Wat als de trouwdag tegen valt

Discussie in 'De lounge' gestart door Juffrouwminoes, 11 jun 2018.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
  1. Emma86

    Emma86 VIP lid

    25 jun 2012
    5.158
    2.055
    113
    Vrouw
    Nederland
    Meid, niks meer tegen haar zeggen en lekker alles regelen. Ze krijgt vanzelf de uitnodiging waarop staat hoe laat ze waar moet zijn.
    Als zij een feestje geeft regelt ze ook alles zelf neem ik aan en verwacht ze geen bemoeienis.
     
    Lieke1989, Bailey07 en Chocolat vinden dit leuk.
  2. Tranquila

    Tranquila Bekend lid

    23 feb 2015
    744
    443
    63
    Vrouw
    Achteraf gezien had ik een ander soort trouwjurk gewild. Voor de rest was het de perfecte dag. Je moet de lat ook niet te hoog leggen en het op je af laten komen.
     
  3. Blijdorp

    Blijdorp Niet meer actief

    Ehm even kijken: het was code oranje en dit keer hield het weer zich eraan. En toen we onderweg terug waren van het feest hoorden we over de aanslag in Parijs...

    3x raden welke dag ik getrouwd ben.

    Verder: echt een hele geweldige dag gehad. Mooie (storm)foto's, lieve mensen, fijne kleding en muziek.
     
  4. Mammaaa

    Mammaaa Fanatiek lid

    5 mei 2015
    1.084
    694
    113
    Hele dag regen. Twijfelde op de dag zelf over de jurk. Mijn haar had ik achteraf losser gewilt ipv omhoog. Niet tevreden over de trouwfotos en er waren teveel mensen die ik nu nooit meer zou uitnodigen. In het gemeentehuis zijn ze de geluidsopname vergeten aan te doen waardoor we alleen maar 2 kleine stukjes op film hebben en wat fotos en verder niks. Mijn vader viel in slaap in de kerk en mijn man had zijn achterkant van zijn colbertje in het paars gekozen terwijl ik die kleur niet mooi vind...

    Hahaha maar ondertussen al wel 13 jaar samen en 8 jaar getrouwd. Dus het maakt allemaal niet uit.

    Het mooiste van de dag: savonds in de bruidssuite samen heel veel lol gehad. De champagne in de jacuzzi gegooid omdat die niet te drinken was en hele goede sex gehad hahaha!

    Het klinkt zo zwart wit maar wat ik ermee wil zeggen is dat je alles zo goed en mooi kan plannen maar dat er altijd veel kan misgaan en er sowieso dingen niet gaan zoals je wilt.. maar laat je dag er niet door verpesten en geniet met zn 2.. daarmee doe je het voor de rest van je leven en 1 dag is niet het belangrijkste.. :)
     
    amdaa vindt dit leuk.
  5. mamavanmimi

    mamavanmimi Fanatiek lid

    13 mei 2010
    2.790
    772
    113
    Tussen de fruitbomen
    @emma, dat zeiden wij idd ook al!
    Vind het alleen jammer dat het allemaal zo negatief begint, moet leuk zijn, dus dat houden wij in ons achterhoofd
     
  6. Chocolat

    Chocolat Niet meer actief

    #26 Chocolat, 11 jun 2018
    Laatst bewerkt door een moderator: 11 jun 2018
    Dit dus. Rekening houden met familie, was bij ons lastig want 2 totaal verschillende families (streng)christelijk en niet christelijk.
    O ja de trouwjurk had ik het beste kunnen uitzoeken zonder de moeders.
     
    Bailey07 vindt dit leuk.
  7. pietje1987

    pietje1987 Niet meer actief

    Omdat wij van te voren heel duidelijk onze grenzen aan hebben gegeven, kregen we ook een bruiloft zoals wij dat graag wilden.

    Schoonouders wilden bijvoorbeeld graag dat we een receptie zouden houden, maar wij hadden geen zin in 2 uur handjes schudden ;) of dat we bepaalde mensen zouden uitnodigen; ook niet gedaan. Alleen de mensen die we zelf ook regelmatig zien.

    Natuurlijk gingen er dingetjes niet goed, maar de basis was erg leuk!!

    Ik weet wel van een vrouw die dusdanig stevig ingesnoerd was in haar trouwjurk, dat ze er flauw van viel tijdens het feest. Liever iets losser doen;)
     
  8. Yaisa

    Yaisa Fanatiek lid

    31 jul 2013
    1.202
    1.246
    113
    Ohhh bij ons is er vanalles mis gegaan, maar ik heb daardoor geen moment minder genoten van de dag. De hele dag stond in het teken van onze liefde en we hebben het super gezellig gehad. De rest is allemaal bijzaak.

    Wat ging er mis:
    Slecht weer, fijn bij een buiten locatie als je aan komt met een boot. Rest kon gelukkig maar binnen verplaatst worden, maar die aankomst had ik me iets anders voorgesteld.
    De muziek bij de ceremonie deed het niet, konden ze ook niet van te voren testen, omdat wij die bij ons hadden ipv de ceremoniemeester.
    Stroomstoring waardoor bijna niets het deed. Gelukkig was er uiteindelijk stroom voor de muziek ‘s avonds, maar bij de toiletten ed deed de verlichting het niet, dus kaarslicht.
    En tot overmaat van ramp werd ik ‘s avonds ongesteld.

    Ik heb me die dag nergens druk om gemaakt. Heb het allemaal gewoon over me heen laten komen. En als ik er op terug kijk zou ik het zo weer doen. We hadden de mensen om ons heen die ons dierbaar zijn, we hebben ja gezegd en we hebben een ontzettend leuk feestje gehad.
     
    PenK vindt dit leuk.
  9. Bailey07

    Bailey07 Fanatiek lid

    8 okt 2010
    3.165
    1.740
    113
    Ik heb er toen niet minder door genoten, maar nu ik erop terug kijk was dit niet onze echte droomdag. We hebben dan ook gezegd dat we het in 2020, als we 10 jaar getrouwd zijn, dunnetjes over doen. Want ook wij hebben ons veel te veel laten beinvloeden in hoe alles moest. Van het pak van mijn man, tot de muziek, het eten en de gasten. Achteraf denk ik echt, waarom?! Maar hey, dat was toen.
     
  10. miekie82

    miekie82 Fanatiek lid

    8 jul 2006
    2.797
    28
    48
    noord holland
    Ergens wil ik roepen dat het een prachtoge dag was! Ik ben getrouwd met de liefde van mijn leven!
    Maar helaas, mijn schoonvader zijn ICD kastje ging sochtends af, hierdoor ging hij knock out. Uiteindelijk is hij bij de ceremonie en het eten geweest. Grauw en afwezig.. logisch ook! Maar vanaf het moment dat we het hoorde waren er de zorgen en was de lol ervan af!
    We hebben de rest van de dag doorgebracht volgens planning, maar met een negatief/zorgerlijk randje..

    1.5 jaar later en 30 weken zwanger is mijn schoonvader uiteindelijk overleden....
     
  11. Elsa86

    Elsa86 VIP lid

    30 jun 2014
    6.464
    3.449
    113
    Wij hebben echt een wel een geweldige dag gehad. Paar minpuntjes:
    - Het was koud, maar gelukkig wel droog tot we richting feestlocatie gingen.
    - Het gedeelte na de ceremonie verliep behoorlijk slordig. Verkeerde muziek werd gedraaid en ambtenaar liep weg terwijl iedereen nog in de zaal stond (inclusief wijzelf).
    - Verkeerde nummer voor de openingsdans

    En ik ben niet heel tevreden met de trouwfoto's. Ik heb al tegen mijn man gezegd dat ik later opnieuw trouwfoto's zou willen maken, ook al is dat natuurlijk nooit hetzelfde dan op de dag zelf.

    Het avondfeest was geweldig. We hebben alleen mensen uitgenodigd waar we wat mee hadden. En het was onwijs gezellig.

    Mijn broer en schoonzus zijn vorig jaar opnieuw getrouwd, omdat hun trouwdag 12,5 jaar geleden voor hun gevoel vreselijk was. Ze hebben alles opnieuw gedaan en nu was het wel de dag van hun leven.
     
  12. mamabri

    mamabri Niet meer actief

    echt helemaal niets is misgegaan op onze trouwdag. Ik had alles tot in de puntjes geregeld, zelfs het weer zat mee. er waren wel buien, maar steeds wanneer wij ergens binnen waren, zodra we naar buiten moesten, was het weer droog.

    wij hadden een superdag, over exact een maand 10 jaar geleden :)
     
  13. Nic1976

    Nic1976 Fanatiek lid

    27 okt 2009
    4.535
    731
    113
    Een super leuke ontspannen dag. Het regende pijpenstelen ... de fotograaf was een goede vriend die het niet allemaal helemaal zoals gewenst vast heeft gelegd. Daarnaast konden we iedereen verrassen met het feit dat we zwanger waren en kregen we na de dag vaak te horen dat we het hebben gevierd zoals we waren. Ik ben er nog steeds erg blij mee. We hebben het ook erg budget gehouden en achteraf maar goed ook want ik had dus echt niet de hele dag vol kunnen houden met 14 weken zwangerschap ... ik ben nog nooit zo blij geweest om mijn schoenen uit te doen en een bed te zien ... :D
     
  14. Athina

    Athina VIP lid

    31 okt 2007
    23.496
    3.161
    113
    zwemjuf
    zuid-holland
    Als ik het ooit over zou doen... zou ik veel LOSLATEN... ik wilde dat het voor iedereen een speciale dag was, met leuke verrassingen en originele dingen..
    En heb dus zelf véél te veel de controle vast gehouden.

    En 1 echte teleurstelling: We hadden een disney taart- speciaal figuurtjes voor uitgezocht en afgegeven bij de taartwinkel. Over ieder figuurtje was zó nagedacht, had zo'n verhaal... en toen waren ze de figuurtjes er vergeten op te zetten... en was de taart -behalve een hartjeswaterval en de topper - kaal... voor de gasten was het een mooie taart, in onze ogen, ontbrak er zo'n stuk.. zo jammer... Als we 12,5 jaar getrouwd zijn- ga ik 'm zelf proberen te maken denk ik. Ook al vind ik wit zo'n moeilijke kleur hihi... maar op de dag zelf vond ik dat zo'n teleurstelling! De spanning, de vermoeidheid (ben chronisch vermoeid) , het was even te veel toen.. maar verder hebben we genoten hoor ;) .
     
  15. Koekie1

    Koekie1 VIP lid

    31 jul 2013
    5.629
    1.979
    113
    Vrouw
    Ik kijk er goed op terug.
    Alleen jammer dat de taart het niet gered heeft. Die heeft een smak op de grond gemaakt door degene die het gemaakt had. Tja... :rolleyes:

    Verder heeft mijn schoonzus door onze bruiloft weer een relatie met haar jeugdliefde gekregen :thumup:
     
    Mirro, Beertje8 en Vulpen vinden dit leuk.
  16. RAppel

    RAppel Fanatiek lid

    2 mei 2014
    1.155
    191
    63
    Mijn man heeft onze trouwdag verpest. Ik heb er nog steeds moeite mee..
     
  17. Evi88

    Evi88 Niet meer actief

    Wat jammer, zeg :(. Ben nu stiekem wel een beetje benieuwd, omdat ik het me zo lastig voor kan stellen.
     
  18. amdaa

    amdaa VIP lid

    28 mrt 2015
    9.670
    11.009
    113
    Hahaha je was in ieder geval van harte welkom :D:D
     
    Whysteria vindt dit leuk.
  19. Lieke1989

    Lieke1989 Niet meer actief

    Je maakt me nieuwschierig. Enige kans op uitleg waarom of is dat te persoonlijk?
     
  20. mamabri

    mamabri Niet meer actief

    ik kan me er geen voorstelling van maken en ook ik ben eigenlijk wel nieuwsgierig wat er is gebeurd? als je het kwijt wilt tenminste, kan me voorstellen dat je dat niet wil.
     

Deel Deze Pagina