Maart 2017 Mama's

Discussie in 'De mama's' gestart door Chocochippie, 29 mrt 2017.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
  1. Chocochippie

    Chocochippie Niet meer actief

    Ff een foto hoor 😍
     
  2. Elmyra

    Elmyra Niet meer actief

    #22 Elmyra, 31 mrt 2017
    Laatst bewerkt door een moderator: 31 mrt 2017
    Oh Choco 😳! Hoeveel kaartjes kan je nu sturen 😅🙈?

    Lis poeh ik hoop ook echt voor je dat het klaar is straks ☹️️!

    Al die arme beebjes hebben krampjes hè! Zo zielig. Ons mensenbeebjes zijn zo onrijp nog als ze geboren worden. Als je nagaat dat anderen zoogdieren geboren worden en binnen enkele uren staan en lopen. Las laatst nog een artikel dat de eerste 3 maanden eigenlijk een soort van 4e trimester is van de zwangerschap. Al ben ik wel blij dat we niet 12 maanden zwanger hoeven zijn hoor 😳😱. Wij gebruiken nu bijna 2 weken probiotica voor S.iem, dat heeft even tijd nodig om te werken, maar we merken nu echt verschil!

    S.iem doet het verder prima eigenlijk, as zondag is hij al weer 5 weken 😳. Slaapt in zijn wiegje of als we op pad gaan in de reiswieg of enkele keer in de maxicosi. In de nacht ligt hij ingebakerd, dat doen we al sinds hij een week oud is. Gaan het vnvnd zonder bakerzak proberen aangezien hij over goed 2 weken de eerste vaccinaties al weer krijgt en je dan toch niet mag inbakeren. Hij ligt nu in een minislaapzakje ter vervanging van de bakerzak. Duimen dat hij ook daarin lekker slaapt. Al zou dat toch wel moeten gezien hij overdag ook zonder slaapt ...

    Vanochtend gewandeld met de 3 aapjes. Heerlijk weer, boodschapje gedaan en even in een parkje geweest. Aanpoten met 3 dat is het wel, ik ren me rot soms. Hoop dat ik over een paar maandjes mijn oudste zindelijk heb. Want nu 3 in de luiers leverde gister een record van 12 poepluiers 😱. Waarvan 9 van de meisjes 😒.

    S.iem
     
  3. Elmyra

    Elmyra Niet meer actief


    😍😍😍😍😍😍 ooooh wat een dropje!!! Cool shirt ook!
     
  4. Annabel26

    Annabel26 Fanatiek lid

    25 jan 2011
    1.931
    0
    0
    Ja hier slaapt Sanne ook vaak op mij... Niet ideaal maar goed het is niet anders.

    Nee ik ontzie mijn man niet bewust. Natuurlijk vind ik het niet erg om nachtvoedingen te doen. Maar ik zou soms ook wel een beetje bij willen slapen. Merk ook gewoon dat hij met de andere twee meiden veel meer mee wilde helpen als nu
     
  5. Elmyra

    Elmyra Niet meer actief

    Wat vervelend! Enig idee waarom hij nu niet zo wil helpen? Dat hij moet werken is natuurlijk zo, maar ook jij moet werken. Je hebt even kraamhulp maar het is nu niet bepaald zo dat jij dan vervolgens de rest van je verlof kan chillen ofzo 🤔. Ik vind het echt pittig met 3 ... Mannen hebben vaak geen benul van wat voor werk wij verzetten.
     
  6. Annabel26

    Annabel26 Fanatiek lid

    25 jan 2011
    1.931
    0
    0
    Nee dat hebben ze ook niet, ik weet ook niet waarom hij dat nu ineens niet doet. Hij lijkt er veel minder in geïnteresseerd te zijn, veel meer met zichzelf bezig.
     
  7. TigerMom

    TigerMom Fanatiek lid

    10 aug 2015
    3.157
    100
    63
    Annabel: Irritant he, dat lekken! Ik kan elke nacht een schone pyjama aandoen want dan zitten er enorme melkvlekken in mijn shirt. Ik geef ook geen borstvoeding. Wel balen dat je man niet meehelpt. Ik probeer de mijne ook te ontzien, want dat is geen leuke man als hij zn slaap niet krijgt haha.. Maar soms ben ik zo moe dat ik hem er zonder moeite uit schop om te helpen.

    Mir: Deze vrouw schijnt een hele goede te zijn. Zit in Groningen. Ze komen uit heel Nederland naar deze vrouw toe, omdat bij haar behandeling de kans op dichtgroeien miniem is. Door het branden verklein je al de kans dat ze weer aan elkaar groeien en door het masseren is die kans nog weer kleiner.

    Choco: Balen van je kaartjes! Niks aan als post wegraakt. En zal je altijd zien dat je ze inderdaad opeens dubbel binnen krijgt haha.. Hier in Friesland is de post altijd super netjes, ik had mijn geboortekaartjes netjes de volgende dag binnen.

    N. Ligt hier ook geregeld bij mij 's nachts. Anders krijgen we allemaal geen slaap, want dan zet hij het op een brullen. Ik ben wel van plan binnenkort een draagzak te halen, want ik merk dat het soms erg onhandig is om dingen voor elkaar te krijgen als N. onrustig is. Mijn oudste vraagt ook enorm veel van mij, en dan moet ik N. steeds wegleggen waardoor die begint te brullen. En als ik mn oudste niet direct zn aandacht geef wordt die een draak. Erg vermoeiend is het :p En dan heb ik er nog maar 2. Respect voor de moeders met meer kids!!
     
  8. Boommm

    Boommm Niet meer actief

    Wat een beauty💙💙💙💙💙💙😍😍💙💙💙💙💙💙
     
  9. Annabel26

    Annabel26 Fanatiek lid

    25 jan 2011
    1.931
    0
    0
    Ik heb ook een draagzak, echt super handig!
     
  10. kimmiej89

    kimmiej89 Fanatiek lid

    16 jan 2014
    4.685
    0
    36
    Kijk een nieuw topic!!

    Ik vroeg mij af, vanaf wanneer gaan jullie je ukkies wakker wegleggen in bed? Nu valt ze vaak in slaap bij mij en als ze diep slaapt slaapt ze verder als ik haar in bed leg. Maar soms wordt ze ook wakker en is dan klaarwakker en gaat uiteindelijk huilen. Ze is nu pas 4 weken maar ik weet echt niet meer hoe ik dit deed bij mijn zoontje

    Balen van je kaartjes choco, hopelijk komen ze snel!!

    Leuk al die foto's van de ukkies😊
    Hier mijne
    IMG_0267.jpg
     
  11. Elmyra

    Elmyra Niet meer actief

    Tiger best lastig soms hè met andere kindjes erbij. Die van mij gaan ook juist ongein uithalen als S.iem beneden is. Nu zet ik ze toch wel vaak in de stoel achter een filmpje als ik de fles geef. Want ze gaan halsbrekende toeren uithalen en ik kan dan niks beginnen. Of ze hebben ruzie precies dan terwijl ze meestal heel leuk samen zijn 🤔.

    Mooi poppetje Kimmiej 😍! Leuk om de andere beebjes te zien. Wij leggen S.iem al vanaf het begin wakker in bed. Nouja soort van 😅. Let op vermoeidheidssignalen. Soms is hij maar half wakker voor een voeding en slaapt hij zo weer door.
     
  12. Annabel26

    Annabel26 Fanatiek lid

    25 jan 2011
    1.931
    0
    0
    Ook even ons kleine meisje showen! Maat hier valt het gelukkig mee met kattenkwaad uithalen als ik de fles geef. Wel is dat blijkbaar een uitstekend moment om mij te vragen drinken te maken of schoenen aan te trekken 🤔. Wij leggen Sanne niet wakker weg, ze is dan meteen klaarwakker en begint te huilen. Komt vanzelf wel en volg je gevoel zou ik zeggen.
     

    Bijgevoegde bestanden:

  13. Elmyra

    Elmyra Niet meer actief

    Lief 😍, en wat veel haartjes 😃!
     
  14. Chocochippie

    Chocochippie Niet meer actief

    Dankje ☺️

    Tigermom ik heb een draagdoek, maar moet nog wel even oefenen met knopen. Leek me ideaal aangezien ik dan mijn handen vrij hebt voor C. Dus ik zou zeker kijken voor een doek of zak!

    Annabel lastig dat je man weinig doet. Mijn vriend helpt gelukkig wel als ik het em vraagt. Al kan die behoorlijk klagen over het feit dat hij nu snachts eruit moet om de kat naar binnen te halen of weer naar buiten te doen. Tsja dat deed ik altijd dus voel je ook eens hoe dat is :p
    Dat je man weer werkt is natuurlijk geen reden om niks te hoeven doen. Jij moet straks ook weer werken en daarnaast dus ook voor 3 kinderen zorgen. Daar ga je echt aan onderdoor hoor! Dus ik zou het zeker met em bespreken en geef em maar een flinke schop onder zijn hol!
    Wat is Sanne mooi! En wat een haar 😱

    Elmyra Prachtig ventje! Hij kijkt echt wijs uit zijn ogen!
    12 poepbroeken 😱
    Alhoewel N heeft er zeker alleen al 6 tot 8 per dag! Hulde aan de bv 😂

    Kimmiej Ik ben daar met C pas heel laat mee begonnen maar die was daar best makkelijk in. Die sliep overal wel. Denk dat dat met N heel anders zal gaan zijn.
    Wat word ze al groot zeg! Groeit goed zeker ;)?

    De kaartjes we hadden er maar 30 besteld. Ik stuur alleen mensen die dichtbij ons staan, familie & vrienden + ons werk een kaartje dus had er niet veel nodig
    Maar we hadden gelijk postzegels meer stelde dus nu heb ik 60 postzegels. Ken voorlopig dus vooruit 😂
     
  15. kimmiej89

    kimmiej89 Fanatiek lid

    16 jan 2014
    4.685
    0
    36
    @choco

    Ja ze groeit goed! Geboren met 3492 en gisteren bij cb 4200
     
  16. Chocochippie

    Chocochippie Niet meer actief

    Zo dan! Das inderdaad goed!
     
  17. Elmyra

    Elmyra Niet meer actief

    Oh wauw Kimmiej dat gaat goed zeg!
     
  18. Elmyra

    Elmyra Niet meer actief

    Choco haha herkenbaar hoor ... wij hebben ook maar 30/35 kaartjes verstuurd. Dus als je dan nu 60 hebt is dat best veel 😳😅. Al was t natuurlijk anders als je om te beginnen al 100 besteld had en je krijgt dan dubbel 🤔.
     
  19. Elmyra

    Elmyra Niet meer actief

    Fijn dat het meevalt met het kattekwaad Annabel ... Idd lastig die vragen tijdens het voeden. Mijn oudste wil dan ook vaak kleien of verven ineens 😑. Ja ehm ... dat kan nu even niet.
     
  20. Keija

    Keija Bekend lid

    30 jun 2016
    717
    5
    18
    Wat een knappe baby's! Leuk om die mooie koppies te zien 😍

    Ik wil ook even showen hoor..best goed gelukt toch?
    *trotse mama*
    (Overigens zouden we T.im denk niet goed kunnen inbakeren want dan kan ie niet meer slapen in z'n lievelingshouding, zoals op de foto 🙊
     

    Bijgevoegde bestanden:

    • image.jpg
      image.jpg
      Bestandsgrootte:
      34,5 KB
      Weergaven:
      3

Deel Deze Pagina