Doe ik ook altijd! Eerst wit dan geel. Laatst deed ik dat ook en vroeg m’n dochter een hapje terwijl ik net aan het lekkerste deel was Drie keer raden wie er toen een nieuwe boterham met ei kreeg
Zonnebloem in de pan, op hoog vuur en eitje bruin bakken. Beetje zout erover en klaar. Of een lekker vers wit broodje van de bakker
Mijn dochter vraagt ook wel eens een hapje maar die krijgt alleen het wit, ik deel mijn gele gedeelte niet
Spiegelei met oude kaas en bacon <3 en dan liefst op een wit afbakbroodje. Dat eten mijn vriend en ik altijd als katerontbijt xD Zachtgekookte eitje uitlepelen met veel zout, ook heerlijk Of gewoon simpel eieren, beetje melk, klutsen, kaas er door heen; kaasomelet <3
Ik maak (volgens vrienden en familie) lekkere gevulde eieren en die vind ik zelf ook heel lekker. Gebakken met spek, al dan niet de spiegelversie of zachtgekookt: ook yum. En hardgekookt in plakjes op spinazie! Ok ik houd kennelijk best wel van eieren.
Menemen; zo lekker! http://mijnmixedkitchen.blogspot.com/2013/09/menemen-turks-roerei-met-groenten.html?m=1 Op bovenstaande link een recept. Al kun je wat je erin doet ook aanpassen. Ikzelf doe meestal met Turkse worst (suçuk), ui en tomaat.
Het is vanmorgen een halfzacht ei geworden, op een Italiaanse bol, met mayo, peper en zout. Vanmiddag twee donkerbruine boterhammen met roerei, kaas en dikke plakken bacon. Vanavond aten we salade met spekjes, walnoten, gerookte kip, avocado, zonnebloempitten èn een gepocheerd ei. Het waren wel veel eieren voor één dag, maar ik had al 1,5 week geen ei gegeten dus dacht dat het wel kon. Blij maar doorkomen met die tips, want ik heb echt lekkere dingen voorbij zien komen. Hartstikke bedankt!