Je aller eerste echte liefde

Discussie in 'De lounge' gestart door DastyQueen, 5 jul 2018.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
  1. Schuurpapier

    Schuurpapier Niet meer actief

    Dat ik voor het eerst écht verliefd was, dat was op een meisje. Ik was toen 16 jaar en zij maakte mij echt he-le-maal gek man. Ik vond haar zó sexy. Zal haar altijd wel aantrekkelijk blijven vinden denk ik. Hebben kort wat gehad, maar zij was er nog niet klaar voor..
     
    Blijdorp en Shaddixxx vinden dit leuk.
  2. mamavanmimi

    mamavanmimi Fanatiek lid

    13 mei 2010
    2.790
    772
    113
    Tussen de fruitbomen
    Heel eerlijk?........ kan het me helemaal niet herinneren, behalve zijn naam:p

    Was het dan echt mijn eerste echte liefde, misschien niet. Maar om eerlijk te zijn kan ik me al de details van mijn mijn vriend/man van 16 jaar geleden ook niet meer herinneren.
     
    DastyQueen en Blijdorp vinden dit leuk.
  3. MamaMaya

    MamaMaya Fanatiek lid

    6 dec 2010
    1.104
    29
    48
    Idem hier :D
     
  4. Neilia

    Neilia Niet meer actief

    Ik herrinner me alles behalve de kleding die ik aanhad.

    Mijn eerste echte liefde is mijn vriend.
    Wij waren 15 en 16.
    Wisten altijd van elkaar dat we verliefd waren, maar nooit echt een relatie gehad.
    Na 5 jaar hebben we toch maar besloten om een relatie te beginnen :p
     
  5. edelweiss

    edelweiss VIP lid

    24 jan 2013
    7.328
    474
    83
    Nee daar heb ik er teveel voor versleten denk ik. Maar ik denk ook niet dat het de liefde van mijn leven was. Als ik kijken naar mijn huidige vriend besef ik pas hoeveel ik gemist heb in andere relaties en ook bij mijn exman
     
    DastyQueen en Blijdorp vinden dit leuk.
  6. Typicalme

    Typicalme Fanatiek lid

    11 dec 2014
    1.158
    442
    83
    Vrouw
    Bij mij klopt het wel. We waren 18 jaar en de liefde was heel intens. We hebben bijna 4 jaar een relatie gehad. Het is stuk gelopen vanwege de afstand, maar het blijft een soort van grote liefde. Hij komt nog ‘regelmatig’ voorbij in mijn gedachten (niet dat ik er nou dagelijks aan denk ofzo hoor!).
    Ik zie hem nooit meer (woont dus ver weg) en heb ook geen contact meer met hem, en dat is prima.
    Maar voor mij klopt het dus eigenlijk wel...
     
    DastyQueen vindt dit leuk.
  7. sydneys

    sydneys Niet meer actief

    Mijn eerste liefde kreeg ik toen ik 7 jaar was. Vriendje en vriendinnetje. :roflmao: was op lagere school aan-uit je kent het wel.
    Toen we een jaar of 19 waren was het weer aan en was echt verliefd maar ik zat teveel in de knoop met mezelf en was helemaal niet klaar voor een relatie.
    En nu, ik hoop hem nooit tegen te komen want ik weet dat als ik toen volwassener was geweest het heel anders gelopen zou zijn. Kans dat ik zo weer verliefd zou zijn.

    Maar ben ook heel blij. Als ik niet met mezelf in de knoop zat zou ik m'n vriend van nu nooit gekend hebben en m'n vriend en ik hebben een zoontje wat gelijk is aan de perfectie. :)
     
    DastyQueen en Vitamientjuh vinden dit leuk.
  8. Jenala

    Jenala Fanatiek lid

    16 apr 2010
    1.906
    60
    48
    Mijn 1e echte liefde heb ik toevallig afgelopen februari weer gezien na iets van 23 jaar. Allebei een stukgelopen relatie en we waren elkaar via Facebook weer tegen gekomen. Na leuk mail contact te hebben gehad hebben we afgesproken.
    Maar het was van beide kanten een flop, hahaha. Van de chemie van vroeger was niets meer over.
    Wel gezellig gekletst en een leuke avond gehad, maar sindsdien is het mailcontact ook weer verwaterd.
    Ik kan me wel bijna alles nog herinneren van toen ik hem leerde kennen. Dat blijft toch wel speciaal.
     
    DastyQueen vindt dit leuk.
  9. Youtan

    Youtan VIP lid

    9 jun 2015
    6.390
    4.245
    113
    Vrouw
    Mijn eerste liefde was gelijk een grote hoor... op mijn 16de en liefde op het eerste gezicht. Hij zong in een coverband, was DJ, had een rijbewijs en kwam uit de grote stad. Ik 16 en hij 20. Wat een supertijd was dat.
    We gingen samen wonen toen ik 19 was en meg mijn 21ste woonde ik weer thuis. Ik wilde verder in het leven. Niet het nachtleven, het gehaaste en altijd ‘de vriendin van’. Maar oh wat heeft dat pijn gedaan. Ik ben er echt een jaar kapot van geweest en sex met je ex hebben wij uitgevonden ;) Toen kwam hij zijn huidige vrouw tegen en ben ik gaan ‘sletten’.
    Ik kom hem zeker maandelijks tegen, spreek zijn ouders regelmatig en er blijft altijd een soort van spanning tussen ons hangen...
    Ik weet inderdaad nog de eerste keer dat ik hem zag, de eerste keer dat hij mij naar huis bracht, de eerste keer sex. En veel van de ondeugende dingen die we toen deden op ondeugende plekken doen me doms nog wrleens glimlachen als ik op mijn fietsje langs zo’n plek rijd.
     
    DastyQueen, Blijdorp en Biny vinden dit leuk.
  10. Williie

    Williie Fanatiek lid

    2 jul 2016
    1.190
    1.038
    113
    Assen
    Ik weet alleen de kleding niet meer, de rest wel.

    Ik kom hem bijna elke dag nog tegen, maar doen met alsof we elkaar niet kennen. Heel ongemakkelijk. Ik krijg geen kriebels in m'n buik als ik hem zie.
     
    DastyQueen vindt dit leuk.
  11. Adrianna

    Adrianna Niet meer actief

    Ik was 16 en weet alleen nog wat vlagen van de twee jaar die we samen waren.
    Daarna kwam mijn eerste echte grote liefde, 5 jaar samen en hij zit wat dieper qua gevoel, maar niet zo erg dat ik iets voel als ik hem ergens voorbij zie komen.
    Ik weet wel alles nog in detail van de eerste ontmoeting ed.
     
  12. Chocoholic

    Chocoholic Fanatiek lid

    25 sep 2011
    2.806
    417
    83
    Van mijn 1e liefde weet ik ook nog heel veel. Iets van 4 jaar een knipperlicht verkering gehad. Met hoge pieken en diepe dalen. We kwamen er achter dat we niet met en niet zonder elkaar konden. Nou ja, dat dacht ik. Mijn omgeving en zelfs vriendengroep snapte niet wat ik bij hem bleef doen. :roflmao:
    Ik denk nog wel eens aan hem. En als ik hem zie dan denk ik vooral aan hoe hij is blijven hangen in de "lang leve de lol" tijd. En wat ik nu heb.
    Toch ben ik blij die tijd meegemaakt te hebben. Anders had ik mijn man nooit ontmoet en nog steeds een verknipt beeld van hoe een man met een vrouw ongaat. :rolleyes:
     
    DastyQueen vindt dit leuk.
  13. 1981Mama

    1981Mama VIP lid

    8 apr 2015
    5.989
    1.439
    113
    Mijn allereerste echte liefde, ik weet idd nog veel. En ik was toen het uit ging ook maandenlang (misschien wel jaren) helemaal kapot van verdriet.

    Het is al 15(?) Jaar geleden dat het over was.
    Ik kon gewoon met hem praten tot een paar jaar terug en hij is nog steeds leuk maar mijn hart gaat er niet meer sneller van kloppen.

    Hij heeft inmiddels het contact verbroken zonder vooraankondiging. Ik neem aan dat dat komt door zijn huidige vrouw die dat niet wil (degene met wie hij vroeger is vreemdgegaan (maar ik was zelf ook niet heilig)). Ik vind het jammer maar ik snap dat je voor je gezin kiest. Ondanks wat iedereen denkt, ik ben absoluut niet kwaad, maar ik hoop oprecht dat hij gelukkig is
     
  14. Emma86

    Emma86 VIP lid

    25 jun 2012
    5.153
    2.046
    113
    Vrouw
    Nederland
    Mijn eerste verliefdheid weer ik nog wel, mijn tweede ook. Snap niet dat ik daar ooit op viel.

    Mijn eerste echte liefde is mijn man. Bij de eerste ontmoeting schoot direct door me heen: met die ga ik later trouwen.
     
  15. nelta

    nelta VIP lid

    28 apr 2009
    18.321
    8.798
    113
    Vrouw
    Rotterdam
    Hier ook nog samen met mijn eerste vriendje. Op de kleding na weet ik ook alles nog
     
  16. KleineLai

    KleineLai VIP lid

    30 dec 2017
    12.895
    25.248
    113
    Ja dat weet ik allemaal nog wel, behalve wat ik aanhad. We zijn 2,5 jaar samen geweest. Wel stiekem want hij mocht eigenlijk geen verkering voor zijn 18e (ouders waren streng Christelijk) :rolleyes:
     
  17. Mien30

    Mien30 Fanatiek lid

    6 jul 2015
    1.586
    425
    83
    Vrouw
    Mijn eerste liefde was niet mijn grote liefde. Van mijn grote liefde weet ik nog wel veel details. We zien elkaar nog wel en ondanks dat er niets gebeurd kunnen wij niet zonder maar ook niet met elkaar.
     
  18. Zonnestralen

    Zonnestralen VIP lid

    22 apr 2017
    11.933
    7.855
    113
    Vrouw
    Ik zit al even na te denken en ik denk dat ik nooit echt verliefd ben geweest op ex vriendjes. Ik zocht afleiding voor de pijn die ik had. Maar ik kan nu weinig voor de geest halen van vroegere vriendjes.

    Ik had wel kriebels toen ik mijn huidige vriend voor het eerst ontmoete en dat was ook wederzijds. Dat kan ik mij nog wel goed voor de geest halen. Er was gelijk iets spannends maar toch heel vertrouwds.

    Maar niks komt echt dichtbij de liefde die ik voor het eerst leerde kennen toen ik mijn oudste zoon slapend op mijn buik had liggen. Die serene rust. Dat gevoel van 1 zijn.
     
    Blijdorp vindt dit leuk.
  19. Ysabella

    Ysabella VIP lid

    27 jan 2017
    8.879
    16.218
    113
    Ja bij mijn aller eerste vriendje kan ik alles nog herinneren, zelfs de kleding die ik aan had, hoe ik mijn haar had etc.:oops:

    Het grappige is dat ik een x aantal jaar later een relatie met een andere jongen kreeg en het voetbalveld opliep en het eerste wat ik riep toen ik slippers zag liggen was " Nee zit X in jou vriendenteam?" Ik wist echt niet dat hij die slippers had, ik had hem immers al meer als 5 jaar niet gesproken en gezien..Zijn nieuwe vriendin ( waar hij nu mee getrouwd is) heeft mij daardoor nooit willen aankijken omdat ze vroeg hoe ik dat wist en toen vertelde ik zonder nadenken dat ik zijn ex vriendin was en het alleen maar x kon zijn omdat hij zo aso was. :roflmao:

    Mijn man is mijn eerste echte grote liefde, mijn steun en toeverlaat. Daar kan bij wijze van, geen enkele ex tegenop!
     
    DastyQueen en Blijdorp vinden dit leuk.
  20. Ziggi

    Ziggi Bekend lid

    8 feb 2017
    771
    209
    43
    Vrouw
    Haha ik weet alleen nog dat ik ziek van verdriet was toen het uit ging.

    Alle andere dingen weet ik écht niet meer.

    Ook niet bij mijn man nu trouwens hoor, ik vergeet dat soort dingen blijkbaar snel weer :oops:
     

Deel Deze Pagina