Vriend heeft moeite met klaarkomen

Discussie in 'Zwanger worden' gestart door DeborahBaby, 10 okt 2019.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
  1. DeborahBaby

    10 okt 2019
    11
    36
    13
    Vrouw
    Ik kijk al langer wat rond hier, maar nu heb ik toch ook maar een account aangemaakt om mijn vraag te stellen.

    Na mijn scheiding ben ik een jaartje alleen geweest. Daarna heb ik mijn huidige vriend leren kennen. We zijn nu anderhalf jaar samen.

    Het probleem is dat hij niet of moeilijk kan klaarkomen. De sex duurt dus lang, en dat lijkt leuk, maar dat is het al lang niet meer. Hij is soms zo uitgeput tijdens de sex dat we moeten stoppen, wat natuurlijk niet zo goed is als je probeert zwanger te worden.

    Ik heb me al afgevraagd of het aan mij ligt, maar hij zegt dat hij het al z'n hele leven lang heeft. Het is niet alleen frustrerend voor mij, maar ook voor hem (hij komt soms een week of langer niet klaar en dat doet dan ook pijn bij hem).

    Ook manueel lukt het maar heel moeizaam, dus zelfinseminatie loopt ook vaak fout.

    Hij heeft zijn hormonen al laten nakijken en daar is niks aan de hand. Hij neemt ook verder geen medicatie ofzo. Ik heb verder niet zoveel verstand van dit soort zaken, maar zo kan het niet verder. Weet iemand een oplossing?
     
  2. femkepeeters

    9 mrt 2017
    64
    30
    18
    Het is mijn ervaring dat er mannen zijn die snel kunnen klaarkomen (soms te snel zelfs) en mannen die er wat langer over doen (of heel lang). Ik vermoed dat dit bij ons vrouwen ook zo is, toch? Soms duurt het bij mij ook wel eens heel lang en kan ik geen reden verzinnen waarom het niet lukt. Maar het lijkt me in ieder geval behoorlijk frustrerend als het echt elke keer gebeurd. Kan het iets met opwinding te maken hebben? Dat jullie zeg maar te weinig voorspel hebben en hij nog niet opgewonden genoeg is?
     
  3. PrincesLu

    PrincesLu Lid

    1 okt 2019
    5
    0
    1
    Vrouw
    Dit moet inderdaad frustrerend zijn voor je vriend. Mijn man heeft dit ooit gehad omwille van medicatie die hij nam. Hij bleef dan altijd hangen op het puntje dat hij net ging klaarkomen maar het lukte nooit om over de rand te raken. Na enkele dagen begint dat inderdaad dan pijn te doen bij mannen blijkbaar. Helaas geen advies.
     
  4. Myrthew

    Myrthew Bekend lid

    13 sep 2018
    741
    797
    93
    Vrouw
    Daar heeft mijn vriend ook last van. Het helpt wel als het bij hem niet een moetje is, maar als de seks spontaner is anders ligt er teveel druk op hem en duurt het nog langer. Misschien helpt het om hem niet te vertellen wanneer je ovuleert zodat hij niet weet wanneer het een ‘moetje’ is. En vooral niet laten merken als je geïrriteerd ben omdat het te lang duurt.
     
  5. Lindsey89

    Lindsey89 Bekend lid

    30 sep 2012
    559
    101
    43
    Ik ben bang dat niemand een kant en klare oplossing heeft.
    Probeer de "moet" er vanaf te halen. Maak het echt gezellig samen, wie weet helpt het..
     
  6. Lindavvv

    Lindavvv Fanatiek lid

    8 sep 2016
    1.414
    1.272
    113
    Vrouw
    Drenthe
    Waarom gaan jullie niet eens naar een sexuoloog? Hebben wij ook gedaan en het inzicht wat wij kregen over hoe 'seks werkt' heeft veel verschil gemaakt.
     
    Oilell vindt dit leuk.
  7. Jenneke88

    Jenneke88 Fanatiek lid

    9 jul 2016
    1.755
    785
    113
    Ik zou eens een bezoekje aan een sexuoloog brengen en een verwijzing naar de uroloog. En ja, probeer t spontaan te houden, maar ik vermoed dat je dit al probeert.

    Je schrijft dat hij soms een week niet klaarkomt en dat hem dat ook pijn doet. Bedoel je zijn gevoelens of echt fysieke pijn? Want bij fysieke pijn zou ik zeer zeker even langs een uroloog gaan.
     
  8. sannekirre

    7 mrt 2017
    52
    31
    18
    NULL
    NULL
    Dat vind ik een beetje overdreven eerlijk gezegd. Als mijn partner een tijdje niet is klaargekomen of echt lang tegen het randje heeft gezeten, doet het bij hem ook pijn. Het is een soort van druk/vervelend gevoel in de onderbuik en schaamstreek. Perfect normaal en het gaat ook weer weg na de eerstvolgende zaadlozing.
     
  9. lovewinnie

    lovewinnie VIP lid

    13 jan 2007
    16.250
    790
    113
    tilburg
    Is hij besneden? Dan is zijn eikel minder gevoelig dan bijv ingesneden mannen en vaak zo ongevoelloos dat klaarkomen echt moeizaam verloopt. En net niet klaar komen is frusterend en zeker als dit vaker voorkomt is het niet alleen psygisch maar denk ook lichamelijk dat het echt pijn gaat doen. Je hebt toch die behoeftes gewoon.. Ik weet dat er zalfjes bestaan voor mannen die te snel klaarkomen om de eikel te verdoven. Zou er niet ook zoiets zijn om het om te draaien? Dus dat het gevoeliger wordt?
     
  10. DeborahBaby

    10 okt 2019
    11
    36
    13
    Vrouw
    Wow, bedankt allemaal voor het meedenken... even kijken waar ik kan op antwoorden.

    Hij is inderdaad besneden op zijn twaalfde, omdat zijn voorhuid er niet helemaal afkon ofzo. Ik heb nooit naar meer details gevraagd, maar je kan natuurlijk gelijk hebben... ik heb dit ook al wel eens gehoord, dat de eikel dan helemaal uitdroogt en minder gevoelig wordt. Het zou me verbazen dat dat met een creme weer kan opgelost worden. Maar het is in ieder geval een goed aanknopingspunt. Bedankt.

    Neen, ik heb niet het idee dat het daar mee te maken heeft. In het begin van onze relatie had hij het ook al, en toen is er echt heel veel afgekust en gestreeld voor we tot de actie overgingen...

    Dat is zijn uitleg ook, en ik begrijp het wel... als de zaadjes echt op het punt staan om er uit te komen en het gebeurt niet, dan gaat dat ophopen toch en vermoedelijk ook pijn doen?

    Neen, het probleem staat lost van het zwanger worden. Maar het is misschien wel zo dat als je denkt dat het lang gaat duren, het ook echt lang duurt? Geen idee.

    Ik had dat al eens voorgesteld, maar hij staat er niet echt open voor heb ik gemerkt. Hij schaamt zich er wat voor. Maar goed, misschien moet hij zich er toch eens overzetten... tenslotte willen we allebei graag een kind. Maar als het echt lichamelijk is, helpt een sexuoloog ook niet veel denk ik?
     
  11. Inneke2

    Inneke2 Lid

    14 feb 2017
    80
    84
    18
    Die pijn is normaal, helemaal niks vreemds aan. Toen ik nog studeerde, had het een naam: de poezenbeet. De meeste studentes kenden dit... Als je liefje heel erg dronken was geworden op een feestje, dan kon je er nadien urenlang seks mee hebben zonder dat hij klaarkwam. 's Ochtends in de les deed het dan vaak pijn bij hen en dan hadden ze dus een 'poezenbeet'. Dat komt door de bloedtoevoer dacht ik. Vermoedelijk heeft je vriend dit, ongewild.
     
  12. liesjeverliefd

    27 mrt 2017
    56
    28
    18
    Als je vriend is besneden, zou ik het ook in die richting gaan zoeken. Bij een besnijdenis wordt de beschermende huid over de eikel wegghaald. Hierdoor komt de eikel bloot te liggen in hun ondergoed (auch!). Door de wrijving en de uitdroging groeit er een beschermlaag op waardoor de eikel zijn gevoeligheid verliest. Dit is ook de reden waarom urologen tegenwoordig besnijdenis proberen te vermijden. Er zijn in het geval van voorhuidsvernauwing ook andere oplossingen mogelijk tegenwoordig.

    Ik geloof dat het ook blauwe ballen of blue balls noemt. Komt allemaal op hetzelfde neer denk ik.
     
  13. spruitje80

    spruitje80 Fanatiek lid

    5 jul 2016
    4.402
    3.953
    113
    noord holland
    Dat van die besnijdenis was toch een keer een topic over? Ik begreep dat de conclusie van de meesten was dat t totaal geen verschil maakte.
    Mijn man is ook besneden toen hij 17/18 jaar was vanwege een te nauwe voorhuid. Hij heeft totaal geen last van ongevoeligheid. En dat gaven er toen veel aan in een topic. Het kán natuurlijk wel maar het kan ook net zo goed iets anders zijn. Net zoals dit probleem ook voorkomt bij onbesneden mannen.
    Ik denk dat hij uiteindelijk alleen verder komt bij bijv. Een uroloog of een seksuoloog.
     
    MyMiracle vindt dit leuk.
  14. lovewinnie

    lovewinnie VIP lid

    13 jan 2007
    16.250
    790
    113
    tilburg
    Er is zeker wel een verschil in hoor maar niet bij iedereen. Mijn tante is sexuoloog en denk meteen aan dit als mannen met dat probleem komen. Er komt soort van eeltlaagje op de eikel en daardoor wordt de eikel minder gevoelig. Gevolg dat klaarkomen langer duurt wat vaak als prettig wordt ervaren maar soms wordt eikel zo gevoelloos dat tot hoogtepunt komen lastig is.
     
  15. Ansel

    Ansel Actief lid

    11 aug 2019
    495
    640
    93
    Vrouw
    Op 9maand is er ook eens een topic over geweest en daar waren verrassend veel vrouwen wiens besneden man hetzelfde probleem had. Gelukkig is dit niet bij alle mannen zo, maar denk toch wel dat je na een besnijdenis er meer kans op hebt (zeker als de besnijdenis wat later gebeurd is dan in de vroege kindertijd).

    @TS: misschien dat een seksuoloog nuttige tips kan geven? Veel succes met het zwanger worden! Hopelijk is het jullie ondanks dit obstakel toch snel gegund!
     
  16. cherrytomaatjes

    cherrytomaatjes Fanatiek lid

    30 mrt 2018
    1.807
    1.786
    113
    Vrouw
    He lastig zeg.... het enige wat ik kan bedenken is lang voorspel. Stimulatie met je hand of mond, en na een tijdje seks. Alles bij elkaar duurt het dan misschien nog steeds even lang, maar je bent minder lang bezig met de daad zelf.
     
  17. spruitje80

    spruitje80 Fanatiek lid

    5 jul 2016
    4.402
    3.953
    113
    noord holland
    Ik kan me van dat topic herinneren dat de mensen die reageerden met een partner die dat had, dat ze het niet herkenden. Maar uiteraard zal het vast voorkomen. Dat zijn dan ook meestal weer degene die daar eventueel voor naar een seksuologe gaan, dus diegene ziet het ook meer in haar praktijk natuurlijk.
     
  18. Lisa280887

    Lisa280887 VIP lid

    13 jan 2019
    5.067
    5.826
    113
    Vrouw
    Wat lastig! Helaas geen kant en klare oplossing... wat ik wel wil meegeven: dat middel is zaaddodend! Als je zwanger wil worden is dit dus sowieso niet handig...
     
  19. cherrytomaatjes

    cherrytomaatjes Fanatiek lid

    30 mrt 2018
    1.807
    1.786
    113
    Vrouw
    Ohja, dat is waar! Er is wel iets wat niet zaaddodend is trouwens, kan je oa online bestellen
     
  20. Zonnebloem92

    Zonnebloem92 VIP lid

    4 dec 2012
    10.846
    4.212
    113
    Vrouw
    Zuid Holland
    Wat vervelend TS!
    Hier een besneden ex die ook moeite had met klaarkomen.
    Wanneer dit echt het probleem zou kunnen zijn dan zou ik idd een doorverwijzing vragen naar een uroloog.
     

Deel Deze Pagina