Gevoelens vrouw , hoe vertellen ?

Discussie in 'De lounge' gestart door Verliefd, 16 apr 2017.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
  1. sydneys

    sydneys Niet meer actief

    Moeilijk. Het is geen verliefdheid maar wel een soort van lust, nieuwsgierigheid zeg je. Dan ben je toch ook iets of wat verliefd he? Anders zou je het denk ik bij meerdere personen hebben.

    Geen idee hoe je het kan vertellen maar je vriend weet het dus je hebt weinig te verliezen, alleen misschien jullie vriendschap. Daar moet je wel rekening mee houden.
     
  2. Verliefd

    Verliefd Niet meer actief

    Hmm ja daar heb je een punt. Het is in het leven vast niet zo rooskleurig als dat het lijkt: dat erna een zoenparty volgt. Maar ook daar zou ik me ongemakkelijk bij voelen.

    Ik wilde het vertellen omdat het de spanning voor mij een beetje breekt omdat ik er echt mee zit ... ik vind het Zelf echt vervelend eerlijk gezegd. Er zijn/waren momenten waarvan ik er zeker ook van genoot.. maar ik vind het nu haast vervelend en ongemakkelijk
     
  3. Hagedisje

    Hagedisje Actief lid

    12 jun 2015
    342
    40
    28
    Of je doet er niks mee, zegt niks en laat het gaan. Kans groot dat het straks vanzelf een keer minder gaat worden.

    Of je bespreekt het en dat kan op zoveel manieren. Direct, via alle berichtgeving recent in het nieuws, via allerlei kleine hints.

    Jij kent haar en jij zal beter dan ons weten hoe zij zal reageren, dus ook welke aanpak je moet hanteren. Daarnaast moet je bij jezelf nagaan hoe ver je wilt gaan. Je zegt dat het geen verliefdheid is, maar je wil wel perse deze ene dame. Gevoelens voor iemand krijgen kan heel makkelijk, je relatie daarmee op het spel zetten dus ook ;)
     
  4. Bailief

    Bailief Niet meer actief

    Voordat je het verteld, denk ik dat je je goed moet afvragen hoe je band nu met deze vrouw is en hoe je het zou vinden als dat op een negatieve manier veranderd. Is dit een hele goede vriendin van je of hebben jullie niet zo'n diepe band? Ik ben van mening dat je een hele goede vriendin alles moet kunnen vertellen, ook dit. Maar wat nou als zij zich geen houding weet te geven en het contact tussen jullie daardoor ongemakkelijk wordt? Natuurlijk zijn er ook genoeg andere positievere scenario's. Maar ben je bereid de band die je nu hebt op het spel te zeggen zodat je dit uitgesproken hebt? Of laat je het dan liever rusten en hoop je dat het bekoelt?

    Als je zeker van je zaak bent en het wil vertellen dan zou ik het zo duidelijk mogelijk doen als ik jou was. Anders heb je misschien nog niet echt een idee of zij hetzelfde voelt/zou willen met jou.
     
  5. lovewinnie

    lovewinnie VIP lid

    13 jan 2007
    16.250
    790
    113
    tilburg
    #25 lovewinnie, 16 apr 2017
    Laatst bewerkt: 16 apr 2017
    Ik zou positief reageren. Wellicht omdat ik ook bischierig ben. Zo meerdere vrouwen die ik ken. Ben er heel open over dus dat onderwerp valt wel is. Heb echter nog nooit een vrouw ontmoet waarvan ik denk ja, die spreek ik aan. Er moet toch wel soort van aantrekkingskracht zijn. Tip mijn man vaak over een mooie vrouw haha. Zo van, hè kijk is die ziet er goed uit ;). Partner weet ervan trouwens. Heeft er ook geen probleem mee.

    Ik zou reageren met o voel me gevleid ;) en er samen om lachen. Verder ook niks. Zou nooit met iemand die dichtbij staat zoenen ofzo omdat de kans bestaat dat vriendschap kapot gaat of er juist meer uit ontstaat dan alleen 1 malig zoenen. Dat vind ik te veel risico. Beter een wild vreemde die je daarna nooit meer ziet
     
  6. Verliefd

    Verliefd Niet meer actief

    Jaaa klopt wel, maar een wildvreemde zoenen daar heb ik nou niks mee. T is eigenlijk alleen maar zij op dit moment ..ik heb het haar Gisteren geappt om te zeggen dat ik nog wat moet vertellen alleen dat liever face to face doe ... natuurlijk werd ze nieuwsgierig en ben ik er over begonnen. Maar volgens mij dacht ze dat hebt om iemand anders ging . Ze reageerde heel begripvol en ze zei ook dat ik het die persoon moest vertellen als ik er mee zou zitten, alleen later zei ze weer dat ik me moest af afvragen wat de meerwaarde er van zou zijn als ik nog niet goed wist wat ik er mee wilde . Ik durfde ook niet goed te vertellen dat het om haar ging eerlijk gezegd .dat leek me sowieso miet geschikt om het via app te doen..Misschien kom ik er later nog wel eens op terug . heb t er gisteren maar bij gelaten... ik voelde me opgelaten en achteraf denk ik ook dat ik het te "serieus" heb verteld ... had t volgens mij toch beter in een grapje kunnen doen
     
  7. Lynx

    Lynx VIP lid

    19 jul 2008
    8.501
    2.398
    113
    Aan haar reactie te horen moet je het niet vertellen dat het over haar gaat. Ze lijkt niet hetzelfde te willen (geeft niet aan dat ze zelf zoiets ervaart of ervaren heeft) en geeft ook aan dat je er niets mee moet doen als je niet weet wat je er mee wilt. Het kan dat zij vanuit haarzelf verwacht dat het de relatie schaadt, wat dan tussen jullie waarschijnlijk ook het geval zal zijn als je vertelt dat het om haar gaat. Is het een beetje te volgen wat ik bedoel?
     
  8. Verliefd

    Verliefd Niet meer actief

    Ja zeker ik begrijp je. Ik denk zelf ook niet dat ze er echt voor open staat maar vanmorgen begon ze er zelf over. Ik heb zelf maar gezegd dat het om iemand ging die ze niet kende omdat ik me niet ongemakkelijk wilde voelen en ike eigenlijk ook wel weer bedacht dat het hele gesprek onzinnig is geweest ..maar toen Vroeg ze juist of zij niet om te zoenen was ! (Onder het mom van een grapje )Het gesprek kreeg een vreemde wending ! omdat ik nou niet goed weet of ze er juist wel of niet voor in is... mijn eerste indruk was van niet.. daarna weer een beetje wel... maar uiteindelijk heb ik het dus maar gelaten. Het is beter zo denk ik ...
     
  9. rocketscience

    rocketscience Fanatiek lid

    16 feb 2015
    4.173
    3.124
    113
    Vrouw
    Het zou ook kunnen dat ze 'teleurgesteld' was dat het niet om haar ging?
     
  10. pearls

    pearls Bekend lid

    29 nov 2012
    656
    0
    16
    Ik zou het echt heel ongemakkelijk vinden! Alleen voor mijn man heb ik die gevoelens. Ik ben bang dat als een vrouw/vriendin dit tegen mij zou vertellen ik haar zou gaan mijden omdat ik er totaal niet op zit te wachten. Je moet dus wel bedenken of het eventueel de vriendschap waard is.
     
  11. Verliefd

    Verliefd Niet meer actief

    Ja daar heb ik ook nog aan gedacht, dat ze de eerste keer misschien een beetje in de ontkennende fase zat en het even moest laten bezinken ...maar het is een beetje dubbel. Ze zei me wel dat ik er eerst maar moest achter komen wat "zij" dus die persoon dacht en dan kon ik nog altijd bekijken wat ik ermee zou doen. Voor nu laat ik het maar even denk ik... ik wil er nou ook geen big deal van maken.
     
  12. Lucia

    Lucia VIP lid

    6 sep 2005
    12.287
    6
    38
    Thuishulp
    België
    Ik heb een goeie vriendin waar ik wel eens wat mee zou willen doen... (zacht uitgedrukt). Als zij tegen mij zou zeggen dat ze wel eens een vrouw zou willen zoenen, zou ik waarschijnlijk net zo reageren als jouw vriendin. :p Dus zo'n grapje maken of IK niet om te zoenen ben. Ik vind het dus een 'goed teken' dat je vriendin dit heeft gezegd. Als je totaal geen interesse hebt in iemand maak je dat soort grapjes niet, althans ik zou het niet doen. ;)
     
  13. Kukido

    Kukido Fanatiek lid

    16 jun 2016
    2.286
    2.896
    113
    Zo zou ik het aanpakken
     
  14. Lynx

    Lynx VIP lid

    19 jul 2008
    8.501
    2.398
    113
    Oh hmm dat maakt het wel verwarrend.
     
  15. Verliefd

    Verliefd Niet meer actief

    Heel verwarrend . En weer begon ze er over... wat ik dan precies dan wilde doen ... ik vind het moeilijk om het te vermijden nu, ik ben er zelf tenslotte over begonnen! Maar misschien weet ze onbewust ook wel dat het om haar gaat ondanks dat ik zeg dat het niet zo is .. , ik heb er soms toch ook wel wat hints gegeven ... maar of ze die snapt ? Lastig
     
  16. Spikkel19

    Spikkel19 VIP lid

    18 okt 2011
    8.460
    361
    83
    ik zou er duidelijk over zijn zij lijkt te hinten naar wie het is en dus zou ik het gewoon zeggen, dan is het uit je systeem en kun je er gericht over praten in plaats van hints geven..
     
  17. Verliefd

    Verliefd Niet meer actief

    Nee snap ik , dat was ook Mn bedoeling al ben ik toch bang dat ze zich terughoudend gaat opstellen... al vind ik wel dat ik er eerlijk over moet zijn...
     
  18. Meral

    Meral Fanatiek lid

    1 mrt 2014
    1.102
    604
    113
    Als ze zich terughoudend opstelt weet je toch meteen waar je aan toe bent? Ik snap dat het heftig is, maar als ik haar hints zo lees denk ik wel dat het goed zit hoor :)
     
  19. berbel

    berbel Fanatiek lid

    25 nov 2005
    2.800
    96
    48
    Als ze er weer over begint kan je toch vragen: zou jij er voor open staan iets met een vrouw te beginnen? Dan houd je het heel algemeen.
     
  20. Verliefd

    Verliefd Niet meer actief

    Ze zei van niet, althans dat ze zich niks voor kon stellen om met een vrouw in bed te liggen. Maar toen ik zei dat t meer zoenen en aanraken was .. werd ze ook weer wat milder . Ze geeft me tegengestelde dingen aan ...ik hou jullie op de hoogte ! Dankje voor de tips trouwens. Waarschijnlijk zie ik haar vanavond! Misschien dan eens open erover beginnen . Ik zie wel hoe het koopt
     

Deel Deze Pagina