De ene keer veel, de andere keer weinig

Discussie in 'Zwanger worden' gestart door GwennT, 20 okt 2019.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
  1. GwennT

    GwennT Lid

    17 okt 2019
    6
    18
    3
    Vrouw
    Dames,

    Misschien een vies vraagje maar ik wil het al lang weten... heeft iemand ook al opgemerkt dat hun partner de ene keer veel en de andere keer weinig sperma heeft? Ik merk een groot verschil in uitloop per keer, en ook als ik mijn man eens een manueel pleziertje doe buiten mijn vruchtbare periode om is het de ene dag zeg maar een fontein waar geen einde aan lijkt te komen, en een andere dag dan weer maar een paar druppeltjes. Hoe kan dit? Ik maak me toch zorgen dat dit een invloed heeft op onze conceptiekansen. Kan de hoeveelheid op de een of andere manier beinvloed worden? Waarom dit verschil?
     
  2. femkepeeters

    9 mrt 2017
    64
    30
    18
    Heeft dit niet gewoon met de productiecapaciteit van de man te maken? Als wij het een weekje niet doen en ik tease mijn man dan nog wat door het extra lang te laten duren, dan (sorry, klinkt beetje vies) spuit het er werkelijk uit. Als we het dan de dag nadien nog eens doen, komen er nauwelijks nog een paar druppeltjes. Dus het lijkt me gewoon dat er dan niet genoeg tijd is geweest om de voorraad bij te werken?
     
  3. mamalacht

    mamalacht Actief lid

    19 apr 2017
    385
    267
    63
    Het ene hoogtepunt is ook het andere niet, soms is het bij mij ook van bwa-bwa, en soms zie ik sterretjes :)
     
    Rosa5 vindt dit leuk.
  4. Flowerlisa

    27 aug 2019
    80
    80
    18
    Vrouw
    Mhm ik vind dat meestal hetzelfde qua hoeveelheid
     
  5. Madelie

    Madelie VIP lid

    14 jun 2014
    11.381
    8.487
    113
    Als jullie eerder die dag seks hebben gehad of als hij de hand aan zichzelf heeft geslagen in de ochtend is het s'avonds minder dan wanneer dit niet het geval is geweest.
     
  6. liesjeverliefd

    27 mrt 2017
    56
    28
    18
    Ik herinner me een reportage over pornosterren, ik geloof van Louis Theroux, waarin een jongen zei dat hij voor een opname vijf dagen masturbeerde zonder klaar te komen, om een groot kwakkie te kunnen produceren. :eek: Als mannen lang opgewonden zijn en het een tijdje is geleden eer ze een zaadlozing hadden, komt er dus gewoon ook meer uit. Ik denk dat je er niet meer moet achter zoeken.
     

Deel Deze Pagina