Eiceldonatie

Discussie in 'Donorschap' gestart door cd28, 2 sep 2017.

Tags:
Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
  1. peque

    peque Bekend lid

    26 feb 2013
    828
    827
    93
    Vrouw
    Omg. Arnhem
    Helemaal geweldig!!! Wat een heerlijk gevoel eh! ❤️❤️❤️
     
    Equivoque vindt dit leuk.
  2. Mim89

    Mim89 VIP lid

    29 jan 2019
    8.795
    7.126
    113
    Vrouw
    Wat fijn! Gefeliciteerd ❤
     
    Equivoque vindt dit leuk.
  3. Killy88

    Killy88 Fanatiek lid

    1 aug 2018
    1.394
    2.307
    113
    Vrouw
    Hoi poppekes!

    Hoe is het met iedereen hier? Hier nogsteeds geen ei te bekennen, vandaar dat ik wat stiller ben.

    Het wordt vandaag een prachtige dag én ik ben vrij! Ga zo even een nieuwe bril ophalen en het voornemen is daarna even de tuin aan te pakken :) verder broeden we dit weekend nog maar even rustig door en dan hoop ik heel hard dat ie zich aan gaat dienen.

    Fijn weekend! X
     
  4. Cactus92

    Cactus92 Fanatiek lid

    4 apr 2018
    1.026
    955
    113
    Vrouw
    Hi @Killy88 Hier ook weinig nieuws. Ben uit gemenstrueerd.. Heb geks gezien, dus hoop maar dat ik toch schoon ben inmiddels..

    Hoop dat je ei snel komt!
    Succes met je tuin en geniet. Hier is het nog fris en grauw..

    Goed weekend!
     
  5. Equivoque

    Equivoque Fanatiek lid

    9 apr 2017
    1.046
    878
    113
    Vrouw
    Hallo meisjes!

    @Killy88 rustig door blijven plassen dan maar... hoe lang is het nu geleden? Hopelijk komt -ie snel!
    Heb je nog kunnen genieten van het mooie weertje gisteren? Goed opgeschoten in de tuin?

    @Cactus92 wanneer heb je weer controle, pas na de volgende menstruatie? Hoop inderdaad dat alles zich mooi vanzelf oplost daarbinnen.

    Hier een wat mindere dag vandaag, zowel lichamelijk als emotioneel. Ondanks dat ik deze week al meerdere keren de wc-pot heb moeten knuffelen, ben ik toch weer erg onzeker. Ik denk vooral getriggerd doordat we het zondag willen gaan vertellen aan de familie. Nu slaat de twijfel toe, want ik wil ze niet weer teleurstellen als de volgende echo niet goed is... maar ja, kan ook moeilijk wachten tot het kind eruit is natuurlijk :rolleyes:!
    Daarbij heb ik nu al dagenlang een ontzettend vervelend drukkend gevoel op mijn onderkant, zeg maar... Ik heb daar vannacht allerlei doemscenario's bij liggen bedenken. Maar de meest logische (en onschuldige) verklaring is toch dat het gewoon van mijn darmen komt. Misschien vanmiddag toch maar even iets halen voor de stoelgang.
    En nadat ik van de week opeens veel venijnige steken voelde, is dat nu ineens helemaal opgehouden. Ook dat zegt niks, een paar weken geleden waren de steekjes ook opeens een week weg om vervolgens weer terug te keren. Maar toch, je kan er vanalles bij bedenken... kan het niet laten!
    Ik zit volgende week ook nog een paar dagen in het buitenland voor werk, ook dat vind ik best spannend in deze situatie. Hopelijk werkt het vooral als goede afleiding.
    "Gelukkig" is er altijd nog die steen in mijn maag die me vertelt dat er wel degelijk iets gaande is! Maar vertrouwen dat het goed komt met de kleine spruit... nee, dat lukt me helaas nog steeds niet :oops: Eeuwig zonde, want deze tijd komt nooit meer terug. Maar dat is helaas de impact van alle ellende die we de afgelopen jaren hebben meegemaakt!
     
  6. Cactus92

    Cactus92 Fanatiek lid

    4 apr 2018
    1.026
    955
    113
    Vrouw
    Aahh wat rot toch, dat gebrek aan vertrouwen en die zorgen.. ongetwijfeld niet terecht, maar zooo begrijpelijk.. Veel te veel ellende meegemaakt..
    Maar ik lees geen enkele rede tot zorg. Toiletpot knuffelen, steen in het maagje... jippie, wat is zwanger zijn toch leuk.. ;)
    En je darmen, ja, die kunnen met vlagen behoorlijk opspelen.
    Weet niet of je al wat gehaald hebt, maar kijk er mee uit.. Veel van de laxerende middelen gaat langs de placenta en das niet goed voor de baby. Heb zelf darmproblemen en dat toen uitgezocht. Movicolon zou je kunnen vragen via de huisarts, die zijn veilig. Of een roosvicee laxo, als je daar voldoende aan hebt.
    Waarschijnlijk wist je dit allemaal al, maar dacht, meld het toch even..
    Hoop dat je je inmiddels weer wat beter voelt.. En als je je nou nog niet helemaal goed en happy voelt, waarom bewaar je dan je de aankondiging aan de familie niet nog een weekje langer? Je verdient het om met volle teugen te kunnen genieten van dat moment.. En niet met die zorg op je schouders en dan het enthousiasme van je familie niet goed te kunnen laten binnenkomen.. Je zorgen komen natuurlijk voort uit angst.. En misschien dat je je na je volgende echo je een stuk beter voelt en meer genieten kan?
    En hopelijk van de week afleiding van je werk. En dan op naar de volgende echo... ♥️

    Oh en ik heb pas 12 april weer een echo. Hopelijk daarvoor nog een menstruatie ja..
    Heb nu na deze nog niet het gevoel dat het schoon is, blijft zomaar rommelen..
     
  7. Killy88

    Killy88 Fanatiek lid

    1 aug 2018
    1.394
    2.307
    113
    Vrouw
    @Equivoque

    Nog geen ei hier. Ik test een aantal keer per dag dus kan hem onmogelijk gemist hebben, maar het begint wel lang te duren. Vandaag is de miskraam precies 3 weken geleden, dus ik hoop dat er deze week wat gaat gebeuren!
    Haha ja de tuin is weer mooi! Vrijdag 4 uurtjes mee bezig geweest. Heerlijk, volgend weekend maar eens de BBQ aansteken :)

    Wat vervelend dat je je zo ontzettend onzeker voelt. Ik weet natuurlijk niet hoe het voelt om zo ver zwanger te zijn, maar het klinkt wel heel zwanger haha ;) Je bent al een eind op weg, deze tijd komt inderdaad nooit meer terug. Als je je niet zeker genoeg voelt het aan (schoon)ouders te vertellen, wacht dan even. Daar moet je van genieten ❤️

    Weet je, ik kan van alles zeggen... maar je gevoel niet wegnemen. Hopelijk voel je je vandaag beter. Hier schijnt het zonnetje weer én het is een vrije dag, dus ik hoop dat je kan genieten!

    @Cactus92 Zo ontzettend vervelend dat het maar blijft rommelen... Dat het eens doorpakt he! Hopelijk dan met de volgende menstruatie de laatsts restjes mee, i.p.v. dat het alsnog schoongemaakt moet worden. Laat dat leed je in godsnaam bespaard blijven. Trots op jou :)
     
    Cactus92 vindt dit leuk.
  8. Equivoque

    Equivoque Fanatiek lid

    9 apr 2017
    1.046
    878
    113
    Vrouw
    Dank weer voor jullie luisterend oor!
    Gelukkig vannacht goed geslapen en dan sta je toch weer een stuk lekkerder op.
    Ook eindelijk verlost dat vervelende drukkende gevoel van de afgelopen dagen! Dat zat me toch niet helemaal lekker, dus zie het vandaag weer een stuk zonniger in. En het zonnetje hielp daar ook bij ;)

    Jullie opmerking om het bekend maken nog even uit te stellen heeft me wel aan het denken gezet. We hadden vandaag alle (schoon)ouders en siblings bijeen, dus op zich wel een mooie gelegenheid om het iedereen te vertellen. Maar het was uiteindelijk zo rommelig met de kinderen, dat het toch niet als het goede moment voelde dus uiteindelijk hebben we het maar laten gaan. Prima zo, dan toch maar even wachten tot de 12 weken. Meer zekerheid ook, dus inderdaad meer ruimte voor vreugde en zonder disclaimer erbij dat het misschien nog wel mis gaat.
    Daar wil ik jullie voor bedanken, want ik had het op een of andere manier zo aan mezelf opgelegd dat het vandaag moest gebeuren... maar het is al moeilijk genoeg om te dealen met onze eigen hoop, verwachtingen en angsten en eigenlijk is het wel zo fijn om die van onze ouders er dan nog even niet bij te hebben.
    En ja, het nadeel als niemand het weet is dat je het er ook niet over kan hebben... maar gelukkig heb ik daarvoor jullie lieverds!!! ❤❤❤
     
    puppy28, Cactus92 en Killy88 vinden dit leuk.
  9. Nienke91

    Nienke91 Bekend lid

    8 jan 2019
    503
    721
    93
    Vrouw
    Dag lieve meiden! Sorry, hier ook erg stil! Ook niet veel te melden hihi. Rustig afwachten... ZO MOEILIJK!! Maar daar weten jullie helaas alles van!! Jij ook gewoon as we speak @Killy88! Hoop ook dattie snel om t hoekje komt kijken!

    @Equivoque wat stom dat je zo’n onzeker gevoel hebt. En ook zo begrijpelijk na alles wat je hebt mee moeten maken. Wanneer mag je weer voor echo?

    @Cactus92 hoe gaat t met jou nu? Hoop dat je nog veel steun hebt aan mensen om je heen en je langzaam dingen een plekje kunt geven. We gaan langzaam weer het betere weer krijgen, dat vind ik persoonlijk echt een heel fijn gegeven. ❤️
     
    maartje84 vindt dit leuk.
  10. Killy88

    Killy88 Fanatiek lid

    1 aug 2018
    1.394
    2.307
    113
    Vrouw
    Ohh ja heel moeilijk he @Nienke91 wachten, wachten, wachten...

    Hier ook nog geen nieuws... Het ei doet zn best, maar zet nog niet echt door. Met een beetje geluk is ie met Pasen onderhand een keer gearriveerd :roflmao:
     
  11. peque

    peque Bekend lid

    26 feb 2013
    828
    827
    93
    Vrouw
    Omg. Arnhem
    Hier eergisteren controle gehad en ons mannetje is eindelijk geen dwarsligger meer en ligt mooi met zn hoofdje naar beneden :)

    Verder alles prima in orde, geen suiker, bloeddruk was ok, een gynaecoloog leek erg tevreden over groei en hartje etc.

    Ongelofelijk toch eigenlijk nog steeds, dit had ik vorig jaar rond deze tijd toch niet meer durven hopen...

    Gisteren eindelijk de babykamer helemaal af, met het ophangen van de plankjes aan de muur en de gordijnen, nog 5 weekjes te gaan!
     
    Nienke91, puppy28, Cactus92 en 1 andere persoon vinden dit leuk.
  12. Killy88

    Killy88 Fanatiek lid

    1 aug 2018
    1.394
    2.307
    113
    Vrouw
    Reageer later uitgebreid maar ik wilde even snel dit mooie plaatje delen...
     

    Bijgevoegde bestanden:

  13. Killy88

    Killy88 Fanatiek lid

    1 aug 2018
    1.394
    2.307
    113
    Vrouw

    Wat een geweldig nieuws voor jou @peque Je kunt echt gaan aftellen! Je lichaam is er klaar voor, yes!
     
    peque vindt dit leuk.
  14. Cactus92

    Cactus92 Fanatiek lid

    4 apr 2018
    1.026
    955
    113
    Vrouw
    @Killy88 Yes, eindelijk dat ei! Man man.. kapitalen heeft ie weer gekost! ;)

    @Nienke91 Wachten.. het went vanzelf.. een beetje...
    Ik voel me iets beter, krijg weer wat meer energie. Die daar ook zelf mn best voor. En idd, mooie weer helpt, dus laat die zon maar vaak schijnen, dat maakt het allemaal wat draaglijker.
    Heb nog steeds erg veel steun van velen om me heen, dat is erg fijn. En vanuit mn werk krijg ik ruimte om bij te komen en te herstellen.

    @peque Wat top!! Geen dwars aapje meer... En alles goed en gezond met je, fijn! Aftellen... ben heel erg benieuwd!

    @Equivoque Hoe gaat het? Kom je de dagen door? Hoop dat je wat rustiger bent en vertrouwen hebt in je mooie kindje!
     
    Nienke91, peque en Killy88 vinden dit leuk.
  15. Killy88

    Killy88 Fanatiek lid

    1 aug 2018
    1.394
    2.307
    113
    Vrouw
    You know me too well :roflmao:

    :rolleyes::rolleyes::rolleyes:
     
    peque en Cactus92 vinden dit leuk.
  16. Equivoque

    Equivoque Fanatiek lid

    9 apr 2017
    1.046
    878
    113
    Vrouw
    @peque heerlijk, je bent er helemaal klaar voor! Het gaat echt gebeuren! Spannend joh, het aftellen kan beginnen!

    @Killy88 whoop whoop, eindelijk! Dan is vandaag dag 0, woensdag dan terugplaatsing?

    Hier gaat het wat beter, zat van de week even in de paniekmodus maar de klachten nemen toch weer wat toe dus ben weer wat toe rust gekomen. Mocht de echo dinsdag goed zijn, dan hoop ik toch echt dat ik wat meer vertrouwen zal kunnen hebben... voor zolang dat dan ook duurt ;)
     
    Kiki11111981 en peque vinden dit leuk.
  17. Cactus92

    Cactus92 Fanatiek lid

    4 apr 2018
    1.026
    955
    113
    Vrouw
    @Equivoque goed om te horen!! Dinsdag al dus.. da's al bijna!! Had zomaar bedacht vrijdag.. dus is een soort van meevaller :D Komt goed meis!
     
  18. Killy88

    Killy88 Fanatiek lid

    1 aug 2018
    1.394
    2.307
    113
    Vrouw
    Haha @Equivoque We begrijpen je angsten. Hoop dat er nog een dag gaat komen dat je oprecht kunt genieten. De echo’s zijn goed, de 12 weken komt in zicht, je zal gaan groeien. Je kunt er niet meer onderuit: Hartstikke zwanger!

    Ik heb idd as woensdag de tp tussen 11:00:/13:00. Ze bellen die ochtend hoe laat het wordt. Maar aangezien wij 5’km van de kliniek wonen piep ik zo even binnen om de kleine op te halen :D vind het wel wat spannend om het helemaal natuurlijk te doen. Soort van: ‘vergeet ik niet iets’ gevoel...

    Ik ga morgen eens schandalig wijn drinken, in het zonnetje. Trek de mooiste fles rosé uit de kast, misschien zelfs wel een flesje champagne, en ga ongegeneerd van dat moment genieten. ‘S avonds gaan we uit eten ter ere van het feit dat we elkaar maandag -1 april- 13 jaar kennen en dat wordt een biefstuk ;)

    Ik ben er weer klaar voor! Het leven lacht ons weer toe en ik ben daar heel dankbaar voor. Op naar een nieuwe kans ❤️
     
    Nienke91, Cactus92, Equivoque en 2 anderen vinden dit leuk.
  19. Killy88

    Killy88 Fanatiek lid

    1 aug 2018
    1.394
    2.307
    113
    Vrouw
  20. Kiki11111981

    Kiki11111981 Bekend lid

    3 okt 2018
    767
    506
    93
    Vrouw
    België
    Ik ken je nog van een ander onderwerp Killy. Ik wens je veel success met je nieuwe TP en hoop echt, van harte, dat deze een plakkertje mag zijn. Geniet nog van je mooie weekend en je lekker glaasje wijn/eten! Is je gegund.
    Duim voor jullie!!
     
    peque en Killy88 vinden dit leuk.

Deel Deze Pagina