Zien jullie kinderen je naakt?

Discussie in 'Mama en gezin' gestart door Evanesco, 14 okt 2019.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
  1. Friesin

    Friesin Fanatiek lid

    4 aug 2012
    2.260
    721
    113
    @Evanesco ik zie dat je al een soort van balletje hebt opgegooid, jammer dat hij het niet serieus neemt en een gesprek hierover uit de weg wilt gaan.

    Straks wil jullie zoon niet meer naar zijn vader, mocht dit niet bespreekbaar worden:$

    Klote van de alimentatie..
     
  2. Evanesco

    Evanesco Niet meer actief

    Dat zal wel mee vallen.

    Ik heb het net nog even met hem besproken. Hij zegt het ongepast te van en ongemakkelijk. Maar niet heel vervelend.

    Hij zegt overigens wel dat ook hij met haar in bed ligt als ze alleen een string draagt. Hij knuffelt dan niet met haar, maar toch.

    Ik vind dit toch wel grensoverschrijdend.
     
    Gewooniemand, RachelleNM en Ysabella vinden dit leuk.
  3. Syane

    Syane VIP lid

    21 aug 2013
    11.454
    10.655
    113
    Helemaal mee eens. Ik snap die vrouw echt niet. Dat wil je toch niet als nieuwe partner die net in beeld is. En ik snap ook echt niet ook niet dat de vader dat toelaat. Heeft zoon het zelf nog niet tegen zijn vader gezegd dat hij dat niet fijn vind? Zo niet dan zou ik dat zeker wel stimuleren.
     
  4. Manderijntje

    Manderijntje Fanatiek lid

    23 jan 2014
    1.161
    1.325
    113
    Nu ik het laatste berichtje van ts lees:

    Ookal is/zou naaktheid en tongzoenen normaal zijn, dan nog is het toch belangrijk de gevoelens van je kind serieus te nemen toch? Als je kind aangeeft bepaalde dingen ongemakkelijk of niet fijn te vinden dan pas je je maar aan
     
  5. Celika

    Celika Fanatiek lid

    15 jul 2013
    1.893
    381
    83
    Vrouw
    Dicht bij de zee
    Dit inderdaad!
    Vind het veels te ver gaan en meteen een gesprek aankaarten.
     
  6. Madelie

    Madelie VIP lid

    14 jun 2014
    11.381
    8.487
    113
    Goed dat je je grenzen stelt. Want hij gaat er duidelijk zonder enige moeite overheen. Je stelt hem in de gelegenheid het gesprek aan te gaan, pakt hij die kans niet, tja dan zijn de gevolgen voor hem zelf.

    En gelukkig heb je maandag wel oppas dan :D
     
  7. Lexie74

    Lexie74 VIP lid

    14 sep 2006
    9.343
    189
    63
    Vrouw
    loonadministratrice
    nop
    ik ook absoluut, je zoon is een halve puber!
     
  8. Suuster

    Suuster Fanatiek lid

    6 jan 2019
    1.206
    998
    113
    Vrouw
    Docent
    Zeeland
    Waarom praat je niet met dat mokkel? (en sorry.. maar een beter woord heb ik hier echt niet voor! Je gaat niet na 8 maanden met iemands kinderen zo om!)
     
  9. Robijn89

    Robijn89 VIP lid

    1 feb 2015
    7.757
    4.719
    113
    Vrouw
    Helemaal mee eens!
     
  10. zonnetje2015

    zonnetje2015 VIP lid

    13 sep 2014
    9.435
    4.239
    113
    Dit.
     
  11. Lynx

    Lynx VIP lid

    19 jul 2008
    8.498
    2.389
    113
    Zeker omdat de oudste aangeeft het ongemakkelijk te vinden zou ik het gesprek aangaan. Ik lees al dat dit niet makkelijk is.
    Lukt het je wel dit rechtstreeks met zijn nieuwe vriendin te doen?
     
  12. Nora92

    Nora92 Fanatiek lid

    17 dec 2018
    3.883
    4.892
    113
    Vrouw
    Verpleegkundige
    Oké wow haha! Deze inhoud verwachtte ik echt niet toen ik dit topic aanklikte. Wat een verhaal zeg, heb met open mond lopen lezen.

    Eerste vraag: bij mij thuis was naakt altijd normaal. We gingen allemaal wel naar de sauna en zie mijn ouders, zussen, broer etc gewoon naakt. Maar om nou onnodig lang naakt te zijn in elkaars omgeving en dan ook lichamelijk contact te hebben? Nee. Dus even van de douche naar de slaapkamer of met de deur open plassen. Geen probleem.

    Dan ben ik ook nog stiefmoeder van twee jongens: (al bijna 9 jaar nu) Eigenlijk zelfde verhaal. Ze hebben mij wel eens in een onderbroek getroffen als ik net onder de douche vandaan stapten en ze met een slaperig hoofd de badkamer instapten. Maar dan ga ik niet onnodig lang naakt in hun omgeving zijn. Ik spring geen meter de lucht in en slaak geen gil. Maar kleed mij gewoon even rustig aan.

    Dan het verhaal van je ex: OH MIJN GOD. Wat vreselijk ongepast en ongemakkelijk! Naakt knuffelen.. WAAROM? Zo onnodig grenzen opzoeken. Doe gewoon even een shirtje aan. In een string rondlopen: wederom, waarom? Is het 45 graden in huis? Doe gewoon even wat kleding aan. Intiem zijn met elkaar bij de kinderen? Kom op zeg, je moet je toch een beetje voor kunnen stellen dat het voor kinderen wennen is om hun vader of moeder met iemand anders te zien dan de andere ouder maar hou het ook gewoon intiem... voor jullie tweeën. Een knuffel, een klap op de bil, een kus. helemaal prima maar halve vrijpartijen waar je beginnend puber bij is? Raar... gewoon raar...
     
    Suuster en YaelStone vinden dit leuk.
  13. Heartofhope

    Heartofhope Fanatiek lid

    14 mrt 2019
    1.027
    1.224
    113
    Ik vind dit ook zeker grensoverschrijdend. Zo goed als naakt, want wat is een string nou, met een kind in bed liggen die het toch allemaal wat ongemakkelijk vindt. Over een tijdje komen er hormonen bij kijken en is ie een viespeuk en heeft hij het nog gedaan ook. Ik vind dit wel heel vreemd gedrag van de vriendin. Je zou bijna denken dat ze erop kickt ofzo. Ik kan op zich er nog wel in komen dat de vriendin bij je dicteert het probleem niet zo ziet, want meisjes onder elkaar, maar ieuw.. Ik krijg de kriebels van deze dame.
     
  14. Ysabella

    Ysabella VIP lid

    27 jan 2017
    8.888
    16.246
    113
    Ik weet eigenlijk niet eens wat ik moet zeggen...

    Op dit forum ben je altijd best wel duidelijk in wat je vind en dat kan je ook altijd goed formuleren, maar met deze situatie heb ik het idee dat je het lastig vind omdat je ex het contact af houd(?) Is het geen idee om hem hierover te mailen zodat het ook zwart op wit staat? En misschien zou jij je zoon kunnen vragen het tegen haar te zeggen op het moment dat het weer gebeurd? Vooral omdat ex er lacherig over doet.
     
  15. Evanesco

    Evanesco Niet meer actief

    Ik weet inderdaad altijd wel wat ik denk en wil. Maar in deze vind ik het lastig.

    Die vriendin heb ik nog maar 1x gezien. Het enige wat ik weet van haar is dat ze BAM is van 2 dochters van een onbekende donor.
    Misschien dat ze niet weet hoe ze met een beginnende puberjongen om moet gaan.

    Het lastige is ook wel dat mijn ex niet open staat voor gesprek. En hij zet haar en haar kinderen wel voor die van ons.

    De Kids hebben nu bijvoorbeeld vakantie. Geen enkele intentie om ze te zien.
    Toen ik vroeg of hij ze zaterdag wil zien gaf hij aan eerst te kijken wat het plan met zijn vriendin gaat zijn en dan wel ziet of hij tijd heeft.

    Ik vind de hele situatie moeilijk. Weet goed wat ik er van vind, maar daar ook echt wat mee doen vind ik lastiger.
     
  16. Kat1981

    Kat1981 Fanatiek lid

    7 dec 2009
    1.910
    1.664
    113
    Geschiedenisactrice in een museum
    Brabant
    Om even antwoord op je vraag te geven.
    Ja, mijn dochter ziet mij en haar vader gewoon naakt. Zij en ik douchen graag samen, en zodra ze aangeeft het niet meer prettig te vinden, stoppen we daar natuurlijk mee.
    Verder slaap ik in alleen mijn onderbroek, maar als ik haar 's avonds een nachtkus geef, zal ik eerst een shirt ofzo aantrekken. Idem als ze s' ochtends in het weekeind nog even tussen ons in wil kruipen.

    Mijn stiefdochter is inmiddels 21 en woont nog bij ons. We kennen elkaar al vanaf haar derde jaar, en heb haar vaak zat naakt gezien. Al was het maar met haar onder de douche helpen, of haar brillen afdoen toen ze klein was.
    Laatst heeft ze me haar tepelpiercing laten zien,, en doet ze daar niet moeilijk over.
    Ik omgekeerd wel. Ze heeft me wel eens in ondergoed gezien, maar nog nooit naakt.

    Ik vind het dan ook niet kunnen om bij andere kinderen dan je eigen naakt te zijn, of zelfs bloot te knuffelen. Gaat me heel erg te ver.
     
  17. RachelleNM

    RachelleNM Fanatiek lid

    19 aug 2015
    3.329
    2.135
    113
    Vrouw
    Sorry, maar dat zegt denk ik al wel voldoende over zijn kunnen als vader-zijnde. Als hij al totaal geen interesse toont om zijn kinderen te zien, dan zou ik het zeker niet gaan voorkauwen voor hem.
    Maar goed, dat is natuurlijk volledig aan jou :D Kan me er niks bij voorstellen dat mijn ex dat bij onze dochter zou doen.
     
  18. Mybrand2018

    Mybrand2018 Fanatiek lid

    22 apr 2018
    1.751
    883
    113
     
  19. Piep2016

    Piep2016 Fanatiek lid

    30 apr 2016
    1.408
    952
    113
    Ik heb niet alle reacties gelezen, dus ik weet niet wat er al gezegd is.

    Hier ook een partner van een man die al kinderen had en ondanks dat we al heel wat jaartjes bij elkaar zijn zien zijn kinderen mijn niet naakt. Ik vind dat ook absoluut niet nodig. Dat knuffelen wat jij beschrijft vind ik nog minder nodig dan nodig zogezegd.

    Mijn eigen kinderen daartegen zien mij wel naakt. Niet dat ik in mijn blote kont door het huis heen ren maar soms sta ik in de ochtend te douchen en dan komen ze met een slaperig hoofd binnen om te plassen. Ik denk dus niet dat ze me dan heel bewust zien, of ze denken dat ze in een nachtmerrie zijn beland ;)
     
    Ansel vindt dit leuk.
  20. Jenneke88

    Jenneke88 Fanatiek lid

    9 jul 2016
    1.755
    785
    113
    Ik heb niet alle reacties gelezen, geen idee wat er al gezegd is.

    Mijn kinderen zijn ook nog erg jong, dus het besef is er niet, maar ja, zij zien mij en mijn man wel eens naakt. Meestal onder de douche of vlak na het douchen. Mijn zoon vond de douche in het begin eng, en om hem te laten zien dat er niks engs aan was, hebben wij een tijdje samen onder de douche gestaan. Hij moet nog 2 jaar worden, maar goed.

    Mijn dochter krijgt borstvoeding, en een paar weekjes geleden had mijn man onze zoon uit bed gehaald, en hij wilde absoluut mama zien. Onze dochter lag toen lekker uit te buiken op mijn blote borst. Onze zoon is erbij komen liggen. Nu zijn mijn kinderen nog klein en MIJN kinderen. Deden ze dit bij een vrouw die niet hun moeder is, dan zou ik er denk ik wel problemen mee hebben.
     

Deel Deze Pagina