NOD - Door tot alle sneuneuzen op roze staan

Discussie in 'NOD forum' gestart door Nora92, 9 okt 2019.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
  1. Nora92

    Nora92 Fanatiek lid

    17 dec 2018
    3.883
    4.892
    113
    Vrouw
    Verpleegkundige
    Ja het infuus is geplaatst! Derde persoon is het uiteindelijk gelukt haha. Heb fijne aderen. Was met de curretage ook al zo'n drama en toen was ik niet uitgedroogd. Nu 2,5 liter vocht. Zetpillen met medicijnen.. En krijg nog een echo jeej. :p wat een feestje. ;)
    Nu even rusten. Bedankt voor al jullie lieve berichtjes! Ik zal dit allemaal in het babyboek zetten later. Dat het beertje maar goed mag weten wat zijn/haar moeder doorheen heeft moeten gaan. :p
     

    Bijgevoegde bestanden:

    Denise1, Wanda68, Visje79 en 1 andere persoon vinden dit leuk.
  2. myka27

    myka27 Fanatiek lid

    6 sep 2012
    3.675
    2.325
    113
    Pak nu maar even lekker je rust ❤️
     
    Nora92 vindt dit leuk.
  3. LilyB

    LilyB Niet meer actief

    Oef, het zal ook eens meezitten he... gelukkig zit het vocht er nu in! En jeetje, mag je gewoon nog een keertje spieken :)
    Rust maar goed uit en wees lief voor jezelf ❤️
     
    Nora92 vindt dit leuk.
  4. Lisa890

    Lisa890 Fanatiek lid

    28 aug 2018
    1.928
    2.408
    113
    Vrouw
    @DCG ik weet ook niet zo goed wat zeggen.. het is ook telkens zo'n verwerkingsproces, eerst verdriet, dan kwaad zijn,.. herken het helemaal.
    Dikke knuffel ❤
     
    Wanda68 en LilyB vinden dit leuk.
  5. LilyB

    LilyB Niet meer actief

    Ach lieverd, het geeft niet ❤️ Ik ben er dit keer vrij nuchter onder, en ben blij dat ik toch de gyn heb gebeld. Over 2wk mag ik een afspraak inplannen bij de miskraampoli (er moet eerst zekerheid zijn dat het idd een vmk is) en dan gaan ze verder onderzoek doen.
    Het geeft me rust en iets meer vertrouwen omdat ik nu het gevoel heb dat we echt het onderste uit de kan halen...
     
    Wanda68 en Nora92 vinden dit leuk.
  6. Enigma

    Enigma Fanatiek lid

    11 jul 2019
    1.189
    1.607
    113
    Vrouw
    @Nora92 Lekker uitrusten nu! Hopelijk voel je je straks weer wat beter als je wat vocht binnen hebt.
    En wat een prachtig boontje <3

    @DCG wat fijn dat het gesprek met het ziekenhuis goed ging. Ik hoop zo dat ze bij de vroege miskramenpoli iets voor je kunnen doen. Dikke knuffel
     
    LilyB en Nora92 vinden dit leuk.
  7. LilyB

    LilyB Niet meer actief

    Dankjewel... ik hoop ook zo dat ze iets van utrogestan voorschrijven oid, mocht er niets uit de onderzoeken komen... eerst maar afwachten of er überhaupt iets te vinden is...
    hoe gaat het met jou nu??
     
    Enigma vindt dit leuk.
  8. LilyB

    LilyB Niet meer actief

    Tot nu toe nog steeds geen buikpijn en verlies niet veel op het moment... eigenlijk was bij het eerste plasje vanmorgen het ergste... ook blijven mijn borsten enorm pijnlijk. Zo gek dat het nu totaal anders loopt dan vorige vmk! Pfff zal blij zijn als alles acht de rug is, door de symptomen en doordat ik geen buikpijn heb begin ik mezelf al moed in te praten dat het misschien een onschuldige bloeding is, terwijl ik dondersgoed weet dat mijn Kruidvat test veel lichter uitsloeg zaterdag :$ *dom dom dom* stomme valse hoop van de artsen ook :|
     
  9. Eulalia

    Eulalia Fanatiek lid

    17 okt 2012
    1.058
    949
    113
    1 test lichter kan nog he, had ik ook dat die ander daarna weer donkerder was. Kun je er om voor jezelf een mindfuck te voorkomen niet nog 1 doen? Als ie nu echt niet is opgelopen nog of nog lichter weet je genoeg. Maar deze waarschijnlijk valse hoop lijkt mij ook niet fijn?
     
    Wanda68 vindt dit leuk.
  10. Visje79

    Visje79 VIP lid

    9 jan 2019
    5.029
    5.934
    113
    Vrouw
    Lekker bijkomen @Nora92 en genieten van je zwangerschap! En lekker even bijtanken, letterlijk met dat infuus.
    @DCG ja idioot, twee weken wachten en dan pas testen? Ik ben het wel met @Eulalia eens, als er toch iets zit en gaat toch goed dan zou er nu oploop moeten zijn, evt nog eentje doen, dan is het ook gewoon klaar als je niks ziet.
    Hier zojuist een test gedaan op 10 dpo, witter dan wit helaas. Dus ik denk dat ik weer door ben naar de volgende ronde, en dat is niet iets positiefs in het kansspel genaamd ‘zwanger worden’. Ok, alles kan nog, @Lisa890 testte ook pas 11 of 12 dpo positief. Maar het zal wel weer niks zijn. Één klein voordeel, vrijdag een congres en donderdag een sjiek etentje, dan kan ik wel een wijnarrangement nemen bij mijn zeven gangen menu. De laatste wijntjes. Ga denk ik volledig op een droogje de laatste maanden in, als voorbereiding op ivf.
     
    Nora92 vindt dit leuk.
  11. LilyB

    LilyB Niet meer actief

    Zowel predictor als Kruidvat was op 15dpo lichter, dus snap van mezelf niet dat ik nog dat sprankje hoop heb. Misschien omdat het dit keer anders verloopt dan bij de vorige vmk? Vorige x had ik hevige buikpijn en daarna pas flinke bloeding.. toen ook totaal geen zere borsten meer, die zijn nu duidelijk aanwezig.. vind het zo gek dat ik nu bijna niets verlies en dan ook nog eens geen buikpijn.. misschien komt dat morgen? Pfff maak alleen maar mezelf gek..

    @Visje79 wat balen dat je een witte test had :( ookal kan het nog steeds!
    Gelijk heb je dat je dan nog even dubbel en dwars van je wijntjes gaat genieten!! Goed van je dat je er zo instaat wat betreft de ivf, al zie ik een wijntje af en toe geen kwaad doen hoor ;)
     
  12. Enigma

    Enigma Fanatiek lid

    11 jul 2019
    1.189
    1.607
    113
    Vrouw
    Ik ben begonnen de pregnyl eruit te testen. Gisteren begonnen en vandaag weer getest, eigenlijk nog geen verschil te zien. Denk (vrees) dat de test morgen wel een stuk lichter zal zijn. Ben heel benieuwd hoe lang het duurt voor de pregnyl uit mijn lijf is.
    Elke avond eigenlijk weer menstruatiekrampen... dus durf ook niet te zeggen dat menstruatie elk moment door kan breken. Dat roep ik nu al vanaf 6dpo.
    Morgen alweer precies 2 weken na iui. Afwachten dus nog...
     
  13. LilyB

    LilyB Niet meer actief

    Spannend dus! Ik heb geen verstand van pregnyl maar heb weleens gelezen dat het ongeveer 10 dagen in je lijf blijft... op hoeveel dpo ben je nu dan? (Misschien logisch rekenen maar zoals ik al zei, heb totaal geen verstand van pregnyl enzo :oops:)
    Hoop heel hard dat je streepje oploopt :thumup:
     
  14. Enigma

    Enigma Fanatiek lid

    11 jul 2019
    1.189
    1.607
    113
    Vrouw
    Vandaag 13 dpo en op 9 dpo nog pregnyl moeten spuiten. Heb het wel uitgerekend, met een beetje pech zit er tot 20 november pregnyl in mijn bloed... maar hoe lang de test dat nog oppikt weet ik niet. Daarom ook het eruit testen. Dan weet ik het in elk geval voor de volgende ronde wanneer het 'veilig' is om te testen.
    Al hoop ik natuurlijk dat de streep niet minder wordt en straks gewoon op gaat lopen, maar die kans is klein. Nooit gedacht nog eens zo chagrijnig te worden van dubbele strepen. Heb ik eens twee strepen, kan ik er niks mee! :roflmao:
     
  15. Spectre

    Spectre VIP lid

    5 nov 2015
    17.980
    17.016
    113
    Vrouw
    Neemt je tijd meissie ! Hopelijk helpt het infuus en ik hoop dat je je snel wat beter gaat voelen
     
    Nora92 vindt dit leuk.
  16. Nora92

    Nora92 Fanatiek lid

    17 dec 2018
    3.883
    4.892
    113
    Vrouw
    Verpleegkundige
    Dankjewel!
    Lig nu aan mijn laatste zak van de dag. 2,5 liter in totaal. Nog veel aan het overgeven helaas. Maar in ieder geval weer wat vocht! Heb een uur geleden een zetpil gehad met emesafene. Die deed oraal weinig maar kan het altijd proberen.
     
    LilyB vindt dit leuk.
  17. Snies

    Snies Fanatiek lid

    22 dec 2015
    2.132
    3.214
    113
    @DCG
    Helaas herkenbaar mijn allereerste zwangerschap eindigde ook in een ma.
    Maar ik bleef heel lang symptomen houden inclusief overgeven..
    Voordat mijn lichaam het vruchtje af stoot. (ging ruim 4 weken overheen) omdat ze niet direct wilde ingrijpen en wilden afwachten of het vanzelf op gang kwam.
    Week voor curettage liet het vanzelf los..

    Dat vond ik echt verschrikkelijke tijd, je hartstikke zwanger voelen en dat ik wist dat ik alles behalve meer zwanger was.
    Wel moet ik erbij zeggen dat ik toen wel wat verder was dan jij nu was, had zelfs bij de eerste echo het hartje nog zien kloppen (6 weken) vlak daarna stopte het na het opmeten bij de volgende echo.

    Daardoor bleef ik ook heel lang positief testen, dat was echt een mindf*ck want ik wilde door.. Niet in de zin van zo snel mogelijk zwanger raken maar gewoon niet meer ziek zijn of symptomen hebben voor "niets".
    Toen mijn cyclus eenmaal weer op gang was werd ik binnen 2 maanden zwanger van mijn zoontje.

    Als ik dan een miskraam moet krijgen, liever niet natuurlijk dan ook liefst gewoon direct bloed etc dan eerst moeten wachten tot het op gang komt.
    Dat geeft geestelijk zo'n knauw.

    In die periode waren we nog niet zo aktief bezig als nu om zwanger te worden, dus nadat ik de laatste echo kreeg en mijn baarmoeder schoon was stond ik er ook weer heel nuchter in.. Van de volgende keer beter (wat in dit geval ook was) want heb bewust de 1ste cyclus na de miskraam geen seks gehad zodat ik een beetje wist hoe mijn cyclus zou zijn. Dat was voor mij een reset waaruit uiteindelijk mijn zoontje kwam.

    Maar weet zeker mocht ik in dit traject een miskraam krijgen dat ik er veel meer kapot van ben als dat ik toen was. Nu sta je er veel meer bij stil en ben ik er veel meer mee bezig.

    Hopelijk zet het snel door bij je!
     
    LilyB vindt dit leuk.
  18. LilyB

    LilyB Niet meer actief

    Oh dan heb je nog even te gaan met eruit testen... ik ga in elk geval heel hard voor je duimen dat het streepje weer mooi gaat oplopen :) spannend hoor!
     
    Enigma vindt dit leuk.
  19. LilyB

    LilyB Niet meer actief

    Dankjewel voor het delen van je verhaal...
    Helaas is een ma toch net wat anders dan een vmk, hierdoor blijft de aanmaak van hcg doorgaan tot het vruchtje eruit is....
    Hier uit ervaring van de vorige keer namen eerst de symptomen af en pas daarna begon het met wat rozeverlies. Vrij snel daarna kreeg ik hevige kramp met hevig bloedverlies en ben s’avonds het vruchtzakje verloren (ja het was al te herkennen) daarna stopte de buikpijn en heb ik nog een dag flink bloedverlies gehad. Dit keer is er totaal geen sprake van buikpijn of krampen oid en bloedverlies is niet zoals ik gewend ben. Maandverband van vannacht was op 2 druppels na gewoon schoon en verlies ik eigenlijk het meest tijdens plassen... vind het nog steeds niet als miskraam eruit zien of voelen, maar misschien duurt het dit keer iets langer? We zullen het maar af moeten wachten..
     
  20. LilyB

    LilyB Niet meer actief

    @Nora92 hoe is het vannacht gegaan??
    Hebben zetpillen wat beter geholpen?
     

Deel Deze Pagina