oktober 2006 mama's

Discussie in 'De mama's' gestart door rachel22, 29 okt 2006.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
  1. tweety

    tweety VIP lid

    2 okt 2005
    10.054
    0
    36
    dordrecht
    @gina het gesprek gaat niet door. ivm ziekte. foto staat op mijn telefoon moet hem er ff af halen alleen weet niet hoe hihi dus dat moet mannetje lief ff doen.

    @claudia gelukkig is vince weer wat beter. hihi door het krijt kruipen wat zal ie mooi gekleurd zijn geweest.

    nou meiden het gesprek van morgen is vanmorgen afgebelt die er bij zou zitten van p&o is ziek. ik wordt woensdag terug gebelt voor een nieuwe afspraak dus kan me langer voor bereiden of langer in de stress zitten hihi net hoe je het wil bekijken.
     
  2. Setteke

    Setteke Niet meer actief

    Hallo meiden!

    @ Misspuma, wat een leuke foto's van Keano bij de kapper. Is het gelukt om vroeg naar bed te gaan?

    @ Tweety, als het nou nog een selectiegesprek is voor je sollicitatie zou ik eerst niet zeggen dat je zwanger bent. Ik zou het pas zeggen als je verder komt, om te voorkomen dat je kansen meteen verkeken zijn. Jammer dat je nog wat langer moet wachten voor het zover is.

    @ Jacoba, beterschap daarzo! Hoop dat Martina weer gauw de oude is! werkt het drankje nog steeds goed?

    @ Silly, heerlijk weertje om paard te rijden van het weekend. Mooi dat Quinn zo lekker geslapen heeft bij opa en oma. Nog gefietst met Quinn?

    @ Claudia, oh wat lekker even zwemmen. Dat doen wij nooit, terwijl Tymen het wel heel erg leuk vindt. Het komt er gewoon niet van. Gelukkig gaat het beter met Vince.

    @ Gina, lekker even naar de kapper. Ik probeer mijn haar weer wat te laten groeien.

    Hier gaat alles lekker zijn gangetje. Dit weekend lekker van het mooie weer genoten. Zaterdag is Hilbrand met mijn vader en broertje in de tuin aan het werk geweest. De boom is gesnoeid en ze hebben een nieuwe schutting gemaakt met deur zodat we nu ook aan de andere kant van het huis naar voren kunnen komen. Nu met mijn auto is het een beetje krap op de oprit. Vandaag was ik lekker vrij, ik ben nog met Tymen naar de nieuwe promenade bij de spoorbrug geweest. Ze hebben het hier helemaal veranderd met een hogere brug voor de trein en daar is dus ook een soort promenade bij. Kun je heerlijk aan het water zitten en eendjes voeren. Er kwamen ook nog 2 treinen voorbij, Tymen zat te springen van plezier in zijn wagen. daar nog even heerlijk in het zonnetje gezeten.
     
  3. jacoba

    jacoba Fanatiek lid

    6 mrt 2006
    3.436
    0
    0
    tollebeek
    hey meiden

    Het gaat hier weer de verkeerde kant op. :cry:
    Vanmorgen hebben Agnita en Martina weer flink overgeven.
    Dus de dokter gebeld en die heeft ons doorgestuurd naar het ziekenhuis om bloed te prikken .
    Morgen krijgen we de uitslag.
    Op dit moment doen ze niets anders dan slapen en spugen :cry:
     
  4. MissPuma

    MissPuma Fanatiek lid

    29 dec 2005
    4.389
    0
    0
    Goede avond meiden,

    @ Jacoba: Ach jeetje je meisjes zo ziek, hopelijk is de uitslag van het bloed morgen goed! Sterkte en beterschap voor je meissie! Gaat alles met jou goed?

    @ Tweety: Wat leuk dat je Nathalie van Idols zag (ik kijk er niet naar), en leuk dat je Rene er mee op de foto hebt! Jammer dat het gesprek afgelast werd, meer tijd om je zenuwachtig te maken...!

    @ Claudia: Fijn dat het weer beter gaat met Vince, heeft hij dan nog erg last van diaree? Heerlijk hoor dat de kids zo lekker buiten hebben gespeeld bij je vriendin. Is de stoepkrijt nog uit zijn broek gegaan?
    Nee, vroeg naar bed gaan zat er helaas niet in haha, bleef weer voor de t.v. hangen :oops:.

    @ Gina: Heerlijk hé dat weertje kan er zo van genieten! Lekker hé jezelf zo af en toe bij de kapper laten verwennen. Keano vond het prima bij de kapper haha.

    @ Silly: Heerlijk hoor je ramen gelapt, heb ik vrijdag gedaan. Wij hebben ook een zwarte auto, en inderdaad zo lang blijven die niet schoon...jammer genoeg.

    @ Setteke: Fijn dat alles het gangetje gaat. Leuk dat Tymen die treinen leuk vond, Keano vind dat ook reuze interresant. En voel je de kleine al goed bewegen? Voel je je verder oké?

    Zo meiden daar ben ik weer eens...druk gehad met werken en was doodop.
    Ik voel me niet geweldig, ben misselijk, moe etc...waarschijnlijk een opkomend griepje :(. Moet gelukkig Vrijdag pas weer werken dus even uitrusten voor zover dat gaat met een ondeugende Keano.
    Ik heb trouwens een geboorteschilderij laten maken voor Keano dit is het resultaat:
    [​IMG]

    Liefs, misspuma
     
  5. Setteke

    Setteke Niet meer actief

    @ Jacoba, ach meisje toch! Het gaat niet echt lekker he? Sterkte met je zieke meisjes en ik hoop dat er niets bijzonders uit het onderzoek komen en dat ze dan gauw weer opknappen!

    @ Misspuma, Ik voel de kleine al regelmatig, soms ook wel een aantal dagen niet maar vandaag was hij/zij er weer! Heerlijk! Hopen dat je niet al te ziek wordt. Mijn moeder ligt ook al plat met een flinke griep. Het blijft maar heersen! Mooi schilderij hoor!

    Ik heb vorige week een afspraak gemaakt voor de screeningsecho voor 20 weken, kon helaas niet meer bij degene terecht van de vorige keer. Zat al vol. Nu moet ik naar het MCL maar daar krijg ik geen dvd! Zou nog wel naar babyview kunnen gaan maar daar doen ze alleen pretecho's. Dat kost 75 euro en dat vindt manlief wat te duur. Baal er zo van!
     
  6. MissPuma

    MissPuma Fanatiek lid

    29 dec 2005
    4.389
    0
    0
    @ Setteke: Heerlijk hoor als je de baby voelt geniet er maar lekker van :D! Jammer dat je geen DVD krijgt, ik heb toen wel een echo laten maken met DVD bij zo een pret-echo bureau. Willen jullie eigenlijk weten of het een hij/zij is? Nee, ik hoop ook niet dat ik erg ziek word...! Ja, de griep blijft maar heersen hé bah!

    Liefs, misspuma
     
  7. Setteke

    Setteke Niet meer actief

    Nog ff gauw, moet heel nodig naar bed.... Wij hadden eerst zoiets van "ja, we willen dit keer weten wat het wordt" Bij Tymen wisten we het niet. Maar nu begint manlief te twijfelen terwijl ik het wel heer graag wil weten. Gelukkig hebben we nog een week of vijf om te besluiten!
     
  8. MissPuma

    MissPuma Fanatiek lid

    29 dec 2005
    4.389
    0
    0
    Goede avond meiden,

    @ Setteke: Spannend hoor, wij wisten het wel bij Keano. Bij een eventuele 2e twijfel ik nog, Vincent zou het dan wel willen weten en ik niet maar goed zover is het bij ons nog lang niet jammer genoeg.

    Rustige dag gehad vandaag, heerlijk met Keano wezen wandelen. Hij heeft helemaal naar zijn Opa en Oma gewandeld (is toch aan de andere kant van het dorp), af en toe heb ik hem even gedragen. Dat ging heel goed, daar hebben we even koffie gedronken en Keano wat sap en uitgerust voor de terugreis haha, al met al ben ik 2 1/2 onderweg geweest hihi. Vanmiddag toen hij uit bed was nog even een rondje door de straat gedaan en nu ligt hij doodop op bedje. Ik blijf met vlagen misselijk, maar hoef gelukkig niet over te geven hopelijk is het een staartje van de griep.

    Liefs, misspuma
     
  9. Gina

    Gina Fanatiek lid

    20 dec 2005
    1.755
    0
    0
    @Jacoba, hoe gaat het met de meiden?

    @Misspuma/Setteke, ik wist bij alle drie mijn kids niet wat het zou worden omdat ik verrast wilde worden. Ik dacht altijd, je weet hun verdere leven nog wat het is hahaha...... Ieder zijn keus natuurlijk.

    @Misspuma, knap hoor dat Keano al dat eind kan lopen. Ik heb vandaag een wedje gemaakt met de fysiotherapeute. Zij denkt dat Nona over een week of 10 (ze is dan ongeveer 19 maanden) gaat lopen. We zullen zien. Mooi schilderij!

    Ik heb nog een vraag aan jullie. Hebben jullie toevallig nog geboortekaartjes over van jullie kleintjes? Ik spaar geboortekaartjes en het lijkt me erg leuk om mijn verzameling aan te vullen met jullie kaartjes, of ben ik nu erg brutaal ;)

    Voor de rest gaat hier alles op rolletjes.

    Morgen hebben mijn man ik een valentijnsdiner in het Casino. Heb er zin in. Lekker weer eens rustig aan tafel zitten hahaha......

    Gr. Gina
     
  10. tweety

    tweety VIP lid

    2 okt 2005
    10.054
    0
    36
    dordrecht
    @misspuma leuk schilderij. das een aardig stuk dat keano heeft gewandelt. knap hoor.

    @gina als je me je adres pb stuur ik je er een op heb er nog genoeg over.

    @setteke wij wisten het bij rene ook bij de volgende wilde ik het niet zei ik maar nu twijfel ik toch erg hoor

    @jacoba hoe is het met de meisjes?

    nou hier was het een erg onrustig nachtje rene krijgt hoektandjes dus dan weten jullie het zekler wel meneer is weer snot verkouden. vanacht alleen maar hoesten en wakker pfff papa is op de bank gaan liggen en ik heb rene 3x bij me in bed genomen waarvan ik hem 2x slaapend terug heb gelegt kon ik zelf ook nog ff 2 uurtjes slapen. hij is ook 1 x uit bed gevallen. in een sec kroop ie al huilen/slapend over de rand schrok me rot. hij heeft er gelukkig niks aan over gehouden. normaal als ie op ons bed is kan ie op de goed manier zelf van het bed af maar nu had ie er ff geen erg in dat er een eind aan zat. tot nu toe is ie rustig met hoesten hoop dat ie een beetje slaapt vanacht kan ik ook wel weer ff gebruiken hihi.
     
  11. Gina

    Gina Fanatiek lid

    20 dec 2005
    1.755
    0
    0
    @Tweety, je hebt een PB
     
  12. Setteke

    Setteke Niet meer actief

    Goedenavond meiden!

    @ Misspuma, jeetje wat kan Keano al goed lopen. Tymen nog steeds niet, we oefenen wel met hem maar hij heeft er geen zin in. Hij heeft nu wel ontdekt hoe hij hier deuren open moet maken. Maar gauw de deurkrukken omhoog zetten.

    @ Gina, oeh, wat romantisch zo'n valentijnsdiner! Geniet ervan! Pb me jouw adres maar even dan stuur ik je binnenkort even een geboortekaartje van Tymen.

    @ Tweety, aargh, die tanden ook altijd! En dan ook nog verkouden! Ik hoop dat jullie de komende nachten beter slapen!

    @ Jacoba, hoe is het met je meisjes?

    Nou vandaag weer naar de verloskundige geweest. Alles is prima. Mijn bloeddruk is nog keurig en mijn baarmoeder groeit goed. Ik moet vanaf de volgende keer wel elke keer urine meenemen naar de controles. Allemaal voor de zekerheid. Maar ik ga er niet van uit dat het weer mis gaat, die kans is erg klein. Verder is alles prima hier. Tymen was vandaag moe, hij is gisteren bij de oppas geweest en heeft daar lekker gespeeld met een ander kindje. Geen tijd om te slapen dus die heeft wat in te halen. Vanmiddag nog even naar de Kruidvat geweest. We hebben een kikkertrolley voor Tymen gescoord. Zo'n rugzak op wielen. Ook hebben we nog een parapluutje en een puzzeltje voor hem gehaald. Bij een andere winkel hebben we Cars grodijnen gescoord voor op zijn nieuwe kamer. Superleuk!
     
  13. Gina

    Gina Fanatiek lid

    20 dec 2005
    1.755
    0
    0
    @Setteke, je hebt een PB
     
  14. Gina

    Gina Fanatiek lid

    20 dec 2005
    1.755
    0
    0
    @Setteke, wat fijn dat je zwangerschap voorspoedig verloopt. Ik moest ook altijd bij een controle mijn urine meenemen (standaard).

    @Tweety, hopelijk krijg je vanavond een rustiger nachtje!

    Ga nog ff een paar wasjes draaien.

    Later.
    Gr. Gina
     
  15. Setteke

    Setteke Niet meer actief

    @ Gina, Bij ons is het niet standaard dat je urine meeneemt naar de controles. Dit doen ze bij mij om evt. herhaling van de vorige keer goed in de gaten te kunnen houden en er dan hopelijk wat eerder bij te zijn. Fijn dat het met Nona ook zo lekker gaat!
     
  16. Silly

    Silly Fanatiek lid

    24 okt 2005
    1.537
    0
    0
    @Gina, veel plezier vanavond. Idd gewoon eens lekker rustig aan tafel.
    Laat de kindjes maar eens een keertje thuis ;) .

    @misspuma, ik heb ook gewandeld met Quinn maar die loopt nog niet zo lang als Keano. Als hij het beu is gaat hij zitten en moet mama hem weer optillen.
    Wat een lief geboorteschilderij.

    @setteke, ik wilde het bij de tweede ook weten en had er geen spijt van dat ik het gevragen had. Bij de eerste wist ik het ook niet dus heb ik het alle twee een keer meegemaakt en vond het ook alle twee zeer bijzonder.
    Succes met beslissen.
    Heb niet meer gefietst met Quinn maar wel lekker gewandeld.

    @jacoba, tjee wat vervelend allemaal zieken. Hoop dat het niks ernstig is.

    Quinn is verkouden en ik ook. Ook loopt hij ontzettend te kwijlen, moet hem gewoon een slabje aan doen en dat wordt z'n truitje nog nat. Die tandjes :evil: . zal blij zijn als hij ze allemaal heeft.

    Had gisteren een lingerieparty. Wel leuk maar als ik dan voor de spiegel sta :( . Heb nog los vel. Ik sport veel maar dat losse vel trekt echt niet zomaar weg. Maar ik blijf er aan werken dus komt goed (hoop ik).

    Silly
     
  17. jacoba

    jacoba Fanatiek lid

    6 mrt 2006
    3.436
    0
    0
    tollebeek
    Hey meiden

    Hier gaat het gelukkig weer goed.
    Ze knappen flink op en spelen ook weer.
    Bloedonderzoek is niets uitgekomen was dus een hardnekkige buikgriep.
    Ik zelf ben compleet ingestort een dinsdag doordat ik weinig slaap had gehad de laatste dagen.
    En heb dus ook bijna 2 dagen geslapen en nu gaat het wel weer.
    Ben blij dat het achter de rug is (klop het maar af)
    Martina is flink afgevallen heeft een heel mager gezichtje gekregen
    En ze had van die lekkere rode appelwangen.
     
  18. tweety

    tweety VIP lid

    2 okt 2005
    10.054
    0
    36
    dordrecht
    hallo meisjes(hihi)

    @jacoba gelukkig dat de meiden weer opgeknapt zijn. ben jij ook weer een beetje bij gekomen?

    @gina hoe was het?

    wat is het rustig hier. iedereen van de zon aan het genieten? hier is het ook rustig rene klimt sinds van de week zelf op de bank en gaat er zelf weer af. het is echt een klimmerd. ook wil ie alleen maar lopen in de buggy vind ie het niet zo leuk meer. verder voel ik me goed ben wel erg moe en rene doet er nog een schepje boven op om om 5.45 al wakker te worden de laatste 4 dagen. hoop dat ie daar snel weer vanaf stapt hihi. nou ik ga weer ff verder.
     
  19. Gina

    Gina Fanatiek lid

    20 dec 2005
    1.755
    0
    0
    @Tweety, het was een heel gezellig valentijnsdiner in het Casino. Heel romantisch ingericht, heerlijk gegeten, een zanger erbij die constant tussen de tafels doorliep met allemaal lovesongs. Daarna nog even gegokt en jawel 15 euro gewonnen haha...

    Ik heb sinds vrijdagavond een nieuwe fiets. Ben er helemaal blij mee. Het is een Batavus Mambo Deluxe, echt een mooie fiets.

    Voor de rest rustig hier.

    Gr. Gina ;)
     
  20. Silly

    Silly Fanatiek lid

    24 okt 2005
    1.537
    0
    0
    Hallo dames,
    allemaal genoten van het heerlijke weer afgelopen weekend; wij wel.
    Lekker paardgereden, met de kids een stevige boswandeling gemaakt en Quinn heeft ontdekt dat de glijbaan bij ons in de tuin wel erg interessant is. Samen met z'n broer hadden ze de grootste pret en mama heeft daar natuurlijk ook van genoten ;) .

    @tweety, pff das niet echt gezellig zo vroeg uit je bed. Quinn is ook zo'n
    klimmert maar die klimt meer op de lage kastjes en z,n fisherprice autogarage :rolleyes: .

    @Jacoba, gelukkig gaat het weer beter in huize Jacoba.

    Quinn begint nu in een keer heel veel woordjes te zeggen. Ook gaat hij steeds meer begrijpen en dingen die ik opnoem wijst hij aan.
    En natuurlijk als mama (de paardenfreak) zegt: "hoe doet een paard", dan zegt Quinn, hieeeee. Ach ja, als ouder wil je soms ook kind zijn ;) .

    Silly
     

Deel Deze Pagina