Gehele zwangerschap last van diarree?

Discussie in 'Gezondheid' gestart door Lottel, 10 jun 2019.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
  1. Lottel

    Lottel Fanatiek lid

    3 jan 2010
    1.185
    116
    63
    brabant
    Zijn er meer mensen die dit hebben? Ik kan geen avond eten verdragen en ook overdag lijkt niks te blijven zitten. Plus dat ik vanwege zwangerschapsdiabetes al bijna niks kan eten vanwege streng dieet blijft er dus weinig over.
    Ben al bij de huisarts geweest en die wijt't echt aan m'n zwangerschap. Meer eten als wat ik nu doe, lukt niet. Zijn er mensen die dit herkennen? Ik word er nml echt zo simpel van..
     
  2. Suthern

    Suthern Actief lid

    21 dec 2018
    368
    221
    43
    Vrouw
    Ik had niet alleen maar diarree, maar wel regelmatig. Tijdens zwangerschappen reageert mijn lichaam extremer op lactose bijvoorbeeld (heb lichte lactose-intolerantie) en soms slaan mijn darmen gewoon op hol als ik 1 hap teveel heb gegeten.

    Als je het dagelijks (meerdere malen) hebt en geen patroon herkent bij bepaalde soorten voedsel, zou ik me erbij neerleggen en zorgen dat je in elk geval genoeg erbij blijft drinken. 1 a 2 keer per dag diarree valt nog wel mee. Maar vervelend is het wel ja.
     
  3. Lottel

    Lottel Fanatiek lid

    3 jan 2010
    1.185
    116
    63
    brabant
    Ja een echt patroon herken ik er niet in, 't is om 't minste of geringste helaas. Drinken blijf ik goed doen, dat heeft de huisarts me ook op 't hart gedrukt. Dank je wel in ieder geval voor je reactie.
     
  4. Marsepein

    Marsepein Fanatiek lid

    31 mei 2019
    1.411
    1.253
    113
    Vrouw
    Herkenbaar heb het ook en mn bij het avondeten. Binnen het uur krijg ik krampen en vervolgens aandrang met diaree. Overdag ook last van maar niet dagelijks.
    Had nog helemaal njet gedacht aan voedselintollerantie maar ga daar nu zeker op letten. Was in de veronderstelling dat Mn darmen onder druk staan door de groei baarmoeder.
     

Deel Deze Pagina