vriendin verliefd op mijn man

Discussie in 'De lounge' gestart door lover, 16 feb 2008.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
  1. judithteresa

    judithteresa Bekend lid

    2 jul 2006
    506
    0
    0
    journaliste/fotografe/webdesigner/model
    Fuerteventura-Canarische Eilanden
    ik heb ooit tegen een meisje gezegd van wie ik had gehoord dat ze achter me man aan zat, ik zei hey mensen lopen te roddelen dat je achter me man aan zit, ik weet dat het niet waar is, want jij weet dat als iemand aan me man komt ik haar kop eraf trek toch? zei ik lief en lachend, en bood haar daarna wat te drinken aan. ze heeft meteen afstand genomen, jammer dan:) een echte vriendin zal nooit aan je man zitten, die nemen dan afstand als ze idd gevoelens hebben.
     
  2. mamaatjevan5

    mamaatjevan5 VIP lid

    30 sep 2007
    5.584
    2
    38
    hoi hoi

    jeetje ik vind het eigenlijk een beetje dubbel gevoel, ik bedoel van heeft je man nooit wat gemerkt aan haar bedoel roddels zul je altijd wel hebben en tja als mensen eenmaal door hebben dat er een pispaaltje is dan zal diegene het weten ook

    hoelang ken je je vriendin die achter je man aan zou moeten zitten heb je zelf nooit iets gemerkt neem aan dat als ze daadwerkelijk achter je man aan zat dat je iets opgevallen moet zijn of op zijn minst je man aangezien het om hem gaat

    vind het altijd erg lastig want ja wie spreekt de waarheid maar mijn opa zei altijd houd je vrienden dichtbij je en je vijanden nog dichterbij ;)

    sterkte en niet verder druk om maken

    groetjes nathalie ;)
     
  3. Evi21

    Evi21 Actief lid

    5 jul 2007
    160
    0
    0
    jij moet zeker niet veranderen...
    je doet het goed zo, en als zij allemaal van die rare dingen heeft (mensen bestelen enzow) wat is zij dan voor een mens.. ik zou haar helemaal niet als vriendin willen hebben!

    Ik zelf ben ook altijd heel goed gelovig en zie vaak alleen maar het goede van een mens.. Maar heb afgelopen maand ook gemerkt wat echte vriendinnen zijn en wat niet!..
    Wil er verder niet over uitwijden want het is niets vergeleken met wat jij hebt! Maar ik heb nu wel de keuze voor mezelf gemaakt en die personen (gaat hier over 2 "vriendinnen") hoef ik niet meer in mijn huis te hebben. NU niet, DAN niet, en NOOIT niet!

    En wat ook heel belangrijk is meid je staat er niet alleen voor! Je hebt in ieder geval een super lieve man die je bij staat!
     
  4. kruimeltje

    kruimeltje Actief lid

    2 dec 2006
    101
    0
    0
    Ik denk wanneer jou relatie met je man oke is, dat je je dan geen zorgen hoeft te maken!
    Je man weet het nu ook dus hij is ook op z'n hoede.

    Maak je niet te druk!

    Liefs
     
  5. vivianbraak

    vivianbraak Niet meer actief

    Je moet niks doen als je man van jou houdt is er niks aan de hand!
     

Deel Deze Pagina