Juli 2017 groepje, door tot volledig roze! Deel 2

Discussie in 'Zwanger worden clubs' gestart door Mama1504, 14 nov 2017.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
  1. Mama1504

    Mama1504 Fanatiek lid

    22 nov 2016
    3.021
    1.206
    113
    @Meisje93 ja heerlijk toch? Wij mogen er ook graag tussen uit :)

    Hoeveel flessen krijgt ze? Hier krijgt F ongeveer op vaste tijden (kan een uur schelen). Scheelt wel 5 maanden maar ik gaf haar al snel op vaste tijden. En dat vond ze prima. Rond de 5 maanden kreeg ze de laatste om 20/21 uur en sliep ze zomaar de hele nacht. En zag ik wel of ze kwam ja of nee. Meestal sliep ze de hele nacht door. Plus ik maakte haar niet wakker maar liet haar zelf komen als ze er nog 1 nodig had voor de nacht.

    Nu krijgt ze 3 flessen: om 7/8 uur, 15/16 uur en 19 uur. Ligt eraan hoelaat ze wakker wordt natuurlijk maar rond die tijd wordt ze wakker en savonds ligt ze half 8 op bed.

    Ik heb altijd zo iets gehad van als ze het nodig heeft meld ze zich wel. Want soms slaan we de middag fles ook wel eens over. Maar meestal vindt ze die nog wel lekker.
     
  2. Meisje93

    Meisje93 VIP lid

    21 mrt 2015
    32.071
    14.402
    113
    @Mama1504 in principe 4 flessen.
    Ik maak haar in principe ook niet wakker, maar dat resulteerde nog wel eens in dat ze om 18.00 al de nacht in ging. :eek:

    Nu gaat ze om 17.00 soort van de nacht in, komt om 23.00 voor een fles en slaapt dan weer verder tot 5-6u.
    Niet het ideale dus. :p

    Ach ja als die er nog steeds in gaat. Waarom niet?
    E. was heel snel klaar met de fles. Kreeg met 11 maanden nog maar 1 voor het slapen gaan.
    En met 12-13 maanden niks meer.
    F. is ook geen flessenkind. Geef ik haar wat vast eten, uur later krijgt ze de fles en dan laat ze weer zo 90-100cc staan. :|
    Die zal met 6 maanden ook wel over gaan op 3 flessen.
     
  3. Mama1504

    Mama1504 Fanatiek lid

    22 nov 2016
    3.021
    1.206
    113
    Met 4 flessen zat ik op deze tijden: 7/8 uur, 12 uur, 16 uur en dan om 20 uur.

    Jaa idd wisselt hier ook wel eens met wat ze laat staan. Hier al heel snel over op 3 flessen. Ook iets van 6 maanden.
    L wilde met 11 maanden helemaal niks meer. Bood het wel aan, maar dronk dan maar iets van 50-100cc of helemaal niets. Ach kan het er ook niet in duwen :p hij viel ook niet gelijk om van de honger :p kreeg overdag genoeg fruit, brood, soepstengel e.d. ;)
     
  4. Sylva

    Sylva VIP lid

    23 jan 2017
    5.695
    3.526
    113
    Vrouw
    Midden van Nederland
    #2884 Sylva, 22 jul 2019
    Laatst bewerkt: 22 jul 2019
    @Meisje93 hoe was de kennismaking met de psz? Vond ze het leuk en kijkt ze er al een beetje naar uit?

    Haha, bloemkool was hier en bij @Mama1504 (dacht ik) ook een ding :roflmao: Maar wel fijn dat het met de hapjes beter gaat. Komt ook wel goed, ze willen uiteindelijk toch eten. Alleen melk is ook zo saai.

    Klote zeg dat het met jou nog steeds op en af gaat. Verwacht de fysio dat het nog wel beter gaat worden of niet? Het klinkt alsof dit is waar je het mee moet gaan doen :( Ik had echt hoop dat het beter zou gaan.

    De intake bij de psycholoog was op zich wel goed, maar het behandeltraject gaat wel anders dan verwacht. Het verhaal is als volg, omdat ik NAH heb zijn bepaalde dingen voor mij gewoon véél lastiger dan voor anderen vanwege overprikkeling. Zo heb ik van mezelf al een extreem kort lontje en als J dan een hele lastige dag heeft dan ben ik werkelijk een tikkende tijdbom en alles wordt dan snel teveel. Ik krijg dan een opstapeling van ellende en dan voel ik me depressief, boos en dat uit zich in chagrijnig zijn en veel huilen. Nu komt er dus naast gesprekken met m'n psycholoog iemand meekijken thuis die gaat zoeken naar oplossingen zodat ik al die negativiteit kan voorkomen. Nu heb ik daar dus niet echt 100% een goed gevoel bij. Mja, moet het maar een kans en tijd geven denk ik zo. Het is gewoon k*t! :(

    Nog geen voorkeur waar je heen wilt op vakantie? Een weekje weg klinkt in ieder geval heel erg leuk! :D Wij hebben hier nog geen plannen, maar gaan misschien nog wel een weekendje weg ergens. We zijn nog veel te druk bezig met het huis :rolleyes:

    @Mama1504 ugh,de vakantieperiode is natuurlijk geen ideale periode om weer een 'normaal' rooster in te gaan :$ Och arme kereltje toch. Wil gewoon z'n mama.. ♡ Wel fijn dat jouw moeder zo lief is om dan heen en weer te willen gaan. Luxe hoor! ;)

    L is heerlijk aan het peuter puberen dus. Rot is dat hè als je dan niet zo goed weet wat er nou scheelt. Wat is de wekker-methode? Moet toch eigenlijk wel fijn zijn voor jou dat L zo naar je man trekt. Dan heb jij meer tijd om te besteden aan F of om even bij te komen al is het 5 minuten.

    Meisjes zijn naar horen zeggen ook veel pittiger dan jongens. En als ik zo onze meiden hoor dan klopt dat wel. En natuurlijk is dat karaktertje leuk, maar mennnn soms is het om tureluur van te worden. Je gaat bij wijze van nog net niet op je kop staan :rolleyes: Mare best wel confronterend hè als je dan veel van jezelf terug ziet o_O Heb dat hier ook enorm!

    Haha :p Gewoon laten mee eten met de pot dan toch? Is zonde van al dat eten wat je voor haar maakt en ze het dan niet wilt. J vindt pasta enorm lekker. Spaghetti, gehakt, tomaat, courgette, tomatensaus, knoflook, een beetje strooikaas en wat ui gaat erin als boter, al vanaf een maand of 9. Hadden toen ook haar eigen hapje maar dat wilde ze niet dus hapje van ons en hoppa, eten als een bootwerker :roflmao: Zou er lekker aan toegeven.

    Haha, leuk hè die fase van het gaan staan :roflmao: Echt dat genieten doe dat zoveel als je kan hoor, straks met een jaar schrik je van wat ze ineens allemaal nieuw kan. De tijd vliegt en voor je het weet loopt ze er vandoor. J staat hier nu soms al los al vind ze het doodeng als ze het door heeft. Met haar babywalker scheurt ze lekker door de woonkamer en keuken met een giechel en een grijns. Dolle pret! :D

    Naar welke cp gaan jullie? Is ideaal hè niet zo ver weg hoeven :D Hopelijk hebben jullie dan ook nog lekker weer, dan is het helemaal perfect.

    J haar eerste verjaardag was heel erg leuk en een beetje emotioneel voor mij. Leuke cadeaus gehad, mooie taart en gesmikkeld dat ze heeft. De slingers en ballonnen vond ze super leuk. Ze krijgt er natuurlijk niet zoveel van mee, maar ze heeft het de hele dag leuk gehad dus missie geslaagd.

    M'n vriend begint steeds vaker over een tweede. Hij zegt dan, ik vind J zo ontzettend leuk! Ik wil er nog een, papa zijn is zo leuk! En dan heeft ze een broertje of zusje om mee te spelen! Hoewel ik een half jaar geleden direct ja had gezegd, lang leven hormonen, denk ik nu doe nog maar even niet! Zei ook al tegen hem, 2020 was toch de planning? Ja, maar zou het stiekem wel leuk vinden hoor als je weer zwanger zou zijn. Onze mooie kindjes! ♡ Wordt hij de volgende ochtend wakker, roept hij ik heb gedroomd vannacht je was zwanger zo leuk! Man, man, man.. Papa hormonen! :roflmao::roflmao::roflmao:

    Hoe gaat het met de andere dames? :D Ik ben echt zo benieuwd naar jullie verhalen.
     
  5. Mama1504

    Mama1504 Fanatiek lid

    22 nov 2016
    3.021
    1.206
    113
    @Sylva nee geen ideale periode maar goed het komt weer :thumup:
    L is zich er steeds meer van bewust dat wij werken. Zoals nu ook dan moeten ze 2 nachtjes weg. Nou ja moeten, tis rustiger voor alle partijen ;) geen gesleep met de kids.
    Ja mijn moeder is echt super lief dat ze dit wil doen. Zoals vandaag en morgen ook, dan moeten wij beide werken met die hitte en zij past op, wat is eigenlijk ook wel sneu vindt. Maar ze wil het zelf ;) ach ja ik was het liefst ook vrij geweest :roflmao:

    Wekker-methode is dat je je kindje op bed legt en zegt dat je met 5 min terug komt. Dan ga je terug en zeg je dat je na bijv 10 minuten terug komt. En zo bouw je het op maar niet langer dan 20 (anders is het voor hun een hele lange tijd). Dit doe je net zolang tot ze slapen. Hier waren die 5 min niet eens nodig :roflmao:

    Oh heerlijk! Ook al zo’n pasta fan. Volgens mij zijn alle kindjes er wel wat gek op. Heerlijk!

    Ja dat had ik ook gehoord en heb het nu zelf ervaren dat er een verschil is tussen jongetjes en meisjes. :roflmao: In het begin heb ik echt wel eens gedacht: waarom kreeg ik niet eerst een meisje en dan een jongen :oops::| maar goed nu F haar wat meer kan redden, wordt dit ook makkelijker;)

    Wij gaan naar de Hutteheugte. Ja hopelijk dan ook nog mooi weer. 1e half jaar met Levi was toen wel super mooi weer. Daarna nooit weer meegemaakt ;)

    Wat leuk dat J haar zo heeft vermaakt. Dat emotionele snap ik wel. Nu echt geen baby meer.

    Oeh dus hij is wel weer klaar voor een kleintje :thumup: snap jouw keuze ook. Je moet er wel echt klaar voor zijn.
    Maar die hormonen van die mannen! Geweldig. Gaat meer door hun hoofd dan wij denken :p
     
  6. Meisje93

    Meisje93 VIP lid

    21 mrt 2015
    32.071
    14.402
    113
    @Sylva heel goed. Was er niet eg te krijgen. ;)

    Daarom, soms moeten ze even wennen aan de smaak.
    Gisteren eerste keer courgette, het kwam er met dezelfde gang weer uit. :roflmao:

    Het gaat met kleine stapjes vooruit. Heupen blijven nu los zitten. Ook mede door het sporten.
    Bekken staat nu ook al weer een paar weken recht.
    Onderrug is nu ook weer los. Alleen schiet bovenrug weer snel op slot. Mede door een verkeerde houding. Moet nu goed mijn rugspieren trainen.
    En moet vooral veel nadenken voordat ik iets doe. Ik blijf mijn hoop nog houden.

    oh snap dat je dat niet echt super leuk vind. Hoevaak gaat die persoon meekijken dan?

    Wij zitten momenteel een weekje op Landal Aelderholt.
    Leuke activiteiten, maar door de warmte helaas vaal geen fut.

    Haha geweldig, gaat het nu bij jou ook extra kriebelen? Of wil je echt volgend jaar gaan starten? Je moet er iig wel helemaal klaar voor zijn.
     
  7. Sylva

    Sylva VIP lid

    23 jan 2017
    5.695
    3.526
    113
    Vrouw
    Midden van Nederland
    @Mama1504 verwacht je dat dat goed zal gaan, die twee nachtjes weg? Ze klinkt echt als een super lief mens! :D Neem toch wel aan dat als ze het een keer niet zou willen dat ze dat dan toch wel zegt?

    Aaah, juist! Dat ken ik wel, wist alleen niet dat het een naampje had :p Heel fijn dat dat werkt en beter natuurlijk dat je de 5 minuten niet eens meer hoef te doen. Geeft ook rust voor jou.

    Haha ja, pasta en knoflook. Als je dat geeft dat is ze een tevreden kind.

    Als we het voor het zeggen hadden dan was dat leuk geweest ja :p Het is als ze wat ouder wordt inderdaad een stuk makkelijk te handelen. Hoe zit het met verlatingsangst bij F? Nog geen last van?

    Daar ben ik nog nooit geweest. Zat net even te Googelen, ziet er wel mooi uit daar. Zal heel hard voor je duimen dat het fantastisch weer wordt! :thumup:

    Ja, dat is het hem ook. Ze wordt ineens zo groot en zelfstandig al. Van de week ook, normaal houd ik de banaan nog vast en dan neemt ze hapjes. Ineens werd ze boos en trekt ze zo die banaan uit m'n handen. Dus ik vraag zo 'waarom zo boos meissie?' ineens hap hap hap. Zit ze gewoon zelf die banaan te eten. Mama helpen vindt ze steeds minder leuk :rolleyes:

    Ja hij was best teleurgesteld toen ik zei volgend jaar hadden we afgesproken toch? Had niet verwacht dat hij er zo mee bezig zou zijn, echt totaal niet. Hij ziet het al helemaal voor zich en ik ook wel, maar not anytime soon.

    Weten jullie al of een eventuele derde er nog aan gaat komen? :D

    @Meisje93 aaahh wat leuk zeg! Fijn dat het haar zo goed bevallen is, dan kun jij haar ook met een gerust hart achter laten. Ze zal het vast ook super leuk vinden om naar school te gaan straks.

    Hahaha :roflmao: Zie het ook zo voor me :roflmao: Vandaag weer geprobeerd of iets anders gegeven? Heb je peen/wortel al geprobeerd? Dat viel hier enorm goed in de smaak.

    Maar dat is zeker positief. En tja houding is sowieso lastig, want die verkeerde houding dat ben je gewend. Het duurde bij mij een jaar voor m'n bekken en rug weer een beetje recht stonden nadat er een afwijking geconstateerd was. Train je je rugspieren ook bij de fysio? Goed dat je hoop houdt, dan komt het ook vast en zeker goed! ;)

    Geen idee hoe vaak ze komt meekijken. Ze was er vandaag weer en ik had echt even een mental breakdown. Was wel ff heftig, maar wel nodig heb ik het gevoel. Heb er denk ik wel wat aan, dus dat is positief.

    Ik zag het al voorbij komen ja. Hoe lang verblijven jullie daar? Gelukkig wordt het in het weekend alweer iets koeler. Hopelijk kunnen jullie dan wat meer doen en van de vakantie genieten, is wel zo leuk!

    Heel stiekem wel een klein beetje, maar m'n verstand wint het echt van m'n gevoel. Ik ben er gewoon nog niet klaar voor geestelijk niet en lichamelijk trouwens ook niet. Wil eerst weer goed in m'n vel zitten en terug zijn op m'n oude gewicht. Ik blijf bij volgend jaar ;)
     
  8. Mama1504

    Mama1504 Fanatiek lid

    22 nov 2016
    3.021
    1.206
    113
    @Sylva oooh ja hoor, gaat goed komen. Ze gaan wel vaker 2 nachtjes weg. Als wij bijv allebei vroege diensten hebben. Deze week beide late diensten. Dan hebben wij liever dat ze 2 nachtjes weg gaan dan dat de oppas vroeg moet. Op deze manier is het voor alle partijen rustiger.
    Jaa mijn moeder is echt heel lief. Ze werkt ook niet meer en wil dus volop genieten van der kleinkinderen. Ook zegt ze het wel als het niet past. Soms moet ik t wel 1000x vragen en dan past t uiteindelijk niet :p maar ja ze vind t te leuk om nee te zeggen. Kreeg vanmiddag super leuke filmpjes via de app dat ze waterpret hadden. Zoooo leuk!

    Oeeehh knoflook. Wat geweldig dat ze dat zo lekker vindt. Geweldig een meisje met smaak.. :p hahaha ze wordt al lekker afhankelijk. Zelf eten is toch ook veeeeeel leuker! :p

    Verlatingsangst is bij F nu weer verdwenen. Rond de 6 maand heeft ze er heel erg last van gehad maar nu absoluut niet meer. Wel trekt ze heel erg naar mij toe als ik hun weer op kom halen. Dan is niemand meer goed behalve mama. :rolleyes:

    Jaa dat valt dan even tegen als de ander nog even wil wachten. Maar ja je moet er wel echt klaar voor zijn. Als jij denkt dat t nog niet zo is dan lekker van J genieten en volgend jaar weer zien ;) staat hij daar helemaal achter?

    Jaa ik wil nog wel een derde. Vooral nu er 3 vriendinnen zwanger zijn van hun 2e. Dan wil ik dat getrappel ook weer voelen, maar mijn man wil niet. En daar sta ik dan ook wel achter hoor. Heb 2 prachtige gezonde kinderen en van elk geslacht 1 (meer soorten zijn er toch niet :roflmao:). Maar ene dag begint t te kriebelen en de andere dag denk ik: nee kijk wat we nog kunnen doen, hoeven in huis niks meer te verbouwen e.d. En dan vind ik dat ook helemaal prima, MAAR als mijn man morgen komt met t verhaal dat hij nog 1 wil, zal ik geen nee zeggen denk ik :p maar anders is dit ook prima zo. ;)

    @Meisje93 ooh wat heerlijk nu vakantie. Ja met dit weer bijna geen fut, hopelijk dit weekend wel weer.

    Wat fijn dat t met je lichaam beter gaat. Wordt dus wel erg oppassen met de houding.
     
  9. Sylva

    Sylva VIP lid

    23 jan 2017
    5.695
    3.526
    113
    Vrouw
    Midden van Nederland
    @Mama1504 oohh gelukkig, dat is super fijn! Ze zijn dus lekker flexibel in de omgang. Naww, zo lief! ❤️ Ze is een hele trotste en zorgzame oma dus! :D Verwennerij hoort wel bij oma's :p ze waterpret hadden. Zoooo leuk!

    Haha ja ook dat, maar wij zijn te langzaam volgens haar :roflmao: Ze heeft het liefst haar hele mond propvol :rolleyes: Smaak heeft ze zeker :thumup:

    Dat is wel beter hoor, dat ze daar nu geen last meer van heeft. Hopelijk blijft dat zo lang mogelijk weg. Wel logisch dat ze naar jou toe trekt als je er weer bent. Mama is toch alles! :DJ zit er helaas weer in, hoef maar even uit het zicht te zijn en ze is hysterisch :( Zo sneu.

    Ja hij zegt ook steeds dat het niet direct hoeft en qua timing komt later ook gewoon beter uit. Dus we wachten nog op z'n minst een half jaar, daarna zien we verder. We genieten inderdaad volop van J! :D

    Ochjee, pfoeh dat lijkt me pittig. Zwanger zijn is ook wel echt iets magisch hè :D Hahaha :roflmao: Nou gelukkig wel zeg, man en vrouw zijn al ingewikkeld genoeg :rolleyes: Praktisch is een derde niet nee. Mja, joh alles kan nog! ;) Bedoel zie hier, kan zomaar ineens omslaan bij een man. En anders dan is het fijn dat jij het met twee geweldige kids ook goed vindt en dat is het natuurlijk ook. Je bent een gezegend mens als kinderen je überhaupt gegund is.

    Hoe is het met de hitte te doen bij jullie? Het is hier zo warm, kan er niet van slapen :(
     
  10. Meisje93

    Meisje93 VIP lid

    21 mrt 2015
    32.071
    14.402
    113
    @Sylva ja dat denk ik wel. Al helemaal toe aan de volgende stap. En ik eerlijk gezegd ook wel. :p

    ik was vergeten de courgette in de koelkast te zetten dus die kon ik weggooien. Nu weer aan de wortel.
    Ja dat gaat er goed in! Bloemkool tegenwoordig ook. Snijbonen gaat ook zonder moeite.
    Fruit is ze al helemaal dol op.

    ik heb oefeningen meegekregen van de fysio. Maar ga ze voornamelijk trainen in de sportschool.
    Lijkt mij toch wel net wat effectiever.

    Oh dat is zeker positief! Ook wel weer goed dat ze daar precies bij was.

    een weekje. En dan precies de warmste week. Dat is wel heel erg balen. Zijn gewoon in staat om naar huis te gaan.
    Mrja ook weer zonde van je geld.
    Ja dat hoop ik ook! we gaan het wel weer meemaken. ;)

    Dan moet je het ook zeker niet gaan doen. Eerst even alles op de rit zetten. Dat is het belangrijkste. Ook voor je dochter.

    @Mama1504 ideaal zo'n moeder.
    Ze klinkt inderdaad enorm lief.

    Nou ben benieuwd of er dan bij jullie nog een 3e gaat komen. :)

    ja dat hoop ik ook. Buienradar zegt iedere dag weer wat anders. Maar hoop echt dat we dan weer wat kunnen ondernemen.

    @Sylva heb je nog een beetje kunnen slapen?
    Wij gooien het hier 's avonds laat allemaal open. Toen we rond middernacht naar bed gingen was het afgekoeld naar 27°C
    Nu is het hier in de woonkamer alweer 33°C en dan moet het heetste van de dag nog gaan komen..
    Gisteren nog maar gauw een windwaaier gekocht.
    De meiden slapen tot nu toe nog erg goed met de warmte gelukkig.
     
  11. Mama1504

    Mama1504 Fanatiek lid

    22 nov 2016
    3.021
    1.206
    113
    Hier is het met de warmte ook niet meer te houden. Pfff. In huis nu 34 graden. Al is dat wel koeler dan buiten. Wij hebben ook een vrij warm huis. Hele dag de zon er op. Begint sochtends aan de voorkant dan begin van de middag aan de zijkant en dan savonds achter. o_O Plus het huis is niet geisoleerd en hebben nog enkele ramen. Maar gelukkig staan die dingen op ons to-do-lijstje voor 2020. ;) Ik heb vanavond nog 1 late dienst :( en daar is het al helemaal warm op de afdeling waar ik werk. Bovenste verdieping in een glazen huis :eek: gisteren ook overleefd dus gaat vanavond ook wel goed komen maar dan nog. Ze hadden beter de late diensten kunnen splitsen. Maar ja dat weet je ook niet van te voren :p
     
  12. Meisje93

    Meisje93 VIP lid

    21 mrt 2015
    32.071
    14.402
    113
    och jee! veel succes en sterkte vanavond.

    oh ja dan is het al gauw warm in huis! Maar koelt het in de avond wel weer snel af.
     
  13. Mama1504

    Mama1504 Fanatiek lid

    22 nov 2016
    3.021
    1.206
    113
    Hier in huis savonds niet. Dan is het buiten beter :p ben nu eindelijk klaar dus nu weekend ;) Ik sprak mijn teamleidster vanavond en heb even gemeld dat ze het beter anders hadden kunnen regelen. Bijv. de diensten opsplitsen ofzo :p kreeg geen reactie :roflmao:
     
  14. Meisje93

    Meisje93 VIP lid

    21 mrt 2015
    32.071
    14.402
    113
    geniet van je weekend.
    Haha ja tegen kritiek kunnen ze niet zo goed tegen. ;)
     
  15. Mama1504

    Mama1504 Fanatiek lid

    22 nov 2016
    3.021
    1.206
    113
    Nee haha. Verder had ze t overdag wel super goed geregeld dus dat is een +.

    Thnx! Gaat lukken. Even bijkomen met die hitte. Vandaag heerlijk met de kids in zwembad gelegen. Ik had F in een wasmand met water in het grote bad gezet. Wat een pret. ❤️

    Ben blij dat de temp weer gaat dalen want dit is niet de favo van mij :p morgen nog even (wel iets minder) en dan normale temp. ;)
     
  16. Meisje93

    Meisje93 VIP lid

    21 mrt 2015
    32.071
    14.402
    113
    Heerlijk die verkoeling voor de kids. @Mama1504
    Nou heh! Voor mij ook echt te warm.

    Inmiddels zijn we weer thuis. Nu druk met alle was wegwerken. :)
    Man en dochter zijn de hele dag weg. Heerlijk.
    Heb ik alleen F. om mij heen.
     
  17. Sylva

    Sylva VIP lid

    23 jan 2017
    5.695
    3.526
    113
    Vrouw
    Midden van Nederland
    @Meisje93 oohh maar dat is zonde van de courgette. Mja, sh*t happens, heb dat hier ook regelmatig gehad dat ik dingen weg kon gooien. Ze klinkt wel als een goede eter! Heel veel gebruik van maken en zoveel mogelijk laten proeven, dat scheelt weer voor later :D

    Super, hoop echt dat je snel verbetering opmerkt. Denk trouwens ook dat de sportschool effectiever is ja, dan kun je als je lichaam het toe staat ook nog een stapje verder gaan dan alleen de basis.

    Het was inderdaad goed dat ze daar bij was. Het probleem ligt voornamelijk aan te snelle overprikkeling en dat ik altijd alles zelf wil doen omdat ik denk dat dat moet. Ik vraag ook weinig of niet om hulp en als er hulp geboden wordt, dan accepteer ik het vaak niet uit trots ofzo. Daarbij vind ik het doordat ik NAH heb lastig om duidelijk te communiceren. Ik kan dingen vaak gewoon niet goed uitleggen omdat ik er de juiste woorden niet voor kan vinden. Als me dan iets dwars zit, dan kan ik dat niet uiten op de manier waarop ik dat wil en dat is frustrerend. M'n vriend kan er dan al helemaal geen touw aan vast knopen en dan flip ik. Heb nu tips van haar gekregen en probeer dat zoveel mogelijk toe te passen en ik moet zeggen dat het al beter gaat. Zit nu ondanks de menstruatie die elk moment kan doorbreken al drie dagen best goed in me vel. Merk dat ook doordat ik zoveel meer van J kan hebben en dat is echt fijn. Hopelijk blijft dit in een stijgende lijn doorgaan! :thumup: M'n schoonmoeder wil ook graag oppassen op een vaste dag, dus heb straks een dag voor mezelf. Maar vind dat stiekem wel moeilijk..

    Chips zeg, dat is echt zo zonde van je vakantie. Zijn jullie nog tot het einde gebleven? Ik hoop echt dat jullie het ondanks die verschrikkelijke hitte toch ook wel leuk hebben gehad hoor! Je had voor het mooie net het weer van de week ervoor moeten hebben, mja heb je nu ook niks aan natuurlijk.

    Ik wou dat m'n gevoel nog net zo wijs was als toen ik m'n laatste bericht typte :roflmao: Hoewel ik erbij blijf nu nog niet voor een tweede te willen gaan, is het wel flink meer gaan kriebelen. Potverdorie! :rolleyes: Droom al drie nachten dat ik met een positieve test in m'n handen sta en dan schrik ik wakker, heel irritant! :|

    Wij hebben hier enorm slecht geslapen tijdens de hitte. Alles opgooien hielp helaas niets. Hebben jullie wel een beetje kunnen slapen dan? Super fijn dat de meiden ondanks de warmte goed sliepen! Jaloers! J was hier helemaal van slag en wist niet waar ze het moest zoeken
    :(

    @Mama1504 al een beetje bijgekomen van de hitte? Naar zeg dat die leidinggevende zo lekker begaan zijn met werknemers.. o_O
     
  18. Meisje93

    Meisje93 VIP lid

    21 mrt 2015
    32.071
    14.402
    113
    @Sylva Ach ja, thuis weer opnieuw gemaakt. En nu gaat het er wel in. :)
    Ja tot nu toe is ze een goede eter. Gelukkig ook maar. Compenseert dat het slechte drinken weer.

    Ja zonder sportschool heb ik veel meer pijn. Gisteren ook weer veel pijn. En door vakantie had ik 1.5 week niet gesport. Gistermiddag weer gegaan en het gaat weer wat beter.

    Super zeg dat je goede tips hebt gekregen en dat je daar wat mee kan. Denk dat dat voor beide partijen een goede keus is hoor!
    Het is heerlijk om een dag voor jezelf te hebben. En voor J. ook.
    Even bij iemand anders spelen. Hier pept E. er iig helemaal van op. Als ze een dag bij oma is geweest. Even andere aandacht en speelgoed.
    Merkt je vriend het ook dat je beter in je vel zit?

    Ja zijn uiteindelijk wel tot het einde gebleven. En hebben zeker wel van de vakantie genoten. Maar hadden veel meer willen doen.
    Ach in het najaar hopen we ook nog een weekje weg te gaan.

    Haha oeps, daar zijn dan ineens de babykriebels. :)
    Hopelijk kan je het nog in bedwang houden tot je er echt voor wilt gaan.

    Och wat vervelend dat jullie allemaal zo slecht hebben geslapen met die warmte.
    Wij gingen juist extra warm douchen voordat we naar bed gingen. Dat deed ik bij E. ook. Zodat de slaapkamer koel aanvoelde. :)
    En bij F. deed ik een koud washand over haar hoofd, nek, armen, benen, handen & voeten heen.
     
  19. Sylva

    Sylva VIP lid

    23 jan 2017
    5.695
    3.526
    113
    Vrouw
    Midden van Nederland
    @Meisje93 dat is fijn! :D Toch wel even een kwestie van wennen dus. Oei, drinkt ze nog steeds zo slecht? Heb je al geprobeerd om overdag wat vaker drinken in kleine beetjes aan te bieden?

    He wat vervelend :( Hoe kan dat verschil dan? Kon je op vakantie niet je oefeningen op een aangepaste manier doen? Gelukkig gaat het al weer iets beter! :thumup:

    Dat het voor beide beter is weet ik zeker. En ik hoop dat een dag voor mezelf heerlijk is, krijg er nu alleen nare gevoelens bij dat ik haar in de steek laat ofzo. Mja, dat zit in m'n hoofd :$ Ben ook wat voorzichtig omdat m'n nichtje altijd erg onrustig terug kwam van oma, ben bang dat dat ook bij J gebeurt. M'n vriend merkt het wel ja, ik lach meer en ben rustiger!

    Gaan jullie dan weer naar dezelfde plek of toch een andere locatie? Wat had je nog allemaal willen doen waar jullie niet aan toe zijn gekomen?

    Yup, baby kriebels :rolleyes: Mja voor nu gaat het nog goed. Ik heb het ook nog niet tegen m'n vriend gezegd, dus dat scheelt al een hoop denk ik.

    Hmm.. Goeie tip voor de volgende keer! Dank! Gelukkig had J het de laatste dagen wel wat fijner met de vloer ventilator, dat koelde wel wat af.

    Fijn weekend trouwens! :D
     
  20. Sylva

    Sylva VIP lid

    23 jan 2017
    5.695
    3.526
    113
    Vrouw
    Midden van Nederland
    Nou zeg! Zat ik gewoon ff lekker onderuit gezakt op de bank op Ali Express te snuffelen naar wat leuke wasbare luiers voor J, zegt m'n vriend ineens 'zit je nou alweer op je forum? Heb je nou toch kriebels?' met een enorme grijns. Dus ik compleet startled zeg ik stotterend 'neneee?, ik zit op Ali Express!'. Dus hij zegt ietwat teleurgesteld 'ohh oké..'. Uiteindelijk toch maar toegegeven dat er wel kriebels zijn en die toch wel aan het toenemen zijn, maar dat ik nog echt niet wil. Zegt hij plagend 'dat wordt dan je kriebels op J vestigen haha'. Pff.. :roflmao::roflmao::roflmao: Het is wat dit.. :|


    Ff iets anders van serieuzere aard. Wat hielp bij jullie kleintjes bij doorkomende tandjes? J had tot 4 weken geleden alleen de onderste snijtandjes en nu wil bijna alles ineens door komen, het is echt te zielig voor woorden. Bovenste snijtandjes zijn al door, 4 kiezen en 2 hoektandjes voel je al puntjes van en van nog 8 kiezen en tandjes zie je dat ze ook door willen komen. Dentinox en Chamodent doet niks. Dus geef nu 2x per dag 240 mg paracetamol en dat werkt, maar ik wil daar eigenlijk vanaf en geef liever iets wat vriendelijker is voor haar lichaampje. Heeft iemand ervaring met Gengigel? Of misschien iets anders wat hielp? Ben een beetje radeloos, vind het zo sneu voor m'n meissie :cry:
     

Deel Deze Pagina