NOD-lijst 21 t/m 27 februari 2019 door tot iedereen op roze! Deel 2

Discussie in 'NOD forum' gestart door Jeansflower, 3 jun 2019.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
  1. Lalaatje90

    Lalaatje90 VIP lid

    15 jan 2014
    5.777
    2.874
    113
    Friesland
    Ach, wat naar van je kat :( gelukkig krijgt ie een goed plekje waar je jezelf ook prettig bij voelt. :)
     
  2. Momof2rebels

    Momof2rebels Bekend lid

    21 dec 2018
    776
    385
    63
    Vrouw
    Oh wat heerlijk om te lezen dat je er heerlijk positief in staat ! Dat kan veel doen ! En goed dat je heerlijk van het weekendje heb genoten met je gezin !! Alleen maar goede dingen lees ik hierrr !!!

    Maar wat geweldig dat de kans op innesteling vergroot is WOEHOEEE :D:D Word ik wel helemaal blij van nu nog een plakkertje en dat gaat komen hoor !!!!! Kan niet wachten hihi

    Ja met mij gaat het goed hoor ! Geen last van symptomen buiten het snel moe zijn, maar heb ik niet zo heel veel last van als ik elke dag wel ff een dutje doe hihi.

    Ja idd bijna op de helft het gaat super snel niet normaal ! Ze beweegt ook steeds meer kan het alleen nog niet aan de buitenkant voelen. Heb jij enig idee wanneer dat zou komen ongeveer? Want soms beweegt ze zo duidelijk dat ik haast denk van dit MOET je toch aan de buitenkant voelen.

    Ik had trouwens afgelopen week wel ff de VK gebeld in een beetje paniek, want ik lag echt bijna huilend op de grond van hele heftige steken in en rondom me navel. Blijkt normaal te zijn, omdat dit al mijn 3e zwangerschap is en daardoor je navel steeds gevoeliger word. Maar ze bleef lekker actief waardoor de baby me geruststelde ook!

    En over de rhesus dat stukje wist ik niet jo. Ik dacht dat als je rhesus negatief bent dat je dan altijd met het prikje te maken krijgt. Heb ik weer wat geleerd! Ik ben ook erg benieuwd ik zou rond de 30 weken geprikt worden en dan weten hoe of wat dus ben benieuwd !
     
    LilyB vindt dit leuk.
  3. Lalaatje90

    Lalaatje90 VIP lid

    15 jan 2014
    5.777
    2.874
    113
    Friesland
    Was jij dan ook gebeld door de gynaecoloog of hoefde dat niet?
     
  4. Dafino

    Dafino Fanatiek lid

    2 feb 2019
    2.135
    1.854
    113
    Vrouw
    Ik zou het gewoon doen. Dat geeft jezelf ook weer beetje rust als je weet waar je aantoe bent.
     
    LilyB vindt dit leuk.
  5. Lalaatje90

    Lalaatje90 VIP lid

    15 jan 2014
    5.777
    2.874
    113
    Friesland
    Heb de VK eerst even gebeld, maar die zei al dat ze mij horen te bellen. Maar ik mocht ze zelf ook bellen aangezien ze nog niet gebeld hebben. Dus ik wacht nog even af deze middag en als ze om 16 uur nog niet gebeld hebben doe ik dat zelf wel.
     
    Dafino vindt dit leuk.
  6. LilyB

    LilyB Niet meer actief

    @Zuster9203 aaah wat zielig dat je afstand van je kat moet doen :( kan me voorstellen dat je daar best verdriet van hebt. Wel fijn dat je hem bij familie kan plaatsen zodat je hem nog wel kan opzoeken. Zal vast goedkomen met em tussen de andere katten, maar blijft toch pijnlijk om afstand te doen. Maar wel ontzettend knap dat je de keus hebt gemaakt, je wilt idd niet dat alle babyspullen onder de kattenpis komen.
    Wat heerlijk dat jullie naar Griekenland gaan, wat zul je daar naar uitleven! Nog even doorbijten meid en dan lekker genieten van een welverdiende vakantie!

    Hier gaat het idd erg goed en zit lekker in mijn vel! Bevalt me prima zo zonder alle mikmak eromheen! Ik vind dat de dagen omvliegen en merk dat er een beetje druk van me af is. Ook ben ik positiever nu doordat mijn menstruatie dit keer lang was, dus meer kans op innesteling doordat mijn bms met deze medicatie niet aangetast word. Nu afwachten op een goede bevruchting en dan zal het vast goedkomen :)
     
  7. LilyB

    LilyB Niet meer actief

    Ik zou ook dan zelf bellen ja, het duurt wel lang he...
    Blijft toch spannend aangezien dit iets is wat je zelf niet in de hand hebt.
    Bij mij (en momof2rebels wrs ook) is alles via de vk gegaan. Toen er met 13wk bloed is geprikt kreeg ik via de vk de uitslag en zij gaf toen aan wanneer ik een prik zou krijgen, die heeft zij ook zelf gezet.
     
    Lalaatje90 vindt dit leuk.
  8. LilyB

    LilyB Niet meer actief

    Fijn te horen dat alles goed gaat. Wel schrikken van die pijn bij je navel! Wist ik ook niet dat dat kon.
    Heerlijk joh dat je meisje elke dag zich meldt, ik weet alleen eigenlijk niet vanaf wanneer je de buitenkant zou moeten gaan voelen, is voor mij te lang geleden. Ik voelde de kleine toen met 16wk ongeveer voor het eerst bewegen, maar dat was idd echt aan de binnenkant. Zal nu vast niet lang meer duren voordat je de bewegingen ook aan de buitenkant voelt.

    Ja ik voel me echt goed :)
    Ben dit keer echt positief ingesteld, sinds mijn laatste menstruatie heb ik nieuwe hoop terug! Nu dus gewoon proberen af te wachten en lekker genieten van de vakantie! Komt vanzelf goed :)
     
  9. Momof2rebels

    Momof2rebels Bekend lid

    21 dec 2018
    776
    385
    63
    Vrouw
    Nee ik ben niet gebeld door de gyne. Ik was geprikt paar weken geleden om alle checks te doen. Ik had ook aangegeven dat ik Rhesus negatief was en toen de uitslag kwam kreeg ik dat bij het eerste volgende bezoek bij de VK te horen dat me bloed uitslagen dat alles goed was me ijzer etc etc. En dat ze idd zagen dat ik Rhesus negatief B ben en dat ik met 30 weken weer word geprikt door mijn VK en dan hoor ik of de baby zelfde bloedgroep heeft. Zo niet krijg ik met 30 weken een prik en na de bevalling weer.

    Hoe zijn ze erbij jou achter gekomen ? Door de gyne ?
     
  10. Momof2rebels

    Momof2rebels Bekend lid

    21 dec 2018
    776
    385
    63
    Vrouw
    Maar dat is ook een heerlijk gevoel als je er heerlijk positief in staat en een goed gevoel bij heb. Dan kan je het proces ook beter ondergaan heerlijk man !
    Nog plannen voor dit weekend ?
     
  11. Lalaatje90

    Lalaatje90 VIP lid

    15 jan 2014
    5.777
    2.874
    113
    Friesland
    Nee ook gewoon door het eerste bloedonderzoek voor de VK.
    De VK zei toen tegen mij dat ik rhesus c negatief ben, alleen is daar geen prik voor en moet m’n vriend dus ook bloedprikken. Dat moet dus verder gedaan worden door de gynaecoloog.
     
  12. Momof2rebels

    Momof2rebels Bekend lid

    21 dec 2018
    776
    385
    63
    Vrouw
    @Dafino
    Hoe is het met jou dan?
    Ik zie dat je de 13 weken voorbij bent jeetje wat gaat dat ook snel zeg !
    Hoe voel je je verder?
    11aug weet je het geslacht van je babytjee wat spannenddd zeggg !!!
    Heb je een vermoeden of echt in het midden qua geslacht?

    Ik had namelijk sterk het gevoel een jongetje hahahha, maar zat er flink naast hihi.
     
  13. Momof2rebels

    Momof2rebels Bekend lid

    21 dec 2018
    776
    385
    63
    Vrouw
    Oohh oke op die manier, want je vriend heeft waarschijnlijk een heel andere bloedgroep. En hoe zit dat da? Want als de baby zelfde bloedgroep als jou heeft is er dan ook niks aan de hand ? Want wat wil die C nou precies zeggen?

    Ik duim voor je dat het gewoon goed verloopt allemaal lieverd !!!!
     
  14. Lalaatje90

    Lalaatje90 VIP lid

    15 jan 2014
    5.777
    2.874
    113
    Friesland
    Net maar even gebeld en er is een brief onderweg. Dit doen ze als het niet binnen een week hoeft. Anders hadden ze wel gebeld. Maar in ieder geval. Eind van de maand staat de afspraak.
     
  15. Lalaatje90

    Lalaatje90 VIP lid

    15 jan 2014
    5.777
    2.874
    113
    Friesland
    Nee de baby heeft dus niet dezelfde bloedgroep als mij, anders maakte ik ook geen antistoffen aan. Denk indd dat t dezelfde bloedgroep als m’n vriend is.
     
  16. LilyB

    LilyB Niet meer actief

    Ja idd, een positieve instelling is het halve werk haha ;)
    Wij willen dit weekend nog een pretpark gaan bezoeken, maar nog geen idee of het Plopsaland wordt of toch een pretpark hier in NL. Nog even kijken waar zoonlief graag heen wilt, hij wilt namelijk ook nog graag terug naar Toverland (is hem daar goed bevallen met schoolreisje haha)
    En jullie?
     
  17. LilyB

    LilyB Niet meer actief

    Oh nou ik ben heel erg benieuwd hoor!
    Spannend allemaal hoor
     
  18. Momof2rebels

    Momof2rebels Bekend lid

    21 dec 2018
    776
    385
    63
    Vrouw
    Oh sorry begreep het verkeerd. En nu moet je dus wachten to je gebeld word voor wat de stappen nu zijn?
     
  19. Momof2rebels

    Momof2rebels Bekend lid

    21 dec 2018
    776
    385
    63
    Vrouw
    Oohh heerlijk. Ik ben zelf nog nooit naar plopsaland geweest, maar lijkt me wel erg leuk om een x te doen ! Wij willen ook een pretpark pakken, maar moet nog ook ff uitzoeken welke dag hihi. Hahaha nou da n lekker voor toverland kiezen toch.

    Dit weekend zijn de kids er niet dus heb ff weekendje kind vrij, maar moet heel het weekend werken dus echt vrij ben ik niet hahaha. Zaterdag avond ga ik wel met me vriendlief naar de Lion King hihi. Mogen de kids niet weten anders worden ze erg boos, want we gaan van de week oo met hun. Maar we wilde het eerst gwn in het engels zien in plaats van Nederlands hihi.
     
    LilyB vindt dit leuk.
  20. LilyB

    LilyB Niet meer actief

    Ja toverland lijkt me idd een goede keus. Maar Plopsa lijkt me ook echt een leuk park! Manlief had al zitten bedenken om te overnachten als we naar Plopsa zouden gaan... dus even kijken wanneer we dat gaan doen.

    Ooh kindvrij :) is af en toe ook even lekker, even een op een tijd met je mannetje. Wel jammer dat je nog gewoon moet werken het weekend.
    Lijkt mij ook een mooie film, the lion king, en gelijk heb je hoor, even lekker saampjes de originele Engelse versie kijken, ik vind dat vaak ook mooier dan Nederlandse versie.
     

Deel Deze Pagina