Nooit meer wat gehoord..

Discussie in 'Alleen en zwanger' gestart door Rachel0308, 16 okt 2018.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
  1. Koektrommel

    Koektrommel Fanatiek lid

    15 feb 2017
    1.511
    1.100
    113
    Vrouw
    De politie doet ook niets met zulke berichten helaas. Zelf mee gemaakt in mijn eerste zwangerschap en ze konden niets voor me doen.
     
  2. joepy

    joepy Fanatiek lid

    12 okt 2017
    1.443
    952
    113
    Vrouw
    Wat een naar persoon hopelijk vergeet die je gewoon ,En kan jij gaan genieten van je zwangerschap en kindje , Ik heb ook weleens mannen van de belachelijke opmerkingen horen maken die denken dat het stoer is zo te praten en die mensen moet je zoiezo niet willen kennen .
     
    Rachel0308 vindt dit leuk.
  3. MamaZijnIsDeBom

    MamaZijnIsDeBom Fanatiek lid

    10 apr 2018
    2.317
    1.660
    113
    Vrouw
    Ik denk ook dat het zoiets is... want hoe moet je je ego redden als je eerlijk toegeeft: “ja ze is zwanger van mij. Maar ik wil er niks mee te maken hebben dus nu laat ik niks meer van me horen..“ klinkt heel sneu, en eerlijk is eerlijk, dat is het ook. Dus dan maar een mooi verhaal ervan maken toch? Dat maakt het voor wie het verhaal niet kent misschien iets begrijpelijker maar voor wie het verhaal wel kent nog sneuer.... ik denk dat je het prima doet zo. Zulke mensen kun je echt beter zonder. En hoe erg ook... je kind zeker... laat hem eerst ff volwassen worden.
     
    Rosa5, Rachel0308, YellowEyes en 2 anderen vinden dit leuk.
  4. Brinta

    Brinta Fanatiek lid

    9 apr 2013
    2.145
    191
    63
    Zuid holland
    Gefeliciteerd met je zwangerschap!
    Rot dat het zo moet lopen, maar zo te lezen ga je het goed redden met de kleine man!

    Ik heb 5 jaar iets soortgelijks meegemaakt. Zwanger geworden van mijn zoon en de verwekker wilde er niets mee te maken hebben. Toen mijn zoon was geboren wilde hij opeens toch wel zijn zoon leren kennen, ik ben hiermee akkoord gegaan. Helaas kwam hij vaak zijn afspraken niet na en sinds anderhalf jaar heb ik nooit meer wat van hem vernomen. Hij ontkent tegenover andere ook dat hij een zoon heeft en dat doet mij vaak nog wel erg veel pijn.

    Ik heb nu al twee jaar een hele lieve vriend die mijn zoontje als zijn eigen kind behandeld dus dat doet mij wel erg veel goed.

    Veel plezier nog met je zwangerschap!
     
    Rachel0308 vindt dit leuk.
  5. Rachel0308

    16 okt 2018
    12
    19
    3
    Vrouw
    Juist! Hij moet toch proberen zijn verhaal een beetje te kunnen verkopen aan de mensen die weten dat ik zwanger ben van hem. Verder heb ik besloten te antwoorden tegen mensen dat ik het lekker alleen ga doen met de kleine. Er word verassend genoeg dan niet vaak doorgevraagd. Dit vind ik zelf erg fijn, want mocht ‘vader’ nooit meer komen, wil ik niet dat mijn kind gebukt onder geroddel gaat. Het gaat helemaal goed komen. Mocht hij opeens toch contact opnemen, dan zal ik altijd het beste doen voor mijn kind. Ookal betekend dat contact toestaan. Maar hier gaan we over nadenken en mee dealen als het zo ver is. Eerder is dit ook niet nodig.
     
    Rosa5, Flamingo1990 en Evanesco vinden dit leuk.
  6. Rachel0308

    16 okt 2018
    12
    19
    3
    Vrouw
    Wat fijn dat je zo’n lieve vriend gevonden hebt! Ik ga het gewoon aankijken. Misschien hoor ik wat na de geboorte, misschien hoor ik wat als de kleine 5 jaar is, misschien hoor ik nooit wat. Ik zal altijd doen wat juist is voor de kleine. Als hij onvertrouwbaar blijk te zijn qua afspraken, is het in mijn ogen snel klaar. Mijn aanstaande kleine man heeft hier niet om gevraagd. En hoeft hier dus ook niet onder te lijden. We komen er wel. Ik heb een zeer grote en liefdevolle familie. Een vader gaat er dan misschien niet zijn, maar een familie gevoel gaat mijn kleine zeker krijgen!
     
    Triesje91, Kaatje92, Flamingo1990 en 3 anderen vinden dit leuk.
  7. Huismuisie

    Huismuisie VIP lid

    10 aug 2016
    9.587
    11.152
    113
    Vrouw
    Noord Brabant
    Dit is denk ik de enige instelling die werkt en hij is verdomde lastig.
    Mijn ex stond ook niet te springen om een kind (hij bleek tijdens zwangerschap nog getrouwd) ondanks dat we 'al' 1,5 jaar samen waren.
    De zwangerschap was vrij onzeker maar hij is er nog steeds op de manier die voor hem kan en voor mij oke voelt. Ziet zoon eens per 2 weken ongeveer een middag maar heeft hem niet erkend.

    Hier inmiddels ook sinds een jaar een hele leuk vriend die zoon nog niet heel veel gezien heeft, want dat doen we rustig aan, maar voor mij echt een hele prettige man is. Maar goed ik vind het wel heel belangrijk dat je samen heel zeker bent van de relatie voor je een kind voor de volle 100% betrekt en daar staan we hetzelfde in gelukkig. Mijn zoon weet niet beter dan dat zijn ouders niet samen zijn maar een scheiding heeft hij nooit meegemaakt en dat zou ik ook kosten wat kost willen voorkomen voor hem.
     
  8. Flamingo1990

    Flamingo1990 Niet meer actief

    Wat een vervelende toestand. Ik vind het enorm knap hoe je ermee omgaat. Mijn complimenten :) en succes verder!
     
    Rachel0308 vindt dit leuk.
  9. Maiasaurus

    Maiasaurus Niet meer actief

    Hoi Rachel,
    Wat een mooie leeftijd om zwanger te zijn. Ik vind het erg waardeloos om, met welke reden dan ook, af te zeggen op de dag dat je het over je zwangerschap gaat hebben!!? Zou het hem niet dwars zitten dat je hem niet hebt uitgenodigd voor de echo? Ik weet dat een zwangerschap sommige mannen niet veel zegt en dat ze zich er weinig bij kunnen voorstellen maar uit respect voor jou en voor zijn kind heeft hij zich niet zo op te stellen. Het is een volwassen man! Hij gedraagt zich als een autist. Echt zwaar belachelijk. Als ik jou was zou ik me puur op het kind focussen en me realiseren dat van dit onverantwoordelijk sujet niets te verwachten valt. Leuk is anders, ik zou hem ook niet actief weren, maar wat heb je aan zo'n vent?
     
  10. Maiasaurus

    Maiasaurus Niet meer actief

    Ik schrik erg van je andere berichten! Zeker melden bij de politie want je weet maar nooit!
     
  11. Rachel0308

    16 okt 2018
    12
    19
    3
    Vrouw
    Bedankt voor je reactie. Ik denk dat het enigste wat hem dwars zit, mijn zwangerschap is. De dag dat ik erachter kwam zwanger te zijn, heb ik het hem verteld. Dit was op een donderdag. Maandag zou hij langs komen, vrijdag had ik mijn echo. Ik had deze snelle echo omdat ik erg veel pijnen had, en ze dachten dat het buitenbaarmoedelijk was. Hij is hier van op de hoogte gebracht. Hij heeft uberhaupt nooit mee willen gaan. Hij heeft er nooit iets mee te maken willen hebben. Ik zag net je tweede reactie, je hebt mijn andere berichten nu dus ook gelezen. Het zegt allemaal genoeg. Hij gaat er niks mee te maken willen hebben. Ik hoop alleen uit de grond van me hart dat hij later geen spijt krijgt. Dat zou ik oprecht erg voor hem vinden, want hij heeft dan een pracht van een kind gemist.
     

Deel Deze Pagina