Waar heb jij de kinderkamer gekocht?

Discussie in 'Mama en gezin' gestart door Haver11, 15 sep 2019.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
  1. Stringetje

    Stringetje Fanatiek lid

    7 feb 2015
    1.213
    478
    83
    Gelderland
    Aah lees nu jouw aanvulling op de openingspost @Haver11 ;)

    Grote meidenbed gekocht bij Amazon (online), bevalt goed. Kast van Woood en stuva-bureautje/kast komt ook van Ikea.
     
    Haver11 vindt dit leuk.
  2. Blaadje

    Blaadje Fanatiek lid

    1 feb 2011
    1.727
    216
    63
    Voor de oudste hebben we een bureau,nachtkastje, bed en inbouwkast laten maken van steigerhout.
    De middelste heeft gewoon een complete slaapkamer van Babypark
     
    Haver11 vindt dit leuk.
  3. cowgirl80

    cowgirl80 VIP lid

    28 jul 2010
    7.502
    6.204
    113
    zuid-holland zuid
    Oudste heeft een hoogslaper van bopita, een kledingkast van woood en een zelfgemaakt bureau en boekenkastje, in allemaal grijstinten. Met allemaal starwars /grijs/ruimte accessoires (lamp, gordijnen, dekbed, posters).

    Jongste heeft een kledingkast en commode van Woood in licht eiken, Ikea trofast in grenen, kajuitbed van de kinderbeddenspecialist in onbehandeld steigerhout. Helemaal naturel dus met groene accessoires... het oorspronkelijke plan was “bosdieren” maar inmiddels zijn we langzaam naar superhelden over aan het gaan en dan vooral de hulk want die is ook groen:D
     
  4. Krtek

    Krtek Niet meer actief

    Kleuterzoon heeft een witte Stuvakast met beukenkleur deuren en laden. Bedje is ook IKEA: Sniglar peuterbed. En daar blijft hij maar in liggen tot hij het huis uit gaat: zie tot nu toe nergens een leuk houten 1-persoonsbed zonder verhoogd voeteneind (moet onder schuin dak). Verder nog een kleine roomdivider met mandjes van Praxis, een houten kist met jungleprint van internet en een laag houten Trofastkastje. Kamer is in wildedierenstijl zoals hij het zelf zegt, aangekleed met een paar boomstammetjes aan touw waar knuffels aan hangen, dierenmaskers uit de dierentuin aan de muur en onder het schuine dak een aantal simpele vloerkleden (nodig voor geluidsisolatie) met veel knuffels als chillplek.

    Puberdochter heeft een enorm directiebureau van de Ikea, een boxspring van de Ikea, een grijze slaapbank van de Ikea en 2 verschillende formaten Kallax. En ze heeft een enorme inbouwkast met louvredeurtjes.

    In beide kamers dus geen series.
     

Deel Deze Pagina