Ziekenhuis bevallen maar toch bed op klossen?

Discussie in 'Zwangerschap' gestart door Blaak, 15 feb 2008.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
  1. knorretje21

    knorretje21 VIP lid

    1 jan 2008
    5.805
    0
    0
    het bed meot inderdaad op klossen...
    en heb niet alles gelezen maar wel mensen die het hebben over erg hoog en moeilijk het bed inkomen.. nou ik ben zelf dan 1.83 en had al een hoog bed maar moest perso nog de klossen eronder en ik had hechtingen die los lieten dus moest me benen bij elkaar houden nou echt waar het was onwijs moelijk toen de kraamzorg weg was zijn ze er hier geliijk onderuit gegaan!

    maar het moet wel anders schijnt het dat de kraamzorg niet verplicht is om je bed op te maken enz en voor thuisbevalling moet het maar dat weet iedereen :)
     
  2. daphne78

    daphne78 VIP lid

    10 mei 2006
    7.311
    0
    0
    Nijmegen
    @Natassie, AUWWWW!
    @Emmyg, zou jij aan je mannetje willen vragen om de klossen voor mij op te meten :oops:

    En aanstellen dat je je bed in moet klimmen..... als ik mijn bed dalijk moet inklimmen dan denk ik idd eerst aan mezelf ja! Ik moet daar wel in en uit komen, en dan wel graag heel.
    Ik zeg ook niet nu dat die klossen er niet onder komen, maar ik zie er wel tegen op ja... zie wel tegen meer dingen op, dan vind ik dit nog iets "leuks" om tegen op te zien hihihi.
    En ja tuurlijk hoor je aan je kraamzorg te denken, maar ik denk toch eerst aan mezelf, iets wat ik gelukkig dankzij een vreselijke eerste zwangerschap heb geleerd!
     
  3. emmyg

    emmyg Actief lid

    16 sep 2007
    172
    0
    0
    Ik heb geen klossen, dan word mijn bed te hoog voor mij om er in en uit te komen.

    In overleg met de kraamhulp ga ik gebruik maken van een extra matras tijdens de kraamweek. Dit alleen tijdens eventueele onderzoeken.
     
  4. MamaSon

    MamaSon Niet meer actief

    Ik heb klossen van 25 cm.
    Ik kom totaal uit op 80 cm hoog (bovenkant matras).
    Ik ben 1.75cm en voor mij is het te doen, maar aan de hoge kant.
    70 cm zou beter zijn, maar ik ga niet de poten van mijn bed inkorten ;)
     
  5. Beauty

    Beauty Actief lid

    11 nov 2005
    118
    0
    0
    Noord Brabant
    Hallo allemaal,

    Ik had ook hechtingen na mijn bevalling en wij hebben gewoon even overlegd met de kraamhulp en die stemde ermee in dat er geen klossen onder ons bed hoefde maar ik had ze wel in huis. Het was wel fijn dat het niet hoefde aangezien dat mijn hechtingen allemaal op eentje na uitgescheurd waren en dat erg pijnlijk was om in en uit bed te komen.

    Veel liefs,

    Beauty
     
  6. Patricia01

    Patricia01 VIP lid

    31 okt 2007
    6.577
    0
    0
    Office Manager/Freelance model
    Zuid Holland
    Nu wil ik niemand tegen het hoofd stoten, maar vind het altijd wonderbaarlijk hoe andere over andermans pijn kan oordelen..
    Maar ik spreek die dames wel, als ze zelf hoogzwanger zijn, 's nachts met een slaperige hoofd uit bed stappen en even geen erg in het trappetje hebben naast het bed :rolleyes:

    Ieder zijn meug, de ene vind het heerlijk als er klossen onderstaan en de ander heeft er gewoon nare ervaringen mee..laten we dat gewoon van elkaar respecteren. Niet eens een VK of Gyn zal tegen een vrouw zeggen dat ze zich aanstelt als ze pijn heeft, waarom dan wel iemand die voor de eerste keer zwanger is :(
     
  7. Miky

    Miky Bekend lid

    18 jan 2006
    604
    0
    0
    Groningen
    Ik vond het bij de eerste zwangerschap op een gegeven moment wel fijn dat het bed omhoog ging omdat wij een vrij laag bed hebben en ik had gewoon moeite met uit bed komen, haha. Ik wilde ook thuis bevallen dus het moest ook wel. Helaas is dat niet helemaal gegaan zoals gepland en is het een spoedkeizersnee geworden. Toen ik thuis kwam uit het ziekenhuis zijn gelijk de klossen er onder uit gegaan want toen was het juist te hoog om in en uit te komen. Hoe het deze keer gaat zien we wel, er komen in ieder geval weer klossen onder straks ivm kraamzorg.
     
  8. Beastie

    Beastie VIP lid

    9 jul 2007
    10.314
    1
    0
    Tekenaarster
    Zuurkoolcity
    Het woord pijn is volgens mij niet gebruikt :rolleyes: geen woord over gerept zelfs..... Ging even puur over het "er in klimmen".
     
  9. Patricia01

    Patricia01 VIP lid

    31 okt 2007
    6.577
    0
    0
    Office Manager/Freelance model
    Zuid Holland
    Je hoef jezelf niet te verdedigen als je niets heb gezegd, ik noem geen namen, toch? Mensen die de uitspraken wel hebben gedaan, moeten zich aangesproken voelen..dus waarom je verdediging?

    Maar over het klimmen, als jij hoogzwanger ben en je heb een megatoeter is het zeker een klimpartij, net zoals je worstelpartij kan krijgen om je schoenen aan en uit te trekken ;) Iedereen heeft een andere zwangerschap, en iedereen heeft een andere bouw en grootte van de buik. Wie zijn wij dan om over een ander te oordelen..
     
  10. GhitaThakoerdin

    GhitaThakoerdin Niet meer actief


    Dat is aardig van je dat je hoopt dat ik hetzelfde krijg..
    maar ik ben niet zo'n pieperd dus het zal wel meevallen..

    succes ermee meid..

    groetjes..
     
  11. k3lly

    k3lly Fanatiek lid

    1 feb 2008
    2.091
    2
    38
    Vrouw
    Kraamverzorgende
    Heerhugowaard
    jeetje meiden ga even ruzie lopen schoppen hier... pfffff hou het even gezellig, en als je iemand pijn toewens ben je ook niet helemaal goed ik je achterkamertje. De een heeft gewoon meer kwaaltjes tijdens de zwangerschap dan ander, so be it!
     
  12. Elmo

    Elmo Niet meer actief

    Hallo zeg!
    Wat een kinderachtig gedoe hier weer zeg!
    Graag je pb knop gebruiken voor persoonlijk gekonkel.
    Dit topic gaat over klossen!
    Elmo
     
  13. daphne78

    daphne78 VIP lid

    10 mei 2006
    7.311
    0
    0
    Nijmegen
    2eXzwanger, dank je voor de info, ga ik dadelijk ff meten :D
     
  14. Blaak

    Blaak Niet meer actief

    Hahaha jullie maken me aan het lachen zeg, Elmo heeft gelijk, ik had alleen een vraagje over de klossen hoor. Hihihi, en tja iedereen heeft een ander figuur en pijngrenzen enzo, gewoon accepteren.

    Ikzelf haal de klossen gewoon op 10 maart, want als ze toch gratis zijn vink het geen probleem. Ook ben ik erg slank en zon gigantische buik heb ik niet en niet veel klachten en mn mannetje is ook lekker slank lang dus nou ja dan vink het ook geen probleem.
    Alleen als ik wel flink zou zijn en flinke pijn overal dan had ik ook zoiets van daaag die klossen gaan der tog niet onder dan. Zo ben ik ook hoor hahaha

    Maar goed, bedankt voor jullie reacties hoor en geen gemopper meer he hihihi

    Groetjes! :)
     

Deel Deze Pagina