September 2008 mama's

Discussie in 'Bevallingslijst forum' gestart door Pipo1973, 24 dec 2007.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
  1. Eva1983

    Eva1983 VIP lid

    2 sep 2007
    9.025
    2
    38
    @ Kaatje
    Haha die box wilde wij ook gaan kopen! Maar nu kreeg ik van mijn leidinggevende haar box te leen aangeboden, dus daar gaan we voor. Wij vonden deze ook mooi en vooral niet duur!

    Verder wil ik iedereen fijne paasdagen wensen. Wij gaan nu lekker snacken bij de Mac Donalds :oops: Geen zin om te koken en onwijze trek :)
     
  2. Kaatje85

    Kaatje85 VIP lid

    14 jul 2006
    35.431
    47
    48
    Vrouw
    Zuid-Holland
    De box komt bij de babydump vandaan en koste nu 149 euro.Valt reuze mee dus, en je kan hem ook online bestellen ( 5 euro verzendkosten)
     
  3. dreames

    dreames VIP lid

    9 dec 2007
    7.446
    3.704
    113
    Mooie box hoor!
    Ik heb dezelfde box (alleen dan in het houtkleur)gekregen van mijn ouders
     
  4. MirandaT

    MirandaT Niet meer actief

    Welkom nieuwe mamma's!
    Leuk dat jullie ook mee komen kletsen!

    Kaatje, mooie box hebben jullie uitgekozen!

    Hier ook een kattengek hoor.. hebben er 5 rondlopen hier :) 2 brits kortharen en 3 'gewone'.

    Ramona, wat fijn dat je helemaal nergens last van hebt gehad de 1e 14 weken! Hopelijk blijft het zo!
    Ik heb vanmiddag weer fijn gespuugd.. pff was echt misselijk.

    Wij moeten hier voor m'n dochtertje een nieuw meidenkamertje maken en dan kan de baby in de kamer van m'n dochtertje. En dat is nog een babykamer, dus daar hoeven we dan niets aan te doen, op wat nieuwe accessoires na.

    Iedereen nog een fijne 2e paasdag!
     
  5. 4days

    4days Niet meer actief

    Hoi meiden!

    Wat een lieve reacties allemaal, heel erg bedankt! :)
    En vrolijk pasen iedereen! ;)

    @ Pisum -> Hmm wat vreemd zeg dat je moeder zo reageert, misschien weet ze niet goed wat ze moet zeggen of hoe ze ermee om moet gaan? Je kunt eens proberen om naar haar toe te gaan en erover te praten, en dan gewoon vertellen dat je je er best rot over voelt, geen verwijten ofzo, maar gewoon je gevoelens kwijt. Dan kan ze ook niet boos worden, omdat je in feite niets verkeerds zegt. In ieder geval heel veel sterkte ermee en hopelijk komt er snel vooruitgang!

    @ Ingeltje -> Jah idd, rustig rond de pasen zeg! Hihi...

    @ Ramona1 -> Welkom bij de septembermama's! :D En ik laat over 3 weken een 3D echo doen, dat was maar 20 euro duurder dan een 2D, dus toen heb ik die maar meteen genomen.

    Wij gaan vandaag lekker babykamertjes kijken! :D In Tilburg. In het krantje stonden heel goede aanbiedingen, dus hopelijk rijden we niet voor niets anderhalf uur heen... :confused: Ik hoop alleen dat we snel een nieuwe woning vinden, anders kunnen we alles gaan stapelen bij mn ouders op zolder, hihi... :rolleyes:

    Groetjes, Cossy
     
  6. foover

    foover Bekend lid

    17 nov 2007
    730
    0
    16
    Hoi, Hoi,

    Hier weer even een berichtje van mij. Donderdag naar de verloskundige geweest. Moest even zoeken naar het hartje, maar toch gevonden en klopte luid en duidelijk.
    Verder hier nog steeds misselijk, lijkt zelfs weer erger te worden. Maar we blijven lachen.
    24 april volgende afspraak bij de verloskundige.

    Groetjes Marieke.
     
  7. sasha

    sasha Actief lid

    15 jan 2008
    462
    0
    0
    foover, balen zeg dat je nog steeds misselijk bent
    Verder een mooie box gezien, erg leuk
    Met mij gaat het helemaal prima, is voel nog geen beweging eigenlijk. Af en toe wel eens zo'n blubje waarvan ik denk, was het dat nu, of gingen mijn darmen even rechtliggen 8) Wel net nog hartje geluisterd vandaaag (angelsound is toch wel erg handig ;) ) Is wel grappig, ik hoor soms het hartje, dan hoor je een hoop gerommel en hoor je even niets (oftewel, volgens mij heeft hij/zij dan een dubbele flikflak gemaakt) en aarna hoor je weer wat.
    Kortom, alles gaat super!
     
  8. tweety

    tweety VIP lid

    2 okt 2005
    10.054
    0
    36
    dordrecht
    hallo allemaal.
    hier weer een berichtje vanuit een witte sneeuwvallend huisje hihi.

    heb met de pasen moeten werken en een verjaardag gehad. mijn zoontje is voor de zoveelste keer weer verkoude en vooral snachts heeft ie er last van. al 2 nachten erg gebroken geslapen pff. ben nu ook erg moe.

    @foover rot zeg dat je nog steeds misselijk ben ik kan hier gelukkig niet over mee praten bij bijde zwangerschappen zo goed als geen last gehad. hoop dat het snel over is.

    @miranda wij gaan ook een andere kamer maken voor mijn zoontje dan in dit geval en de baby komt in het oude kamertje vanmijn zoontje wil wel de muren een ander kleurtje geven en misschien wat andere singetjes in de kamer. zat aan winnie the pooh te denken.

    nieuwe mama's welkom. nou ik ga nu ff de paas lunch maken hihi ipv het paasontbijt wat de meeste mensen doen hihi. vanavond lekker founduen heb er echt zin in met het gezinnetje gezellig.
     
  9. 1Summer

    1Summer Actief lid

    21 jul 2007
    178
    0
    0
    NH
    Mooie box hoor! Wij hebben er eentje gekregen van een oud-collega. Hij had hem niet meer nodig, dus kom maar op! :D

    Fijne 2e paasdag allemaal!

    X Summer
     
  10. Lise

    Lise Fanatiek lid

    11 nov 2005
    1.343
    0
    0
    Communicatie
    Roden
    Dag allemaal!

    Wij hebben gisteren een gezellige paasbrunch bij mijn ouders gehad! Lekker eten!

    Vandaag niet veel doen, net als bij Tweety is mijn zoontje ook errug verkouden, wordt tig keer per nacht wakker en hij is daardoor ook erg huilerig. Niet leuk dus. En nu ben ik ook aangestoken, heb last van de keel en ben ook verkouden :( Hopelijk gaat het snel weer over.

    Wij gaan volgende maand 2 boxen aanschaffen; dan mept de tweeling elkaar niet zo ;) Gewoon witte, niet te dure, ik heb ze volgens mij voor 60 euro per stuk bij Baby Walz gezien. Misschien gaan we ook nog even op marktplaats kijken. En we gaan vervolgens dan ook een maxi cosi kopen. We hebben er nog eentje van mijn zoontje indertijd, maar zodra we het geslacht weten van de tweeling kunnen we ook qua kleur kopen :)

    Hier al best veel schopjes! Overal eigenlijk en de ene dag meer dan de andere.

    Het viel me trouwens op dat mijn buik al bijna net onder mijn borsten begint. Dat vind ik al best vroeg, hebben jullie dat ook? Of komt het omdat ik er 2 krijg?

    Fijne dag allemaal!
    X Lise
     
  11. Hster

    Hster Actief lid

    14 mei 2007
    481
    0
    0
    Amsterdam
    Hallo allemaal,

    Ik heb nog niet alles terug gelezen, ben een weekje lekker in Oostenrijk geweest. Veel sneeuw, gelukkig ook nog een beetje zon. Ben verstandig geweest en niet op de ski's gaan staan. Toch een heerlijk relaxed weekje gehad.

    Met jullie alles goed? Buik is niet meer te verbergen, denk dat ze morgen op mijn werk wel zullen schrikken. Lijkt in dit ene weekje wel mega gegroeid!

    Las dat sommige van jullie de kleintjes al voelden bewegen... hier nog niet. Maar... hoe voelt dat?
     
  12. 1Summer

    1Summer Actief lid

    21 jul 2007
    178
    0
    0
    NH
    Ik voel de kleine ook al bewegen! Met 13 weken al en dat leek me erg vroeg. Mijn zoontje (de eerste) voelde ik "pas" met 17 weken. Toen ik het de VK vroeg, zei ze dat het klopte! Gaaf hoor! :D

    Omdat het voor mij de tweede is, herken je het beter. Tja, hoe moet je het omschrijven...? :( Het zijn kleine plopjes, net of je darmen raar doen, maar steeds op een andere plaats. Als je je hand op je buik legt en een beetje drukt (meestal als je stil ligt 's avonds in bed) dan kun je het het beste voelen. Althans dat is bij mij zo. Ik vind het altijd erg speciaal!
    Ik hoop dat je het ook snel zult voelen!

    X Summer
     
  13. Yule

    Yule VIP lid

    6 dec 2007
    8.059
    1
    36
    Dag allemaal,

    Ben weer terug van vakantie (wintersport zonder sport, haha!). Het was heerlijk, lekker boekies gelezen in de zon en uitgerust. Ik had mijn eetlust weer terug en mijn buik is door een weekje rust echt enorm gegroeid! Ik zet vanavond even een fotootje in mijn album. Ik heb wel iets gevoeld, maar weet niet zeker of het de baby was...

    Hopelijk is hier alles goed met iedereen?

    Yule
     
  14. Aowyn

    Aowyn VIP lid

    16 dec 2007
    15.763
    1
    38
    Goedemiddag! Zo ik ben echt moe maar ook erg blij! Maar ik zal eerst ff reageren ;)
    @ Ingeltje ik ben een echte kattengek. Ik heb nu 2 maar zou het liefst nog meer hebben. Hubbie ook. Maar wij moeten er rekening mee houden dat wij op dezelfde stuk wonen als mijn schoonouders. Hun hebben ook een kat. Alle katten lopen ook buiten.
    @ Nieuwe septembermama's welkom!!! The more the merrier! Volgens mij als wij die lijst zo hadden gelaten zaten wij al op 120 mama's! :confused:
    @ Pisum na jouw voorbeeld te hebben gelezen denk ik dat je mssn niks aan kan veranderen. Zij blijft gewoon afstandelijk en wilt niet gekwetst worden of zo. Ik denk dat als het beebie er is dat zij opener wordt. Maar ik blijf voor jou hopen dat de band beter wordt tussen jullie!
    @ Eva1983 was de McD lekker? Ik heb het gisteren ook gegeten want manlief had geen zin om te koken. Doet hij vanaaf wel.
    @ Cossy is het gelukt in Tilburg? ben benieuwd! :)
    @ Foover minder dat jij nog misselijk bent! Ik heb er ook last van. Maar vooral als ik dan niet op tijd eet, erg moe ben of last van stress heb. :( Sterkte meid! Hoop dat het alsnog binnenkort verdwijnt!
    @ Yule & Hster welkom terug!
    Ik heb gisteren een gesprek met één van de mngrs gehad waar ik goed mee kan praten. Had erover mijn uren. Ik zei al dat ik "klaag" niet en durf ook niks te vragen door al dat geroddel. Ik zei ook al dat ik heb eigenlijk het recht om regelmatige werkuren te eisen. Maar dat doe ik ook niet omdat ik weet dat wij kampen met te weinig personeel etc. Maar ik vraag wel om een tegemoetkomen. Ik hou rekening met jullie terwijl dat niet hoeft dus hou ajb rekening met mij. Hij snapte mij heel goed en gaat met een andere mngr praten die de roosters maakt. Vannacht was ook weer te laat geworden 02u :confused: Dus die mngr zei toen wij naar huis gingen dat ik vanaaf moest regelen dat ik om 00u naar huis mag ipv 01u want wij hadden toch een extra sluiter. Dat vond ik erg fijn! Want ik ben echt doodop nu!
    Nu het leuke nieuws! :)....
    Vanochtend laat kwam hubbie mij ontbijt op bed brengen (lief he!) en vroeg hoe het met mij ging en toen hoe het met ukkie ging. Ik zei nou zullen wij gaan luisteren dan? Dus ik luisteren en toen na een paar tellen hoorde ik héél érg duidelijk dunkdunkdunkdunkdunk! Niks stoomtrein maar een drumstel! :confused: :D :D Ik gauw de phones aan manlief geven en hij hoorde het ook! Zat daar met een grijns en één hand op mijn buik! :D Wij konden 5min. er van genieten en toen hoorde ik ukkie bewegen en weg was het! Maar echt erg leuk! Ben echt blij! :D :D Ben benieuwd wanneer ik ukkie ga voelen! Morgen lekker vrij en dat ga ik goed benutten! door niks te don :)
     
  15. Moppiepoppie

    Moppiepoppie Fanatiek lid

    13 jan 2008
    2.072
    250
    83
    Heej dames,

    Ben afgelopen zaterdag naar de thermen geweest. Dacht toen dat ik een hele rare plop voelde ineens, toen ik in de sauna ging zitten, maar het was zo snel weer weg dat ik eigenlijk niet eens weet wat ik gevoeld heb. Nu voel ik helemaal niets meer, net zoals vóór de sauna. Ik denk dat ie nog steeds te klein is om te voelen. Wil wel heeeel graag binnenkort een beweginkje! Lijkt me super. Voor wie is dit het eerste kindje en heeft 'm al voelen bewegen?
     
  16. Diddl

    Diddl Fanatiek lid

    13 jan 2006
    3.907
    0
    0
    Fryslan
    We zijn met de babykamer begonnen vandaag!
    Het behang is eraf en mijn man is aan het schuren nu.
    En dan kunnen we binnenkort beginnen met behangen en verven. :D
     
  17. Mss Ace

    Mss Ace Actief lid

    19 mrt 2007
    256
    0
    0
    Zaanstad
    Ik moet even komen vertellen dat we net terug zijn van de baby dump en zijn geslaagd voor een kamertje, wagen, box en babyfoon. Helemaal blij! Het wordt eind mei geleverd.

    Verder een lekker lang paasweekend achter de rug en voel me prima, morgen al weer 17 weken. Donderdag hartje luisteren bij de VK en over 3 weken de 20 weken echo, oh was het al maar zover.

    Fijne avond allemaal!
     
  18. Eva1983

    Eva1983 VIP lid

    2 sep 2007
    9.025
    2
    38
    kindje voelen Nee ik voel nog niks, maarja ben dan ook pas bijna 13 weken zwanger. Lijkt me wel een enorm leuk gevoel!

    Vandaag hebben we onze kinderwagen gekocht! Het is de Quinny Buzz 4 wieler geworden (model 2008) in het zwart, zowel de dreami als de buggy. De maxicosi kregen we erbij en die hebben we gekozen in Topline Papillon. Zal effe kijken of ik op internet plaatjes kan vinden voor in mijn album!
    We gaan het pas in juli/augustus afhalen zodat de garantie dan pas ingaat. We zijn helemaal blij met onze aankoop.

    Verder niks bijzonders te melden, ga snel weer verder met koken.
     
  19. MirandaT

    MirandaT Niet meer actief

    @Eva, wat leuk dat jullie vandaag geslaagd zijn voor de kinderwagen!
    @Mss Ace, jullie hebben ook lekker inkopen gedaan vandaag!
    @Moppiepoppie, ik denk wel dat het het kindje is hoor wat je hebt gevoeld! Met m'n eerste voelde ik het pas met 18/19 weken. En nu heb ik het ook al gevoeld (denk ik althans ook haha)
    @Parr, wat leuk dat jullie je kindje vanmorgen zo goed hoorden! En succes met je werk. Wel goed dat je manager iig rekening met je houdt!

    Hier weinig nieuws.. Vanmiddag de zolder leeggehaald (daar komt de nieuwe kamer van m'n dochtertje), dus daar kunnen we ook binnenkort gaan beginnen met verven, laminaat leggen en inrichten :)

    M'n dochtertje is trouwens ook al een week verkouden en sinds gister ook aan het hoesten. En ze ligt net op bed en wil zo te horen nog niet slapen :( Nou ja ff aanhoren maar ;)

    Fijne avond allemaal!
     
  20. Yule

    Yule VIP lid

    6 dec 2007
    8.059
    1
    36
    Ik heb de laatste foto (van vandaag) in mijn album gezet! Ben echt geexplodeerd in mijn vakantie! Tjemig... ik ben bang dat ik echt een hele grote buik ga krijgen...!
     

Deel Deze Pagina