Eigenlijk ben ik er niet zo van maar wat zijn de lekkerste/beste kant-en-klare gehaktballetjes? Gaat om kleine balletjes (rauw) die nog wel gebakken moeten worden (geen magnetronrommel dus) en die ik zo in een recept kan verwerken met bijvoorbeeld een tomatensaus. Die bio balletjes van AH zijn er best goed uit, zijn die lekker? Wie heeft er tips?
Maar als je toch rauwe balletjes wil, dan kun je toch net zo goed gewoon gehakt gebruiken? Of gaat het om het draaien?
Ik vind ze over het algemeen niet te pruimen en draai ze het liefste zelf. Maar. Laatst had ik bij de albert heijn hun biologische gehaktballetjes (voor in de soep) en die vond ik best lekker!!
De bio van de appie zijn inderdaad heel lekker! Je kan ook, als je eens tijd hebt, ze zelf draaien, kort koken en dan invriezen. Daarna pak je er gewoon af en toe wat uit als je ze nodig hebt.
De balletjes van Ikea. Ok ze zijn wel al voorgebraden, maar ze zijn echt heerlijk. Krijg er elke keer complimenten over op en verjaardag.
Gaat inderdaad om het draaien, moet er veel dit keer . Dan ga ik toch eens die bio van de appie zelf een keer proberen en dan bepalen of ik ze ook voor het grote recept ga gebruiken . Thanks!
Ja ik ook! En vooral omdat ik ze in de pan opbak ipv in de magnetron. Het is aan de andere kant ook wel prijzig, en gaan dan wel 2 zakken doorheen a 6 eu per zak