Brrrr die witte chocolademelk ik hou echt van chocola en ook echt van witte chocola en ook echt van (warme) chocolademelk... maar die witte variant.. brrrr echt niet te zuipen Had het een paar weken geleden gekocht bij de Jumbo want ik dacht echt: wow wat een uitvinding WITTE CHOCOLADEMELK!! maar dat was dus echte een mega dikke vette domper hahahah. Heb het van de week ook niet meer zien staan trouwens. Verder drink ik mijn warme chocolademelk het liefste met inderdaad net ietsje pietsje te veel slagroom... er af eten en dan weer meer slagroom erbij doen.. weer er af eten en nieuwe op doen.. zo een paar keer haha
Nou heb dus een pak Tony gekocht en net verse slagroom staan kloppen. Vanavond neem ik een hele grote mok!
Die van chocomel en die fles van de Hema. Dat is zo’n mix met marshmallow en stukjes chocola en daar moet je dan zelf melk voor koken en wat van die mix bij toevoegen.
Ik heb mijn goddelijke romige lichaam niet van de zon natuurlijk, dus ga ik voor de volvette, misselijkmakend zoete chocolademelk: papje van cacao, suiker en vloeibare koffiemelk en daar volle melk overheen. Serveren met (uiteraard) slagroom. Mijn man vind het echt verschrikkelijk smerig
Ik word altijd heel misselijk van warme chocolade melk. Ik vind het wel erg lekker, maar kan er blijkbaar niet tegen... Dus ik hou het maar bij kwijlen van jullie chocolade melk recepten
Ik maak het heel simpel met Nestlé poeder. En natuurlijk slagroom erin. Alleen wel íets minder slagroom dan @DastyQueen
Als ik zelf maak gebruik ik minder slagroom hoor hahaha... man wilde lief voor me zijn en weet hoe lekker ik slagroom vind.
Melk verwarmen met flink wat nesquick, klein beetje suiker. En dan heel veel marshmallows die ik omstebeurt erin gooi om te smelten, op te eten en dan weer nieuwe laat smelten.... Zalig!
Ik lust geen slagroom Ik verwarm melk en daarbij doe ik een flinke lepel Nutella pasta, wel echt Nutella en geen b merk hazelnootpasta. Heerlijke hazelnoot chocomel. Gooi en verder ook niks bij.
Mijn oma deed altijd warme melk in een zo goed als lege pot Nutella. Goed schudden en dan nog een klein beetje slagroom. Oma hield niet van verspilling en zo werd er zo weinig mogelijk Nutella weggegooid.
Dat doet mij denken aan mijn eigen oma. Die hield ook niet van verspilling. Chocolade melk over datum kon nog gewoon worden opgedronken. En als ze ons wilde trakteren op een puddingbroodje, dan kregen wij een bolletje met daartussen een flats houdbare vanille vla.
Mmmmmm nu krijg ik zin in chocolademelk, voor de personen die het maken met cacao doen jullie dat op gevoel of gebruiken jullie een echt recept? Doet me denken aan vroeger toen mijn vader dat voor me maakte. Kan helaas niet veel slagroom op de chocolademelk doe, ik heb geen galblaas meer.
Als kind vond ik van die nesquickpoedermelk heel lekker. En dan net liefst aan het eind nog een papje op de bodem overhouden en oplepelen. Nu gruwel ik alleen al van net idee Mijn kinderen houden ervan om chocomel van nutricia in een pannetje op te warmen, maar ik ga voor old school cacaopoeder, vanillesuiker en volle melk. En soms een klein beetje oplosbare espresso erbij En een dot slagroom is natuurlijk een must!