Overgeven...

Discussie in 'Prematuur' gestart door iniemienie, 17 mrt 2008.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
  1. iniemienie

    iniemienie Actief lid

    23 feb 2006
    241
    0
    0
    Verzorgende in de thuiszorg
    Hallo Dames,

    Zoals jullie vast nog weten heeft mijn meissie 2 weken geleden in het ziekehuis gelegen omdat ze een hersensschudding had. Nou 4 dagen later was ze dan ontslagen. Maar nu volgt er een nieuw probleem.... Sinds dat ze uit het ziekenhuis is blijft ze overgeven. Dacht eerst dat het erbij hoorde. Ze hadden nl gezegd dat het niet zomaar over was. Maar indmiddels zijn we 2 weken verder en er is nog niets veranderd. Ze spuugt niet alles. Soms eens een melkfles, dan weer het avond eten. Dan weer haar ontbijt. Ze heeft 1 dag gehad en toen spuugde ze bijna alles behalve haar lunch. Ik snap er niets meer van. Ik dacht morgen een afspraak te hebben met de linderneuroloog zodat ik het dan meteen kon vragen ofdat het misschien nog door de hersensschudding komt maar nu hebben ze vanmiddag gebeld dat het niet door gaat omdat ze een begrafenis heeft. Nu word het verzet naar 23 april. Dus ga ik morgen maar de HA bellen. Vanavond wilde ze haar warme eten niet maar wilde wel een stukje komkommer..... en wat diksap. maar meteen daarna weer spugen, alles kwam eruit.....
    En als ze dan ook ziek is daarbij ok.... Maar dat is ze dus niet. Als ze het weer kwijt is begint ze weer te kletsen en te lachen etc etc. Ook dacht ik misschien komt het wel door melk omdat ze dat eerst als enigste uitspuugde maar nu is het echt alles.
    Heeft iemand hier dit alleens mee gemaakt?

    Maak me zorgen vooral omdat ik haar toch iets dunner geworden vind maar daarentegen is ze heel vrolijk en lijkt er ook echt niks aan de hand.
    Ga morgen maar eens de HA bellen.

    Val zo wel van het een in het ander..... Hopelijk komen we er snel achter wat het is....

    Liefs Shirley
     
  2. sonya one love

    sonya one love Niet meer actief

    bah zeg...watvervelend....maar het klinkt ook een beetje als haar maagje van streek is..ik heb het vorige week namelijk ook 5 dagen gehad.
    ze was totaal niet ziek maar spuugde letterlijk ook alle suit..de ha dacht dat haar maagje van streek was. ik moest haar toen 2 dagen op een dieet houden..alleen maar verdunde thee of voeding...langzaam moest ik het eten weer op bouwen, dus paar lepeltjes fruit , toen een half potje en nu sinds kort weer een heel....ook is ze weer flink verkouden dus dat zal haar ook dwars hebben gezten..
    Hooplijk is het bij jou meisje ook zo over en inderdaad morgen even de ha bellen want w8t tot april is wel heel lang..
    sterkte ermee he
    knuffel avn ons ;)
     
  3. mamanenya

    mamanenya Lid

    14 feb 2007
    44
    0
    0
    begeleidster gehandicapten
    bergschenhoek
    jeetje wat naar zeg!
    Ik hoop dat de HA een beetje uitsluitsel kan geven wat het is. Beterschap gewenst en sterkte!
     
  4. mj24

    mj24 Fanatiek lid

    7 jun 2006
    4.321
    0
    0
    Amsterdam
    beterschap meid
     
  5. iniemienie

    iniemienie Actief lid

    23 feb 2006
    241
    0
    0
    Verzorgende in de thuiszorg
    Uhmmmm Heb de HA gebeld en die zegt dat er niks aan de hand is. Het heeft echt nog te maken met de hersensschudding. Dit kan 4-6 weken aanhouden..... Nou en er is niks aan te doen. Dus zijn we mooi klaar mee!
     
  6. MaryWoods

    MaryWoods Fanatiek lid

    2 mei 2007
    2.637
    2
    0
    sterkte.... echt zielig als die kleintjes zo'n last hebben van hun maagje...
     
  7. daphne78

    daphne78 VIP lid

    10 mei 2006
    7.311
    0
    0
    Nijmegen
    ik moet eerlijk bekennen dat ik de kinderchirurg had gebeld, omdat ik me zorgen zou maken. En je had morgen een afspraak en nu pas over een maand, dat is best wel lang afwachten ineens.
     
  8. iniemienie

    iniemienie Actief lid

    23 feb 2006
    241
    0
    0
    Verzorgende in de thuiszorg
    Ja, ik zat er vandaag ook aan te denken. Maar toen Nova gevallen was hadden ze een mri-scan gemaakt van haar hoofdje en daar was niks op te zien alleen dat er wat meer ruimte tussen haar hersens en schedel zit en daar moesten we voor naar de neuroloog vandaag maar die afspraak is verzet. Vandaag heeft ze het erg goed gedaan al het eten binnen gehouden..... niet dat dat iets weg neemt want de zorgen heb ik nog steeds. De HA zei wel dat ik het gewoon nog aan moest kijken maar als ze er ech ziek van word ik dan maar weer moest bellen. Maar ziek is ze niet. Alleen als ze heeft gegeten.
    Denk dat ik morgen toch nog even ge bellen met de neuroloog om te vragen ofdat het echt nog met de val te maken heeft. Zij is toch de specialist daarin.
    Jullie horen het nog...........
     

Deel Deze Pagina