Tattoo kids

Discussie in 'De lounge' gestart door san68, 23 jan 2018.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
  1. Bones

    Bones Actief lid

    12 jun 2015
    280
    80
    28
    Ik hen de namen aan de binnenkant van mijn pols staan. Mijn man vind dit niet erg, aangezien we er allebei meerdere hebben. Ik ben alweer aan het sparen voor de volgende
     
  2. suikerfee

    suikerfee Fanatiek lid

    13 jan 2010
    1.694
    361
    83
    Ik vind een tattoo met geboortebloemen mooi. Elke maand heeft een bloem, Google maar eens.
     
    san68, suus1983 en manaolana vinden dit leuk.
  3. Stampertje1

    Stampertje1 Niet meer actief

    Zelf wil ik ook graag een tattoo maar mijn man staat er niet achter
    Dus besloten om het niet te doen
    Ik vind dat je er beiden achter moet staan
     
    jupke, Athina en DeeLighT vinden dit leuk.
  4. mamabri

    mamabri Niet meer actief

    Dit vind ik echt heel erg raar. Dat hij het niet mooi vindt, dat kan, ik hou óók niet van tattoos, maar om je dan te negeren en boos te zijn, vind ik gewoon te belachelijk voor woorden.

    En zelfs ik, die normaal absoluut niet van tattoos houd, heb ooit overwogen om een tatoeage te laten zetten: de voetafdrukjes van mijn doodgeboren kindje op mijn hartstreek. Uiteindelijk heb ik hem niet laten zetten, omdat ik erg panisch ben voor naalden, maar zoiets kan ik toch echt niet als asociaal bestempelen. Het ging mij dan echt puur om de betekenis en deze tatoeage zou ook alleen maar voor mezelf zijn geweest.
     
  5. Sulley

    Sulley Actief lid

    16 jun 2016
    453
    283
    63
    Ik heb ongeveer 6 cm van mijn hand af de naam van mijn dochter en aan de binnenkant van mijn pols een kleine Minnie Mouse net daarboven een iets grotere Mickey en Minnie silhouette
     
  6. princess79

    princess79 Bekend lid

    17 mrt 2011
    892
    66
    28
    Vrouw
    Ja!
    Ik heb de namen van mijn zonen als een soort armband op mijn pols staan.
    (Cadeau van mijn man☺️)
     
  7. san68

    san68 Actief lid

    27 feb 2007
    213
    0
    16
    Waarom staat je mijn er niet achter?
     
  8. san68

    san68 Actief lid

    27 feb 2007
    213
    0
    16
    Ja mij gaat het ook om de betekenis vooral. Wat heftig en verdrietig wat je meegemaakt hebt. Snap dat je dan over zoiets nadenkt.
     
  9. mamabri

    mamabri Niet meer actief

    ik begrijp dat het jou ook puur om de betekenis gaat: heb je al een idee wat je zou willen? En ook op welke plek? Weet je: als het echt om een plek gaat die niemand ziet, behalve jij en je man, zou hij daar ook moeite mee hebben denk je?

    Ik kan mij best voorstellen dat iemand een gewone tattoo als asociaal bestempeld, in elk geval wanneer deze zichtbaar is. Voor sommige type mens/bij sommige beroepen, valt een tattoo nu eenmaal onder "tokkie".

    Maar 1 die voor anderen niet zichtbaar is zou eigenlijk geen probleem moeten zijn.
     
  10. mamabri

    mamabri Niet meer actief

    Mijn zusje heeft als aandenken aan onze vorige jaar overleden tante een kolibrie met een ribbon in zijn snavel laten tatoeëren. (de kolibrie staat voor moed en kracht, de ribbon voor de kanker waaraan ze overleden is)

    En echt, ondanks dat ik er dus niet van hou, vind ik deze tattoo echt heel erg mooi geworden. Maar ook op een plek die niemand ziet (langs haar zij) in badpak zie je hem niet ondanks dat ie best groot is.
     
  11. RoGiJuLi

    RoGiJuLi VIP lid

    15 apr 2011
    53.445
    15.002
    113
    Nabij Utrecht
    Ja ik heb ze.

    Na het overlijden van mijn zoontje heb ik een babyengel laten tattoeren op mijn bovenarm met zijn naam.
    Na het overlijden van mijn dochter heb ik haar naam eronder laten zetten.

    En vorig jaar heb ik een grote onderrug tatto laten zetten met de eerste letter van de namen van mijn andere 3 kids.

    Mijn man vind die op mijn rug wel erg groot, maar zegt ook dat het mijn lichaam is en hij daarover niet kan beslissen (wel op een respectvolle manier zijn mening geven ;)).
    Dit zijn overigens niet de enige tattoos die ik heb hoor ;). Ik heb in totaal 6 (2 bovenarm, 1 schouderblad, 1 rug, 1 enkel en 1 binnenkant onderarm).

    En mijn man heeft zelf ook tattoos, wat maakt dat hij er bij mij eigenlijk helemaal niks over kan zeggen ;)
     
  12. mamameer

    mamameer VIP lid

    21 jan 2014
    7.560
    3.949
    113
    @san68 wij hebben allebei geen tattoo, omdat we allebei niet zo van houden. Maar misschien komt het op je man anders over als je een mooi voorbeeld van een tattoo laat zien. Wat jullie alle twee zouden kunnen waarderen. Misschien denkt hij dat je de hoofden van je kinderen groot op je rug wilt laten tatoeren terwijl jij een naam en datum subtiel op je onderarm zou willen. Ik denk dat je wat voorbeeldjes moet laten zien en dat jullie daarna samen eens moeten kijken wat hij ook acceptabel zou vinden.
    Uiteindelijk is het jouw keuze. Maar om direct te zeggen dat je man een stomme vent is of dat hij een scheldwoord op zn voorhoofd getatoeerd moet krijgen is ook wat overdreven. Misschien moet hij gewoon aan het idee wennen.
     
  13. lovekees

    lovekees Bekend lid

    8 okt 2010
    814
    0
    16
    NULL
    NULL
    Screenshot_2018-01-24-14-48-41.png
    Ik wil graag zoiets op de enkel met de eerste letter van dochters maar dan komt er e n daar twijfel ik dan nog overmisschien een hartje er nog tussen
     
  14. maartje84

    maartje84 VIP lid

    8 okt 2008
    12.702
    4.199
    113
    Punnikexpert
    Import ergens
    Zijn reactie vind ik persoonlijk niet heel liefdevol klinken maaaaaaar ik zou ook absoluut niet willen dat mijn man een tattoo zou gaan laten zetten.
     
  15. Caithy

    Caithy Fanatiek lid

    8 feb 2013
    3.713
    1.060
    113
    Ik begrijp niet dat als een man of vrouw dit zou willen, je er als partner niet achter kan staan.
    Luister naar elkaar en zie elkaar!
    Maakt het je partner minder compleet als hij iets doet waar hij achter staat?
    Dat je elkaar de ruimte geeft om te kiezen, in dit geval op zijn of haar of eigen lichaam!

    Mijn eerste tattoo heb ik laten zetten toen ik 18 was en vorig jaar heb ik op mijn ribbenkast een mooie tekst laten tatoeëren, gewoon voor mijzelf. Ja iedereen ziet het als ik in bikini ben, zo wat, dan zien ze ook de vorm van mijn borsten of de cellulitis op mijn bovenbenen...

    Het gaat erom dat je elkaar blijft respecteren en dat doe je niet als je niet luistert naar het gevoel van de ander en je partner iets verbiedt.
     
    jupke vindt dit leuk.
  16. Chocoholic

    Chocoholic Fanatiek lid

    25 sep 2011
    2.806
    417
    83
    Soort gelijk verhaal hier. Toen ik mijn man leerde kennen, had ik 2 (kleine) tattoos. Hij heeft ze nooit mooi gevonden maar t was niet anders.
    Nu wil ik er nog 1, een grotere met ook iets vd kids erin.
    Eerste keer dat ik het er met hem over had, kapte hij me af en vond het niks. Maar hij kan het me niet verbieden zei hij. Dat was ruim een jaar geleden. Een paar gesprekken over gehad die steeds op niets uitliepen..
    Ik ben namelijk van mening dat hij hierin wel iets te zeggen heeft. Ik bepaal uiteindelijk, maar hij moet er wel naar kijken.
    Ik zou het ook niet tof vinden als hij ineens 50kg aan zou komen bijv. Ik noem maar iets.. en anderzijds is het ook zijn geld net zo goed als het mijne.

    Maar een paar weken terug hebben we het er nog eens over gehad. Hij zei dat ie er echt wel mee bezig is, omdat hij weet dat ik dat zo graag zou willen. Wel is hij bang dat er daarna nog meer gaan komen.
    Maar al met al wilde hij mijn ideeen toch wel zien en kunnen we het er wel over hebben. We komen er wel :)

    Dus geef hem wat tijd en probeer uit te leggen dat het veel voor je betekend. Dan komt dat vast wel goed.
     
    Athina vindt dit leuk.
  17. Stampertje1

    Stampertje1 Niet meer actief

    Die vind het ordinair en verminking
     
    maartje84 vindt dit leuk.
  18. Athina

    Athina VIP lid

    31 okt 2007
    23.473
    3.149
    113
    zwemjuf
    zuid-holland
    Dat is hier ook zo.. Vanuit mijn man. Hij is superlief en zorgzaam in alles. Maar een tattoeage vind hij gewoon verschrikkelijk. Waarom? tja.. gevoel? Het staat hem ontzettend tegen. Ik doe het dan ook niet. Hoewel ik het erg mooi zou vinden, aan de binnenkant van mijn pols.
     
  19. maartje84

    maartje84 VIP lid

    8 okt 2008
    12.702
    4.199
    113
    Punnikexpert
    Import ergens
    Ik snap zijn gevoel dus volledig! ;)
    Mijn man had al een tattoo toen ik hem leerde kennen. Ik vind mijn man geweldig. Ik vind zijn gedrag (meestal ;)) geweldig. Ik vind zijn lichaam geweldig. Maar die tattoo: vreselijk! Ik vind het ook niet bij hem passen. Als ik een selfie bij het strand zwembad maak zorg ik er dan ook voor dat die arm er niet op staat.
    Ik vind tattoo’s gewoon onwijs ordi staan. Ja, sorry zowel de tweety’s/dolfijntjes/hondenpootjes op borst als de tattoo’s met ‘betekenissen’.

    Zo dus ook die ene van mijn man. Gelukkig voelt hij geen behoefte meer om nog meer te tattooeren en denkt hij er zelfs wel eens na over het weg te laten laseren. Ondanks dat hij ooit met volle overtuiging voor dat kreng heeft gekozen ;)
    Voor de duidelijkheid: de wens om het weg te laten halen komt vanuit hem, niet vanuit mij maaaaaaaar ik moedig het wel aan ;)

    Ik zou het echt verschrikkelijk vinden als mijn man toch nog eentje zou laten zetten. Iemand vergeleek het geloof ik met heel dik worden door niet meer op de gezondheid te gaan letten. Hear hear!
    Als mijn man zou besluiten om niet meer naar de kapper te gaan, niet meer zich te gaan scheren, niet meer zich te gaan douchen, niet meer tanden te gaan poetsen, niet meer zijn nagels te gaan knippen etc etc... tsja, voor mij zou dat van vergelijkbare ergenis zijn en voor mij reden kunnen zijn om niet meer zo blij met mn vent te zijn. Dus... Ik zou er nog maar heel goed over na denken of je het echt zou willen doorzetten.
     
  20. Ongeduldje31

    Ongeduldje31 Fanatiek lid

    16 jul 2011
    1.001
    29
    48
    Ik heb de namen van mijn zoontjes op de buitenkant van mijn onderarm staan.
    Ben zelf niet zo van de tattoos maar omdat 1 van mijn zoontjes is overleden heeft dit een speciale betekenis Voor Mij. Mijn man vond het geen probleem heeft zelf de voetafdrukken en naam van ons overleden zoontje op zijn borst staan.
    Ik heb niet alles gelezen maar wellicht ene ontwerp je laten maken en je man laten zien wat je bedoeld
     

Deel Deze Pagina