voor allen met bloedverlies

Discussie in 'Miskraam' gestart door mamanenya, 12 feb 2008.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
  1. mamanenya

    mamanenya Lid

    14 feb 2007
    44
    0
    0
    begeleidster gehandicapten
    bergschenhoek
    Vorig jaar rond deze tijd zat ik regelmatig hier tussen hoop en vrees.
    Veel steun heb ik gehad aan alle lieve reactie's die ik kreeg.
    Mijn verhaal was dat ik vanaf week 10 bloede, en niet een beetje nee het liep letterlijk langs mijn benen. De verloskundige was er van overtuigd dat het een miskraam was of werd, en toch bleef het vruchtje zitten!
    Meerdere keren ben ik in het ziekenhuis opgenomen, er werd een hematoom gevonden die er voor zorgde dat ik bloede ,helaas zorgde het bloedverlies voor weeen en die zorgden ervoor dat er eventueel een miskraam opgang zou komen.
    Voor week 24 doen ze in het ziekenhuis niets om de weeen te remmen, dat is heel bitter en doet veel verdriet, en wat duren de weken dan lang.

    Om het verhaal kort te houden met 30 weken (waarin ik om de week plassen bloed verloor en weeen kreeg) ben ik helaas met een spoedkeizersnede bevallen van een sterke kerel (Storm) het gaat heel goed met hem al is hij flink te vroeg geboren.


    Deze uitkomst had ik vorig jaar rond deze tijd nooit verwacht, en ik hoop dat jullie uit dit verhaal een beetje hoop kunnen halen!
    Ik weet ook dat niet iedereen het geluk heeft dat ik heb gehad,
    Ik weet als geen ander hoe onzeker deze periode voor jullie is en hoeveel verdriet en pijn je voelt. Ik wens jullie allemaal heel veel sterkte!

    Groetjes
    Danielle
     
  2. miriam25

    miriam25 Fanatiek lid

    9 jan 2007
    3.072
    0
    0
    cal center medewerkster
    Danielle,

    Goed nieuws is alitjd fijn om te lezen je hebt het niet makkelijk gehad en je ziet zo wel je krijgt het nooit voor niks.

    maar wel fijn hoor om te lezen dat het niet altijd slecht hoeft te gaan.

    geniet van je kindje liefs,
    miriam
     
  3. mamanenya

    mamanenya Lid

    14 feb 2007
    44
    0
    0
    begeleidster gehandicapten
    bergschenhoek
    Hallo Miriam,

    Ik vind het heel erg naar en verdrietig dat jij al drie kinderen bent verloren...ik ben er stil van, maar het schreeuwd van binnen. Wat is het oneerlijk!

    Ik ben op Danique's vlinder site gaan kijken, wat een mooi lied hebben jullie gekozen.....(ik heb dit nummer van marco borsato mijn hele zwangerschap gedraaid als ik het moeilijk had)

    Ik vind je heel moedig dat je een reactie kan geven op een positieve afloop! ik weet niet of ik dit had gekunt.

    Ik wens je heel veel sterkte in het verwerken van dit grote verlies.

    Liefs Danielle
     
  4. miriam25

    miriam25 Fanatiek lid

    9 jan 2007
    3.072
    0
    0
    cal center medewerkster
    Ik hou mij vast aan dat alles een reden heeft en uit elke negatieve ervaring komt een stukje leer en ik probeer ook altijd het posieve naar boven te halen en het negatieve daarmee te overschaduwen als ik kijk wat wij allemaal al mee hebben gemaakt dan denk ik we zijn nu morgen wel 1 jaar getrouwd veel stellen gaan uit elkaar omdat ze niet met elkaar kunnen praten en uit elkaar groeien nou wij niet dus dat is toch heel positief.

    en ik haal kracht uit positieve ervaringen het kan dus wel goed gaan. ook al ben ik zeer sceptisch maar vind het wel fijn om te lezen dat het dus wel kan en dat ik de hoop niet mag verliezen.

    daarom vind ik jou verhaal ook goed dat je die hier geplaatst hebt ik denk altijd bloed is slecht nieuws of het een drupje is of meer maar als ik bloed zie dan ben ik over de zeik helemaal in paniek twee keer ook dat het mis was maar daarom vind ik het mooi dat er ook een goede afloop is al was het natuurlijk geen fijne zwangerschap voor je. pfff

    en wat lief dat je bent komen kijken op mijn meisje haar site ben heel trots op haar en het liefst wil ik dit iedereen laten zien. dus dank je wel.

    dikke knuffel miriam
     

Deel Deze Pagina