Ik heb gisteren een grote pan verse tomatensoep met balletjes gemaakt dus dat hebben we vandaag ook weer gegeten. Morgen eten we (Simpel AGV omdat mijn vriend dat zo lekker vindt) gekookte aardappels met jus, broccoli en tartaartje.
Ik ga vandaag lekker kokkerellen, want ik ben erg blij dat ik mijn keuken weer terug heb Ik ga wat Ottolenghi receptjes maken: Preikoekjes met yoghurt-kruidensausje, tomaten-granaatappelsalade en geroosterde zoete aardappel met crème fraîche en citroengras en daarbij een gebraden kipfiletje
Water loopt me in de mond en ik moet nog ontbijten! Wij eten vandaag simpele Hollandse kost. Gekookte aardappels, bloemkool en een runderworstje.
Voor de souvlaki heb ik dit recept gebruikt, maar dan doe ik er nog wortels bij: https://www.boodschappen.nl/recept/kip-souvlaki-met-geroosterde-groenten/ Voor de groenten dit: https://www.brendakookt.nl/2018/06/17/gegrilde-groenten-altijd-goed-recept/ En voor de pitabroodjes gebruik ik altijd deze: https://www.ohmyfoodness.nl/omf-kookt/lunch-omf-eet/video-pitabroodjes-maken Valt hier in elk geval altijd goed in de smaak .
Wij eten vandaag romige spaghetti met garnalen en spinazie en erbij komkommer/tomaatsalade en knoflookbrood.
De bedoeling was BBQ-en maar ben sinds vannacht zó ziek Zal voor mij dus niet meer worden dan een geroosterde boterham, oid...
Had nog krieltjes over daar doe ik een groentemix en cordon bleu bij. Dochterlief eet een bapao op het werk.
Normaal is bij ons vrijdag ongezonde besteldag maar aangezien ik gisteren al eten van de snackbar heb gegeten vandaag maar een verse tomaten/groente soep gemaakt. Met stokbrood, kaasjes, koude wraps en wat smeersels erbij.
Meestal eten we op vrijdag iets van bami oid, maar we hadden gisteren al Chinees gehad. Dus het wordt hutspot met rookworst