September 2008 mama's

Discussie in 'Bevallingslijst forum' gestart door Pipo1973, 24 dec 2007.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
  1. Ingeltje

    Ingeltje VIP lid

    16 nov 2007
    20.510
    2.426
    113
    Vrouw
    Pedagogisch medewerker
    Noord-Brabant
    Blij dat de poes weer binnen is!

    Ik slaap zelden bij. Soms op zondag, om alle vermoeidheis van een week in te halen :D

    Dit is volgens mij de aller-rustigste dag ooit in dit forum! We zijn allemaal moe denk ik!
    Morgenvroeg gaan we om 8 uur wakker worden om de formule 1 live te kijken. Daarna ga ik weer lekker verder slapen. Ben geen grote fan, maar mannetje kijkt graag en ik vind het wel gezellig. Als ik maar in bed mag blijven liggen (en dat kan dankzij onze slaapkamer tv)

    We zouden maandag eitjes gaan zoeken in het bos met alle neefjes en nichtjes, maar dat gaat niet echt lukken denk ik met die sneeuw en hagel.... daar gaat onze traditie.
    Ach over een paar jaartjes mogen onze kid(s) ook eitjes zoeken! Dan zijn de neefjes en nichtjes al oud genoeg om ze te verstoppen voor onze kids (neefjes en nichtjes zijn nu al 5-9 jaar)

    Hey welterusten dames! Ik ga na mijn vreetbuien (chips, stengels, augurken (!:)) in boterhamworst) maar gauw naar bed. Heb wel veel keelpijn en last van hoesten, verkoudheid. Hoop dat ik vannacht wat beter slaap dan afgelopen nacht.

    xxx
     
  2. Kaatje85

    Kaatje85 VIP lid

    14 jul 2006
    35.431
    47
    48
    Vrouw
    Zuid-Holland
    @ Dreames, wel jammer als je zelf zo graag in een kraamhotel wilt bevallen ( lijkt me heerlijk !) en je nu door de VK naar het ziekenhuis moet. Maar kan het me ook wel voorstellen want ze heeft natuurlijk nog meer bevallingen die dag als het even tegen zit

    @ Pisum,wat jammer dat je moeder zo reageerd. Hier gelukkig alleen maar goede reacties. Ze wisten dat we al zo lang bezig waren en toen ik het verteld had waren ze gelijk allebei een trotse oma. Mijn moeder stond een dag later met een mutsje en slofjes voor de deur. Hoop dat je moeder snel bijdraait.
    Ik had trouwens ook nooit zo'n goede band met mijn moeder, qua praten enz. maar sinds ik uit huis ben gaat dat steeds beter.

    @ Lise, ligt je zoontje lekker te slapen? Hoop dat hij niet ziek wordt.

    @ Parr, dat misselijk met boodschappen doen ken ik. Normaal ga ik op woensdag naar de ah, daarna lekker neuzen bij blokker,zeeman en kruitvat.
    Nu maak ik thuis mijn boodschappenlijst. Ren de ah door en dan snel naar huis.
    Leuk je trouwfoto in de etalage,maar de fotograaf hoort daar eigenlijk toestemming voor te vragen.

    @ Funnyme, ik zou een moord doen voor een middag dutje,maar dat gaat helaas niet, want werk van 09.00 tot 15.30. dus ga voor het eten maar ff liggen voortaan.
    Is de poes al bevallen? Ik heb vorig jaar een poezenbevalling van vrienden meegemaakt. Ben er bij 2 van de 4 kittens bijgeweest. Zo gaaf !

    Ga nog ff op de bank zitten en naar bed. heb het gehad voor vandaag.
    Ow ja net het kamertje opgehaald en hij is in het echt nog mooier dan op de foto.

    Liefs kaatje
     
  3. steen

    steen Fanatiek lid

    16 jul 2007
    3.507
    0
    0
    Limburg
    Goedemorgen!

    Vrolijk pasen allemaal!

    Voor nu schijnt hier even het zonnetje....maar daar zal vandaag nog wel verandering in komen.

    Ik heb gisteren de eerste buikfoto's gemaakt, zal ze straks even in mijn album zetten. Het begint nu echt te groeien, super leuk!

    @Pisum, wat vervelend dat je moeder zo reageert.....gelukkig heb ik ook een goede band met mijn moeder. En vindt ze het alleen maar heel erg leuk allemaal.
    @Funnyme, hihi wat een verhaal met die katten. Hoe staat het er nu voor?
    @Ingeltje, jammer dat jullie traditie morgen niet door kan gaan.

    We gaan vanmiddag lekker lunchen bij mijn ouders. En verder een rustig dagje houden, denk ik...Morgen hebben we nog een verjaardag. En daarna weer zes dagen werken, pff.

    Fijne dag allemaal!
     
  4. roshi

    roshi VIP lid

    8 mei 2006
    6.706
    0
    0
    directie secateresse
    den haag
    Ha meiden,

    Sorry dat ik zo weinig kom kletsen hoor maar als ik 40 uur achter de pc heb gezeten heb ik er thuis vaak geen zin meer in.

    Hoe is het met jullie? Hier alles goed, we hebben gister de "laatste" verteld dat we zwanger zijn en nu mag eindelijk IEDEREEN het weten :D

    @Pisum -> meid wat naar dat je moeder zo reageerd, zelf heb ik geen contact met meer met mijn moeder maar schoonmams vind het gelukkie heeeel leuk, ik hoop voor jou dat je moeder een beetje bijtrekt, succes!

    fijne paasdagen allemaal!
    Liefs Shir
     
  5. Wupje

    Wupje VIP lid

    24 jan 2008
    6.406
    1
    0
    Managementassistente
    Reuver
    Hoi!
    Voordat we gaan paasbrunchen effe klein berichtje typen en alles weer een beetje bijgelezen!
    Leuk nieuws allereerst: vrijdag kamertje gekocht! :D Bij de babydump geslaagd, kamer heet Twinkle. Wite wash grenen. En dan willen de muren een leuk kleurtje geven, we zijn al volop aan het brainstormen!

    - Molly me: wat een rotsituatie op je werk. Hopenlijk vind je na de geboorte weer snel een nieuwe job.
    - Azeb: zelf heb ik ook last van jeuk op mijn hand en kleine rode vlekjes, is het bij jou ook zo begonnen? De laatste tijd wordt het ook steeds erger, anders moet ik toch maar eens naar de dokter.
    - Jannes: hopenlijk gaat het alweer wat beter? Ik kan me voorstellen dat je je dan onzeker voelt. Ik had juist gisteren dat ik t.o.v. andere dagen weinig voelde. Daar denk je dan ook weer over na. Laten we er maar vanuit gaan dat alles goed is.
    - Marielle: ja ik heb ook wel eens van die hartkloppingen.
    - Cossy: sterkte! Ik heb ook 2 katers en ik zou het heel erg vinden als ik ze moest missen.
    - Funny me: hoe is het met de zwangere poes?

    Nou allemaal lekkere paasbrunch voor dadelijk en ik kom me vanavond wel weer melden!
     
  6. Kaatje85

    Kaatje85 VIP lid

    14 jul 2006
    35.431
    47
    48
    Vrouw
    Zuid-Holland
    Goedemorgen meiden.
    Fijne paasdagen.

    Verder weinig te vertellen behalve dat mijn vriend niet uitgepraat raakt over hoe leuk het babykamertje is. Sta ik net onder de douche, komt ie binnen zegt ie " het kamertje ruikt lekker" haha heerlijk want de zwitsal geur hangt er nog in van de vorige mensen.

    Fijne dag !
     
  7. Azeb

    Azeb Fanatiek lid

    8 aug 2007
    3.352
    5
    38
    Wupje, ik heb het niet op mijn hand, vooral op mijn benen en een beetje op mijn bovenarmen. Het was eerst één plek die steeds groter werd (tot wel een cm of 7 in doorsnee, maar dan meer een ring met in het midden weer gewoon huid) en toen kwamen er allemaal kleine plekjes (max 1 cm) bij. Ik heb niet specifiek op de plekjes jeuk, maar eigenlijk overal op mijn huid. Maar door de vette zalf gaan zowel de plekjes als de jeuk gelukkig goed weg.
     
  8. ydnic

    ydnic Actief lid

    4 jan 2008
    450
    0
    0
    Administratie en sales
    Friesland aan het water
    Vrolijk pasen!
    Vandaag lekker genieten van m'n dagje vrij. En helemaal niks op het programma dus lekker mijn eigen ding doen. Partner is net naar zijn werk gegaan en heb dus het hele rijk voor me alleen.

    Ik kan het ook super goed met mijn moeder en vader vinden en die staan er ook helemaal achter.Mijn partner kan het dan ook beter met mijn moeder vinden dan met zijn eigen. Die wil namelijk zelfs nu die al jaren uit huis is nog steeds bepalen wat ie allemaal moet doen. Echt verschrikkelijk! Ik trek me er lekker niks van aan en doe dan juist het tegen over gestelde, en dat doet partnerlief ook ;) Hij heeft haar dan van de week ook verteld dat ie er niet van gediend is en dat we toch ons eigen ding doen. En dat ze zich beter druk kan maken om belangrijkere dingen.

    Azeb, ik heb in mijn nek een eczeem plek is ook spontaan komen opzetten in de zwangerschap en die reageerd wanneer er per ongeluk parfum opkomt en wanneer ik heb gedoucht. Maar idd goed vet houden werkt bij mij ook het beste. En ga ervan uit dat het ook spontaan weer vertrekt.

    Heb er ook eens over na gedacht en wil straks om de dag werken met om de week een zaterdag erbij. Kom dan op 28 uur en dat lijkt me voldoende.

    Cossy wat erg van je kat :cry:
    Vorig jaar is een van mijn katten aangereden en die hebben we 4 weken intensief moeten verzorgen maar t beesje is er gelukkig weer bovenop gekomen. Zou ook echt niet zonder mijn katten willen.

    Kaatje wat n prachtig kamertje en dan nog gratis de baby geur erbij!

    Groetjes en een fijne dag alvast.
     
  9. Krisstel

    Krisstel Niet meer actief

    @Dreames, jammer dat er geen kraamhotel dichter in de buurt zit.
    @Diddl, nog lekker geshopt?
    @Funnyme, hier ook nog geen kleintje gevoeld…kan af en toe echt niet wachten. Gelukkig zou het niet meer lang moeten duren. Gelukkig is de kat weer terecht. Zou ’s middags af en toe best willen slapen maar ik werk 40 uur dus is niet echt een optie.
    @Pisum, wat jammer dat je moeder zo reageert. Mijn moeder reageerde ook heel nuchter omdat ze het al doorhad. Toch merk ik dat ze steeds enthousiaster wordt en ze super trots is. Misschien een idee om een keer met je moeder spulletjes te kopen? (als je dat tenminste zelf wilt), misschien voelt ze zich dan echt betrokken…kan het proberen waard zijn.
    @Parr, wat leuk jullie foto in de etalage! Gefeliciteerd met jullie moeders.
    @Kaatje, wat schattig. Wij hebben ook z’n Zwitsalzakje met geurbuiltjes op het kamertje liggen..zo lekker!
    Hier alles rustig, wacht geduldig om het eerste ‘gekriebel’ van ons kleintje. Verder genieten we van de rustige paasdagen en het mooie zonnetje :D Hoewel ik eerder zei dat mijn buik niet groeide, groeit het nu als kool! Geloof mijn ogen gewoon niet als ik ’s ochtends voor de spiegel sta.
    Fijne paasdagen allemaal!
     
  10. Aowyn

    Aowyn VIP lid

    16 dec 2007
    15.763
    1
    38
    Fijne Pasen allemaal!
    @Kaatje de fotograaf had helemal in het begin gevraagd of wij het goed vonden. Ik keek er regelmatig als ik in het dorp was dus keek op een gegeven moment niet meer en boem! foto in de etalage :)
    @Cossy wat naar voor jou! Ik heb zelf ook katten. Kan er ook niet zonder! Ze zijn mijn leven! Dikke Knuffel!
    @FunnyMe is de buurkat al bevallen?
    Pfff ik ben nu echt bekaf! Vannacht was het zelfs 2u geworden, half uurtje later dan vrijdag nacht :pale: Vanavond weer sluit en maandag ook... Moest gisterenavond ook weer vreemdgaan met het toilet :pale: Je moet eigenlijk genieten van Pasen maar van mij mag het al over zijn. En waarom mensen nu trouwens massal de McD opzoeken met pasen? Ik zou het iig neit doen :)
    Troostje, het zonnetje schijnt, dus waar blijft het zware sneeuwval? ;)
     
  11. 1Summer

    1Summer Actief lid

    21 jul 2007
    178
    0
    0
    NH
    Vrolijk pasen allemaal! :D
    Nieuwe meiden: welkom en gefeliciteerd!

    Even een kort berichtje van mij, want ik moet eerst alle verhalen weer even doorspitten en dát zijn er nogal wat :confused:

    Ik ben ook al met het babykamertje bezig (het opruimen ervan dan..)
    Een helse klus! :(
    Jammergenoeg hangt er (nog) geen lekker babygeurtje, maar dat komt vast over een paar maandjes (in september) ;)

    X Summer
     
  12. Kaatje85

    Kaatje85 VIP lid

    14 jul 2006
    35.431
    47
    48
    Vrouw
    Zuid-Holland
    Hallo !
    Hebben net een nieuwe box besteld :) krijgen we van mijn ouders

    [​IMG]
     
  13. Aowyn

    Aowyn VIP lid

    16 dec 2007
    15.763
    1
    38
    hehe is het mij eindelijk gelukt om mijn eigen avatar te plaatsen :D deze keer geen error maar gewoon profiel is bijgewerkt :D
     
  14. Kaatje85

    Kaatje85 VIP lid

    14 jul 2006
    35.431
    47
    48
    Vrouw
    Zuid-Holland
    Leuk !
     
  15. Aowyn

    Aowyn VIP lid

    16 dec 2007
    15.763
    1
    38
    Ik heb ook vandaag een beginnetje gemaakt met de rommelkamer die straks babykamer wordt.
    Fotoalbums in een ander kast gedaan, oudere boeken en videobanden in dozen. Nu nog heel veel troep maar ook veel ongebruikte computer onderdelen moeten weg! Dat scheelt dan een hele hoop. Had vorig jaar zo'n camping bedje/reisbedje gekocht op een goede doelen markt. Klap ik die ding uit willen de lange armen die recht en stijf blijven maar blijven gebogen :( na veel gedoe wou ik hem gewoon weer in elkaar vouwen wilt dat ook niet meer :evil: Ga van de week paul's tante bellen, want het komt van haar buurt markt voor die goede doel. Lekker is dat :( :evil: Nu zo omkleden en weer naar werk pfff! :(
     
  16. Ingeltje

    Ingeltje VIP lid

    16 nov 2007
    20.510
    2.426
    113
    Vrouw
    Pedagogisch medewerker
    Noord-Brabant
    @ Pisum; jammer van je mama's reactie... ik hoop dat je met je mama ooit die band krijgt die je graag zou willen. Misschien is het wel een vrouw bij wie je dat specifiek moet aangeven. Tegen haar zeggen dat je teleurgesteld bent in haar reactie, dat je graag had gewild dat ze blij was? Wel eng denk ik om te zeggen!

    @ Parr: wauw! In de etalage! Dat lijkt me echt supergaaf! Ben jij ook al zo'n kattengek? Hihihi ikke ook! :oops: Werkze vanavond ook...pfff heftige tijdstippen hoor. Misschien kan je straks eens gaan aangeven dat dit te zwar wordt. Je mag namelijk wettelijk gezien om aangepaste werktijden vragen. Nachtdiensten mag je weigeren, misschien deze late ook wel?

    @ Kaatje: Fijn dat je kamertje er is! Ik ga er meerdere keren in de week ook eventjes in staan en rondkijken. Voelt onwerkelijk en spannend! Ik heb ook al een muziekmobiel opgehangen en die zet ik af en toe aan. Kijken of het kindje al mee luistert!
    Gave box, waar is ie vandaan en wat kostte die? Wil hem ook!
     
  17. Aowyn

    Aowyn VIP lid

    16 dec 2007
    15.763
    1
    38
    @ Ingeltje Ja ik weet dat ik mag vragen om regelmatige werkuren. En nachtdiensten, weet ik niet aangezien ik om 17u al begin en niet in het nacht :( :(: Maar goed wij hebben heel weinig personeel en na dat roddel gedoe durf ik niet om regelmatige uren te draaien. Ik denk dat ik dit eerst met mijn vk ga bespreken 1 april.
    Goed ik ga nu ff een bolletje smeren en wegwezen, zondag is altijd donders druk bij ons, en vooral nu met paasvuur vanaaf toedels
     
  18. pisum

    pisum Fanatiek lid

    31 dec 2007
    4.492
    7
    38
    Groene Hart
    Bedankt allemaal voor jullie medeleven en adviezen, erg lief.

    Tja ik heb nooit goed met mijn moeder kunnen praten, wel over koetjes en kalfjes maar niet over diepere dingen zegmaar. Ze ontwijkt gewoon graag ´moeilijke´ onderwerpen. Soms heb ik dat wel gezegd maar dan krijgen we daar weer ruzie over, dus ik weet niet wat ik nu moet doen. Misschien is dat winkelen wel een optie ja, ik zal het proberen.

    Voorbeeldje. Mijn oma zou te horen krijgen of ze borstkanker had. Ik zat daar erg mee en voelde me er verdrietig door. Dus belde ik mijn moeder, maar die wilde er helemaal niet over praten onder het mom van ´we kunnen er toch niets aan doen´ en ook ´wat voor nut heeft het om je druk te maken als alle uitslagen er nog niet zijn´. Nou ja, ik ging ook niet meteen van het ergste uit, maar ik wilde er gewoon even over praten. Mijn moeder kapte het af en begon over wat ze gingen eten die dag. Na dat gesprek voelde ik me alleen maar slechter..
     
  19. Ramona1

    Ramona1 Actief lid

    11 jun 2007
    172
    0
    0
    Hallo meiden!

    Allereerst fijne paasdagen!

    Ik wil me ook graag bij jullie toevoegen als september mama!
    Ik ben 21 September uitgerekend!

    De afgelopen 14 weken heb ik me eigenlijk alleen maar goed gevoeld, nergens last van :)
    Geniet van elke dag en kan niet wachten totdat ik de kleine weer zie bij de 20 weken echo!

    Zit er ook over na te denken om voor die tijd een 2d echo te doen....we willen ook heel graag weten wat het word! Doet iemand ook al eerder een pretecho of wachten jullie daarmee?

    Gisteren zijn we in een keer geslaagd voor de babykamer, box, kinderwagen mutsy met maxicosi!
    Echt hartstikke leuk! Het word begin Juni geleverd, want we zijn nu nog wat aan het klussen!

    Groetjes Ramona
     
  20. FunnyMe

    FunnyMe VIP lid

    8 jul 2006
    7.561
    0
    0
    Nou de buurpoes is nog niet bevallen. Tenminste vanmiddag nog niet. Ik ga straks nog ff kijken.
    WIj hebben besloten nog lekker even makkelijk te eten. Mannetje is een pizzaatje mozzerella aan het halen. Ik moet het gewoon hebben! Heb zo'n ontzettende rugpijn en vooral pijn in mn stuitje!

    Ik heb vandaag gewerkt. Moest eigenlijk 3 1/2 uur in het gezin blijven maar was na 2 uur toch echt klaar. Dus ben maar lekker naar huis gegaan.

    Morgen gaan we als ik klaar ben met werken toch kijken voor een andere auto. De auto die we wilden hebben we toch maar niet genomen. We wilden toch liever een auto op gas. En daarbij kwam dat we op een auto van 10 duizend euro geen garantie kregen. Nou laat dan maar zitten. En we gaan morgen lekker babyspullen kijken! Dat is altijd leuk!
     

Deel Deze Pagina