Ik denk dat mijn man vreemdgaat

Discussie in 'De lounge' gestart door Jamburger, 6 jul 2019.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
  1. Jamburger

    Jamburger Lid

    2 apr 2019
    80
    310
    53
    Al enige tijd heb ik het gevoel dat mijn man vreemdgaat. Hij is de laatste erg afwezig en snel geïrriteerd. We hebben eind april een zoon gekregen maar ik denk niet dat dat het is. Ik denk dat hij vreemdgaat omdat hij de laatste tijd vaker weg is. Laatst was hij dit zogenaamd met een vriend. Toen ik deze vriend later tegenkwam en vroeg hoe het was gaf hij aan nergens iets van te weten. Hij werkt vaker over en toen ik laatst zijn telefoon pakte om even snel een foto te maken van zoon reageerde hij gepikeerd. Wij pakken wel vaker elkaars telefoon..niet om berichten te lezen maar bijvoorbeeld om even een foto te maken. Vanavond gaat hij weg met een vriend maar ik vertrouw het niet. Ik durf die vriend zelf niet te vragen omdat ik bang ben voor de waarheid denk ik. En ergens ook bang dat ik verkeerd zit en dus heel wantrouwend overkom:(. Wat moet ik hier nou mee? Moet ik hem hiermee confronteren of niet. Straks zit ik volkomen verkeerd :confused:.
     
  2. Emotions

    Emotions Fanatiek lid

    5 jan 2019
    1.981
    2.237
    113
    Vrouw
    Als je het wil weten dan kijk je 's nachts in zijn gsm. Op een moment laat hij een steek vallen. Als je iets vindt dan weet je het tenminste want hij zal het hoogstwaarschijnlijk niet toegeven. Stel dat je niets vindt dan ga je moeten leven met het feit dat je dat gedaan hebt en niets gevonden hebt dus misschien toch verkeerd zat.. Kan een klote gevoel zijn.

    Persoonlijk zou mijn nieuwsgierigheid en gevoel winnen.
     
    Robijn89, Noorie, all4love en 4 anderen vinden dit leuk.
  3. Mammavantwee

    Mammavantwee VIP lid

    4 feb 2019
    5.321
    4.702
    113
    Vrouw
    Ik zou er indd eerst proberen er achter te komen dat hij echt vreemd gaat, en het hem dan vragen! Ontkent hij, zeg jij wat je heb gezien!

    Sterkte!
     
  4. Pechvogol

    Pechvogol Fanatiek lid

    19 jun 2014
    1.361
    678
    113
    Ik weet niet of je achterdochtig bent aangelegd, maar vragen mag toch? Hij vertoont bepaald gedrag waardoor jij twijfelt. Ik zou dat specifieke gedrag benoemen en wat het met je doet. Hoeft allemaal niet meteen dramatisch te zijn.

    Verhaal halen bij vrienden zou ik niet meteen doen. Je hebt een relatie met je man en hij moet zich aan jou verantwoorden, niet zijn vrienden. Als hij hoort dat je met zijn vrienden erover praat, onschuldig of bewust, gaat hij zich gecontroleerd voelen en dan wordt het alleen maar moeilijker samen een goed gesprek te voeren.
    Succes.
     
    Robijn89, MaMa, English en 6 anderen vinden dit leuk.
  5. Devilschase

    Devilschase VIP lid

    1 dec 2007
    20.823
    7.588
    113
    Generaal zonder leger.
    Flevoland
    App je die vriend: veel.plezier vanavond! Niet te laat maken he!

    Kijken wat hij teeugappt...
     
    2littlemonkeys, Robijn89, Juffie26 en 11 anderen vinden dit leuk.
  6. elliepellie

    elliepellie Fanatiek lid

    28 jun 2014
    1.887
    1.011
    113
    Vrouw
    Pedagogisch medewerkster
    Venlo
    Wat een rot situatie. Ok je weet het niet zeker maar feit is dat jij wel een onderbuikgevoel hebt. Daar moet je sowieso iets aan doen! De sleutel in een relatie is communicatie. Dus een openhartig gesprek waarin je verteld wat jou dwars zit heeft altijd mijn voorkeur. Aan de andere kant kan je die vriend toch gewoon vragen? Al zou je een smoesje gebruiken van mijn part als je dat fijner lijkt. (Iets in de trant van “mag ik mijn vriend spreken? Zijn telefoon staat uit”.”)

    Tja en als het niet klopt? Wat heb je te verliezen? Of het is niet zo... of wel en dan kunnen jullie beslissen wat te doen. Eraan werken? Of uit elkaar gaan. Maar laten doorsudderen is nooit een goed idee..... Maar praten lijkt mij sowieso een goed idee.

    Heel veel succes. En laat niet over je heen lopen!!
     
    LolaBloem vindt dit leuk.
  7. Visje79

    Visje79 VIP lid

    9 jan 2019
    5.029
    5.934
    113
    Vrouw
    Lastig zeg. Ik zou het ook willen weten. Kun je die vriend met wie hij nu zegt te zijn niet een appje sturen?: ‘Finn (ik zie dat je zoontje zo heet) slaapt lekker, zorg je dat ‘naam man’ niet te diep in het glaasje kijkt, knipoog. Veel plezier!’ Kijken wat ie zegt?
    Ken je de vrouw/vriendin met wie hij is? Anders een appje naar haar? Dat de mannen lekker samen op stap zijn en jij en Finn lekker thuis? Succes!
     
  8. Sic

    Sic Bekend lid

    17 dec 2010
    777
    691
    93
    Ik zou er met hem over in gesprek gegaan. Het idee dat ik in zijn telefoon moet gaan zoeken of vrienden van hem moet benaderen, vind ik echt te gênant. Als ik vermoedens zou hebben, dan zou ik deze richting hem uitspreken. Ik denk dat aan zijn reactie wel een hoop af te leiden valt. En sowieso moet je het gesprek aangaan, want of hij nu wel of niet vreemdgaat er zit iets niet goed in de relatie. Dus praten moet je toch!
     
    Ysabella en DQueen vinden dit leuk.
  9. Emotions

    Emotions Fanatiek lid

    5 jan 2019
    1.981
    2.237
    113
    Vrouw
    Het probleem is dat als je gaat confronteren en hij gaat echt vreemd, hij voorzichtiger gaat worden. Terwijl praten wel zeer goed is.. maar niet met een vreemdganger..

    Vrienden benaderen zou ik nooit doen. Als dat uitkomt en hij doet niets verkeerd dan gaat het alleen maar genant worden en ga je je nog slechter voelen..
     
    Brinsa, Paardenbloem en bloem82 vinden dit leuk.
  10. Prettykitty

    Prettykitty Fanatiek lid

    22 dec 2016
    4.635
    3.008
    113
    Vrouw
    Ik zou in zijn telefoon kijken.

    Want, familie van mij zag mijn toen partner met een ander meisje. En toen ontkende hij het.

    Nee dat was ik niet.

    Tsja. Ik was er als nog klaar mee, mijn familie liegt namelijk niet.

    Grote kans dat je vriend alles gaat ontkennen en bewijs verwijderd.
    Dus ik zou in zijn telefoon kijken, en als het kan zelfs nog bewijs naar mijn eigen sturen of er foto's van maken ofzo. Zodat hij het niet kan ontkennen en doen alsof jij gek bent.

    (Let op de flitser mocht je zelf een foto maken)
     
    bloem82 vindt dit leuk.
  11. DQueen

    DQueen Niet meer actief

    +1
     
  12. exciting

    exciting Fanatiek lid

    10 dec 2013
    3.172
    982
    113
    Vrouw
    Friesland
    Heb je hem er toen niet mee geconfronteerd dat hij niet bij zijn vriend was?
     
    Pixels en Novi vinden dit leuk.
  13. Jetje1991

    Jetje1991 Actief lid

    16 mei 2016
    370
    519
    93
    Vrouw
    Vanavond bellen met een smoes. Als hij bij haar is, neemt hij toch niet op. En dan zijn vriend appen met de vraag of hij kan vragen of hij even terug belt.
     
    MaMa en Paardenbloem vinden dit leuk.
  14. Jamburger

    Jamburger Lid

    2 apr 2019
    80
    310
    53
    In zijn telefoon kijken met als doel zijn berichten lezen vind ik ergens niet kunnen. Misschien als ik hem confronteer en hij ontkent..maar straks gaat hij echt niet vreemd en zie ik spoken.:confused: Ik kan inderdaad zijn vriend een berichtje sturen met veel plezier en maak het niet te laat en dan zien wat hij terug stuurt.
    Ik heb hem toen niet meteen geconfronteerd nee. Waarom niet weet ik eigenlijk ook niet meer ik denk dat ik het niet het goede moment vond. Daarna is het erbij gebleven. Vanavond praten gaat niet meer hij gaat zo weg. Ik kan proberen zijn reactie te pijlen wanneer ik hem veel plezier wens al denk ik dat dat niet heel veel zin heeft.
     
    Oilell en DQueen vinden dit leuk.
  15. bozoe

    bozoe VIP lid

    9 jul 2014
    5.420
    5.779
    113
    Ik zou die vriend niet appen. Grote kans dat hij dan eerst jouw vriend op de hoogte stelt/vraagt waarom hij als smoes wordt gebruikt. Dat zou ik in ieder geval wel doen als de man van een vriendin mij ineens appt.

    Ik ben sowieso echt een detective in dit soort situaties dus ik was eerst zelf op onderzoek uitgegaan: social media accounts bekijken/likes van andere vrouwen en reacties. En inderdaad telefoon doorzoeken zodra je de kans krijgt.

    Maar like i said, ik heb een zieke geest daarin:roflmao::roflmao:
     
    PBV, Sylva, Zara75 en 12 anderen vinden dit leuk.
  16. Emotions

    Emotions Fanatiek lid

    5 jan 2019
    1.981
    2.237
    113
    Vrouw
    A jealous woman does better research than the FBI. :cool:
     
    Robijn89, PBV, sleutelbloem en 35 anderen vinden dit leuk.
  17. Zonnebloem92

    Zonnebloem92 VIP lid

    4 dec 2012
    10.846
    4.212
    113
    Vrouw
    Zuid Holland
    Dit inderdaad.
    Heeft die vriend ook een vriendin? Dan zou je bij haar kunnen polsen.
    Of weet je waar ze heen gaan? Stuur er een vriendin heen.
     
  18. Piep2016

    Piep2016 Fanatiek lid

    30 apr 2016
    1.408
    952
    113
    Lastig verhaal en ik ben bang dat ze je hier er niet zekerder in gaan maken, eerder onzekerder want als ik kijk naar al de topics die ik hierover voorbij heb zien komen en de antwoorden dan heeft ie dadelijk de stempel al op zijn kont zonder dat eenieder hem hier kent...

    Feit is dat je jezelf op de een of andere manier onzeker voelt in jullie relatie, terecht of onterecht dat is uiteindelijk de vraag. Enige manier om dit op te helderen is het met hem te bespreken. Wat je ziet gebeuren en wat dit uiteindelijk voor uitwerking heeft op jou.
     
    MyMiracle, chrystel73 en Nieuwsgierigbijtje vinden dit leuk.
  19. Emotions

    Emotions Fanatiek lid

    5 jan 2019
    1.981
    2.237
    113
    Vrouw
    *Delete*
     
  20. Jamburger

    Jamburger Lid

    2 apr 2019
    80
    310
    53
    Ik weet waar ze heen gaan of waar hij zegt heen te gaan. Die vriend heeft een vriendin dus die zou ik wel een berichtje kunnen sturen. Ik weet alleen niet wat beter is een bericht sturen of morgen praten. Ik moet dat zelf uiteindelijk bepalen maar ik word er nogal onzeker van.
     

Deel Deze Pagina