg dat ik het niet zou doen. Maar daar heeft TS niets aan. Want die dingen zijn mij overkomen, en dat wil zeker niet zeggen dat die haar zullen overkomen.

    Fijn dat je haar steunt, dat zal haar zeker helpen bij haar beslissing. Het zal wel een verschil zijn als je iemand hebt waar je op terug kunt vallen, emotioneel gezien, en je ei kwijt kan als het mis gaat :)
     
  6. Bailief

    Bailief Niet meer actief

    Je klinkt echt gelukkig! Ik ben blij voor je 😘

    Ik denk dat jij met jouw geschiedenis prima in staat bent om aan te voelen of dit wel of niet kan en of je dochter dit wel of niet aan kan. Ik hoop dat jullie heel gelukkig blijven samen!
     
  7. Youtan

    Youtan VIP lid

    9 jun 2015
    6.390
    4.245
    113
    Vrouw
    Na een week ☺️, we kenden elkaar wel al 'langer'. Hij was mijn buurman.... dus dat is misschien wel anders en zit je makkelijker gelijk bij elkaar. We hebben nog een half jaar mijn huis asngehouden en zijn vanuit twee appartementen, naar één grote-mensen-huis gegaan.
    Dat was 16 jaar geleden.
     
  8. sunshineS1976

    sunshineS1976 Niet meer actief

    Ik zou absoluut wachten. Voor je dochter. De roze bril nu en dat vrijstaande koophuis met waars een zee aan ruimte klinkt ntl ideaal maar niet alles is wat het lijkt.
    En tuurlijk gaan veel relaties wel goed maar wat als dit hem toch niet blijkt te zijn? Weet niet of de papa in beeld is maar dan moet je dochter weer iemand verliezen waar ze dol op is...geef het tijd. Ga samen even weg als dochter bij opa en oma logeert.
     
  9. mam1991

    mam1991 VIP lid

    17 jan 2013
    10.071
    2.096
    113
    Ben na 3 maand bij mijn man ingetrokken. Maar dat kwam puur door de gezondheidsklachten die ik kreeg door het ventilatiesysteem in mijn ouderlijk huis. Het was als test om in de kerstvakantie eens 2 weken bij hem in te trekken om te kijken of mijn klachten minder werden. Inmiddels wonen wij hier al meer dan 7 jaar 😂
     
  10. moes

    moes Fanatiek lid

    20 jul 2006
    2.765
    9
    38
    wij kochten na 3 maanden samen een huis...
    We hebben allebei kinderen en gaat nu nog steeds super!
    Als t bij beiden goed voelt, dan gewoon doen!
     
  11. Beheer

    Beheer Administrator
    Medewerker

    11 feb 2005
    16.108
    2.838
    113
    Op verzoek van TS gesloten.

    Met vriendelijke groet,
    Beheer Zwangerschapspagina.nl
     

Deel Deze Pagina