Funtopic: wat is je vreselijkste toiletervaring ooit

Discussie in 'De lounge' gestart door Mamafiets, 24 jun 2019.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
  1. Luna86

    Luna86 VIP lid

    11 jan 2009
    13.267
    7.828
    113
    Gelderland
    Echt met stip op 1

    In een zelfreinigend toilet zitten op het moment dat hij gereinigd wordt. Alle lampen gingen uit en uit alle hoeken kwam water. De deur kon niet open, vreselijk! Toen ik dacht dat hij eindelijk klaar was kreeg de wasbak nog een beurt :eek:
    Iemand voor mij was zo lief de deur open te laten zodat ik niet hoefde te betalen :D bedankt hè!

    Met de eilandtour in Frankrijk. Moeten plassen en bij zo’n vaaag cafe’tje een toilet ergens aan het einde van een lang vies pad. Dat was een houten hok met zo’n sta toilet.. brrrr wat was dat goor.
     
  2. disaro

    disaro Fanatiek lid

    18 aug 2014
    2.036
    251
    83
    Deze vind ik bijna zielig.
     
  3. Deedee91

    Deedee91 VIP lid

    10 jun 2015
    13.097
    5.273
    113
    Niet echt vies maar welgek. Bij een klooster in de bergen van Griekenlsnd naar de wc moeten. Ik had een badpak aan onder mijn kleren. Ik naar de wc was het een staande toilet, zo'n gat waar je boven stond met je benen wijd. Dus alles moest uit stond ik daar geheel bloot te plassen:rolleyes:
     
    Paardenbloem vindt dit leuk.
  4. Lindawen79

    Lindawen79 Bekend lid

    9 apr 2019
    896
    628
    93
    Vrouw
    Ohh niet van mij maar wel meegemaakt op vakantie met een kennis.
    Door alle olijfolie in Griekenland aan de diarree.. snel naar een gammel toilet. Deur op slot die vervolgens niet meer open kon. Ze hebben hem met een bijl aan de buitenkant open moeten maken. 2 opaatjes die het perse zelf wilde doen.. en een lucht dat er van het toilet kwam schaam schaam voor die kennis. We lachen er nu nog om.. hij begint op verjaardagen er altijd zelf over :)
     
    Paardenbloem vindt dit leuk.
  5. Cin85

    Cin85 VIP lid

    12 jan 2010
    11.885
    13.047
    113
    Vrouw
    Schiet mij net te binnen dat ik ooit in een discotheek in Albufeira (Portugal) ook een heel bijzonder toilet tegen kwam. Alle dames wc's hadden halverwege de deur 1 groot gat, je kon dus precies zien hoe iemand op de wc zat. :confused:
    Gevolg was dat je dus echt met een vriendin naar het toilet moest, zodat zij voor je deur kon staan, en dan nog kon je aardig wat zien. Heel apart en ongemakkelijk. Er gingen verhalen dat dit was gedaan om mensen in de gaten te houden dat ze niet laveloos op het toilet bleven hangen en of sex hadden in het wc hokje, maar ik heb geen idee of dat waar is.
     
  6. elliepellie

    elliepellie Fanatiek lid

    28 jun 2014
    1.887
    1.011
    113
    Vrouw
    Pedagogisch medewerkster
    Venlo
    Openbaar toilet in Xian China...... ik bespaar de details maar ik kwam er kotsend uit....
     
    Jo79 vindt dit leuk.
  7. Jo79

    Jo79 VIP lid

    6 mei 2007
    24.594
    3.483
    113
    Mijn top 3

    1. In Maleisië had ik de bus genomen die flinke vertraging had. Na een paar uur stopte de bus bij een of ander vaag westrestaurant in de jungle (pikkedonker buiten en ik was de enige buitenlander, raar sfeertje). Nou, die w.c. bleek een gat in de grond en de deur was van golfplaat, sloot niet aan en ging niet dicht. Ik moest wel heel nodig, dus ik ben maar boven dat gat gaan hangen en hield met mijn andere hand de deur dicht. Misschien toch een voordeel dat ik niemand kende, want je kon zo door die kier kijken.

    2. Australië. Weer zo’n jungletoilet in the middle of nowhere tijdens een busstop. Op zich zag dit toilet er redelijk modern uit, maar het zat vol met groene spinnen! Zoveel bij elkaar, op de muren, ze bungelden aan het plafond en op de grond lagen geplette spinnen :$. Achteraf gezien vind ik mezelf nog zo’n held dat ik met mijn spinnenfobie toch ben gegaan.

    3. Spanje. Ik heb even in zuid Spanje gewoond. Nou ja, je merkt gewoon al snel dat toiletten bouwen en onderhouden iets is wat ze daar niet kunnen.
    Er mankeert altijd wel iets aan. En met uitgaan zijn die toiletten nog erger. Het licht is kapot, de deur kan niet op slot, de w.c. is lek, hij trekt niet (goed) door, het kraantje werkt niet etc. 1 keer kwam ik een toilet tegen waarbij al deze mankementen gecombineerd waren. Nou, dan maar snel ergens anders naartoe.

    Op het station in Venlo...
    Mijn dochter moest toen ze 3 was onderweg naar Duitsland nogal nodig naar de w.c. Wij daar gestopt. Het was al zo’n goor toilet. Ik ging kokhalzen van de lucht en toen ging het licht uit en begon die w.c. door te spoelen (nou zeg maar spuiten), terwijl mijn dochter er nog op zat (met de bril vol zakdoekjes). Gillen! Nou, het heeft 3 jaar geduurd voor ze nog een w.c. buiten huis door wou trekken. Arm kind.
    Toen we een jaar later daar weer langs reden zei mijn man met een grote grijns ‘moet er nog iemand plassen?:D.
     
    Paardenbloem vindt dit leuk.
  8. Liselou

    Liselou Bekend lid

    1 jan 2019
    891
    1.121
    93
    Nou niet smerig maar meer dan een uur opgesloten zitten vond ik toch wel vreselijk:roflmao:.
     
  9. Anne1001

    Anne1001 Bekend lid

    29 mei 2014
    892
    300
    63
    Kraamverzorgster
    Ik heb ooit als kind gekampeerd in zuid Frankrijk. Het was er 45 graden en het riool raakte verstopt. Gevolg was dat de inhoud van het riool het camping terrein op liep, en geen klein plekje maar een behoorlijk gedeelte. Toiletgebouw was onbereikbaar geworden. Wij hebben die dag de tent in gepakt en zijn ergens anders heen gegaan want het was niet te houden.
     
    Jo79 vindt dit leuk.
  10. Nina Sanders

    Nina Sanders VIP lid

    1 aug 2016
    38.191
    45.328
    113
    :roflmao::roflmao::roflmao::roflmao::roflmao:
     
  11. owly

    owly VIP lid

    19 aug 2013
    19.968
    8.771
    113
    Gewoon in nederland bij een hema waar de wcbril als deur en muur onder de poep zat. Gelukkig liep er iemand rond om te poetsen maar vond het zielig voor de wc dame. Erg goor, was daarna wel erg dankbaar voor een schoon toilet.

    In nepal zaten we in kleine huisjes en zeiden ze let op er loopt hier een neushoorn rond. Met mijn zaklamp op pad (natuurlijk zo ver mogelijk verwijderd van het toiletgebouw) geen neushoorn wel mega slakken en andere ongediertje.
    Geen lamp bij de wc dus met de zaklamp op de grond al hangend boven de grond. Een bijzondere ervaring. (Overigens overdag de neushoorn wel zien scharrelen, het was een jonkie van 1 jaar, die kwam op visite)

    Indonesie, ergens wat verkeerd gegeten en enorme krampen, op onze kamer hadden we eigen badkamer maar de kakkerlakken schoten onder de wc pot.
    Bbrrrr durfde eigenlijk niet maar als je geen keus hebt dan maar zo snel mogelijk.

    In Frankrijk waren we bij een klein museum, hartstikke leuk. De wc was hartstike gezellig, stonden 5 kindertoiletten naast elkaar. Gelukkig ook 2 gewone, zoontje (toen 3) was teleurgesteld dat ik toch gewoon achter een deur wou zitten.
     
    Paardenbloem vindt dit leuk.
  12. SDonya

    SDonya Niet meer actief

    Gelukkig geen vieze ervaringen want als er al een geur uit de wc komt dan ga ik al niet naar binnen. Mijn kinderen laat ik niet eens op een wc van een tankstation. Dan stop ik liever langs de weg en laat ik ze hangend hun plasje in het gras doen.
     
    Ysabella en Kipsate vinden dit leuk.
  13. Kangerootje

    Kangerootje Fanatiek lid

    24 dec 2013
    3.284
    1.491
    113
    Vrouw
    Ik moest ooit heel nodig plassen toen we onderweg waren naar vakantie. Ik was zwanger en moest elk halfuur geloof ik, wat een drama dan, zo'n autorit.
    Dus wij stoppen bij een tankstation en het was zo'n vreselijk gratis toilet met een soort ijzeren pot. Het stonk als een gek en zag er heel vies uit, overal urinedruipers erlangs. Ik moest écht, maar wilde niet gaan zitten. Dus ik besloot boven die pot te gaan hangen, maar had een rokje aan en hield die heel raar omhoog, mijn tas ook ergens in mijn nek want wilde hem niet op de grond zetten.

    Was ik vergeten de deur dicht te doen!!o_O
    Stapt er een hele leuke vent binnen, terwijl ik met dikke buik in een onooglijke gebogen houding wijdbeens/naar beneden-kijkend mijn straal liet gaan, rok en tas in mijn nek en mijn haren als een heks los naar beneden :eek:o_O
    Ik heb me echt nog nooit zó geschaamd! Hahaha!:D
     
    aicirtap, Ysabella, Zomerrr en 13 anderen vinden dit leuk.
  14. mamavanmimi

    mamavanmimi Fanatiek lid

    13 mei 2010
    2.790
    772
    113
    Tussen de fruitbomen
    Wel een toilet thuis, maar vond het zelf wel heel goor. Man en monteur trouwens ook....

    Paar jaar terug waren we met een verbouwing bezig. Toilet en badkamer zouden gedaan worden. En omdat we een nacht zonder toilet zouden komen te zitten, hadden ze het toilet beneden even opgehangen zodat we de nacht in elk geval door konden komen. En dan komt ie, ik moest nodig een nummer 2 doen zeg maar ;)
    Ik naar het toilet en doe mijn ding. En eenmaal klaar valt de pot eraf.... en doortrekken tja dat gaat niet meer. De hele nacht een pot op de grond, de nummer 2 zo goed mogelijk opgeruimd, maar ja het verhaal was wel duidelijk toen de monteur/installateur de volgende ochtend weer terug kwam:oops:
     
    Ysabella, JisL, Leo85 en 5 anderen vinden dit leuk.
  15. Jo79

    Jo79 VIP lid

    6 mei 2007
    24.594
    3.483
    113
    Kangerootje vindt dit leuk.
  16. Kangerootje

    Kangerootje Fanatiek lid

    24 dec 2013
    3.284
    1.491
    113
    Vrouw
    Hahahaha het was vreselijk;P
     
    Jo79 vindt dit leuk.
  17. Lavita

    Lavita Bekend lid

    23 aug 2016
    909
    953
    93
    Ik ga nooit naar de wc in de trein, maar deze keer moest ik echt zo nodig dat ik het de hele rit niet vol ging houden. Het was een wc met zo’n grote klapdeur. Omdat het zo druk was in de trein, zat het gedeelte met de wc ook vol mensen. Ik manoeuvreerde me langs deze mensen en nam plaats op de wc. Blijkbaar was ik vergeten de deur op slot te doen want net op het moment dat ik wil opstaan om mijn broek weer aan te trekken, zwaait de grote deur van het toilet open en daar sta ik naakt voor de hele coupé. Heb me nog nooit zo geschaamd.
     
    aicirtap, smax, Evanesco en 6 anderen vinden dit leuk.
  18. Riette89

    Riette89 Fanatiek lid

    28 apr 2014
    1.097
    682
    113
    Vrouw
    Duitsland
    Dit dus, ik plas dan wel ergens in de bosjes. Ik heb zelf jaren schoonmaakwerk gedaan en ook helaas openbare toiletten. De ranzigste dingen tegen gekomen. Wc ondergesmeerd met poep, dat we het letterlijk haast eraf moesten bijtelen. Gebruikte tampons/maandverband open en bloot op vensterbanken. Etc Etc
     
    Kipsate vindt dit leuk.
  19. LadyKikker

    LadyKikker Fanatiek lid

    12 feb 2012
    3.829
    1.677
    113
    Vrouw
    Vreselijk is een groot woord maar als ik bij de betreffende mensen op visite ben, durf ik bijna niet meer naar de wc....

    Een paar jaar terug, op een verjaardag bij die mensen, moest ik naar de wc om te plassen.
    Maar zo af en toe, laat je wel eens een windje als je op de wc zit.... Die keer dus ook, vanuit het niets. Opzich niet zo erg maar deze was best hard en in zo'n holle pot leek het net op de stoomboot uit Spanje...
    Gangdeur open natuurlijk...

    Heb even alle moed moeten verzamelen om terug te keren in de verjaardagskring....
     
    steefie1990, Dreamer83, Evanesco en 10 anderen vinden dit leuk.
  20. amdaa

    amdaa VIP lid

    28 mrt 2015
    9.670
    11.009
    113
    Oh wat ben ik blij met mijn ijzersterke blaas en kringspier. Ik kan heel lang ophouden als het moet, en ga bijna nooit op twijfelachtige locaties naar de wc.
    Moet al bijna kotsen van jullie verhalen ;)
     
    Kipsate vindt dit leuk.

Deel Deze Pagina