5+2 zwanger vanmorgen helderrood bloed 1keer!

Discussie in 'Ik ben zwanger' gestart door sterre21, 29 okt 2019.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
  1. sterre21

    sterre21 Actief lid

    21 apr 2011
    291
    144
    43
    #1 sterre21, 29 okt 2019
    Laatst bewerkt: 29 okt 2019
    Dames.. Ik ben helemaal van slag.. Ik was vanmorgen op mijn werk en voelde ineens iets uit me lopen (sorry!) dus ik snel naar het toilet.. Had ik wat bloed in mijn inlegkruisje en het toiletpapier zat helemaal onder het bloed. Het was super helder vers rood bloed zonder stolsels o.i.d.. Ik dacht dit is foute boel dus schoongemaakt en daarna natuurlijk om het kwartier naar het toilet om te kijken en wat denken jullie? HELEMAAL NIKS MEER ook geen bruin of een inieminie beetje helemaal niks tot op heden.. Het was dus echt 1x helderrood.. Ik heb geen krampen en voel me nog precies zoals de afgelopen dagen, heeeeeel moe en misselijk. Ik ben gelijk naar de kruidvat gereden en testen gedaan, deze waren meeeeeega knal ( controlestreep was veeeel lichter als de teststreep) en de clearblue gaf 3+ aan. Ik had gehoopt dat dit me gerust zou stellen maar ik ben en blijf zo bang nu!!!! Heeft iemand het wel eens gehad dat je 1x rood bloedverlies had en daarna totaal geen spoor meer van iets wat op bloed lijkt? Ik probeer hoop te vinden denk ik ofzo en ik moet dit even van me af schrijven o_O:(

    P.s Ik moet er nog even bij melden dat dit een cryo terugplaatsing is en dat ik hierbij ascal (bloedverdunner) gebruik.
    Ook heb ik een vleesboom in mijn baarmoederwand dus wellicht kan dit er iets mee te maken hebben? Zo onzeker:(
     
  2. Blondiiieee

    Blondiiieee Niet meer actief

    Volgens mij kun je door de vleesboom wat bloedverlies hebben?
     
  3. sterre21

    sterre21 Actief lid

    21 apr 2011
    291
    144
    43
    Dankje voor je reactie. Ik hoop inderdaad echt dat de vleesboom de reden is van mijn bloedverlies en niet iets met het vruchtje.. Heb na vanmorgen geen enkel rood of roze of bruin iets meer waargenomen maar het was echt even dun helder rood bloedverlies en ik vond het flink wat. En zo ineens ook over. Ik denk nu zelf ook of de vleesboom of een adertje gesprongen o.i.d.. Hoop zooooooo dat het de eerste en laatste keer was! Volgende week donderdag de eerste echo pffff, dit voelt nog erger als de wachtweken :confused:
     
  4. LJJ

    LJJ Fanatiek lid

    20 nov 2015
    2.376
    1.350
    113
    NULL
    NULL
    Een vleesboom kan inderdaad voor bloedverlies zorgen, maar het kan ook goed een gesprongen adertje zijn.
    Zolang je geen krampen hebt en het blijft hier bij denk ik dat er niet zo veel aan de hand is.

    Nu heb ik niet zo’n voorgeschiedenis als jij, maar mijn vorige zwangerschap kreeg ik een heftige bloeding met 16 weken. Gelukkig bleek ook dat niets te zijn. Ze zagen het overigens wel aan de placenta bij de geboorte. men deze zwangerschap met 5/6 weken idem. Maar bij de eerste echo die week er na was er gewoon een pinda met een knipperlichtje te zien!

    Normaal zou ik zeggen bel de vk of gyn voor check. Maar met krap 5 weken is er nog niet zo veel te zien. Je zult dus even geduld moeten hebben. Wanneer heb je een echo of controle?
     
  5. sterre21

    sterre21 Actief lid

    21 apr 2011
    291
    144
    43
    Dankjewel voor je reactie! Geeft me toch weer hoop. Die was vanmorgen ineens compleet weg.. Tot nu toe is het dus alleen vanmorgen geweest daarna echt totaal niks meer. Ik ga volgende week donderdag 7 nov naar de fertiliteitskliniek waar ik de ivf heb gehad voor de eerste echo. Ben dan 6+4 weken. DUIMEN DUIMEN DUIMEN dat ik geen rood meer zie want jeetjemineetje wat geeft dat veel stress en dat wil ik echt niet :eek: hoe heftig was jou bloeding met 5/6 weken? Was dat ook 1 malig? Ik hoop ook echt dat pindatje met knipperlichtje te zien 7 nov :D
     
  6. Mini25

    Mini25 Niet meer actief

    Ik heb vanaf 5 weken tot 20 weken veel helderrood bloed verloren. Combinatie van obstipatie en later ook door placenta die voor de uitgang lag (nu gelukkig niet meer). Nu verlies is soms nog bloed, maar niet meer zoveel als in die weken. Het maakte mij in het begin ook heel onzeker, het kan natuurlijk alle kanten op. Maar zolang het niet erger wordt, je geen stolsels verliest of pijn erbij hebt, probeer je er niet te druk om te maken. Hoe moeilijk dat ook is!
     
  7. Blondiiieee

    Blondiiieee Niet meer actief

    zolang je geen krampen hebt, zou ik me proberen geen zorgen te maken. Is heeel moeilijk dat weet ik, maar probeer op je lichaam te vertrouwen. Het kan heel goed onschuldig van de vleesboom of een gesprongen adertje komen. Ik hoop en duim met je mee voor een hele mooie echo volgende week!
     
    sterre21 vindt dit leuk.
  8. sterre21

    sterre21 Actief lid

    21 apr 2011
    291
    144
    43
    Dankjewel! Ik zal mijn best doen er niet teveel stress van te hebben.. Hoe vervelend dat bloedverlies ook is, toch ben ik blij te horen dat er meer zijn die dit dus hebben of hebben gehad. Ik heb totaal geen kramp ofzo wat op een miskraam zou kunnen wijzen.. Pff hopelijk blijft het hierbij
     
  9. sarah28

    sarah28 Fanatiek lid

    14 feb 2013
    3.605
    1.913
    113
    Zelfs met krampen kan t nog goed zijn. Bij de zwangerschap van mijn zoontje had ik met 5.5 week enorme krampen en heel veel helderrood bloedverlies met stolsels. Ik dacht ook over en uit. Ze zagen nog wel n vruchtje, maar te klein voor hartactie of was al gestopt. 1.5 week moeten wachten en toen een kloppend hartje en hij is nu 7 :)

    Het kan allerlei oorzaken hebben zonder dat sprake is van een dreigende miskraam, maar eng is het zeker! Hopelijk goed nieuws volgende week!
     
  10. sterre21

    sterre21 Actief lid

    21 apr 2011
    291
    144
    43
    Nogsteeds geen enkel teken van bloed of iets wat daar op lijkt! Duimduimduim.. Begin steeds meer te geloven dat het een onschuldige oorzaak had maar de komende week gaat voorbij kruipen dat weet ik nu al :confused: doet me goed de reacties te lezen bij dames waarbij het ook goed was :)
     
    Blondiiieee vindt dit leuk.
  11. Snoepjes

    Snoepjes Fanatiek lid

    26 mei 2018
    4.342
    3.628
    113
    Vrouw
    Hier van de week ook bloedverlies. Dacht ook dat het over en uit was. Maar frummel heeft nergens last van :).
     
    sterre21 vindt dit leuk.
  12. tulp123

    tulp123 Bekend lid

    7 feb 2013
    578
    281
    63
    Schrik ook niet meteen als je wel wat last krijgt van krampen die op beginnende ongesteldheid lijken. ik zit in een whatsapp groep met zwangeren vrouwen en wij allemaal hebben dit ook gehad en ik denk dat bijna iedereen hier last van heeft gehad.

    Je bloedverdunners hebben natuurlijk ook veel invloed, je zult zelf natuurlijk al weten dat wanneer je een wondje hebt deze meer dan bij een ander bloed en langer tijd nodig heeft om te genezen.

    Gefelictieerd en ook sterkte want het is natuurlijk evengoed schrikken en spannend allemaal.
     
    sterre21 vindt dit leuk.
  13. sterre21

    sterre21 Actief lid

    21 apr 2011
    291
    144
    43
    Dankje, het is zeker super spannend!! Vandaag over een week hebben we de eerste echo gehad, hoop zoooooo dat we een knipperlichtje zien :D
    . Ben inmiddels weer wat bekomen vd schrik, heb ook niks geen bloed meer gehad daarna. Gister avond inderdaad wel een naar gevoel in mijn onderbuik maar dat schijnt te kunnen zijn van het rekken vd baarmoeder inderdaad. Vandaag hele dag al kotsmisselijk, overgeven en moe moe moe. Maar ik neem alle klachten met liefde op me als dat kleine frummeltje maar blijft zitten! :D
     
  14. sterre21

    sterre21 Actief lid

    21 apr 2011
    291
    144
    43
    Wat laat je lichaam je dan schrikken he!!! Ik was op mn werk en echt totaaaaal van de wereld :eek: had niks gezegd tegen collegas want ik hoefde nog maar een half uurtje te werken maar daarna ging ik wel weg met de pieper en sleutels nog op zak, zonder overdracht te geven ook nog wel.. Ze zullen wel gedacht hebben :confused: ( ben weer terug gegaan haha)
     

Deel Deze Pagina