Ben ik onredelijk? Schoonouders die gaan oppassen..

Discussie in 'Oppas en kinderopvang' gestart door Deb26, 12 feb 2008.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
  1. Claartje79

    Claartje79 Fanatiek lid

    17 aug 2006
    4.862
    1
    0
    huismuts
    Groningen
    je kunt niks eisen, maar ik de gezondheid van je kind staat wel voorop. als ze daar niet in mee willen werken zou ik de kleine misschien toch maar naar je eigen ouders brengen?! een hele dag in en wipstoeltje kan gewoon niet. maar vinden ze het echt zo erg om 1 dag per week een opklapbare box of campingbedje neer te zetten?
     
  2. Cynthia85

    Cynthia85 Bekend lid

    4 aug 2006
    799
    0
    0
    Gezondheidzorg
    Schiedam
    Mijn inmiddels ex-schoonmoeder heeft ook niks in huis en kwam tot heden altijd hier oppassen, gelukkig gaat hij binnekort naar het KDV, want zij hield zich gewoon echt niet aan mijn afspraken...vreselijk is dat!
     
  3. anne82

    anne82 Bekend lid

    16 mrt 2008
    838
    0
    16
    Mijn schoonmoeder had alles al in huis voor haar andere kleinkinderen. Mijn ouders hadden nog niks. Zij wilden ook eerst niet een vaste dag(middag) oppassen. Nu zijn ze er helemaal weg van.
    We zijn er toch vaak voor de gezelligheid, dus wilde ik daar sowieso een bedje hebben staan en wat speelgoed.
    Ik heb ervoor gezorgd dat daar een campingbedje(nieuw) kwam, en een opklapbare box(mp). De kinderstoel is ook opklapbaar en hebben we van de kringloop. (Uiteindelijk hebben zij die spullen betaald.) Ik heb daar ook wat speelgoed neergelegd.

    Ik snap heel goed dat groot/schoonouders graag in hun eigen huis oppassen. Dan kunnen ze hun eigen dingen ook gewoon nog doen. Het is dan wel noodzakelijk dat de faciliteiten er naar zijn. En inderdaad; Wees blij dat ze willen oppassen; scheelt een hoop geld, vertrouwd, en je kunt er nog eens blijven eten na een lange werkdag haha! :D
    Ik heb het erg getroffen met mijn (schoon)ouders.
     

Deel Deze Pagina