Gewokte sugar snaps, broccoli, paprika, wortel en lente ui. Met kipfilet en gebrande cashew noten. eten er rijst bij, m’n moeder eet ook mee
Er was nog eten van eergisteren over (rendang). Dat was ik eigenlijk van plan om op te warmen en er rijst bij te koken maar nu heeft mijn schoonmoeder dus weer pasta gebracht. Heel lief bedoeld natuurlijk maar word al die pasta steeds wel beu eigenlijk plus die rendang moet echt vandaag op. Mijn man durft ook niet echt te zeggen dat we niet steeds eten van haar hoeven, dus zal vast niet de laatste keer zijn vermoed ik zo... Misschien is het een idee dat we wat later eten vandaag (op z'n Hollands) en dat kinderen gaan lunchen met de pasta.
Wij eten dit vanavond. Het zit er (deels) al in. Straks de bladen toevoegen en denk dat ik de mozzarella en geraspte kaas tegen het einde pas doe. Wel een wat kleinere portie. Wel veel groenten maar veel minder vlees(300 gram) en ook minder gezeefde tomaten(1,5 liter). Ben benieuwd hoe hij gaat uitpakken!
Ik zou ook de pasta in de vriezer gooien, heb je het binnenkort ook nog lekker makkelijk met eten! Wij vriezen hier sowieso regelmatig een portie in zodat we het op werkdagen makkelijker hebben, vooral met eten uit de slowcooker gaat dit super goed. Maak dus ook altijd hele grote porties dan en kunnen er soms wel 3 keer van eten, echt super fijn!
Vooraf verse courgettesoep, daarna charmilla met gehaktballetjes, gekookte aardappelen er omheen en wat brood erbij voor mijn man.