Gezakt spiraaltje na hevige pijn?

Discussie in 'Anticonceptie' gestart door TigerMom, 9 nov 2018.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
  1. TigerMom

    TigerMom Fanatiek lid

    10 aug 2015
    3.157
    100
    63
    Nou, daar ben ik weer. Pff.

    Afgelopen Zondag wakker geworden van hevige pijn in mn baarmoeder. Een aanhoudende pijn. Liggen zitten lopen, niks liet het afzakken. Dit heeft de hele ochtend aangehouden. Maar het was Zondag dus dan bel je niet zo gauw de dokterswacht. En eind van de ochtend zakte het af. Ik was net ongesteld geweest maar na de pijn toch een beetje bloed verloren. Sindsdien heb ik zo nu en dan hevige steken, maar niks ergs meer.

    Maar nu... Ik voelde de hele week af en toe wat prikken in mijn vagina (ja, mijn draadjes zijn niet zacht, ze prikken). Maar omdat ik een drukke stressvolle week had heb ik hier weinig aandacht aan besteed. Behalve een paar keer voelen en dan voelde ik de draadjes bij de uitgang van mijn vagina hangen. Maar de assistente had gezegd dat mijn baarmoeder waarschijnlijk zakt af en toe, dus ik liet het maar zo.

    Nu vanavond voelde ik de draadjes wel heel laag hangen, dus ben even rustig gaan liggen. Lampje en spiegeltje er bij. En ik trek mijn schaamlippen wat uit elkaar en zie gewoon een cm van de draadjes zitten. Dus of de spiraal is wel gezakt of mijn baarmoedermond ligt echt vlak bij de uitgang ofzo.

    Maandag maar even een afspraak maken. Maar een vriendin van mij loopt bij de Gynaecoloog, omdat zij last heeft van verklevingen enzo. Zij zei tegen mij, trek de spiraal er gewoon uit. Omdat zij meerdere spiralen heeft gehad en die er bij haar ook gewoon dmv trekken eruit gehaald werden. Maar dit durf ik niet :eek: Mag dat uberhaubt wel???? En wat zouden jullie doen in mijn situatie?
     
  2. Izzie7676

    Izzie7676 VIP lid

    18 dec 2017
    5.793
    6.474
    113
    Vrouw
    Helemaal niks doen maar de dokter laten kijken
     
  3. Rosa5

    Rosa5 VIP lid

    21 okt 2011
    7.561
    1.935
    113
    Je kan hem er wel zelf uit trekken maar dan kan je wel schade aanrichten. Denk niet dat je daar op zit te wachten. Het kan heel goed dat aan het begin van je cyclus je baarmoedermond laag zit en je het daarom zo goed kan voelen. Misschien zijn je draadjes te lang en kunnen ze iets korter gemaakt worden. Het kan ook dat de spiraal niet goed zit. Ik zou gewoon een afspraak maken en het nog eens laten nakijken.
     
    Leraje vindt dit leuk.
  4. Huismuisie

    Huismuisie VIP lid

    10 aug 2016
    9.597
    11.154
    113
    Vrouw
    Noord Brabant
    Jij hebt wel echt pech met die spiraal he @TigerMom :(

    Is het inmiddels opgelost?
     
  5. TigerMom

    TigerMom Fanatiek lid

    10 aug 2015
    3.157
    100
    63
    Ik denk het wel. Waarschijnlijk toch een gezakte baarmoeder. Door de drukte op mijn werk kon ik er onmogelijk even tussen uit om naar de huisarts te gaan. Beter gezegd, het mocht niet. Dus omdat ik Vrijdags vrij ben heb ik afgewacht. Maar tegen Vrijdag voelde ik de draadjes al niet meer. En geen pijn. Dus heb het zo gelaten. En nu lijkt het prima.

    De draadjes zijn trouwens maar 2cm lang. We doen ze niet korter omdat we de draadjes van de mirena toen kwijt waren.
     

Deel Deze Pagina