Hachee uit de slowcooker met aardappelpuree (zelf gemaakt, vind zo'n pakje zo vies) en rodekool met appeltjes. En als toetje home made griesmeelpudding met bessensaus.
Vandaag stond in het teken van restjes: Zoete aardappel, gebakken aardappelen, gehakt, tuinbonen en bloemkool. Vanavond soep, restanten pizza en broodje hagelslag voor de kieskauwers
Ik ga zo twee slowcookers aanzetten. In de ene gaat stoofvlees met Leffe bruin en in de andere gaan gekruide krieltjes. En daarbij maak ik nog wat geroosterde tomaten.
Gisteren pasta penne met zelfgemaakte tomatensaus, daarbij een salade met komkommer, tomaat en feta. Vandaag zijn dochter en ik met z'n tweetjes; vriend moet werken. Dus ik denk dat het pannenkoeken worden
Fusili met perzik, knakworst, paprika, ui en creme fraiche. Kids zijn er dol op dus wij eten maar gewoon lekker mee
Hier staat de slowcooker al een paar uur aan met hachee en daarbij eten we rode kool en aardappels. Volgens mij voor het laatst gegeten toen ik nog thuis woonde. De oudste vroeg zelfs, mam, wat is rode kool?