16 t/m 30 november '19 | deel 2

Discussie in 'Bevallingslijst forum' gestart door Nina Sanders, 23 jun 2019.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
  1. XMamaMX

    XMamaMX Actief lid

    26 jan 2019
    232
    328
    63
    Vrouw
  2. Aaav

    Aaav Bekend lid

    12 jan 2019
    651
    1.112
    93
    Vrouw
    Heel veel sterkte toegewenst @Rian89!
     
  3. Nina Sanders

    Nina Sanders VIP lid

    1 aug 2016
    38.191
    45.328
    113
    Hoest hier? Trekken jullie het nog een beetje? Ook qua slapen?
     
  4. Mamabella12

    Mamabella12 Bekend lid

    22 okt 2017
    789
    790
    93
    Nou, als k snachts wakker word om te plassen kan ik soms goed een uur tot 1,5u wakker zijn pfff. Het is dat k tot nu toe moest werken anders stond ik echt op. Vreselijk! Baby is ook zo druk de hele tijd.

    Wie gebruikten ook alweer frambozenbladthee? Ik heb t nu ook gehaald maar mag ik er nu al mee beginnen? Of is dat pas vanaf week 37?
     
  5. Nina Sanders

    Nina Sanders VIP lid

    1 aug 2016
    38.191
    45.328
    113
    Irritant is dat ja!
    Ik gebruik die thee niet. Heb wel al die VSM tabletjes in huis!
     
  6. Nina Sanders

    Nina Sanders VIP lid

    1 aug 2016
    38.191
    45.328
    113
    36 weken dansje!
    Wat zijn jullie plannen vndg?
    @Pyaar, wanneer keert je man terug?
    @Yviev, bij jou inmiddels al een grotere buik te zien? :roflmao: (Je bent mooi zwanger hoor!).

    Hier even stukje serie en dan douchen. Wil mn haar wassen en benen en alles onthaard houden. Je weet maar nooit...
    En rond 8 wil ik bij de supermarkt staan want de hagelslag is op... o_O
     
    Mbob, Yviev en Pyaar vinden dit leuk.
  7. Pyaar

    Pyaar Actief lid

    14 jan 2019
    456
    629
    93
    Vrouw
    Haha @Nina Sanders ja ik heb ook die drang om alles maar netjes 'geschoren' te houden :p oh en benen scheren ben ik bijna altijd te lui voor.. :oops: Laat ik ook nooit bloot zien natuurlijk vanwege religie.. Moet ik ook maar weer eens doen. :rolleyes: Van de week zag ik me toch een paar lelijke onverzorgde voeten (van mezelf..:eek:) Ben altijd blij als ik de kinderen hand en voet nagels gedaan heb en denk niet eens aan mezelf.. Oeps.... dus ik gelijk knippen, vijlen en nagellakje erop.. TOEN dacht ik,... ooooh je weet maar nooit :p!

    @Nina Sanders Wanneer mijn man terugkomt? Over een kleine week ;):thumup: En dan heb ik weer zoveel extra wasgoed en hij is de eerste dagen (ja, dagen) moe en vaak nog ziek ook.. :confused: (Hoop niet dat hij een vervelende bacterie of virus meeneemt van daar..o_O)

    Vanochtend mag ik voor een gratis zwangerschaps fotoshoot! :D Ben echt benieuwd wat ik moet verwachten.. vind mezelf nooit mooi op een foto staan.. :oops:... En ik sta dus ook bijna nooit op een foto.. o_O
     
    Mbob, Noa1987, Nina Sanders en 1 andere persoon vinden dit leuk.
  8. Yviev

    Yviev Fanatiek lid

    23 dec 2017
    3.015
    2.709
    113
    Vrouw
    Hier weer aan het werk nu! Bah weinig zin vandaag :|
    Wij hebben vd week wel een heerlijk luxe nachtje weg gepland volgend weekend.
    Nog 1 nachtje echt samen ♡

    Gister alle babywas gedraaid. 2 wasrekken helemaal vol en wat drogers aangehad maar daar zijn we ook door heen. Nu nog strijken! :$

    Mn lief blijft zeggen dat ik wel een keer de vluchttas moet gaan inpakken :roflmao: rustaaaahhggg! Tijd zat nog :D

    Hoe doen jullie trouwens de tuin? Hier best een aardig grote tuin. Man doet tegenwoordig grasmaaien gelukkig maar langs en tussen onze nieuwe heg is een onkruidontploffing ontstaan :(
    Elke keer regent het. En als het droog is is de grond nog zeiknat. Wij wonen in de polder en onze tuin ligt laag en is echt zompig nu.
    Heb al moeite met schoenen aan doen, laat staan bukkend het onkruid plukken:|

    @Nina Sanders ondertussen ben ik ontploft van mn tenen tot mn kruin. Mensen vragen nu ook ineens ooooo zwanger? En jij moet niet lang meer zeker? o_O
    Op foto lijkt het heel liefjes nog maar in het echt :eek:
    Lees bij jou veel dingen over zn doekenbox waarvoor is die nodig/handig??
    Ik ben echt een leek :|:rolleyes:

    @Pyaar heel veel plezier bij de shoot!!!! Heel leuk!
     

    Bijgevoegde bestanden:

    mom2be21, Ready2loveU, Krily en 3 anderen vinden dit leuk.
  9. Pyaar

    Pyaar Actief lid

    14 jan 2019
    456
    629
    93
    Vrouw
    @Yviev succes met werken nog! Hopelijk heb je ook snel verlof, en kun je lekker rustig aan doen ;) Ik heb de vluchtkoffer ook nog niet gepakt hoor. Ik denk stiekem ook steeds .. ja maar ik ga toch niet 'vluchten'.. hihi.. nee maar alle gekheid op een stokje. Ik krijg dat elektrisch verpleegbed en alle andere spullen van de thuiszorg geleverd als ik precies 37 weken ben. Als dat allemaal staat, ga ik 'nog even' een tasje met spullen klaarzetten. En de tuin? Oh.. ja het is het weer er niet voor geweest he de laatste tijd? Ik heb dan wel de mazzel dat mijn moeder en buurman van 80 (!) :eek: het "een beetje" bijhouden nu ik op het laatst loop. Buurman is tuinman geweest en als we zelf in de tuin staan komt hij altijd de deur uit gevlogen en geeft tips dit moet je zo doen, en dit zo, wacht ik doe het wel even ik heb daar een handigheidje in.. Lol.... :o:
     
  10. Nina Sanders

    Nina Sanders VIP lid

    1 aug 2016
    38.191
    45.328
    113
    Hahaha @Yviev je zult zien dat je buik in de laatste weken echt nog flink gaat groeien. Gelukkig maar want das een goed teken.
    Qua tuin, hier is de tuin drama. We wonen hier pas sinds dit jaar en door alle verbouwingen hebben we besloten deze pas volgend jaar een beetje aan te pakken. We hebben 400m² perceeloppervlak dus die tuin doe je niet eventjes snel tussendoor. Project voor volgend jaar. Al doen we ook niks bijzonders dan hoor want maart-april krijgen we een nieuwe badkamer.

    @Pyaar hoop ik ook voor je. Laat je man Maar gewoon een beetje mee helpen. Ik denk dat jouw man dezelfde afkomst heeft als mijn vader en ik weet wel een beetje hoe traditioneel ze zijn. Maar ik wil alleen maar tegen je zeggen, denk ook aan jezelf!
     
    Pyaar vindt dit leuk.
  11. Mamabella12

    Mamabella12 Bekend lid

    22 okt 2017
    789
    790
    93
    Wij hebben het kamertje voor onze dochter bijna af. Dit weekend even alles poetsen en dan verhuizen we haar naar d'r nieuwe kamer. Zo kan ik komende week de babykamer gaan inruimen nadat alles is gewassen. Dan hoop ik komende week alles af te hebben zodat ik dan nog 2 weken lekker kan netflixen haha! Ohja dat scheren.. ik heb er telkens geen zin in maar hou het wel bijna wantja 'Wat als'? :eek::p. De tuin is hier de afdeling van m'n man hoor, daar doe ik helemaal niks aan! Pff die buik ben k inmiddels echt wel zat.. maarja nog maar 3 weken :eek:
     
    mom2be21, Rian89, Pyaar en 1 andere persoon vinden dit leuk.
  12. Yviev

    Yviev Fanatiek lid

    23 dec 2017
    3.015
    2.709
    113
    Vrouw
    Hahahaha dat scheren is een hele opgave. Doe het paar keer per week zoals normaal ook maar mennnnnn wat een drama als je net niks ziet!
     
    Pyaar vindt dit leuk.
  13. Yviev

    Yviev Fanatiek lid

    23 dec 2017
    3.015
    2.709
    113
    Vrouw
    Iemand trouwens hier die een newbornshoot gaat doen?
    Man vind het heel leuk omdat het een meisje is.
    Ik vind vaak babys niet zo mooi zo jong. Dus als je pech hebt :oops::roflmao:
     
  14. Mamabella12

    Mamabella12 Bekend lid

    22 okt 2017
    789
    790
    93
    Haha ja in t begin lijken het soms net oude mensjes. Ik heb het pas rond 8 maanden gedaan en dan gelijk met het hele gezin. Vind ik persoonlijker leuker en ze zijn dan ook meer naar zichzelf 'gevormd' om t zo maar even te zeggen (newborns lijken nog zo op elkaar). Deze keer doen we het in ieder geval weer zo.
     
  15. Mbob

    Mbob Actief lid

    28 aug 2017
    260
    232
    43
    Vrouw
    @Pyaar heel veel plezier met de shoot!! Ben benieuwd naar de fotos. En hopelijk neemt je man niks mee uit het buitenland qua virussen etc. Verblijft hij nu bij familie/zn ouders? Allicht kan hij daar alvast een was draaien zodat het meeste schoon mee terug komt?

    @Yviev wat een mooie buik! Tuinieren hier begint het eindelijk af te koelen haha, zomers zijn erg heet. Dus heb eindelijk onze planten gesnoeid maar de takken oprapen etc viel me ook wel tegen. Ik draag nu ook alleen nog maar slippers omdat schoenen aandoen teveel moeite is haha.

    Scheren vind ik nu ook heel lastig! Laatst geprobeerd met een spiegel want ik zie echt niks meer. Vergeet ook hele stukken, ziet er niet uit. Ik dacht eerst zal ik met 37 weken de boel nog laten harsen maar heb dat nog nooit gedaan en misschien is de eerste kennismaking met harsen hoogzwanger niet de beste?

    Newborn shoot niet over nagedacht eigenlijk, vind het bij anderen altijd wel heel leuk!

    Hebben hier nog mensen zich verdiept in stamcel bewaring na de bevalling? We hadden vanochtend cursus bij het zkh en was een dame die erover vertelde. Vind het zon lastige keuze. Is echt een wat als scenario natuurlijk maar in zwangerschapsmodus ben ik wel gevoelig voor dit soort praatjes.
     
  16. Pyaar

    Pyaar Actief lid

    14 jan 2019
    456
    629
    93
    Vrouw
    Zwangerschapsfotoshoot was leuk om te doen! Ik heb zelf nog niets gezien, ik krijg over 2 weken ongeveer het resultaat per mail.

    @Yviev Nee wij gaan ook geen new born shoot doen. Dat hadden de andere 2 kinderen ook niet, haha, dus zou het oneerlijk vinden. We doen wel weer eens een gezinsshoot als de baby een maand of 6 oud is. Dan kunnen de 3(!) kids samen en dat vinden opa en oma (en overgroot oma en overgroot opa) altijd erg leuk om te krijgen. ;)

    @Mbob ............ hahahahahahahahah......... ja, ik zal hem daar vast een was laten draaien.........:rolleyes::rolleyes: ... .... in een tobbe met koud rioolwater en met zo'n ouderwetse houten wringer.. :roflmao::roflmao::roflmao::roflmao: ! Nee.. De kleding komt sowieso viezer en kapotter terug dan ooit.. dat weet ik al helaas.. hij had ook niet veel meegenomen. Mijn mans familie leeft in een soort semi-sloppenwijk waar ze maar 1 of 2 x per dag eten en alles onhygiënisch is en vaak geen electra, gas, water, internet of telefoonverbinding beschikbaar is....:confused:

    @Nina Sanders Thanks :thumup: Ik had gister wel even een break down momentje .. niet dat de zwangerschap nou zoveel kwaaltjes geeft tot nog toe.. beetje gebroken slapen dat is het gelukkig.. maar ik zat er even doorheen met 2 kinderen 24/7.. gister liep ik naar school om de oudste op te halen, stond mijn vader daar??? :eek: Ja zegt hij ik neem haar mee, heb je even rust.. (moet je nagaan.. heb je even rust: en mijn andere kind dan??? die is snotverkouden en krijst de hele dag alles bij elkaar.. die moet je ff meenemen voor een uurtje! die oudste is zo'n zorg nog niet... .:confused: Nee tuurlijk niet.. ik was dus voor piet snot heen gelopen want de oudste ging met opa mee en de jongste had haar slaap gemist want die moest mee de wandelwagen in en dat was weer voor niks.. :eek:).. het had me misschien niet veel uitgemaakt, maar ik kon even niet tegen die houding en ik denk dat dat me even raakte.. ik was helemaal uitgeblust en toen de oudste voor avondeten weer werd thuisgebracht .. was maar 1 uurtje verder hoor!... toen zei ik tegen mijn pap en mam ........ Ik moet héééél gauw even boodschappen doen want er is niks in huis... (dat was niet zo).. hier staat het eten voor de kids.. succes.. toen ben ik een uurtje gaan fietsen met mijn verstand op nul.. o_O in de harde wind... en maar wat kleine boodschapjes gehaald.. voor het oog.. :oops::cry:
     
    mom2be21 en Nina Sanders vinden dit leuk.
  17. Mbob

    Mbob Actief lid

    28 aug 2017
    260
    232
    43
    Vrouw
    @Pyaar haha oke sorry nee dat wist ik niet. Dan kan hij de was beter als hij thuis weer is beter aanzetten! :roflmao:
    Klinkt als heftige leef omstandigheden zeg! Heeft je man dan juist veel uit NL daarmee naartoe genomen voor familie?

    Wat jammer dat je vader niet beide kindjes even meenam. Gelukkig heb je daarna wel een uurtje even kunnen uitwaaien op de fiets :) het lijkt me super pittig, hoogzwanger, 2 kids en je man op pad.
     
    Pyaar vindt dit leuk.
  18. Ready2loveU

    Ready2loveU Bekend lid

    28 jan 2019
    683
    1.219
    93
    Vrouw
    @Rian89 hoe gaat het nu met je?

    @Mamabella12 wat fijn dat je niet meer het dieet hoeft te volgen! En fijn dat ze je in gaan leiden!

    @Pyaar woohoo, je vent is er bijnaaa weer!! Dat is fijn!! Zal voor hem wel gek zijn om zo tussen een aantal weken daar in een sloppenwijk en het leven hier te schakelen. En ook moeilijk denk ik om zijn familie achter te laten...Heftig hoor! Hij zal vast blij zijn je weer te zien❤️

    Hier weer twee dagen in het ziekenhuis gelegen nadat ik bij de controle een pijnaanval kreeg waardoor ze toch weer even naar mijn nieren en bloed wilden kijken. Daar bleken mijn nieren ondanks de medicatie weer slechter te zijn geworden en de nierstuwing ook weer in omvang toegenomen. Maar ze willen er verder niks aan doen. Als ik teveel pijn heb moet ik bellen en kan ik 24uur een infuus krijgen en daarna weer naar huis. Dat is het plan om het zo te blijven doen, tot ik uit mezelf ga bevallen. Werd helemaal gek omdat iedere arts en bij ieder bezoek iets anders gezegd wordt: van: inleiden met 37 weken want “dit is voor moeder niet te doen en dus ook niet goed voor de baby” naar: we leiden helemaal niet in want “dat is echt niet goed voor de baby om voor 40 weken in te leiden en de baby heeft er geen last van dat u veel pijn en stress ervaart.”

    Ik wil het allerbeste voor de kleine dus doe wat mij gezegd wordt, maar zo weet ik het dus ook niet. Soms denk ik: ik weet niet hoelang ik dit psychisch volhoud met niet slapen van de pijn, overdag niks kunnen van de pijn en alsnog, ondanks het niks doen aanvallen krijgen en naar het ziekenhuis moeten. En dan nadenken over de kleine man en de invloed die het op hem heeft. Want dat kan voor hem toch niet goed zijn?! Wil hem dan in mijn armen houden en laten voelen dat ik van hem houd, dat hij het allerbelangrijkste is voor mij❤️❤️❤️ dus aai ik maar over mijn buik en zeg ik dat ik van hem houd en hoop dat hij geen pijn heeft of zich naar voelt door mijn “pijn vibes”

    Maar goed, genoeg gezeurd!
    Na dit verhaal wil ik mij richten op leuke dingen:
    @Yviev mooie buik!
    Misschien leuk om allemaal buikfoto’s te delen? Vind het altijd leuk om al die verschillende buiken te zien:)
    Hieronder de mijne gisteravond met 36+3 weken
     

    Bijgevoegde bestanden:

    mom2be21, Yviev en Pyaar vinden dit leuk.
  19. Mamabella12

    Mamabella12 Bekend lid

    22 okt 2017
    789
    790
    93
    @Ready2loveU Laat je niet gek maken door al die artsen. Dat het niet goed is om eerder in te leiden is ook onzin. Natuurlijk is het beter als het uit zichzelf komt maar als jij het niet meer trekt mag je best op je strepen gaan staan en zeggen dat je ingeleid wilt worden bij 37 of 38 weken. Als je straks helemaal uitgeput bent door de pijn kun je ook niks na de bevalling. Sterkte en k hoop dat de pijn snel minder wordt of liever helemaal wegblijft!
     
    Ready2loveU vindt dit leuk.
  20. Pyaar

    Pyaar Actief lid

    14 jan 2019
    456
    629
    93
    Vrouw
    @Ready2loveU wat een mooie zwangere buik! Je bent prachtig zwanger.:)!

    Wel kl... van die nierstuwing. Hopelijk houd je het vol! Raar ook dat de artsen je steeds wisselend advies geven en de een roept over inleiden en de ander over afwachten.. Ik zou denk ik kiezen voor wat ik zelf wilde.. Als dat mag?? o_O wil je zelf afwachten tot de bevalling begint? Of zeg je doe mij maar een inleiding? Ik vind wel dat bij deze extreme pijn jij zelf een keus mag hebben.. o_O Je situatie is even niet niks zeg maar..

    Ja.. wat voor invloed stress heeft op een baby ... Ik weet dat studies inderdaad uitwijzen dat het negatief is voor het ongeboren kind... toeval of niet, onze eerste was na een zeer stressvolle zwangerschap, en ook nog zware bevalling, een onrustige baby, die altijd wat had... krampjes, drinkproblemen, huilen en huilen en huilen.. :confused:.. moeilijk dus.

    Maar even een lichtpuntje... de studies wijzen dan ook wel weer uit, dat als een baby gestressd uit de baarmoeder komt, de effecten allemaal bijtrekken als het vervolgens wordt opgevoed door een relaxte niet-gestresste moeder, in een relaxte fijne omgeving zeg maar.. Dus ik geloof wel dat het allemaal goed komt hoor, bij jou :thumup::thumup::thumup::thumup:.. (Hier kan ik het voor die oudste van me niet zeggen, want de eerste jaren na haar geboorte waren stressvoller en angstiger dan een gemiddeld volwassene uberhaupt in zijn hele leven heeft meegemaakt, dus het is ergens logisch dat zij is zoals ze is.. altijd stressig, angstig, of afzijdig, snel prikkelbaar.. .. neemt meer tijd om nieuwe vaardigheden aan te leren, is dus altijd met alles later dan leeftijdsgenoten maarja.. het is een lief kind en ze komt er wel. Dingen zijn soms niet anders, al neemt dat niet weg dat ik het graag anders voor haar had gezien..).

    Over die buiken fotos! Ik hoop snel bericht te krijgen van die zwangerschaps shoot. Dan wil ik nog wel een buik foto delen haha! :D
     
    mom2be21 en Ready2loveU vinden dit leuk.

Deel Deze Pagina