Tinder ervaringen

Discussie in 'De lounge' gestart door Lill, 5 jul 2019.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
  1. Lill

    Lill VIP lid

    24 aug 2008
    9.708
    6.520
    113
    Vrouw

    Aaaah wat een griezel zeg
     
    Evanesco vindt dit leuk.
  2. Lill

    Lill VIP lid

    24 aug 2008
    9.708
    6.520
    113
    Vrouw
    Hardloopjes?? :roflmao::roflmao::roflmao::roflmao:
     
    tantetoos, Zoe123 en Huismuisie vinden dit leuk.
  3. justme1974

    justme1974 Fanatiek lid

    20 jan 2009
    3.652
    1.822
    113
    OMG :eek: Dat is best erg. Ik had hem inderdaad ook exit(je) gedaan. LOL
     
    tantetoos en Evanesco vinden dit leuk.
  4. justme1974

    justme1974 Fanatiek lid

    20 jan 2009
    3.652
    1.822
    113
    Maar er lopen dus echt wel vreemde vogels rond. Ik heb ook wel genoeg meegemaakt wat dat betreft;
    * De keer dat ik leuk aan de praat was, af wilde spreken en hij maar bleef drammen over het slechte weer, het onmogelijke parkeren omdat er kermis was en dus gewoon bij mij thuis wilde afspreken. Nee dus. Maar ik moest weten dat hij geen slechte man was. Nee. Ok, dat kan, maar dan nog. Ineens kreeg ik mijn eigen foto's vanaf facebook opgestuurd via de app. WTF. Dat zijn er vier ofzo die openbaar nog stonden. Niets bijzonders ook, niet eens met mijn hoofd erop, maar met mijn groententuintje enzo. Ik vragen hoe hij daar dan aan kwam. Kreeg ik als antwoord "jaaaaaaaaaaaaaaa it's magic". Pff.. ik was er helemaal klaar mee. We ronden het gesprek af, de date kwam maar niet om eerder genoemde reden. Niet veel later bedacht ik me dat die date er nooit ging komen ook. En dat heb ik netjes aangegeven. Ik heb ik weet niet wat voor een ziektes toegewenst gekregen. Agressief raar ventje. Meteen geblokkeerd.

    * De keer waar ik hier al eerder uitgebreid over schreef, waarbij ik dus de politie heb moeten bellen. Dat was echt eng

    * De keer dat ik een super leuke vent had getroffen. Dacht ik. Tot hij ineens een hoop gedoe had rondom zijn onzekerheden. Hij kon haast niet zeggen wat , want dan zou ik weg lopen etc. etc. Na lang zeuren kwam de aap uit de mouw; hij was nogal groot geschapen. Zij hij. En hij kwam met 20cm over de brug. Ik moest nu wel geschrokken zijn, maar het was zo fijn dat ik het wist, want ja, stel dat hij een stijve had in de kroeg, dan vond hij dat zo ongemakkelijk en stel dat we naar bed zouden gaan, hij wilde me niet pijn doen. Ik ben, achter mijn app, keihard in de lach geschoten. Ben opgestaan en heb de rolmaat gepakt (ja echt.. ik moest het weten!). Daarop heb ik meteen een zeer goede (intieme … kuch) vriend ge-appt met de vraag van "goh eh.. help eens even.. dat ding van jou... hoeveel cm... enzo"? Dan had ik tenminste een echt beeld. Jeetje toch.. ik was uiteindelijk niet zo onder de indruk meer. Maar heb die man vriendelijk bedankt. Kreeg ik via de sms ineens van alles toegeworpen dat hij het wel had geweten dat ik zou gaan, zo ging het altijd en bla bla bla. Later kwam ik er per toeval achter dat ik niet zijn enige "slachtoffer" was. Loser.

    * Die man van de éne kopje koffie pinnen; het was niet zijn eerste gierige actie. We zijn wel eens uit eten geweest, hij vond het leuk me te trakteren. Hij had een verlopen bon van social deal. Hij heeft dus de hele middag zitten bellen om zijn zin te krijgen om die bon alsnog in te kunnen wisselen. Vraag me niet hoe, maar het lukte hem ook nog. We gaan dus eten, drinken wat. Kon ik dus de drankjes afrekenen, want tja, hij had immers al het eten betaald. Ik was dus meer aan drankjes kwijt dan hij aan die bon had uitgegeven.

    * ik ben eens wezen wandelen met iemand, was best aardig. Hij had een campertje en daarin had hij dan thee gezet enzo. Na die eerste wandeling kwam al snel de volgende uitnodiging; hij zou bij mij komen eten en me dan ook masseren. Kweenie.. dat heb ik maar gelaten. Ik zag mezelf ontvoerd in die camper liggen, opgerold in een deken.

    En zo maak je best wat mee. Dit is nog lang niet alles, maar het zijn de verhalen die zo snel even opkomen. Ik moet wel zeggen dat ik regelmatig onder de tafel schuif van het lachen door dit topic. Heerlijk!!
     
    tantetoos, Philou, Zonnebloem92 en 2 anderen vinden dit leuk.
  5. Spoetnik

    Spoetnik Fanatiek lid

    8 jun 2013
    4.158
    4.226
    113
    Vrouw
    @justme1974 dat verhaal met die piemel. Woehahahaha, ik kom niet meer bij!
     
    Huismuisie vindt dit leuk.
  6. Lill

    Lill VIP lid

    24 aug 2008
    9.708
    6.520
    113
    Vrouw
    Whahaha die 20cm man. Veeg me op :roflmao::roflmao::roflmao::roflmao:
    Jij hebt echt ook wel aparte gasten hoor
     
    Syane vindt dit leuk.
  7. Huismuisie

    Huismuisie VIP lid

    10 aug 2016
    9.538
    11.096
    113
    Vrouw
    Noord Brabant
    Jezus hoe komen jullie aan die mannen :eek::roflmao:

    De meest rare snuiter die ik gedate heb was een Italiaan (onder vriendinnen heeft hij de naam Bertolli gekregen vanwege zijn looks)

    Hij werkte voor Interpol en was naar Nederland gedetacheerd om te helpen bij het oprollen van kinderporno netwerken.
    Maar hij had zelf ook een beetje wanhopige trekjes.
    Onze eerste date was een keer koffie maar dat liep allemaal wat gehaast en ik moest voor zijn zin te snel weg.
    Uiteindelijk over laten halen voor een etentje. Want hij had niet kunnen laten zien hoe leuk hij wel niet was.
    De hele date sprak hij over een Italiaanse schone die zijn hart had gestolen maar hij was er wel overheen nu. Daarnaast had hij die ochtend allemaal hele dure flessen wijn gekocht van zeker 200 euro per fles. Nou veel plezier ermee. En hij raakte maar niet uitgepraat over zijn jaguar. Nou dat moest dus wel heel wat zijn... het was al laat en hij bood aan me even thuis af te zetten.
    Oke is goed. Dat durfde ik nog wel aan.

    Nou die jaguar roestte nog net niet onder je reet vandaan en hij had hem zelfs niet voor de gelegenheid even uitgezogen. Helemaal vol kruimels en van buiten was de kleur ook niet heel goed meer te beoordelen.

    Voor ik het wist had hij me een kus op mn mond gegeven... juk.

    Een dag later kreeg ik een apje, hij had gereserveerd die avond bij een leuk restaurant.
    Haha dus ik wenste hem veel plezier die avond. Ja dat was niet de bedoeling want ik moest mee.

    Uuh ik heb een kind vriend, geen oppas vanavond en eigenlijk vind ik ie niet zo heel leuk. Zeker niet omdat je op date twee alleen over een andere vrouw zat te praten en daarbij ook al gelijk onze zomervakantie had volgepland...

    En toen kwam me toch een smeekbede... :|
    want mijn zoen (eh ik trok mn hoofd binnen een seconde weg) branden nog steeds op zijn lippen. En hij zou me laten zien wat een echte man voor mij kon zijn... ik krijg soms nog wel eens een apje. Maar ik reageer nergens meer op.
     
    Philou vindt dit leuk.
  8. Syane

    Syane VIP lid

    21 aug 2013
    11.397
    10.595
    113
    Gos wat een verhaal. Maar weet je zeker dat hij voor Interpol werkte? Lijkt me niet iets waar iemand snel mee te koop loopt.
     
    DQueen, Evanesco en Huismuisie vinden dit leuk.
  9. Peetje83

    Peetje83 Fanatiek lid

    29 jun 2011
    3.701
    2.346
    113
    Limburg
    Geweldig al die verhalen. Ik heb zelf eigenlijk pas 1 keer een aantal dates gehad met iemand waarmee ik eerst een aantal maanden had gepraat op kik (wat ik overigens alweer verwijderd heb, daar zitten volgens mij 99% wanhopigen en vreemdgangers en 't is niet eens een datingapp). We waren allebei net gescheiden, was elke keer heel gezellig, leuke man, zag er ook nog eens goed uit, konden goed met elkaar praten, maar het feit dat hij wil gaan emigreren hield ons toch wel tegen om verder te gaan dan alleen vriendschap. Uiteindelijk is dat contact ook wel langzaam verwaterd.

    Heb nu via paiq wel leuk contact met iemand, ben benieuwd hoe dat gaat lopen.
     
    Philou, Lill en Huismuisie vinden dit leuk.
  10. Huismuisie

    Huismuisie VIP lid

    10 aug 2016
    9.538
    11.096
    113
    Vrouw
    Noord Brabant
    Ja ben er wel vrij zeker van. Ik was ook een beetje sceptisch maar zn linkedin, fb en twitter deelde hij zo nu en dat wel eens wat over cybersecurity. En het waren geen lege pagina’s. Had overal wel redelijk wat connecties. En hij gaf ook wel eens een lezing, daar kreeg ik dan uiteraard de foto’s weer van.
    Verder had hij een pasje om zich te legitimeren.
     
    Lill en Syane vinden dit leuk.
  11. justme1974

    justme1974 Fanatiek lid

    20 jan 2009
    3.652
    1.822
    113
    Geen idee waar die weirdo's vandaan komen. Zo zag ik al een tijdje een best goed ogende man op tinder. Omschrijving ook leuk, maar swipen de goede kant op deed ik niet. Tot een keer van wel en er een match was. Leuk! Gesprek liep normaal, eindelijk een gewone vent. Tot hij me ging vragen of ik hem wilde aftrekken met kanten handschoenen aan. Zucht. Exit.
     
    Tuttebelleke, Philou, Lill en 4 anderen vinden dit leuk.
  12. Peetje83

    Peetje83 Fanatiek lid

    29 jun 2011
    3.701
    2.346
    113
    Limburg
    Ik zou dan wel weer zo zijn dat ik eerst even zeg dat ik liever rubber handschoenen gebruik. Even de reactie afwachten en dan pas exit :roflmao:

    Zo heeft mijn zus ook eens een leuk gesprek gehad. Totdat ze vertelde dat ze jarenlang gevoetbald heeft. Hij had wel graag dat mijn zus hem in zijn edele delen zou schoppen o_O.
     
    Philou, Lill, Whysteria en 2 anderen vinden dit leuk.
  13. Evanesco

    Evanesco Niet meer actief

    Flauw van je, ik vind het wel galant van hem dat je iig handschoenen aan mag trekken.
     
    Philou, Lill en Syane vinden dit leuk.
  14. Huismuisie

    Huismuisie VIP lid

    10 aug 2016
    9.538
    11.096
    113
    Vrouw
    Noord Brabant
    Proest, dit topic wordt steeds leuker...
     
    Lill en Evanesco vinden dit leuk.
  15. Spoetnik

    Spoetnik Fanatiek lid

    8 jun 2013
    4.158
    4.226
    113
    Vrouw
    Idd :roflmao:
    Als ik wel bezet zou zijn, zou ik het bijna jammer vinden dat ik niet op Tinder kon :roflmao::roflmao:
     
    Philou, Lill, Huismuisie en 1 andere persoon vinden dit leuk.
  16. justme1974

    justme1974 Fanatiek lid

    20 jan 2009
    3.652
    1.822
    113
    Haha..ja vreselijk. Ik bedenk altijd dat soort leuke antwoorden als iemand al exit is
     
    Lill en Huismuisie vinden dit leuk.
  17. Huismuisie

    Huismuisie VIP lid

    10 aug 2016
    9.538
    11.096
    113
    Vrouw
    Noord Brabant
    Haha gek genoeg heb ik er niet echt de behoefte aan... maar Tinder is voor mij dan ook succesvol verwijderd.


    Daarover gesproken... ik had echt al dagen zitten bedenken hoe ga ik het voor elkaar krijgen dat vriend zn tinder er ook afgooit zonder dat dit gek overkomt na 4 dates.

    Dus het gesprek een beetje richting algemeen Tinder gestuurd. En of het nu makkelijker zou zijn voor een man of een vrouw met Tinderen. Enz enz...

    Weetje ik ben wel benieuwd ( and thank god het zat me even mee) ik swipe eens even alles naar de like kant zonder te kijken, waar vriend dus naast zat.

    En echt de matchen vlogen ons om de oren, en vriend zijn ogen werden steeds groter. Zonder gekheid had ik binnen een paar minuten 50 matchen. En een groot deel begon ook nog eens gelijk te praten... whaha

    Dus ik heb vriend maar gezegd ik gooi tinder er wel af. En toen zei hij, dan heb ik het ook niet meer nodig... the rest is history.
     
    tantetoos, 1985Breezer, Philou en 2 anderen vinden dit leuk.
  18. Spoetnik

    Spoetnik Fanatiek lid

    8 jun 2013
    4.158
    4.226
    113
    Vrouw
    Als ik een serieuze relatie zou krijgen, nu op dit moment, heb ik er ook geen behoefte meer aan.
    Maar als ik al 10 jr gelukkig getrouwd zou zijn, nooit Tinder meegemaakt zou hebben, zou ik stiekem nieuwsgierig zijn denk ik.

    Heb je je account ook gewist of alleen je app?
     
    Huismuisie vindt dit leuk.
  19. MamavanLieverd

    MamavanLieverd VIP lid

    1 dec 2014
    7.242
    5.196
    113
    Waarom denk je dat ik dit topic volg? :roflmao::p:oops:
     
    DQueen, Lill en Evanesco vinden dit leuk.
  20. Spoetnik

    Spoetnik Fanatiek lid

    8 jun 2013
    4.158
    4.226
    113
    Vrouw
    Snap ik :roflmao:
     

Deel Deze Pagina