Zoontje kruipt onder matrashoes

Discussie in 'Veilig slapen' gestart door DeniseW, 13 jan 2019.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
  1. DeniseW

    DeniseW Nieuw lid

    13 jan 2019
    1
    0
    1
    Vrouw
    Sinds een paar dagen kruipt mijn zoontje van bijna 2 onder zijn matrashoes. Hij trekt hem er aan de zijkant tussenuit en wurmt zich er vervolgens onder. Hij slaapt in een slaapzak zonder extra dekens, omdat dit mij veiliger leek qua verstikkingsgevaar. Hij schuift ook wat af in bed en ligt graag in hoeken of tegen de randen, maar nu heeft hij zelf dus wat anders bedacht waar ik me zorgen over kan maken. Ik kan hier verder niets over vinden op het internet, hopelijk komt iemand dit bekend voor en is de gouden tip binnen bereik.
     
  2. Zohra

    Zohra Fanatiek lid

    20 mei 2015
    2.005
    322
    83
    Hilarisch, wat ze al niet verzinnen! Maar ik begrijp dat jij er niet zo hard om moet lachen .
    Ik denk dat hij toch behoefte heeft aan een dekentje , dat kan ook prima met zijn leeftijd . Dat zou ik dus doen, een dun (baby) dekentje zodat je je geen zorgen hoeft te maken over verstikking .
    Als je geen deken wilt, kun je misschien een dekbedhoes kleiner maken zodat je die als een kussensloop om de matras kunt doen. Dan kan hij er niet meer onder.
     
  3. Beheer

    Beheer Administrator
    Medewerker

    11 feb 2005
    16.108
    2.838
    113
    @DeniseW Je hebt een soort bretels die je via de onderkant van het matras laat lopen. Als je er 2 gebruikt dan kan hij bijna geen ruimte meer maken om er nog tussen te kruipen.
    9200000040457096.jpg
     
  4. Elinetjeee

    Elinetjeee Niet meer actief

    Ik zou denk ik toch eerst een dekentje proberen. En even wat vaker bij hem gaan kijken om te corrigeren als hij ertussen gaat kruipen
     

Deel Deze Pagina