Baby 5 maanden drinkt overdag amper :(

Discussie in 'Baby en dreumes' gestart door Divarg, 2 apr 2017.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
  1. Divarg

    Divarg Bekend lid

    12 okt 2014
    913
    21
    18
    Mijn jongste is nu 5 maanden en drinkt sinds enkele weken overdag belabberd. Ze krijgt fulltime borstvoeding nog steeds maar overdag is ze zo druk met vanalles dat ze niet tot amper drinkt. Ik heb de meest gekke houdingen en dingen al geprobeerd. In het donker, in bed, in de box, op de commode, andersom op schoot, rechtop etc. Maakt allemaal niet uit. Ik heb soms flinke stuwing en kolf dan, dan krijgt ze dat in een fles maar ook daar heeft ze weinig interesse in. Ze geeft ook gewoon niet aan dat ze honger heeft. Die kan rustig de hele dag (van 9 tot 19.00) zonder voeding volgens mij! :eek:

    Het probleem is dat ze 's nachts wel om de 3 uur wil drinken waardoor ze een soort inhaalslag lijkt te maken. Ik raak er uitgeput door.

    Wat doe ik hiermee?
     
  2. Jillzz

    Jillzz Fanatiek lid

    17 aug 2015
    2.029
    323
    83
    Ik heb een baby van 8 maanden met precies hetzelfde. Hij weigert gewoon te drinken en de fles hoeft hij ook niet. Heel frustrerend. De bijvoeding gaat er wel goed in, dat probeer ik een beetje te minderen of in ieder geval pas na de melk te doen, maar het wil nog niet echt lukken. En dan snachts wel veel drinken inderdaad, wat natuurlijk niet helemaal de bedoeling is. Helaas geen tis dus, wel herkenning ;)
     
  3. Spannend01

    Spannend01 Actief lid

    8 jul 2015
    172
    7
    18
    NULL
    NULL
    Herkenbaar mijn zoon van vijf maanden ook druk met van alles. Ik merk ook dat mijn melk terugloopt.. wat bij mij wel eens helpt is voeden met hydrofiel luier over zijn hoofd
     
  4. Emo

    Emo Fanatiek lid

    6 nov 2013
    1.855
    1
    36
    Vrouw
    Moeder
    Zwangerschapspagina
  5. Divarg

    Divarg Bekend lid

    12 okt 2014
    913
    21
    18
    Goed om te horen dat het een fase is! Omdat ik borstvoeding geef is een mindere hoeveelheid geven geen optie.. Ze gaat ook gewoon net zo lang liggen gillen tot ze genoeg gedronken heeft en weer in slaap stort. En eerlijk is eerlijk, ik ben dan zo moe dat ik 's nachts geen strijd aanga omdat ik ook gewoon weer lekker verder wil slapen :) Verder haal ik nu overdag maar allerlei capriolen uit om haar toch wat te laten drinken.. Soms lukt het, soms niet.
     
  6. bengeltje86

    bengeltje86 VIP lid

    6 jan 2007
    8.553
    0
    36
    renkum
    hier fles voeding ook hier drinkt ze amper
    ze is met 3 maand opgenomen geweest in het ziekenhuis vanwege uitdroging door maag darm virus en sinds dien drinkt ze tussen de 450 ml en 600 ml
    op die advies met 4 maand begonnen met groente en fruit en dat vind ze geweldig daar krijg ze geen genoeg van.
     
  7. Jillzz

    Jillzz Fanatiek lid

    17 aug 2015
    2.029
    323
    83
    Geef je al bijvoeding? Anders daar even mee stoppen.
    En krijgt ze een speen? Ik heb nu de speen overdag een heel stuk geminderd. Hij krijgt hem alleen in bed en dat lijkt ook wel wat te helpen. Voor de zuigbehoefte zal hij dus toch echt moeten drinken..
     

Deel Deze Pagina