Gevoelens vrouw , hoe vertellen ?

Discussie in 'De lounge' gestart door Verliefd, 16 apr 2017.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
  1. Verliefd

    Verliefd Niet meer actief

    #1 Verliefd, 16 apr 2017
    Laatst bewerkt door een moderator: 16 apr 2017
    Hee !

    Ik had al een topic aangemaakt maar die blijkt gesloten te zijn. Inmiddels weer een paar weken verder en ik zit nog steeds met hetzelfde gevoel dat ik een vrouw leuk vind...geen verliefde gevoelens , maar eigenlijk gewoon lust / fantasieën. Ik ben gewoon hetero maar zou zo graag eens met haar zoenen ... het liefste wilde ik dat het over ging , maar het blijft op en neer gaan. Ik vind het van mezelf nog steeds erg vreemd en vooral lastig, heb soms het idee dat ze iets merkt , ik ben soms gewoon echt zenuwachtig! . Heb mijn partner inmiddels wel op de hoogte gebracht , en hij reageerde eigenlijk heel begripvol. Hij zei nota bene dat hij dacht dat zij me erg leuk zou vinden ... (wat ik zelf overigens niet denk) heb hem ook gezegd dat ik graag eens met een vrouw - haar - zou willen zoenen . Hij vond dat niet erg, zag het niet als vreemdgaan als t maar geen man zou zijn in ieder geval . nu denk ik erover om het haar toch te vertellen , omdat het me eigenlijk vooral kwelt ..niet vanwege het feit dat ik er dus ook daadwerkelijk iets mee wil .. ik weet het eigenlijk niet ..maar hoe vertel je zoiets ? En vooral, hoe zou jij reageren ? Ik zie trouwens net dat er een soortgelijk topic is gemaakt .. maar wat eigenlijk vooral wil weten is hoe ik het moet vertellen want ik wil openheid geven ...
     
  2. javica

    javica Actief lid

    28 okt 2014
    105
    3
    18
    NULL
    NULL
    Misschien eens 'peilen' hoe zij er over denkt?
     
  3. tupp

    tupp VIP lid

    13 jun 2009
    22.622
    18.475
    113
    Vrouw
    lerares basisonderwijs
    Tja, hoe zou ik reageren? Heb jij iets aan het antwoord op die vraag? Tenzij ik toevallog die vrouw ben, heb je er niks aan om te wete hoe ik reageer, toch?

    Het zou voor mij wel afhankelijk zijn van de situatie. Als ik vrijgezel zou zijn, zou ik bij mezelf nagaan wat ik precies voel vooe die ander. Ik heb een relatie en dan zou ik dat misschien onbewust ook wel doen hoor. Maar ik zou dan tegelijk ook wat afstand nemen. Als ik vrijgezel zou zijn en het gevoel is niet wederzijds, zou ik waarschijnlijk ook even afstand nemen. Niet dat ik je nooit meer zou willen zien. Maar (afhankelijk van waar we elkaar van kennen) zou ik het contact wat 'zakelijker' houden en beperken tot datgene wat we met elkaar delen. (Werk, sport, whatever) Daarbij zou het mij niet uitmaken of je man of vrouw bent, trouwens.

    Er zullen wel mensen zijn die het wèl uitmaakt. Er zijn nu eenmaal mensen die een afkeer hebben van alles wat niet hetzelfde is als wat 80% van de mensen doet.

    Wat kan er gebeuren als je het zegt:
    - Zij vindt jou ook leuk en gaat er op in. (Blijft het dan bij 1 keer zoenen? Wat vindt je vriend ervan als je niet een keertje zoent, maar heel vaak. En elkaar steeds vaker opzoekt? Misschien verder gaat dan zoenen?)
    - Zij vindt jou ook leuk, maar wil er verder niks mee.
    - Zij vindt jou niet zo leuk als jij haar, maar ze neemt er kennis van en er verandert verder niks.
    - Het gevoel is niet wederzijds en nadat je het vertelt, neemt ze meer afstand van je maar gaat er wel 'volwassen' mee om.
    - Het gevoel is niet wederzijds en ze schrikt of vindt het 'vies' en ze gaat raar tegen je doen of het aan iedereen doorvertellen.

    Ik ken haar niet. Welke mogelijkheden denk jij dat echt reëel zijn bij haar? Wat wil jij bereiken? Zit jouw gedroomde optie erbij? Durf je de gok te nemen dat dit gebeurt, terwijl je ook het risico neemt op één van de andere scenario's?
     
  4. Verliefd

    Verliefd Niet meer actief

    Dankje voor je reactie . Ik zou graag willen weten hoe anderen vrouwen zullen reageren als een vriendin dit zou vertellen. Ik denk dat het me zelf wel zou integriren afhankelijk van wie het is. Maar denk ook dat ik er niks mee zal doen. De reden dat ik het misschien wel wil gaan vertellen is voor de ontlading. Ik wil er eigenlijk vanaf want soms kwelt het me als ze zich voor de zoveelste keer weer in mijn armen stort als een vent haar heeft laten zitten ..

    Ik denk dat ze wel begripvol zou reageren maar er verder niets mee zou doen ... of t zou haar juist nieuwsgierig maken. Het zou vervelend zijn als ze afstand zou nemen want ik kan niet om haar heen lopen...
     
  5. Bubblez

    Bubblez Niet meer actief

    Als mijn beste vriendin mij zou gaan vertellen dat ze verliefd op mij is zou ik dat behoorlijk awkward vinden..

    Gezien ik geen gevoelens voor haar heb en die ook niet wil ontwikkelen.

    Persoonlijk zou ik ook nooit een goede vriendschap op het spel zetten door met zoiets op de proppen te komen.
     
  6. Verliefd

    Verliefd Niet meer actief

    Ja snap ik, maar tis geen verliefdheid hoor .....
    En eigenlijk wil ik er ook niks mee
     
  7. miss84

    miss84 Bekend lid

    2 okt 2013
    943
    0
    0
    NULL
    NULL
    Ik zelf sta overal open voor en vind eigenlijk niets raar dus ik zou positief reageren. Maar er niets mee willen doen.
    Ik zelf heb die gevoelens niet.
    Ik had ze wel, en in een dronken bui heb ik met haar gezoend en gedoucht. Voor mij was het ontdekken en nu heb ik die behoefde ook niet meer.
    Maar wie weet dat jij na het zoenen wel meer wil? Of zij meer wil?
    Straks word je verliefd?
     
  8. Verliefd

    Verliefd Niet meer actief

    Nee het is meer zoals jij het omschrijft . Nieuwsgierigheid niets meer en niets minder. Had t nooit eerder tot ik haar tegen kwam.... was dat ook een vriendin van jou? En hoe verliep het contact verder tussen jullie ?
     
  9. merah

    merah VIP lid

    8 jun 2009
    13.178
    4.314
    113
    Vrouw
    Immunologisch analist.
    Tussen de klei.
    Als het geen verliefdheid is en je wilt er ook niets mee, waarom zou je het dan vertellen?

    Ik heb het ook eens gehad. Kwam de vrouw bijna elke dag tegen. Maar ben getrouwd en wilde er ook niets mee. Dus waarom vertellen?
     
  10. ButterflyPassion

    ButterflyPassion Fanatiek lid

    13 jul 2015
    2.278
    2.523
    113
    Vrouw
    Ik zou me, net zoveel als dat een bevriende man zou zeggen dat hij zich aangetrokken tot mij voelt, me erg ongemakkelijk voelen. Ik zou dan wél begripvol en met respect reageren, maar ook gelijk aangeven dat de relatie hierdoor voor mij wat ongemakkelijk wordt. Ik zou dan ook afstand nemen van deze persoon. Ik zou dit nu hebben (terwijl ik dus in een relatie zit), maar ook toen ik vrijgezel was had ik op dezelfde manier gereageerd. Is me helaas al een aantal keer overkomen, en eigenlijk zijn deze vriendschappen allemaal uiteindelijk wel gestrand.
     
  11. Rataplan

    Rataplan Fanatiek lid

    25 apr 2015
    1.534
    107
    63
    Maar wat wil je ermee bereiken? Je bent niet verliefd op haar en je wil er verder niks mee zeg je.
    Wat wil je dan vertellen? Zoiets als 'ik ben niet verliefd op je, maar zou het leuk vinden om een keer met je te zoenen' ofzo??

    Ik zou het dan dus ook niet vertellen. Het enige dat je hiermee kan bereiken is dat zij zich misschien wel afkeert van jou
     
  12. Verliefd

    Verliefd Niet meer actief

    Ja precies en dat wil ik eigenlijk ook helemaal niet ....goed om nog eens over na te denken.
     
  13. Lief of Stoer

    Lief of Stoer VIP lid

    25 apr 2011
    5.824
    2.674
    113
    't Gezellige Brabant
    Ik zou er niet raar van opkijken als een vriendin me dat zou vertellen. Ik zou me zelfs wel gevleid voelen, net zo goed als dat een man dat zou doen hoor. Maar iedereen zal daar anders op reageren.

    Je zou het ook eens in z'n algemeenheid met haar er over kunnen hebben. Als ze zich weer eens in jouw armen stort na een mislukte date eens een balletje opgooien dat dat met vrouwen misschien wel heel anders zou zijn, hè die stomme kerels ook ;)
     
  14. Verliefd

    Verliefd Niet meer actief

    Hahaha jaaa das een goeie maar dan denkt ze misschien dat ik verliefd ben ofzo. Het is meer de lust naar haar, de fantasie .. ik weet niet zo goed hoe ik het moet omschrijven eigenlijk
     
  15. Bubblez

    Bubblez Niet meer actief


    Je wil er niks mee.. maar je hebt wel lust naar haar..??

    Als je dr niks mee wilt, zou ik zeker niks zeggen. Daar bereik je echt niks mee. Behalve dat ze het misschien raar gaat vinden.

    Als je gewoon eens met een vrouw wilt zoenen, zou ik naar iets van een swingers avond gaan, met je man dus, en kun je evt iets doen.

    Als je met die vrouw wilt zoenen zou je het haar kunnen vertellen. Je loopt alleen wel de kans dat je vriendschap stuk gaat.
     
  16. Verliefd

    Verliefd Niet meer actief

    Nouja, eigenlijk wil ik er wel iets mee natuurlijk maar weet niet wat ik er mee moet. Heb t al heel lang en probeerde t van me af te zetten maar dat lukt me niet goed ... En nee, aan andere vrouwen geen behoefte ... het is echt zij....
     
  17. Chilll

    Chilll Bekend lid

    13 okt 2016
    550
    187
    43
    Vrouw
    Ik zou als ik jou was goed bedenken wat je wilt bereiken door het te vertellen. Denk je dat je een eventuele afwijzing nodig hebt om het los te kunnen laten? Aangezien je vrij zeker bent dat het niet wederzijds is. Of hoop je dat ze stiekem hetzelfde voelt en wil je dat gewoon weten? Want als dat zo is, wil je er dan ook op inspelen door met haar te zoenen of zelfs seks te hebben? Wordt het loslaten van deze gevoelens dan niet alleen maar moeilijker?
     
  18. DeeLighT

    DeeLighT VIP lid

    9 jan 2007
    8.642
    552
    113
    Je twijfelt hier al langer over. Dus hak de knoop door en vertel het. Anders zul je nooit een antwoord krijgen op je vragen. Als ze het oké vind, gezellig. Als ze hierna besluit afstand te nemen is dat misschien ook maar beter voor jou om het wat te verwerken.
    En ja de afwijzing doet misschien pijn maar is niet het einde van de wereld.
     
  19. Verliefd

    Verliefd Niet meer actief

    Precies : ik wil het ook vertellen, dat is duidelijk. Maar de vraag is meer hoe? Ik wil het niet zo zwaar maken ... en wat er dan gebeurt zie ik dan wel weer !
     
  20. Chilll

    Chilll Bekend lid

    13 okt 2016
    550
    187
    43
    Vrouw
    Als het weer eens over daten en mannen gaat, vraag je: "Heb je eigenlijk wel eens wat gevoeld voor een vrouw?" Antwoord: Ja/nee. En dik kans dat je de vraag terug krijgt, en dan kan je het zeggen?

    Dan kan je ook algemeen beginnen met dat je wel eens wat lustgevoelens hebt voor vrouwen, kijken hoe ze daarop reageert. En als dat goed is, kan je zeggen dat je die gevoelens bij haar hebt.
     

Deel Deze Pagina