‘Alleen’ trouwen

Discussie in 'De lounge' gestart door aYh4L8, 18 feb 2019.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
  1. skiwi

    skiwi Fanatiek lid

    15 jun 2012
    4.270
    402
    83
    Vrouw
    Dit dus. Niet teveel woorden aan vuil maken
     
    Tess27 en JosjeM vinden dit leuk.
  2. vruchtje24

    vruchtje24 VIP lid

    2 jan 2007
    13.024
    414
    83
    Vrouw
    home sweet home
    Wij hebben dit 10 jr geleden gedaan op Bali. Alleen wij samen. Alles uitbesteedt aan een bureau. Zij regelde getuigen, prachtige locatie, ook diverse locaties voor foto's, bruidstaartje, kwam iemand mijn haar doen met mooie bloem erin. Diner voor 2 uitkijk over vallei. Nooit 1 sec spijt gehad. Trouwen is immers iets tussen 2 pers. Wel nog een feestje gegeven 2 wkn na teeugkomst:)
     
  3. Ster88

    Ster88 Actief lid

    2 aug 2016
    236
    40
    28
    Yes gedaan! Alleen dan niet in Nederland maar in het buitenland. Alleen ons oudste kindje was er bij. En ik heb er geen moment spijt van gehad en zou het zo weer doen. Het was zo geweldig en intiem! Daarna direct op grote rondreis verder gegaan ( tevens huwelijksreis). In Nederland nog een bescheiden feestje gegeven voor familie en vrienden.
     
  4. Debaky

    Debaky VIP lid

    22 apr 2013
    10.348
    5.392
    113
    Dankjewel ;)

    Wat jij zegt over familie problemen is hier ook een issue. Geen zin om mij druk te moeten maken of die ene wel naast die andere wil zitten. Nee hoor, lekker simpel houden en gewoon genieten van ons gezinnetje op die dag ;)
     
    Ysabella en Daphne91 vinden dit leuk.
  5. Leo85

    Leo85 Niet meer actief

    Dit klinkt echt goed :)
     
  6. Mystiek

    Mystiek Fanatiek lid

    19 okt 2013
    2.646
    1.529
    113
    OV
    Ik vind mijn familie en schoonfamilie erg belangrijk. Bij onze bruiloft speelden onze ouders dan ook een grote rol. Mijn moeder, oma en beide schoonouders waren getuigen. Mijn vader begeleidde me richting ceremonie. Een nichtje en neefje (peuters, toen) brachten ons de ringen zodra het tijd was. Mijn vader gaf de eerste speech, en onze eerste dans werd afgesloten met het uitnodigen van mijn moeder en schoonvader op de dansvloer. Voor mij gaat een huwelijk niet alleen om twee mensen. Mijn echtgenoot hoort nu ook bij mijn familie, en ik bij de zijne.

    Maar weet je, dat is mijn ervaring. Wij hebben het zo willen doen omdat wij het zo prettig vonden. En als een ander het op een andere manier wil doen, dan vind ik dat helemaal prima. Als ik zo nu en dan hoor wat er allemaal speelt binnen families, dan begrijp ik soms best dat die families tijdens een bruiloft niet vooraan hoeven staan. Ik ben blij dat ik het niet zo hoef te ervaren, maar als dat voor een ander wel zo is dan is de keuze om familie buiten het huwelijk te houden er eentje om te respecteren.
     

Deel Deze Pagina