Onbekend bezoek op je reveal

Discussie in 'De lounge' gestart door Kaaskoekje, 4 sep 2019.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
  1. Typicalme

    Typicalme Fanatiek lid

    11 dec 2014
    1.158
    442
    83
    Vrouw
    Ik snap je wel, ik zou ook niet zitten te wachten op vriendinnetje nr zoveel die ik nog nooit heb gezien bij een moment wat voor mij intiem/emotioneel is.
    Het feit dat het nu alweer uit is zegt mij genoeg!
     
    Sado vindt dit leuk.
  2. Adje

    Adje VIP lid

    21 aug 2015
    15.496
    24.372
    113
    Dat mag jij zeker zo stellen, maar ik stel het dus anders ;)
    Ts vraagt om meningen en dit was de mijne. En van jouw laatste zin kan ik iig stellen dat die in context tot mijn mening nergens op slaat. Ik heb nl. nergens ook maar iets gezegd wat daarbij in de buurt komt.
     
  3. GroeneBomen

    GroeneBomen VIP lid

    7 mei 2019
    22.536
    26.111
    113
    Vrouw
    Hoe minder aantrekkelijk jij als ouder een relatie maakt voor je kind, des te eerder ze er lekker dwars tegenin gaan en zich vastklampen aan die relatie. Verwelkom je ze met open armen, dan is er voor een kind geen reden om dwars te zijn. Mijn vader deed dat ook bij mijn zus en die nam ook opzettelijk minkukels mee naar huis. Pa omarmde de jongens en voor mijn zus was de lol van die relaties er dan vlot af haha. Kan ook een hele tactische zet zijn (en een hoop gegrinnik als het weer eens uit was, mijn ouders hadden wel eens weddenschappen lopen hahaha). Soort filter, de jongens die na de eerste spanning nog leuk waren, bleven ook langer hangen.
     
    Ysabella, DQueen, Zonnestralen en 2 anderen vinden dit leuk.
  4. Adje

    Adje VIP lid

    21 aug 2015
    15.496
    24.372
    113
    Via instagram ook nog... Pubers zijn echt bijzondere schepsels :roflmao:
     
    Magnolia29 vindt dit leuk.
  5. GroeneBomen

    GroeneBomen VIP lid

    7 mei 2019
    22.536
    26.111
    113
    Vrouw
    En wij zijn ook alleen pubers geweest hahaha, denk dat menig 1 ook gedumpt is via sms of pre telefoon een l#llig briefje die je kreeg via via omdat de kerel zelf in kwestie zelf onderweg z'n ballen had verloren haha (oftewel, veel mensen wisten het ook al voordat je zelf het eindelijk hoorde haha)
     
    Syane, hummeltje5 en Adje vinden dit leuk.
  6. Fuddey

    Fuddey VIP lid

    6 okt 2015
    16.382
    12.678
    113
    Mijn ouders waren ook meteen gastvrij en warm naar onze vriendjes, hopelijk niet uit tactisch oogpunt want zowel mijn zus als ik zijn nu getrouwd met die vriendjes van toen we 15 waren :D
     
    Shay25, Ysabella, hummeltje5 en 1 andere persoon vinden dit leuk.
  7. MyMiracle

    MyMiracle Fanatiek lid

    2 jun 2013
    4.657
    2.872
    113
    Waar mijn huis woont
    Fijn dat het opgelost is. Nou hopen dat hij morgen niet ineens een andere vriendin heeft:p
     
  8. MissFluffy

    MissFluffy Fanatiek lid

    25 aug 2016
    2.218
    870
    113
    Vrouw
    Haha mooi. Opgelost :roflmao: een fijne gender reveal gewenst ;)
     
  9. Friesin

    Friesin Fanatiek lid

    4 aug 2012
    2.260
    721
    113
    Check: ✔
     
  10. Siepie85

    Siepie85 VIP lid

    8 nov 2013
    7.867
    7.809
    113
    Amsterdam
    @Kaaskoekje das dan weer opgelost haha.
    Als hij ze idd zo snel verslijt snap ik wel dat je er twijfels bij hebt. Hopelijk is er dan niet weer over een paar dagen een nieuwe
     
  11. Maan14

    Maan14 Niet meer actief

    Dit deden mijn ouders ook. Nooit niks stiekem hoeven doen en altijd heel open geweest over hoe en wat. Mijn ouders zijden altijd liever te weten met wie we verkering hadden of omgingen dan dat we ergens achteraf moesten afspreken of in het park moesten hangen met scharrels.
     
    Ysabella en DQueen vinden dit leuk.
  12. Anna009

    Anna009 VIP lid

    30 mei 2008
    9.137
    4.354
    113
    Home
    Als hij voor die tijd geen ander heeft...;)
     
  13. Waxinelichtjes

    Waxinelichtjes Fanatiek lid

    22 jun 2018
    3.695
    4.231
    113
    Vrouw
    Ja dit dus.
     
  14. tupp

    tupp VIP lid

    13 jun 2009
    22.622
    18.475
    113
    Vrouw
    lerares basisonderwijs
    Die 15-jarige verpest natuurlijk niks. Althans: niet door iets verkeerds te doen. Maar de aanwezigheid van een vreemde, maakt het voor TS blijkbaar moeilijker om haar emoties van dat moment te uiten en met haar familie te beleven. Dus in die zin 'verpest' het dus wel iets.

    Ik weet dat er grote verschillen zijn in hoe makkelijk mensen hun emoties uiten. Ik vind dat al lastig in het bijzijn van directe familie en beste vrienden. Als er iemand bij is die verder weg staat, klap ik dicht. Laat staan als er een vreemde bij is. Wat ik van TS lees, krijg ik de indruk dat zij daar ook moeite mee heeft.

    In zo'n situatie vind ik het oprecht belangrijker dat de aanstaande moeder zich op haar gemak voelt, dan een tienermeisje dat het waarschijnlijk allemaal toch niet zoveel uitmaakt. Ze is op ieder ander moment welkom. Maar niet op dit emotioneel beladen moment.

     
    hummeltje5 vindt dit leuk.
  15. Heartofhope

    Heartofhope Fanatiek lid

    14 mrt 2019
    1.027
    1.224
    113
    Nou, probleem opgelost dacht ik zo.

    Persoonlijk zou ik mijn neefje van 15 niet eens verwachten op zo'n feestje. Dat boeit een puber toch totaal niet? Als ouders dat zouden verplichten zou ik dat zelfs zielig vinden voor zo'n kind.
    Ligt natuurlijk ook wel aan het kind bedenk ik me, mijn ene neefje zou veel liever thuis blijven terwijl zijn broertje het geweldig zou vinden.
     
  16. Youtan

    Youtan VIP lid

    9 jun 2015
    6.393
    4.246
    113
    Vrouw
    TS ik begrijp je volledig. Wij zijn ook een zoontje verloren omdat hij niet gezond was (trisomie).
    Als ik daarna zwanger was geweest en ik dat bekend zou maken zou het wel een beladen en emotioneel iets zijn. In ieder geval bij mij in de familie.
    Ik zou daar niet iemand bij willen hebben die ik niet ken.

    Daarnaast zit een (vreemd) meisje van 15 daar ook niet op te wachten. Dat is ook een lastige situatie voor haar.
     
    Liefeling vindt dit leuk.
  17. Liefeling

    Liefeling Actief lid

    24 dec 2018
    499
    301
    63
    Vrouw
    @Kaaskoekje fijn dat het probleem zichzelf heeft opgelost. :D
    Ik begrijp je gevoel. Wij hebben ook een kindje verloren tijdens de zwangerschap (gezond kindje) en hebben heel bewust de volgende zwangerschappen enkel gedeeld met een klein groepje dat er voor ons was toen we in de put zaten. Wij hebben een bbq georganiseerd voor die mensen als dankjewel voor hun steun en het toetje was onze onthulling dat er weer een baby op komst was. Ik hoefde daar geen mensen bij waar ik geen behoefte aan had, en al helemaal geen vreemde. Dus, mocht hij een nieuwe vriendin krijgen, vraag vooral of ze thuisblijft. En je man steunt je daar maar in, dat zal hij vast vroeg of laat wel begrijpen. ;) Jouw belang staat voorop, klaar.

    Ik denk dat het bij mij te maken had met oprechtheid en begrip. Ik wilde er geen mensen bij die toch geen idee hadden hoe het is... zelf volledig kunnen genieten van het moment.
    Wat ik met iedereen wil delen, dat plaats ik wel sporadisch op de app of fb.
    Voel je echt niet schuldig t.o.v. anderen, je hebt alle recht om op jouw manier om te gaan met je zwangerschap, na zo'n verlies is het al spannend genoeg.

    Fantastisch dat jullie nu een dochter mogen verwelkomen. En een hele goede GUO en een fijne onthulling gewenst!!
     
    Kaaskoekje en hummeltje5 vinden dit leuk.
  18. Dalysa

    Dalysa Fanatiek lid

    29 nov 2014
    1.365
    571
    113
    Ik zou zeker filmpjes en foto's maken tijdens de reveal. Hoeft niet zo te zijn dat mensen huilen van verdriet maar wel van spanning en blijdschap om de komst van een dochter. Veel mensen maken foto's en video's van een reveal. Zo raar is dat niet.

    Ik snap dat veel vrouwen hetzelfde hebben meegemaakt en dat er genoeg vrouwen anders mee omgaan. Die staan er emotioneel echter anders in blijkbaar omdat zij het niet erg vinden om een vreemde erbij te hebben. Is niet minder heftig, niet minder emotioneel en niet minder verschrikkelijk maar hebben een andere kijk of gevoel erbij. Misschien zijn zij sterker of hebben zij minder emoties bij een reveal. Ik zeg alleen dat zij deze specifieke emotie niet begrijpen omdat ze er anders in staan.

    Ik ken mezelf en voor mij zou het inderdaad wel anders zijn als er een voor mij vreemd persoon bij zo'n belangrijk moment aanwezig is. Ik zou mijn emoties niet kunnen laten gaan terwijl ik wel die behoefte zou hebben. Een ander zou daar anders in kunnen staan, ik snap ts haar gevoel echter heel goed.

    Het is ts haar moment en voor mij zou dat betekenen dat de belangen van neefje en zijn vriendinnetje even wat minder belangrijk zijn. Zeker als het een nieuw vriendinnetje betreft van een jonge puber die in de afgelopen periode al meerdere vriendinnetjes heeft versleten. De kans dat deze relatie echt lang standhoudt is natuurlijk niet erg waarschijnlijk gezien bovenstaande.
     
    hummeltje5, Kaaskoekje en Liefeling vinden dit leuk.
  19. Dalysa

    Dalysa Fanatiek lid

    29 nov 2014
    1.365
    571
    113
    Omdat ik mijn emoties niet bij een vreemde zou laten gaan. Heel simpel. Ze heeft niet voor niks alleen haar familie uitgenodigd zonder vrienden en collega's. Ze geeft aan het zo intiem mogelijk te willen houden. Dan lijkt het mij logisch dat er geen vreemden bij zijn.
     
    hummeltje5 en Liefeling vinden dit leuk.
  20. frummelke86

    frummelke86 Fanatiek lid

    17 feb 2017
    1.984
    2.530
    113
    Vrouw
    Niet alles gelezen dus misschien ben ik mosterd. Ik denk jouw gevoelens een beetje te begrijpen. Maar.......soms kan het helpen even terug naar de basis te gaan. Feit is dat jouw neefje verkering heeft. Zij hoort dus bij hem. Persoonlijk vind ik het raar om haar buiten te sluiten. Ik denk dat je het beste terug kunt gaan naar jouw eigen keuze: is jouw neefje bij het feestje of niet? Als hij er wel bij is, dan is het met haar. Ze hebben nu eenmaal verkering. Of hij is er niet bij, dan heb je haar er ook niet bij. Je probeert imo een werkelijkheid te creëren die er niet is. Of je moet zeggen: dan maar raar maar ik ga haar toch buitensluiten. Dat kan natuurlijk ook.....
     

Deel Deze Pagina