16 t/m 30 november '19 | deel 2

Discussie in 'Bevallingslijst forum' gestart door Nina Sanders, 23 jun 2019.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
  1. mom2be21

    mom2be21 Bekend lid

    11 jun 2012
    777
    591
    93
    Vrouw
    NULL
    NULL
    Wat vervelend! Hier helaas geen bemoedigend antwoord voor je, eerste kwam met 41+6 na een inleiding. Alles zat nog pot dicht helaas!
     
  2. mom2be21

    mom2be21 Bekend lid

    11 jun 2012
    777
    591
    93
    Vrouw
    NULL
    NULL
    Hier willen ze überhaupt niet strippen voor 40 weken :(
     
  3. Nina Sanders

    Nina Sanders VIP lid

    1 aug 2016
    38.191
    45.328
    113
    Hier 1 vk ook niet. De andere is wat makkelijker daarin
     
  4. Nina Sanders

    Nina Sanders VIP lid

    1 aug 2016
    38.191
    45.328
    113
    Hier merk ik overigens wel dat de harde buiken wat intenser worden. Eerder was hij er opeens en had ik zoiets van 'oh ja, wacht even. Ik heb een harde buik'. Maar nu voel ik hem duidelijker opkomen en is hij ook meer aanwezig. Hij is alleen binnen no time weer weg! Haha
     
    Mbob, Amara en Sprina vinden dit leuk.
  5. mom2be21

    mom2be21 Bekend lid

    11 jun 2012
    777
    591
    93
    Vrouw
    NULL
    NULL
    Ik heb al een paar weken harde buiken/voorween die inderdaad opkomen maar in zn totaliteit wel een minuut duren. Hoop stiekem dat ze op zn minst zorgen voor 1 centimetertje ontsluiting ofzo :p
     
    Mbob, Amara, Nina Sanders en 1 andere persoon vinden dit leuk.
  6. Mamabella12

    Mamabella12 Bekend lid

    22 okt 2017
    789
    790
    93
    Bij mij rommelt het de laatste dagen ook wel wat. Hoop ook dat het voor ontsluiting zorgt. In ieder geval 2cm zodat ik geen ballon hoef bij de inleiding. Maar het meest hoop ik dat hij na morgen gewoon nog uit zichzelf wilt komen!
     
    mom2be21, Mbob, Amara en 1 andere persoon vinden dit leuk.
  7. Roetje08

    Roetje08 Niet meer actief

    Ik heb al even niet meer veel mee geschreven, vooral omdat ik niet veel te melden heb buiten heel veel geklaag :D soms zit ik er helemaal door en wil geen dag langer verder (vooral na enkele nachten waarbij ik uuuuuren klaarwakker ben). Ook al 2 maanden last van voorweeën. Al de rest van de kwaaltjes zal ik jullie besparen :rolleyes:

    Morgen 38 weken en hopelijk de laatste echo/controle. Ik hoop dat er al ontsluiting is, want dan wil ze me strippen (op mijn vraag). Controles duren nu ook langer, bespreking, echo, vag onderzoek, ctg, je bent zo wel een uur bezig. Gelukkig opvang kunnen regelen voor dochter.

    @Ready2loveU ik hoop dat je je inmiddels al wat beter voelt..
     
    mom2be21, Mbob, Amara en 6 anderen vinden dit leuk.
  8. Rian89

    Rian89 Fanatiek lid

    13 jul 2013
    3.106
    2.347
    113
    NULL
    NULL
    @Roetje08 klagen mag altijd hier he!
    Wat rot dat je er door heen zit... en al 2 maanden voorweeen... heftig hoor.
    Hopelijk willen en kunnen ze wat voor je betekenen vandaag!

    @Ready2loveU ben ook benieuwd hoe het met je is?!
     
  9. Rian89

    Rian89 Fanatiek lid

    13 jul 2013
    3.106
    2.347
    113
    NULL
    NULL
    Ohhh Ik kijk maar mn banner en krijg er een kriebel van in mijn buik! ❤

    38 weken vandaag! En morgen is het gewoon november!! De maand waarin ik sowieso ga bevallen :D. (En met mij nog vele anderen;))

    Gister veel last gehad van voorweeen en steken. Blegh. Wel redelijk geslapen. Vandaag dagje kindloos.... dus lekker bankhangen en Netflixen:D
     
    Mbob, MissMorrow, Mamabella12 en 5 anderen vinden dit leuk.
  10. Roetje08

    Roetje08 Niet meer actief

    Die voorweeën vind ik op dit moment eigenlijk niet zo erg, kun je nog wat hoop van krijgen dat er al wat voorwerk bezig is. Maar die lange nachten beginnen echt zwaar door te wegen. Vandaag was het 4u en klaarwakker, niet meer kunnen slapen. Dus een nacht van 4u en de rest van de 20u moet ik maar zien te vullen, terwijl ik al bijna de hele zwangerschap thuis zit. Door bekkenpijn kan ik ook niet echt lang actief zijn, en voel me ook schuldig naar dochter toe.. het ene moment (na weer zo'n slapeloze nacht) wil ik gaan smeken om inleiding, na een goeie nacht denk ik, dit houd ik wel nog even vol. Het is dus vooral mentaal zeer zwaar nu.
     
    Nina Sanders vindt dit leuk.
  11. Yviev

    Yviev Fanatiek lid

    23 dec 2017
    3.015
    2.709
    113
    Vrouw
    Oooo het klinkt echt heel ellendig @Roetje08 :(
    Heb echt met je te doen!
     
  12. Nina Sanders

    Nina Sanders VIP lid

    1 aug 2016
    38.191
    45.328
    113
    Hoe gaat het met jouw buik? :p
     
  13. Ready2loveU

    Ready2loveU Bekend lid

    28 jan 2019
    683
    1.219
    93
    Vrouw
    Heb ook met je te doen @Roetje08 :(

    Hier niet veel positiefs te melden:oops:
    Ben dinsdagavond volledig ingestort. De voorweeën zetten steeds niet door maar zorgen wel steeds voor meer nierpijn. Maar ja, bellen wil ik niet meer want hij is er toch bijna... of dus toch niet.

    Dinsdag overdag een fikse nierstuwingsaanval toen mijn vriendin er was. Op een gegeven moment moest ik overgeven van de pijn en heeft mijn vriendin het ziekenhuis gebeld zodat ik weer infuus zou krijgen.

    Maar natuurlijk (ik zei het continu al
    dat dit zou gebeuren) hebben de artsen zich niet aan hun woord gehouden. Afspraak was dat ik bij een aanval zou bellen, zonder gedoe kon komen, meteen infuus zou krijgen en na het infuus van 24 uur weer naar huis kon. Niet iedere keer gedoe dus, discussies van wat gaan we doen enzo waardoor de drempel om te bellen voor mij lager zou zijn.
    Daarnaast: als ik aan zou geven het echt niet meer te trekken, dan die 39 weken grens loslaten en toch eerder inleiden...

    Na aan de telefoon verteld te hebben wat er aan de hand was zouden ze binnen 15 minuten terugbellen. Een uur (!) later belden ze pas en lieten hem maar 2 keer over gaan. Wij probeerden terug te bellen maar zijn 40 minuten bezig geweest er doorheen te komen.
    Toen zeiden ze dat ik kon komen maar dat er eerst gekeken moest worden wat er nou aan de hand was en of het wel mijn nieren waren:mad:

    Inmiddels was het zo laat dat mijn vriendin mij niet meer kon brengen dus er ging weer een uur overheen voordat mijn vriend zich door de file had gewurmd en met mij eindelijk daar aankwam. Daar aan de ctg en bizar: nierpijn weg, harde buiken weg. Radiostilte. Alleen nog kotsmisselijk, uitgeput en mega gefrustreerd.

    Gaf toen aan bij de arts dat ik het niet meer kon. Dat ik fysiek en mentaal op was en gewoon wilde dat er eerder ingeleid zou worden...
    Nou echt, weer dat schijt verhaal: ja maar het is voor de baby echt niet goed om hem nu al (bijna 38 weken) te halen. Eerder dan 39 is gewoon echt niet goed dus je moet gewoon nog even volhouden.
    Mijn vriend kwam voor me op en zei heel beheerst. Hoe ver willen jullie gaan? Ze gaat hier nog eens aan onderdoor. Ze zit niet voor niks bij de pop poli. Met haar achtergrond is ze kwetsbaarder en echt ze zegt niet zomaar dat ze niet meer kan, dat zegt ze nooit dus dat zegt wel wat.
    Maar ze luisterden gewoon niet. Ze herhaalde gewoon weer dezelfde zin als daarvoor...
    We waren allebei echt zo stomgeslagen. Ben dus weer naar huis gegaan.

    Vandaag heb ik weer controle en zouden we het hebben over inleiden met 39 weken, maar ik ga aangeven dat ik eerder wil.
    Het zal geen nut hebben maar goed.
     
  14. Roetje08

    Roetje08 Niet meer actief

    @Ready2loveU ik heb meer met jou te doen hoor. Je hebt duidelijk aangegeven wat je wil, en ze luisteren gewoon niet. Hopelijk krijg je er vandaag iets door.. zal je herstel na de bevalling er al niet makkelijker op maken, laat staan hoe dat zal zijn met een newborn die al.je aandacht en energie zal vragen..

    Hier maar een kleine cm, niets dus, kon wel. janken. En het kan nog een tijdje duren zei ze, maar hij doet het goed. Heb nog 1 afspraak gepland bij de gyn als ik 39+5 ben, daarna moeten ze maar inleiden, verder wil ik niet gaan.
     
  15. Mamabella12

    Mamabella12 Bekend lid

    22 okt 2017
    789
    790
    93
    Pff jeetje wat een toestanden zeg. En wat een onzin over eerder inleiden, mij gaan ze ook in week 38 inleiden en een vriendin van mij zelfs in week 37. Kun je niet naar een andere gynaecoloog? (Of mss zelfs een ander ziekenhuis). En anders zou ik gewoon elke dag gaan bellen hoor totdat ze je inleiden. Dit is toch ook geen leven. Je bent straks helemaal op voordat je aan je bevalling begint!
     
  16. Nina Sanders

    Nina Sanders VIP lid

    1 aug 2016
    38.191
    45.328
    113
    @Ready2loveU Wat heb ik met je te doen meid! Echt waar, eis op eerdere inleiding. Dit kan zo toch niet doorgaan! Blijf bellen, blijf aangeven dat je instort, blijf praten! Ik zou er gewoon heen gaan en niet meer weg gaan. Maar ik heb makkelijk praten vanaf mijn telefoon hier. Ik hoop enorm voor jou dat jij gewoon heel snel (van mijn part vandaag of morgen) bevalt of dat je dit weekend ingeleid wordt ofzo. Grrr.. Dit is toch geen doen voor jou! :mad: Kan daar zo boos om worden. Dan voel je je waarde- en machteloos tegelijkertijd. Ik weet niet wat erger is.

    Hier is Appie net geweest. Ik bestel afwisselend bij de Appie of Jumbo. Laatste tijd vaker bij Jumbo, maar tijdens de Hamsterweken natuurlijk Appie. Had gelijk Kotex maxi Nacht meebesteld. Damn was vergeten hoe groot die waren (maar in het niet vallen bij echt kraamverband). Ze zitten alleen zo enorm fijn (met recht ultra zacht) na de bevalling, weet ik nog van de vorige keer.

    Ik denk dat het mega overbodig is om dus deze aan te raden, iedereen zal dit weten:
    Stap 2 na het kraamverband:
    https://www.kruidvat.nl/kotex-maxi-nacht-maandverband/p/16077 :thumup:
     
    mom2be21, Mbob en MissMorrow vinden dit leuk.
  17. MissMorrow

    MissMorrow Fanatiek lid

    17 dec 2018
    1.510
    1.909
    113
    Vrouw
    Accountmanager
  18. Sprina

    Sprina Actief lid

    30 apr 2019
    273
    412
    63
    Vrouw
    @Ready2loveU wat een ongelooflijke sukkels daar zeg!! Niet te geloven. Ik hoop echt dat ze die paar hersencellen waar ze de opleiding geneeskunde mee hebben doorlopen in gaan zetten voor je.
    Kan de verloskundige niet ook nog voor je bellen?
     
  19. Nina Sanders

    Nina Sanders VIP lid

    1 aug 2016
    38.191
    45.328
    113
    Nou dames, we hebben een datum! Woensdag 6 november (bij 38+4).

    Dinsdagavond 5 nov sowieso melden om te kijken of de situatie gunstig genoeg is om woe ochtend in te leiden; eventueel dan wel een ballon, dan zou ik moeten blijven de nacht en komt mijn man die woe ochtend.

    Oef. Wat snel en spannend! Hoe zit dat eigenlijk als ik moet blijven. Lig ik dan met anderen op een kamer? :cool:
     
    MissMorrow, BJlover, Rian89 en 5 anderen vinden dit leuk.
  20. Juffie1990

    Juffie1990 Actief lid

    28 dec 2017
    483
    531
    93
    Vrouw
    Juf
    Ahh spannend! Op mijn verjaardag! Nog 6 dagen!
    Of je met andere op een kamer ligt.. geen idee. Zou zomaar kunnen als er nog niets begonnen is.
     
    Nina Sanders vindt dit leuk.

Deel Deze Pagina