September 2008 mama's

Discussie in 'Bevallingslijst forum' gestart door Pipo1973, 24 dec 2007.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
  1. IrisB

    IrisB Fanatiek lid

    ff stiekem snel tussen het werken door :oops:

    Heb inderdaad al een paar gastenboeken doorgenomen en bij Babyview bijvoorbeeld zaten er heel veel enthousiaste mensen. Het lijkt me inderdaad leuk om die echo iets eerder dan 20 weken te doen, maar dan mag ik wel opschieten. Misschien kiezen we voor een pakket, maar gewoon wachten tot 26 weken lukt me echt niet hoor :) Wil nog steeds niet weten wat het wordt, tenzij ie natuurlijk met z'n beentjes wijd op de echo ligt en je er niet omheen kan. Dan breken voor mij moeilijke maanden van zwijgen aan :confused:

    @Tinkerbel: Ooh, had wel grappig geweest als we zaterdag dan in Blijdorp geraakt waren. Nu ja, niet dat we elkaar zouden tegengekomen zijn of misschien wel, maar dan wisten we het niet, maar toch :D Leuk dat je je vakantie gaat boeken, ik word iig helemaal blij van 2 weken Zuid-Frankrijk in het (verre) vooruitzicht.

    Oh, schiet me net iets te binnen. Wie begint er ook last te krijgen van zwangerschapsdementie? (help, heb ik dat al eens gevraagd :confused:) Ik moet tegenwoordig 3 keer lopen als ik een macchiato wil drinken ofzo. 1 keer voor m'n tas (sorry, kop :p ). Oh nee, lepel vergeten, even tas op tafel zetten en lepeltje halen. Dan met lepeltje alleen doorlopen en toch weer terug moeten op de tas van de tafel te pakken :) En zo gaat dat de hele dag door. Ben nu bijvoorbeeld m'n gsm vergeten. Of ik wilde een pak Knorr wereldgerechten in de ijskast zetten. Ja-ah, gaat goed :D
     
  2. Ik heb zojuist op mijn werk verteld dat ik weer zwanger ben! Onder het mom van 'Ik ben geslaagd voor mijn opleiding', heb ik gevraagd of iemand wist of er hier een bakker open is op maandag. Maar uiteindelijk ben ik bij Appie beland voor een appeltaart en tompoucen. Iedereen bij elkaar geroepen en toen het grote nieuws in de groep gegooid. Helaas was de 'grote baas' niet aanwezig, die heeft mij namelijk de afgelopen weken herhaaldelijk gevraagd of ik was afgevallen of bijgekomen of 'zoiets', want hij zag wat aan mijn gezicht! Iedereen was erg blij en verrast, de meesten kennen mijn voorgeschiedenis natuurlijk. Het werd dus een beetje lange koffiepauze (bijna een uur... :oops: )

    Het was ook wel een leuke dag om het te vertellen, nu ik vandaag precies 12 weken zwanger ben :D !
     
  3. Azeb

    Azeb Fanatiek lid

    8 aug 2007
    3.352
    5
    38
    Hoi!
    Zwangerschapsdementie: ik ben altijd al erg verstrooid, dus ik kan het helaas niet daar aan wijden... Heb wel vrijdag mijn mobiel op school laten liggen. Aangezien ik op maandag altijd vrij ben mis ik hem nu drie dagen. Dat is best lang.....
    Vanmorgen op controle bij de tandarts geweest: alles in orde :)
    Nieuwe afspraak gemaakt voor 1 september. Ik zei: dat wel onder voorbehoud want op 16 september verwacht ik een kindje :D
    Ik heb de verloskundige een email gestuurd over mijn heup (ze hebben pas vanavond weer telefonisch spreekuur maar wilde nu weten hoe en wat). Ze mailden direct terug dat het er wel mee te maken zou kunnen hebben, je bekken en heupen veranderen wel door de zwangerschap, delen komen ruimer te zitten en verweken wat. Niet op hakken lopen, kleine passen nemen en de trap tree voor tree nemen. Als het zo blijft heb ik een telefoonnummer gekregen van iemand die Mensendieck doet. Ik hoop dat het mee zal vallen.... :(
    Verder zijn mijn man en schoonvader op dit moment een enorme hoeveelheid oude zooi naar de stort aan het brengen. Heerlijk om zo rigoreus op te ruimen!
     
  4. Yule

    Yule VIP lid

    6 dec 2007
    8.059
    1
    36
    hello!

    Na een heerlijk en gezellig weekend ben ik hier weer bijgelezen!

    Zwangerschapsdementie heb ik nog niet, maar ik ben wel veel onhandiger! Ik bracht zaterdag mijn lief ontbijt op bed maar door mijn eigen onhandigheid lanceerde ik zijn kopje koffie midden in bed....! :confused:
    Hij was meteen wakker en heeft mij geholpen de matrastijk eraf te halen, die gaat nu dus naar de stomerij.
    Oja, en ik krijg steeds mijn kin tussen de rits van mijn jas... auw.
    Lekker snugger!
     
  5. Wupje

    Wupje VIP lid

    24 jan 2008
    6.406
    1
    0
    Managementassistente
    Reuver
    Hè, hè ik ben weer een beetje bijgelezen! Wel leuk om zo van iedereen vanalles mee te krijgen!
    - Allereerst HSter: Gefeliciteerd! :D en Funny me een fijne vakantie!
    - She devil: sterkte en probeer even goed maar van de zwangerschap te genieten.
    - Diddl (of iemand anders): hoe werkt het precies met de kalender? Kan iemand mij op 10 september toevoegen of moet ik dat zelf doen?
    Sinds afgelopen week is mijn buikje behoorlijk gegroeid dus ik heb maar gelijk 2 zwangerschapsbroeken gekocht! Kan ik in ieder geval even vooruit.
    Zijn er trouwens meer meiden die nu tussentijds al een soort pretecho laten maken? Ik wil zo graag wat vaker onze kleine zien. Ik ben 3 maart voor het laatst bij de verloskundige geweest en moet nu weer wachten tot 3 april.
    Nou allemaal een fijne maandag!
     
  6. MollyM

    MollyM Bekend lid

    ha, ha, Iris, ja dementie heb ik heel erg last van. Vorige keren was het minder volgens mij nu is het echt erg.

    En ik heb ook al een ongelukje gemaakt. Achteruit tegen een auto aan gereden met uitparkeren, vorige zwangerschap reed ik al 3 jaar in en uit de opricht met stenen muurtjes geen probleem en tijdens mijn zwangerschap rijd ik 2 keer de paaltjes raak! Dus pas maar op.
     
  7. marielle82

    marielle82 Bekend lid

    15 feb 2008
    615
    0
    0
    mmm wat dachten jullie van lekker kibbeling met saus!
    ehm....maar dan voor de niet-misselijken onder ons.
    Kan er niet vanaf blijven!

    Erg ben ik he.....jullie ff lekker maken! :rolleyes:
     
  8. SheDevil

    SheDevil Fanatiek lid

    13 dec 2006
    1.617
    1
    38
    Rotterdam
    Hoi meiden,
    Hier gaat ie wel..
    Ben de afgelopen halve week flink depressief geweest.
    Heb weer last van benauwdheid en hartkloppingen :(
    Zie het af en toe gewoon helemaal ni meer zitten, voel me echt alleen en zo zwaar in de steek gelaten. Vind het heel moeilijk elke dag toch alleen de zwangerschap te doorstaan en gewoon ook ni de warmte en armen om me heen van een partner. Ja...mis m’n ex, maar hij kan/wil er geen moeite voor doen om te veranderen. Ik word er zo verdrietig van.. Steeds word mijn vertrouwen beschaamd en ik kan geen belofte meer horen. Weet ni wat de toekomst me brengt, maar ik moet m’n hoofd boven water houden ook al is het zoo moeilijk nu...


    @ first time: ik kan me wel plaatsen in wat jij zegt over die spanningen.
    Dat slaat bij mij dus ook altijd op mijn buik/darmen en rug.
    Als ik stress heb of me druk maak voelik het altijd meteen daar.
    Maar nu tijdens de zwangerschap lijkt het wel erger te zijn, alsof heel m’n baarmoeder verkrampt ofzo en dan die steken  is echt pijnlijk...dan maak ik me erg zorgen over de gezondheid van die kleine, ook de gevolgen op lange termijn.
    Heb artikelen gevonden dat stress echt ni goed is voor de hersentjes, en dat een kindje er later allerlei stoornissen van kan overhouden.
    Ik probeer mij heel erg rustig te houden en me af te schermen van hetgeen waar ik me druk om maak of wat me bezig houd, maar vaak gaat dat ni omdat de andere partij dat ni toestaat zeg maar.....

    @ Cossy: Ja dat begrijp ik dat je daar paniek aan vallen van kreeg, dat kreeg ik ook toen ik al 3 weken griep had en ’t maar ni weg ging eigenlijk alleen maar erger, toen d8 ik ook van ‘dit is ni goed voor die kleine’. Gelukkig heb ik nu de angelsound, dus dan luister ik altijd ff snel naar het hartje, zodat ik toch weet dat de kleine het ‘nog doet’. Dat stelt me idd wel gerust....
    Mijn gyn zei trouwens ook dat het geen kwaad kon, en mijn vader is electromonteur en die heeft de eigenschappen gelezen van de angelsound en hij zegt iig ook dat het geen kwaad kan.

    @ Diddle, wat een lkr buikie heb je al ;) Hoe doe je dat als avatar instellen, de foto heel veel verkleinen ofzo?
    Ik ben net aan het freubelen geweest en heb een foto bewerkt van mijn buikie,
    hij staat in m’n album 

    Wisten julie trouwens, dat als je in 14 weken bent, dat je eigenlijk in de 15e week zit? :D
    Lijkt dan gelijk weer een stukje verder he.

    Ben trouwens nu 3 kg aangekomen.
    Deel zit ook wel op mijn heupen en boven benen.
    Probeer me er ni al te druk over te maken (en geloof me das erg moeilijk voor iemand die normaal gesproken elke calorie telt..) Ben van mezelf heel erg slank dus die reserves moeten ergens gaan zitten he. Komt vast wel goed na de bevalling...

    @ Lise: beterschap meis!

    Verder heb ik de kraamzorg geregeld, ik ga 4 dagen in het kraamhotel zijn en daarna 4 dagen thuis kraamzorg, zodat ik thuis ook een btje routine erin krijg, lijkt me wel fijn ipv dat ik uit het kraamhotel kom en dan ineens alleen.


    Ik heb trouwens rare steekjes bij mijn heupen af en toe, en in mijn onderrug vlak boven mijn stuitje. Zal mss komen als ik te lang heb gestaan of gelopen?

    Iedereen met een echo succes vandaag en veel kijk plezier ;)
     
  9. First time

    First time Bekend lid

    24 jan 2008
    811
    0
    0
    SheDevil: dat klinkt toch echt wel hetzelfde als wat ik heb! Ik denk dat het nu veel erger is, doordat je darmen onder de hormonen ook nog eens lui worden. Niet je daar ook nog eens druk over maken, hoor, anderen hebben het blijkbaar ook, dus het is vast normaal... Bij mij fixeert het zich ook echt in mijn onderbuik, maar je moet niet vergeten dat de boel daar flink groeit, wat het nog gevoeliger maakt. Momenteel voelt het bij mij trekkerig en opgeblazen daar beneden. Niet fijn, maar het komt vast goed!
    Ik kan me heel goed voorstellen dat je een partner erg mist in deze toestand. Voor ons is het toch een uitlaatklep voor onze emoties en kwaaltjes. Spui gewoon lekker hier hoor, wij zijn er in ieder geval wel voor je. Sterkte he! ;)
     
  10. Aowyn

    Aowyn VIP lid

    16 dec 2007
    15.763
    1
    38
    Goedemiddag dames! Hier eentje die zich beter voelt dan vorige week! Normaal werk ik door als ik ziek ben... maar nu ben ik niet meer alleen en móet ik dan rusten. Is wel ff wennen. Heb véél geslapen.
    Debbyvermeer hoe gaat het nu met jou? jij had ook de griep te pakken of niet? ik had gelukkig die diaree en spugen niet :(
    Azeb hmmm... idd een legpuzzel is wel leuk of een sort puzzel om in te vullen op papier... iig een soort spelletje van maken!
    shedevil hey meid doe je rustig aan? tuurlijk als je gespannend bent dan trekt het rond daar, heb ik ook 2 á 3x gehad. Probeer gewoon positief te denken (al is dit makkelijker gezegd dan gedaan ;)) Ruzies? probeer uit de buurt te blijven van mensen die jou extra stress leveren! Is niet goed voor jou en ukkie! dikke knuffel! Ik weet ook wel hoe het is om dipjes te hebben :( komt allemaal wel goed meissie! :D Hoe kan dat trouwens als jij in de 14e week bent dat jij eigenlijk in de 15e bent???? en die steekjes bij jouw stuitje heb ik bijna elke dag nu :( vooral met veel geloop enzo.
    Sannemart mooi van die geweldige echo! :D
    diddl WOW :confused: wat heb jij al een mooie buik! had je hem ook zo snel zo groot bij de eerste 2 kids?? iedereeen denkt zeker dat jij al 5 á 6 maanden bent!
    Faith79 & Hster nog gefeliciteerd!! [​IMG]
    Hster je gravitamon wordt ook aangeraden door het CB. Krijgt jou ukkie ook een mooie ronde schedel van zeggen ze... nou mijn vriendins jochie heeft het idd!
    Freesia veel plezier en succes bij de gyn vandaag!
    Lise beterschap!! het heerst wel op dit moment, van hoofdpijn tot diaree.. ik voelde mij dinsdagavond ook niet helemaal goed en belde woensdag af voor alle zekerheid. Was 3dgn ziek geweest!!
    Jannes ik heb die steekjes maar 2 á 3x gehad.
    IrisB ik was al iets verstrooid maar nu helemaal! ik herken het heen en weer geloop! wou ook laast ook een mix in de koelkast doen :confused:
    Lola gezellig zo op het werk met jouw "coming out" :D
    Diddl ja hoe maak jij een eigen avatar eigenlijk? ik krijg steeds gezeur over dat het zoveel pixels of kB moet zijn :(
    Krisstel beterschap meissie!!
    Babykamer doen wij pas in april/mei want het moet geschilderd worden en nieuwe vloer en muurtje bouwen. Dan hebben wij liever mooi weer, vooral voor het ademen van die kamer na het verven. Maar ben wel jealours op de dames die er al mee bezig zijn :p
    Angelsounds Ik heb gisteren weer geluisterd. Als jij een driehoek zou vormen met lijnen van jou navel naar jouw schaambot en schaambot naar heupbot en dan heupbot naar navel... en dan middenin die driehoek aan de rechterkant van jou navel... hier hoor ik altijd wat. Ik heb ukkie weer horen bewegen, ik heb voor 3sec. ofzo denk ik de hartslag gehoord :( was snel weer weg... maar hoorde ook een zwoesh hartslag geluid. Klonk een beetje op mijn eigen hart maar dan niet zo'n diepe geluid. Vriendin zei dat dit mijn eigen ader kon zijn, maar wrm heb ik dit nooit eerder op deze plek gehoord??
    Donderdag ben ik eindelijk 12 weken.. samen met cossy! Wat heerlijk he meid?
    En ik heb afspraak gemaakt voor pretecho. Wij hebben een pakket. 1e keer 4 2d foto's en 2e keer 4 3d echo's plus 4d dvd! Wij nemen mijn moeder mee, maar dan mag het geslacht niet hardop worden gemeld! Dit moet ik ff geod regelen vantevoren! :oops: had ff niet bij stilgestaan dat mama er ook bij was ... :oops: Straks werken en morgen weer lekker vrij!
     
  11. Aowyn

    Aowyn VIP lid

    16 dec 2007
    15.763
    1
    38
    DE MAMA'S VAN SEPTEMBER 2008 :baby:

    29 augustus 2008
    *Krisstel ... 25 jaar ... 1e ... Kalender: ♂ ... Denkt zelf: ♀ ... ZKH ... BV
    31 augustus 2008
    *Foover ... 30 jaar ... 2e [♂] ... Kalender: ♂ ... Denkt zelf: ? ... THUIS ... BV
    *Pipo1973 ... 34 jaar ... 2e [♂] ... Kalender: ♀ ... Denkt zelf: ♀ ... ZKH ... BV
    01 september 2008
    *Ingeltje ... 27 jaar ... 1e ... Kalender: ♂ ... Denkt zelf: ♂ ... ZKH ... BV
    *Sasha ... 34 jaar... 1e ... Kalender: ♂ ... Denkt zelf: ♀... THUIS
    02 september 2008
    *Mamameike ... 27 jaar ... 2e en 3e ♀ ... Kalender: ♀ ... Denkt zelf: ♂ en ♀ ... ZKH .... FV TWEELING!
    *Mss Ace ... 27 jaar ... 1e ... Kalender: ♂ ... Denkt zelf: ♂ ... ? ... BV
    *Naatje218... 23 jaar ... 1e ... Kalender: ♀ ... Denkt zelf: ?
    *Vlinder79 ... 28 jaar ... 1e ... Kalender: ♀ ... Denkt zelf: ♀
    *1summer ... 32 jaar ... 2e kindje [♂] ... Kalender: ♂ ... Denkt zelf: ♂
    03 september 2008
    *Chaartje79 ... 28 jaar ... 1e ... Kalender: ♀ ... Denkt zelf: ♀ ... ZKH ... BV
    *Jekkia ... 32 jaar ... 2e [♀] ... Kalender: ♀ ... Denkt zelf: ♀ ... ZKH [kz met 38 wkn] ... BV
    *Kleine tinus ... ? jaar ... 1e ... Kalender: ♀ ... Denkt zelf: ♀
    *Lise ... 32 jaar ... 2e en 3e [♂] ... Kalender: ♂♂ ... Denkt zelf: ♀♂ ... ZKH ... BV TWEELING!
    04 september 2008
    *Denise85 ... 22 jaar ... 1e ... Kalender: ♀ ... Denkt zelf: ♂
    05 september 2008
    *Jannes ... 29 jaar ... 1e ... Kalender: ♀ ... Denkt zelf:♀ ... ZKH ... BV
    *Pisum ... 27 jaar ... 1e ... Kalender: ♀ ... Denkt zelf: ♂ ... THUIS ... BV
    06 september 2008
    *Steen ... 27 jaar ... 1e ... Kalender: ♂ ... Denkt zelf: ? ... THUIS ... BV
    07 september 2008
    *Diddl ... 28 jaar ... 4e [♀♀♀]... Kalender: ♂ ... Denkt zelf: ? ... ZKH [kz met 38/39 weken] ... BV
    *Elise1 ... 25 jaar ... 1e ... Kalender:♂ ... Denkt zelf: ♂ ... ZKH ... BV
    *IrisB ... 28 jaar ... 1e ... Kalender: ♂ ... Denkt zelf: ? ... THUIS ... BV
    *SheDevil ... 26 jaar ... 2e [♂ ] ... Kalender: ♀ ... Denkt zelf: ♀ ... ZKH ... BV
    *Tinkerbel1984 ... 23 jaar ... 1e ... Kalender: ♀ ... Denkt zelf: ♀ ... ZKH ... FV
    *Yule ... 29 jaar ... 1e ... Kalender: ♀ ... Denkt zelf: ♀ ... ? ... BV
    08 september 2008
    *Aapje ... 29 jaar ... 2e [?] ... Kalender: ♀ ... Denkt zelf: ♂...ZKH...BV
    *FunnyMe ... 27 jaar ... 1e en 2e ... Kalender: ♂ ... Denkt zelf: ♂ ... ZKH ... BV/FV TWEELING!
    09 september 2008
    *Floddertje ... ? jaar ... 1e ... Kalender: ♀ ... Denkt zelf: ?
    *Hster ... 31 jaar ... 1e en 2e ... Kalender: ♂ ... Denkt zelf: ? TWEELING!
    *Ydnic ... 28 jaar ... ? ... Kalender: ♀ ... Denkt zelf: ?
    10 september 2008
    *Klavertje44 ... 26 jaar ... 2e [?] ... Kalender: ♀ ... Denkt zelf: ?
    *Sinjo ... 32 jaar ... 2e [♂] ... Kalender: ♂ ... Denkt zelf: ♂
    *Rijkie ... 25 jaar ... 1e ... Kalender:( ... Denkt zelf: ♂ ... ZKH ... BV
    11 september 2008
    *Jale ... 24 jaar ... 1e ... Kalender: ♀ ... Denkt zelf: ♂... ZKH ... BV
    *Pupke ... 31 jaar ... 1e ... Kalender: ♂ ... Denkt zelf: ♂ ... ZKH ... BV
    14 september 2008
    *Bibi23 ... 23 jaar ... 1e ... Kalender: ♀ ... Denkt zelf: ♀
    *Meisje84 ... ? jaar ... 1e ... Kalender: ♀ ... Denkt zelf: ♀ ... THUIS ... BV
    *MollyM ... 33 jaar ... 3e [♂♂] ... Kalender: ? ... Denkt zelf: ♂ ... THUIS ... BV+FV
    15 september 2008
    *Kaatje85 ... 22 jaar ... 1e ... Kalender: ♀ ... Denkt zelf: ♀ ... THUIS ... BV
    *Wens3 ... 28 jaar ... 3e [♂♀] ... Kalender: ♀ ... Denkt zelf: ?
    16 september 2008
    *Azeb ... 30 jaar ... 1e ... Kalender: ♂ ... Denkt zelf: ? ... ZKH ... BV
    *Dreames ... 22 jaar ... 1e kindje ... Kalender: ♀ ... Denkt zelf: ♂ ... KRAAMHOTEL ... BV
    *Nikki ... 26 jaar ... 1e ... Kalender: ♂ ... Denkt zelf: ♀ ... ZKH ... FV
    17 september 2008
    *HannekeR ... 34 jaar ... 2e [♀] ... Kalender: ♂ ... Denkt zelf: ♀ ... THUIS ... BV
    *Kleine tinus ... 29jaar ... 1e ... Kalender: ♂... Denkt zelf: ♀ ... ZKH ... FV
    18 september 2008
    *Esje72 ... 35 jaar ... 3e [♂♂] ... Kalender: ♂ ... Denkt zelf: ♂ ... ? ... ZKH ... BV
    19 september 2008
    *Enya ... 26 jaar ... 1e ... Kalender: ♀ Denkt zelf ♀ ... THUIS ... ?
    20 september 2008
    *Moppiepoppie ... 25 jaar ... 1e ... Kalender: ♂ ... Denkt zelf: ♀ ... ZH ... BV
    21 september 2008
    *Jessejaime ... 29 jaar ... 3e [♂♂] ... Kalender:♀ ... Denkt zelf: ? ... THUIS ... FV
    22 september 2008
    *Cindy21 ... 22 jaar ... 1e ... Kalender: ♀ ... Denkt zelf: ♀
    *Lola ... 38 jaar ... 2e [♀ ] ... Kalender: ♂ ... Denkt zelf: ? ... ZKH ... BV
    *Marielle82 ... 25 jaar ... 1e ... Kalender: ♂ ... Denkt zelf: ♂ ... ? ... BV
    *Zanoni ... 27 jaar ... 2e [♀] ... Kalender: ♀ ... Denkt zelf: ♂ ...ZKH...BV
    23 september 2008
    *Jetty ... 30 jaar ... 1e kindje ... Kalender: ♂ ... Denkt zelf:♂
    *Jossie76 ... 31 jaar ... 3e [♂♂] ... Kalender: ♂ ... Denkt zelf: ? ...ZKH ... BV
    24 september 2008
    *Debbyvermeer ... 31 jaar ... 3e [♂♂] ... Kalender: ♂ ... Denkt zelf: ? ...ZKH...FV
    *Droppie123... 33 jaar ... 1e ... Kalender: ♀ ... Denkt zelf: ?
    *Freesia ... 35 jaar ... 1e ... Kalender: ♂ ... Denkt zelf: ?
    25 september 2008
    *Cossy ... 20 jaar ... 1e ... Kalender: ♂... Denkt zelf: ? ... ZKH
    *Ktje ... 28 jaar ... 1e ... Kalender: ♂ ... Denkt zelf:♂
    *MirandaT ... 27 jaar ... 2e [♀] ... Kalender: ♀ ... Denkt zelf: ?
    *Parr1983 ... 24 jaar ... 1e ... Kalender: ♀ ... Denkt zelf: ♂ ... THUIS ... BV
    *Sannemart ... ? jaar ... 1e ... Kalender: ♀ ... Denkt zelf: ♀
    *Sarahfreely ... 27 jaar ... 2e [♀] ... Kalender:♂ ... Denkt zelf:♂
    27 september 2008
    *First time ... 29 jaar ... 1e ... Kalender: ♂ ... Denkt zelf: ♀ ... ZKH ... BV
    *Roshi ... 24 jaar ... 1e ... Kalender: ♀ ... Denkt zelf: ♀ ... ZKH ... BV
    28 september 2008
    *Flo1975... 33 jaar ... 1e ... Kalender: ♀ ... Denkt zelf: ?
    29 september 2008
    *Eva1983... 24 jaar ... 1e ... Kalender: ♀ ... Denkt zelf: ♀ ... ? ... BV
    *Tugba ... 29 jaar ... 1e ... Kalender: ♂ ... Denkt zelf: ♀
    30 september 2008
    *Faith79 ... 28 jaar ... 1e kindje ...Kalender: ♀ ... Denkt zelf: ?

    Nu: 70 september mama's!

    Agenda:

    Maart:
    10: Freesia gyn [ws nekplooimeting]
    11: Esje72 2e afspraak vk, Lise controle zkh, Marielle82 2e echo
    12: Eva1983 1e echo, Roshi 1e echo, Meisje84 vk
    13: HannekeR vk, Lola VK, Diddl vk, MamaMeike Gyn 16 weken echo, Sarahfreely echo, Kristel jarig! First Time termijnecho
    14: Cossy nekplooimeting + dubbeltest
    17: Pipo1973 vk, Dreames vk, IrisB vk, Droppie123 nekplooimeting en vk, Nikky vk
    18: Kristel vk, Jetty 2e echo + combitest, MirandaT intake vk
    19: Ingeltje vk + 1e x hartje luisteren, Denise85 vk + 1e x hartje luisteren, Jekkia gyn en echo
    20: Foover vk, sarahfreely vk
    24: Ydnic vk, Debbyvermeer gyn
    25: Marielle82 vk
    27: SheDevil gyn
    28: Diddl pretecho, FunnyMe pretecho
    31: Jale gyn
    April:
    01: parr1983 vk, FunnyMe echo+ controle gyn
    07: Roshi vk, Lola vruchtwaterpunctie
    08: Jessejaime 16 weken controle
    14: MssAce 20 weken echo
    15: MamaMeike 20 weken echo, Foover 20 weken echo, Lise 20 weken echo parr1983 pretecho
    18: Kristel 20 weken echo
    22: SheDevil 20 weken echo
    23: Nikky 20 weken echo
    24: Diddl 20 weken echo
    29: Pupke 20 weken echo
    Mei:
    03: Meisje84 20 weken echo
    30: Diddl pretecho
    31: Kristel 3D echo
     
  12. First time

    First time Bekend lid

    24 jan 2008
    811
    0
    0
    Hey, ik sta niet meer op de agenda in de lijst zie ik...
    Ik ga aanstaande donderdag, 13 maart , voor de termijnecho. Wil iemand mij er weer opzetten? BvD!
     
  13. Aowyn

    Aowyn VIP lid

    16 dec 2007
    15.763
    1
    38
    heb het er weer opgezet! Wel raar hoor want ik heb de laatste ge-quote! :(
     
  14. Mss Ace

    Mss Ace Actief lid

    19 mrt 2007
    256
    0
    0
    Zaanstad
    Zo heb even nodig gehad om alles bij te lezen.....

    En die dementie, ja heb ik ook last van en ben dus allang vergeten wat ik naar iedereen moet reageren :oops:
    Dus daarom even zo, alle dames die wel een dikke knuffel kunnen gebruiken, krijgen hem bij deze. Alle dames die goed nieuws, een mooie echo of de 12 weken hebben bereikt gefeliciteerd!

    Zelf moet ik nog ruim 2 weken wachten voor we het hartje weer kunnen horen pffff. Gelukkig hebben we wel drukke weken voor de boeg dus hoop dat ze vliegen!
     
  15. 1Summer

    1Summer Actief lid

    21 jul 2007
    178
    0
    0
    NH
    @shedevil: sterkte meid, en je kan hier altijd je ei kwijt hoor!

    Voor alle meiden die de magische 12 weken over zijn: gefeliciteerd!

    Zelf mag ik ook pas in april naar de VK om het hartje te horen. Duurt wel errug lang hoor! Ik heb het kindje ook al voelen schoppen. Zoooo bijzonder weer :D Af en toe deelt 'ie al flinke schopjes uit, dat beloofd wat voor de komende maanden... ;)

    Meiden die deze week naar de VK, gyn en voor een echo gaan: succes en sterkte!

    X
    Summer
     
  16. sasha

    sasha Actief lid

    15 jan 2008
    462
    0
    0
    Shedevil, heel veel sterkte meid, en een dikke knuffel van mij!
     
  17. dreames

    dreames VIP lid

    9 dec 2007
    7.455
    3.708
    113
    Hey,

    Ik mag op de lijst voor 25 maart een pretecho.
    Ik heb me opgegeven voor de gratis echo in Eindhoven via de Fontys. Mijn mannetje en moeder gaan mee (mijn ouders wonen in Eindhoven). Ben zo super blij dat ik een extra echo heb, want het was zo lang wachten tot de 20 weken echo (dat was pas eind april).

    Hebben nog meer mensen zich opgegeven voor de gratis echo?

    Ik heb nu ook nieuwe buikfoto in mn album gezet en foto's van de babykamer tot nu toe. Ben benieuwd wat jullie er van vinden!
     
  18. Ingeltje

    Ingeltje VIP lid

    16 nov 2007
    20.510
    2.426
    113
    Vrouw
    Pedagogisch medewerker
    Noord-Brabant
    @ Hster: nog gefeli!

    @ Diddl: mooi buikie weer hoor! Hoe krijg je die Avatars toch? Ik heb mijn foto's verkleind tot avatarformaat, maar dan blijft er niets van over :(

    @ Marielle: Hoeraa! Welkom op de 12weken!

    @Lro: wauw..dat je nog in je kleding past! Mijn darmen waren al gelijk zó opgeblazen, dat ik in week 7 al niets meer paste!

    @ IrisB: hahahaha die verhalen van jou! Dement? Nee hoor ik nog niet! Hahaha die verhalen van jou! Dement? Nee hoor ik nog niet! Hahaha die verhalen van jou!Dement? Nee hoor ik nog niet! Hahaha die verhalen van jou!Dement? Nee hoor ik nog niet! Hahaha die verhalen van jou!Dement? Nee hoor ik nog niet!

    ehmm....:(

    @Yule: dat heb ik ook! OnHANDig! Pfff word echt moe van mezelf....

    @SheDevil: moeilijk hoor meis...probeer een goede vriendin te vinden, bij wie je lekker mag klagen, huilen ruzie maken enzo...

    @Parr: ik ben vandaag 15 weken en ga nu dus naar de 16e week... aan het eind van de 16e week ben je 16 weken zwanger...zo zit dat! Snap je 't nu? Ik weet niet hoe je het moet uitleggen..... Misschien zo: als je baby 0 is, is hij in het eerste jaar van zijn leven en pas na een jaar wordt hij 1 enz enz

    @Mss Ace: ze vliegen voorbij hoor, die weken, ik weet nog dat ik riep dat ik nog 5 weken moest wachten op hartje luisteren, en nu is het al volgende week!

    @Dreames: mooi buikje! Bij mij lijkt het meer alsof ik gewoon erg dik aan het worden ben :oops:
     
  19. Yule

    Yule VIP lid

    6 dec 2007
    8.059
    1
    36
    DE MAMA'S VAN SEPTEMBER 2008 :baby:

    29 augustus 2008
    *Krisstel ... 25 jaar ... 1e ... Kalender: ♂ ... Denkt zelf: ♀ ... ZKH ... BV
    31 augustus 2008
    *Foover ... 30 jaar ... 2e [♂] ... Kalender: ♂ ... Denkt zelf: ? ... THUIS ... BV
    *Pipo1973 ... 34 jaar ... 2e [♂] ... Kalender: ♀ ... Denkt zelf: ♀ ... ZKH ... BV
    01 september 2008
    *Ingeltje ... 27 jaar ... 1e ... Kalender: ♂ ... Denkt zelf: ♂ ... ZKH ... BV
    *Sasha ... 34 jaar... 1e ... Kalender: ♂ ... Denkt zelf: ♀... THUIS
    02 september 2008
    *Mamameike ... 27 jaar ... 2e en 3e ♀ ... Kalender: ♀ ... Denkt zelf: ♂ en ♀ ... ZKH .... FV TWEELING!
    *Mss Ace ... 27 jaar ... 1e ... Kalender: ♂ ... Denkt zelf: ♂ ... ? ... BV
    *Naatje218... 23 jaar ... 1e ... Kalender: ♀ ... Denkt zelf: ?
    *Vlinder79 ... 28 jaar ... 1e ... Kalender: ♀ ... Denkt zelf: ♀
    *1summer ... 32 jaar ... 2e kindje [♂] ... Kalender: ♂ ... Denkt zelf: ♂
    03 september 2008
    *Chaartje79 ... 28 jaar ... 1e ... Kalender: ♀ ... Denkt zelf: ♀ ... ZKH ... BV
    *Jekkia ... 32 jaar ... 2e [♀] ... Kalender: ♀ ... Denkt zelf: ♀ ... ZKH [kz met 38 wkn] ... BV
    *Kleine tinus ... ? jaar ... 1e ... Kalender: ♀ ... Denkt zelf: ♀
    *Lise ... 32 jaar ... 2e en 3e [♂] ... Kalender: ♂♂ ... Denkt zelf: ♀♂ ... ZKH ... BV TWEELING!
    04 september 2008
    *Denise85 ... 22 jaar ... 1e ... Kalender: ♀ ... Denkt zelf: ♂
    05 september 2008
    *Jannes ... 29 jaar ... 1e ... Kalender: ♀ ... Denkt zelf:♀ ... ZKH ... BV
    *Pisum ... 27 jaar ... 1e ... Kalender: ♀ ... Denkt zelf: ♂ ... THUIS ... BV
    06 september 2008
    *Steen ... 27 jaar ... 1e ... Kalender: ♂ ... Denkt zelf: ? ... THUIS ... BV
    07 september 2008
    *Diddl ... 28 jaar ... 4e [♀♀♀]... Kalender: ♂ ... Denkt zelf: ? ... ZKH [kz met 38/39 weken] ... BV
    *Elise1 ... 25 jaar ... 1e ... Kalender:♂ ... Denkt zelf: ♂ ... ZKH ... BV
    *IrisB ... 28 jaar ... 1e ... Kalender: ♂ ... Denkt zelf: ? ... THUIS ... BV
    *SheDevil ... 26 jaar ... 2e [♂ ] ... Kalender: ♀ ... Denkt zelf: ♀ ... ZKH ... BV
    *Tinkerbel1984 ... 23 jaar ... 1e ... Kalender: ♀ ... Denkt zelf: ♀ ... ZKH ... FV
    *Yule ... 29 jaar ... 1e ... Kalender: ♀ ... Denkt zelf: ♀ ... ? ... BV
    08 september 2008
    *Aapje ... 29 jaar ... 2e [?] ... Kalender: ♀ ... Denkt zelf: ♂...ZKH...BV
    *FunnyMe ... 27 jaar ... 1e en 2e ... Kalender: ♂ ... Denkt zelf: ♂ ... ZKH ... BV/FV TWEELING!
    09 september 2008
    *Floddertje ... ? jaar ... 1e ... Kalender: ♀ ... Denkt zelf: ?
    *Hster ... 31 jaar ... 1e en 2e ... Kalender: ♂ ... Denkt zelf: ? TWEELING!
    *Ydnic ... 28 jaar ... ? ... Kalender: ♀ ... Denkt zelf: ?
    10 september 2008
    *Klavertje44 ... 26 jaar ... 2e [?] ... Kalender: ♀ ... Denkt zelf: ?
    *Sinjo ... 32 jaar ... 2e [♂] ... Kalender: ♂ ... Denkt zelf: ♂
    *Rijkie ... 25 jaar ... 1e ... Kalender:( ... Denkt zelf: ♂ ... ZKH ... BV
    11 september 2008
    *Jale ... 24 jaar ... 1e ... Kalender: ♀ ... Denkt zelf: ♂... ZKH ... BV
    *Pupke ... 31 jaar ... 1e ... Kalender: ♂ ... Denkt zelf: ♂ ... ZKH ... BV
    14 september 2008
    *Bibi23 ... 23 jaar ... 1e ... Kalender: ♀ ... Denkt zelf: ♀
    *Meisje84 ... ? jaar ... 1e ... Kalender: ♀ ... Denkt zelf: ♀ ... THUIS ... BV
    *MollyM ... 33 jaar ... 3e [♂♂] ... Kalender: ? ... Denkt zelf: ♂ ... THUIS ... BV+FV
    15 september 2008
    *Kaatje85 ... 22 jaar ... 1e ... Kalender: ♀ ... Denkt zelf: ♀ ... THUIS ... BV
    *Wens3 ... 28 jaar ... 3e [♂♀] ... Kalender: ♀ ... Denkt zelf: ?
    16 september 2008
    *Azeb ... 30 jaar ... 1e ... Kalender: ♂ ... Denkt zelf: ? ... ZKH ... BV
    *Dreames ... 22 jaar ... 1e kindje ... Kalender: ♀ ... Denkt zelf: ♂ ... KRAAMHOTEL ... BV
    *Nikki ... 26 jaar ... 1e ... Kalender: ♂ ... Denkt zelf: ♀ ... ZKH ... FV
    17 september 2008
    *HannekeR ... 34 jaar ... 2e [♀] ... Kalender: ♂ ... Denkt zelf: ♀ ... THUIS ... BV
    *Kleine tinus ... 29jaar ... 1e ... Kalender: ♂... Denkt zelf: ♀ ... ZKH ... FV
    18 september 2008
    *Esje72 ... 35 jaar ... 3e [♂♂] ... Kalender: ♂ ... Denkt zelf: ♂ ... ? ... ZKH ... BV
    19 september 2008
    *Enya ... 26 jaar ... 1e ... Kalender: ♀ Denkt zelf ♀ ... THUIS ... ?
    20 september 2008
    *Moppiepoppie ... 25 jaar ... 1e ... Kalender: ♂ ... Denkt zelf: ♀ ... ZH ... BV
    21 september 2008
    *Jessejaime ... 29 jaar ... 3e [♂♂] ... Kalender:♀ ... Denkt zelf: ? ... THUIS ... FV
    22 september 2008
    *Cindy21 ... 22 jaar ... 1e ... Kalender: ♀ ... Denkt zelf: ♀
    *Lola ... 38 jaar ... 2e [♀ ] ... Kalender: ♂ ... Denkt zelf: ? ... ZKH ... BV
    *Marielle82 ... 25 jaar ... 1e ... Kalender: ♂ ... Denkt zelf: ♂ ... ? ... BV
    *Zanoni ... 27 jaar ... 2e [♀] ... Kalender: ♀ ... Denkt zelf: ♂ ...ZKH...BV
    23 september 2008
    *Jetty ... 30 jaar ... 1e kindje ... Kalender: ♂ ... Denkt zelf:♂
    *Jossie76 ... 31 jaar ... 3e [♂♂] ... Kalender: ♂ ... Denkt zelf: ? ...ZKH ... BV
    24 september 2008
    *Debbyvermeer ... 31 jaar ... 3e [♂♂] ... Kalender: ♂ ... Denkt zelf: ? ...ZKH...FV
    *Droppie123... 33 jaar ... 1e ... Kalender: ♀ ... Denkt zelf: ?
    *Freesia ... 35 jaar ... 1e ... Kalender: ♂ ... Denkt zelf: ?
    25 september 2008
    *Cossy ... 20 jaar ... 1e ... Kalender: ♂... Denkt zelf: ? ... ZKH
    *Ktje ... 28 jaar ... 1e ... Kalender: ♂ ... Denkt zelf:♂
    *MirandaT ... 27 jaar ... 2e [♀] ... Kalender: ♀ ... Denkt zelf: ?
    *Parr1983 ... 24 jaar ... 1e ... Kalender: ♀ ... Denkt zelf: ♂ ... THUIS ... BV
    *Sannemart ... ? jaar ... 1e ... Kalender: ♀ ... Denkt zelf: ♀
    *Sarahfreely ... 27 jaar ... 2e [♀] ... Kalender:♂ ... Denkt zelf:♂
    27 september 2008
    *First time ... 29 jaar ... 1e ... Kalender: ♂ ... Denkt zelf: ♀ ... ZKH ... BV
    *Roshi ... 24 jaar ... 1e ... Kalender: ♀ ... Denkt zelf: ♀ ... ZKH ... BV
    28 september 2008
    *Flo1975... 33 jaar ... 1e ... Kalender: ♀ ... Denkt zelf: ?
    29 september 2008
    *Eva1983... 24 jaar ... 1e ... Kalender: ♀ ... Denkt zelf: ♀ ... ? ... BV
    *Tugba ... 29 jaar ... 1e ... Kalender: ♂ ... Denkt zelf: ♀
    30 september 2008
    *Faith79 ... 28 jaar ... 1e kindje ...Kalender: ♀ ... Denkt zelf: ?

    Nu: 70 september mama's!

    Agenda:

    Maart:
    10: Freesia gyn [ws nekplooimeting]
    11: Esje72 2e afspraak vk, Lise controle zkh, Marielle82 2e echo
    12: Eva1983 1e echo, Roshi 1e echo, Meisje84 vk
    13: HannekeR vk, Lola VK, Diddl vk, MamaMeike Gyn 16 weken echo, Sarahfreely echo, Kristel jarig! First Time termijnecho
    14: Cossy nekplooimeting + dubbeltest
    17: Pipo1973 vk, Dreames vk, IrisB vk, Droppie123 nekplooimeting en vk, Nikky vk
    18: Kristel vk, Jetty 2e echo + combitest, MirandaT intake vk
    19: Ingeltje vk + 1e x hartje luisteren, Denise85 vk + 1e x hartje luisteren, Jekkia gyn en echo
    20: Foover vk, sarahfreely vk
    24: Ydnic vk, Debbyvermeer gyn
    25: Marielle82 vk, dreames pretecho
    27: SheDevil gyn
    28: Diddl pretecho, FunnyMe pretecho
    31: Jale gyn
    April:
    01: parr1983 vk, FunnyMe echo+ controle gyn
    03: Yule vk
    07: Roshi vk, Lola vruchtwaterpunctie
    08: Jessejaime 16 weken controle
    14: MssAce 20 weken echo
    15: MamaMeike 20 weken echo, Foover 20 weken echo, Lise 20 weken echo parr1983 pretecho
    18: Kristel 20 weken echo
    22: SheDevil 20 weken echo
    23: Nikky 20 weken echo
    24: Diddl 20 weken echo
    29: Pupke 20 weken echo
    Mei:
    03: Meisje84 20 weken echo
    30: Diddl pretecho
    31: Kristel 3D echo


    Ik heb het erop gezet Dreames en mezelf op 3 april.
     
  20. dreames

    dreames VIP lid

    9 dec 2007
    7.455
    3.708
    113
    @ Ingeltje: ik vind jou anders ook een mooi buikje hebben hoor! In je album zie je aan de foto's echt een mooi zwanger buikje!
     

Deel Deze Pagina