Mirena geplaatst...draadjes niet zichtbaar

Discussie in 'Anticonceptie' gestart door prinses, 31 jan 2017.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
  1. prinses

    prinses VIP lid

    20 mei 2006
    18.334
    1
    36
    Ik heb vanmiddag een Mirena laten plaatsen. Volgens de huisarts in opleiding heeft ze alle stappen juist gevolgd, echter kon zij, en de andere huisarts die mee kwam kijken, de draadjes niet meer vinden. Ze is er zeker van dat ze deze niet te kort heeft afgeknipt. Nu moet ik een echo laten maken. Iemand zoiets al eens meegemaakt? baal er echt van.
     
  2. Sofie13

    Sofie13 Actief lid

    21 sep 2016
    197
    0
    0
    NULL
    NULL
    Bah wat naar zeg !
    Niet meegemaakt. De mijne was juist onvindbaar bij het verwijderen.
    Probeer je niet te veel zorgen te maken. De gynaecoloog kan veel meer. In het ergste geval zit ie niet op zn plek maar heeft de arts em er zo uitgehaald hoor. Wanneer mag je naar het ziekenhuis ?

    Btw ik heb er op aangedrongen, ook al was er geen medische noodzaak, om de spiraal in het ziekenhuis te laten plaatsen. Het gaf mij een fijner gevoel als de gynaecoloog het deed.
     
  3. prinses

    prinses VIP lid

    20 mei 2006
    18.334
    1
    36
    Ik heb inmiddels een echo gehad. Hij zit goed. Het verwijderen over een aantal jaar zal waarschijnlijk bij de gyneacoloog moeten gebeuren.
     
  4. Leraje

    Leraje Fanatiek lid

    19 apr 2013
    4.961
    2.790
    113
    Bij mij waren de draadjes ook nog voor de plaatsingsecho naar binnen geglipt. Niks aan de hand, hij zat gewoon goed. Voordeel is dat je man ze echt niet voelt hahah ;) De gyn moest 'm bij mij ook verwijderen via een hysteroscopie, maar dat stelde gelukkig niks voor.
     

Deel Deze Pagina