❤️Gezellig NOD 2019 groepje, tot we allemaal op roze gaan ❤️

Discussie in 'NOD forum' gestart door myka27, 3 feb 2019.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
  1. Spectre

    Spectre VIP lid

    5 nov 2015
    17.847
    16.878
    113
    Vrouw
    @PixieDust dat is zo grappig als ze de hik hebben:roflmao: mijn zoontje had dat super vaak, constant zo'n hikje voelen in je buik haha
     
  2. PixieDust

    PixieDust Bekend lid

    12 mrt 2019
    537
    493
    63
    Vrouw
    Normaal doen ze het wel, maar de echoscopiste is op vakantie en de andere verloskundige doen geen groei echo's. Vind ik ergens niet erg, in het ziekenhuis hebben ze beter apparatuur:).

    En ik twijfelde om een 3D echo te maken omdat het minstens 70 euro kost en mocht het kindje niet goed liggen ik geen herhaling krijg. Dus misschien kan ik stiekem aan hun even vragen of het mogelijk is :D.
     
  3. PixieDust

    PixieDust Bekend lid

    12 mrt 2019
    537
    493
    63
    Vrouw
    Haha ja het voelt heel apart, ik wist dat hij het al kon hebben, maar was het mij nog niet opgevallen. En van de week lagen mijn man en ik even te gluren naar mijn buik. Ik dacht dat hij aan het bewegen was, maar het gevoel was echt continu en op dezelfde ritme. Je zag het ook trillen. Toen wist ik zeker dat het de hik was. Sinds dien merk ik het iedere dag wel een keer op:D
     
    RM1996 en Spectre vinden dit leuk.
  4. RM1996

    RM1996 Fanatiek lid

    15 feb 2019
    2.035
    2.386
    113
    Vrouw
    Wel fijn dat je het al een paar hebt verteld, maakt het bespreken nu ook heel fijn totdat iedereen het mag weten. Nu is het toch nog een klein geheimpje :)
    Hier gaat het goed, vandaag controle bij de VK en de kleine man deed het goed, wiebelt al goed en dat was goed te zien. Kregen wederom de bevestiging dat het een jongetje is... tot wel 3x toe in 5min tijd.. little show off.. :roflmao:
     
    PixieDust, Visje62 en Spectre vinden dit leuk.
  5. Visje62

    Visje62 Fanatiek lid

    10 okt 2018
    1.834
    1.323
    113
    Vrouw
    Geheim is het zeker nog. Behalve voor de mensen heel dicht bij me. He @PixieDust :D vooral heel blij dat ik met jou alles mag delen. Tot de gekste dingen..
    Verder mogen ze lekker nog even wachten.
    Morgen komt er iemand langs van moeders voor moeders. Omdat ik zelf hormonen moest injecteren en nodig heb gehad om deze wens uit te laten komen (al hoefde het maar 1 ronde) besef ik het belang er zo van. En plassen doe ik toch:roflmao: Maar een mooi initiatief om aan mee te werken.
    Maar wat fijn dat hij nog steeds een jongetje is @RM1996 hahaha. Of Zijn t 3 jongetjes nu?
    Wat me weer aan @Nanne92 doet denken. Hoe is het met jou? Al een beetje bijgekomen van de ontdekking dat het er 2 zijn? En hoe voel je je?
     
    PixieDust, RM1996 en Nanne92 vinden dit leuk.
  6. Nanne92

    Nanne92 Actief lid

    5 mei 2019
    111
    89
    28
    Vrouw
    Ik heb met iedereen mee gelezen Haha maar teveel om op te reageren! Ik vind inderdaad de waarde van moeders voor moeders te groot om niet bij te dragen! En je krijgt er een heerlijke omslagdoek voor terug Haha!

    Ik moet eerlijk zeggen dat ik er nog niet helemaal van bijgekomen ben merk ik Haha! Het moet iig nog rust en een plekje krijgen! Maar ben ook gewoon erg moe en misselijk dus dat kan er ook aan bijdragen! Maar ik ga zeker niet klagen!!! Ben te blij en dankbaar met dit prachtige geschenk!
     
    PixieDust vindt dit leuk.
  7. pcosmeisje

    pcosmeisje Actief lid

    31 okt 2017
    404
    149
    43
    Vrouw
    Ik zat even terug te lezen. Inmiddels is het voor mij al ronde 24. En ik bedacht me dat ik ook lid was van deze groep! Wel heel lang geleden dat ik hier iets gepost heb :|
     
  8. Visje62

    Visje62 Fanatiek lid

    10 okt 2018
    1.834
    1.323
    113
    Vrouw
    Oh doe jij dat ook? Wat goed! Nu heb je mn cadeau verklapt hahaha.
    Lijkt me ook nogal wat om zo even te beseffen.. het feit dat ik zwanger ben na 15 maanden vind ik soms nog steeds onwerkelijk.. Bij mij dan weer omdat ik niet zoveel merk. Hoe ver ben jij eigenlijk?
    Bij een tweeling schijnen de kwaaltjes vaak ook eerder en heviger te zijn las ik.
    Maar mooi hoe je er in staat. Zeker een prachtig geschenk! Twee zelfs! Maar de kwaaltjes lastig vinden mag hoor.
    Hier ook zo ontzettend dankbaar dat het ons nu ook eens gegund is. Het is toch een wonder als je bekijkt hoe en wat er per dag/week gebeurt... dat er in 9 maanden een hele baby in je lichaam gevormd wordt. Of in jouw geval zelfs twee. Hoop dat je zwangerschap verder fijn gaat verlopen!
     
    PixieDust vindt dit leuk.
  9. Spectre

    Spectre VIP lid

    5 nov 2015
    17.847
    16.878
    113
    Vrouw
    Bij m'n eerste zwangerschap heb ik wel meegedaan met moeders voor moeders... van grote waarde inderdaad. Maar kon wel kotsen van de geur haha. Mocht ik nog eens zwanger zijn weet ik niet of ik mee ga doen.. die tassen met die grote blauwe flessen vallen veel te veel op en alle nieuwsgierige buurtjes zouden het meteen door hebben haha.
     
    Visje62 vindt dit leuk.
  10. Spectre

    Spectre VIP lid

    5 nov 2015
    17.847
    16.878
    113
    Vrouw
    Ronde 24 alweer.. wat een geduld moet jij hebben. Zijn jullie met een medisch traject bezig of niet?
     
  11. RM1996

    RM1996 Fanatiek lid

    15 feb 2019
    2.035
    2.386
    113
    Vrouw
    Hahaha nope gewoon 1 jongetje die het graag laat zien :roflmao::roflmao: en MvM is indd een heel mooi iniatief! :thumup:
     
    Visje62 vindt dit leuk.
  12. RM1996

    RM1996 Fanatiek lid

    15 feb 2019
    2.035
    2.386
    113
    Vrouw
    Dat maakt niet uit! Je bent nog altijd welkom! Poeh jeetje indd wat een geduld!
     
    pcosmeisje vindt dit leuk.
  13. pcosmeisje

    pcosmeisje Actief lid

    31 okt 2017
    404
    149
    43
    Vrouw
    Ja het is echt bizar! Ronde 24.. We moesten terugkomen bij het ziekenhuis vorige maand. Omdat het dan 'een half jaar geleden was en nog steeds niet gelukt'. Toen hebben ze bij mij een HSG gedaan. Ik heb die maand Clomid geslikt die ik van een half jaar geleden nog in mn nachtkastje had. Een half jaar geleden heb ik tegen de gyn gezegd dat ik denk dat Clomid geen toegevoegde waarde zou hebben. Zij was het daarmee eens, omdat mn cyclussen tussen de 30 en 34 dagen zijn en dat is opzich nog gewoon netjes. Dus ik heb al die tijd nooit geen clomid gebruikt totdat ik van een vriendin plotseling hoorde dat ze 2 weken na hun trouwen zwanger raakte, knapte er iets bij me. Ineens was mn geduld op.
    Ik heb toen die verrekte clomid gepakt en dacht, ik ga het nu gewoon innemen ook, zoek het allemaal maar uit. Het was het laagste aantal mg wat ik had, dus elke dag 50mg. Uiteindelijk heeft het 0.0 bijdrage gehad, behalve dan dat ik controles kreeg en letterlijk mn eicellen zag groeien (dat werden er eerst twee) en dus deze maand meer inzicht kreeg in dingen als baarmoederslijmvlies wat ook gewoon netjes dikker werd. De laatste controle was het eitje 15mm en m'n BMS 8.1mm.

    Daarna is via bloed vorige week gecontroleerd of ik een eisprong had, en afgelopen maandag werd opnieuw bevestigd dat deze is gesprongen. Ik zit dus nu weer in die stomme wachtweken (duurt lang). De gyn was wel een beetje boos dat ik zomaar zonder overleg Clomid alsnog stiekem had gebruikt. Ik vertelde dat nadat ik de HSG had gehad haha! 'Oow ja ik heb Clomid gebruikt trouwens deze week en het viel me best mee!' Daarna viel ik 2x flauw (ik denk omdat je lichaam dan toch een optater heeft gehad, HSG onderzoek is pijnlijk!).

    Omdat ze zeggen dat na HSG je iets vruchtbaarder schijnt te zijn de komende 3 maanden (statistisch gezien), moeten we nu eerst nog weer 6 maanden proberen..... :S
    Het schijnt dat het nu ook nog geen verder effect heeft om eerder te beginnen met een echte behandeling. In februari 2020 wordt het IUI. Ik vrees wel dat er daar pas iets gaat gebeuren en tot die tijd geen zwangerschap gaat plaats vinden.. Zo een voorgevoel.

    Ik vind het steeds naarder (is dat een NL woord?) worden. Eerst kon ik dat nog wel uitschakelen en nog positief er mee omgaan, nu is het janken als ik rood bloed zie. Ik heb het gevoel dat ik NOOIT moeder ga worden. Waarom zou het nu ineens wel raak zijn na al die andere maanden waarin het niet lukt? Ik zou niet weten waarom het nu ineens wel zou lukken. Ik geloof er niet zo meer in. Stom eigenlijk he? Maar dat is gewoon m'n gevoel..
     
  14. pcosmeisje

    pcosmeisje Actief lid

    31 okt 2017
    404
    149
    43
    Vrouw
    Oowja.

    Volgens alle testen hebben we alle ingrediënten WEL in huis ondanks dat ik PCOS heb.

    - zijn zaad is uitstekend
    - mijn cyclussen zijn rond de 30 en 34 dagen
    - ovulatietesten werken
    - eisprongen heb ik
    - alle andere hormonen heb ik
    - BMS is gewoon goed
    - grootte van de eicellen is goed
    - baarmoeder ziet er goed uit
    - beide eileiders staan gewoon netjes en goed open, niks mee aan de hand

    Dus.. Schiet mij maar lek, ik weet het ook niet meer. En om bovenstaande redenen willen ze niet verder door onderzoeken. Soms denk ik, hoe kan je nou naar 2x bloedprikken er nou 100% zeker van zijn dat ik ELKE maand een eisprong heb.. Ik zou steekproeven doen of minstens voor 3 tot 6 maanden bloedonderzoeken laten doen bij iemand voor een betrouwbaar resultaat maar ja goed wie ben ik.
     
  15. Spectre

    Spectre VIP lid

    5 nov 2015
    17.847
    16.878
    113
    Vrouw
    Is helemaal niet stom meis, jullie hebben al heel lang geduld gehad, snap heel goed dat je nu zoiets heb van ; 'mag het nu onze beurt eens zijn'.. en dat vele wachten werkt er ook niet aan mee.
    Hopen dat nu na de hsg het geluk naar jullie toe mag komen ♡
     
  16. Spectre

    Spectre VIP lid

    5 nov 2015
    17.847
    16.878
    113
    Vrouw
    Ik wilde nog zeggen ja, snap ook niet zo goed waarom ze je weer 6 maanden naar huis sturen, met letterlijk niks.
    Ik heb dan een korte lf, week na de eisprong is mijn progesteron waarde bijna niks meer. Hier is 1x op geprikt vis de huisarts.
    Huisarts zag niks afwijkends hierin, en zelfs m'n gynaecoloog zegt dat korte lf niks uitmaakt.
    Waarschijnlijk wilt hij ons weer een jaar naar huis sturen als zaad onderzoek goed is. Ik ga dat niet accepteren. Ik zou het liefst een cyclus analyse willen voor 1 maand
     
  17. myka27

    myka27 Fanatiek lid

    6 sep 2012
    3.675
    2.325
    113
    Oh WoW dit heb ik helemaal gemist
    Dubbel gefeliciteerd dan maar :)
     
  18. myka27

    myka27 Fanatiek lid

    6 sep 2012
    3.675
    2.325
    113
    Dat is al een hele lange tijd zeg.
    En nog steeds geen geluk dus :(
     
    pcosmeisje vindt dit leuk.
  19. myka27

    myka27 Fanatiek lid

    6 sep 2012
    3.675
    2.325
    113
    Hier even wat radio stilte gehad
    *kreeg ook geen meldingen meer*
    Hier aan het wachten op mijn ongi, het bruinverlies is er al weer even en een test was Omo wit.
    Komende ronde nog door en dan naar de ha voor een doorverwijzing
     
  20. PixieDust

    PixieDust Bekend lid

    12 mrt 2019
    537
    493
    63
    Vrouw
    Wat een vreselijk lang traject waar je in zit, zoiets zou eigenlijk niet moeten:(.

    @Visje62 kon gelijk na haar HSG door naar het ziekenhuis. Gek dat ze jou dan een halfjaar laten wachten. Er tegen in gaan heeft geen nut zeker?
     

Deel Deze Pagina