Meest gênante onderzoek / ingreep

Discussie in 'De lounge' gestart door Nienke2, 19 nov 2019.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
  1. Luckyme96

    Luckyme96 Bekend lid

    22 mei 2017
    553
    437
    63
    Vrouw
    Echt, ik stik:roflmao::roflmao::roflmao:
    En hoe je het ook zegt (schrijft):roflmao::roflmao::roflmao::roflmao::roflmao:
     
    Suuzan vindt dit leuk.
  2. Luckyme96

    Luckyme96 Bekend lid

    22 mei 2017
    553
    437
    63
    Vrouw
    Me2!!:roflmao::roflmao::roflmao::roflmao::roflmao:
     
  3. Want2beAmom

    Want2beAmom Fanatiek lid

    9 feb 2018
    1.088
    668
    113
    Vrouw
    Hahahah ik zie het al helemaal voor me.. Klaar met omkleden, gordijntje gaat open en sta je daar poedelnaakt :roflmao:. Had het gezicht van die gynaecoloog wel willen zien :roflmao::roflmao::roflmao:.
     
    Kangerootje, Gewooniemand en Nora92 vinden dit leuk.
  4. Brejam

    Brejam Lid

    14 dec 2018
    48
    54
    18
    Vrouw
    Niet een ingreep maar met een bult op mijn oog naar de huisarts gaan...."oh mevrouw dat is een puist". Schaamde mij kapot :rolleyes:.

    Ik vond het ook wel redelijk gênant haha dat de verloskundige na het hechten anaal moest toucheren. :|
     
  5. Luckyme96

    Luckyme96 Bekend lid

    22 mei 2017
    553
    437
    63
    Vrouw
    :roflmao::roflmao::roflmao::roflmao::roflmao::roflmao: Ik ook! En ook nog het gezicht van @DeborahBaby toen ze besefte dat alles uitdoen niet nodig was:roflmao:
     
    ButterflyPassion en Want2beAmom vinden dit leuk.
  6. Want2beAmom

    Want2beAmom Fanatiek lid

    9 feb 2018
    1.088
    668
    113
    Vrouw
    HAHAHAHA:roflmao::roflmao::roflmao:
     
  7. Meisje93

    Meisje93 VIP lid

    21 mrt 2015
    32.071
    14.402
    113
    Met stip op 1 de HSG.

    Was totaal niet zenuwachtig of iets. Was mij aan het uitkleden in de kleedruimte terwijl man alvast naar de behandelruimte mocht gaan.
    Die schrok van alle aanwezige mensen.
    Werd er gevraagd aan hem, is ze zenuwachtig voor het onderzoek.
    Waarop hij zei: Nou nu wel, als ze al die mensen gaat zien. :p
     
    Gewooniemand en fanona vinden dit leuk.
  8. marieke12345

    marieke12345 Actief lid

    11 okt 2013
    430
    100
    43
    Toen ik 20 was werd ik geopereerd aan een hernia. Erna moest ik liggend op bed plassen op zo’n ondersteek. Een hele leuke verpleger kwam me hier wel even bij helpen. Goed, allemaal al gênant genoeg natuurlijk, helemaal op die leeftijd. Maar het erge was dat ik ongesteld was en een dik maandverband in had. Die verpleger trok m’n broek naar beneden maar het verband bleef tussen m’n dijen plakken:oops: hij moest het er dus helemaal tussenuit gaan zitten pulken! Ik lag daar alleen maar met een knalrood hoofd te doen alsof ik er niet bij was, alsof het niet mijn benen waren waar hij tussen aan het plukken was en al helemaal niet mijn bloed! Uiteraard is het plassen helemaal niet meer gelukt:roflmao:
     
  9. cowgirl80

    cowgirl80 VIP lid

    28 jul 2010
    7.502
    6.204
    113
    zuid-holland zuid
    Geen ingreep, wel in het ziekenhuis en zeeeeer genant:
    Toen mijn jongste een paar weken oud was, werd hij opgenomen in het ziekenhuis met RS, ik sliep bij hem op de kamer. Mijn bekkenbodem was in zeer slechte staat na de bevalling.... door de stress/raar ziekenhuis-eten kreeg ik diarree.... ik lig midden in de nacht te suffen op die slaapbank en toen ineens liet ik een windje, dacht ik:oops:... serieus in bed gepoept he :eek:o_O
    Ik stiekum snachts alles lopen poetsen en die lakens opgeruimd. Volgende dag met een stalen gezicht om schone lakens gevraagd:cool:
     
    ButterflyPassion, Lola1982, LMSB en 6 anderen vinden dit leuk.
  10. Cin85

    Cin85 VIP lid

    12 jan 2010
    11.832
    12.956
    113
    Vrouw
    Klopt, ik was 17 dus al heel wat jaren geleden.

    Tegenwoordig smaakt de laxans een stuk minder vies, is het roesje een stuk beter, mag je inderdaad op je zij liggen en krijg je zo'n broek met een gat.
    Maar een kennis van mij had ook een erg leuke ervaring met zo'n broek, eerst had ze haar onderbroek er onder aangehouden, en toen ze na de scopie wakker werd en naar de wc moest, bleek dat flapje dus in haar bed te zijn achtergebleven. Dus zij is letterlijk in haar blote reet de kamer uitgelopen op zoek naar het toilet. :roflmao: De andere mensen op die kamer keken haar al wel vreemd aan, maar echt niemand die wat zei...
    Dus pas op met die broek!

    Sterkte met de scopie en het laxeren. Als je slim bent zorg je voor extra veel super zacht toiletpapier.
     
    Lola1982, Annie24 en Iertje81 vinden dit leuk.
  11. RachelleNM

    RachelleNM Fanatiek lid

    19 aug 2015
    3.329
    2.135
    113
    Vrouw
    Ik ga echt stuk om dit topic :roflmao::roflmao:

    Mijn eigen bijdrage:
    Toen ik zwanger was van m'n oudste, moest ik regelmatig naar het ziekenhuis voor ctg's, echo's en controles. Op een gegeven moment werd ik opgenomen en was er toen een uitbraak van een darmvirus. Ik moest onderzocht worden om te kijken of ik dat virus bij me droeg. 'Gelukkig' mocht mijn (ex-)man dit doen. Hii moest bij mij een uit de kluiten gewassen staafje in mijn anus steken en even goed 'roeren'. Jeeeezus wat genant zeg.... :rolleyes:
     
    Gewooniemand en Iertje81 vinden dit leuk.
  12. Emma86

    Emma86 VIP lid

    25 jun 2012
    5.153
    2.046
    113
    Vrouw
    Nederland
    Ik kreeg ooit (was 18 of 19 denk ik) een blaasonderzoek. Daarna moest ik plassen op een speciaal toilet waar ze metingen konden doen. Door het onderzoek (met camera in je blaas kijken) brandde het plassen zo erg dat ik niet goed werd. Kon nog net mijn broek aan krijgen en de deur open doen voordat ik van mijn stokje ging.
    Heb betere momenten gekend zeg maar.
     
  13. a2cmieux

    a2cmieux Niet meer actief

    Tranen in mijn ogen van het lachen. @Nienke2 heeft wat mij betreft de prijs voor genantste verhaal en fantastische vriendin verdiend.

    Bedankt voor jullie gênante verhalen. Lang niet meer zo gelachen. Zou wel een bijdrage willen leveren, maar nooit iets gênanter meegemaakt dan een simpele vaginale echo, gelukkig!!!!
     
  14. Roetje08

    Roetje08 Niet meer actief

    Ik moest als tiener naar het ziekenhuis omdat ik heftige buikpijn had en op school dachten ze apendicitis. In het ziekenhuis kreeg ik een echo om te kijken wat er scheelde.. bleken mijn darmen helemaal verstopt te zitten. Ik hield het altijd zo lang mogelijk op en toen had ik blijkbaar een grens bereikt. Als ik dit probleem bleef houden, dan gingen ze kijken met een ballon in mijn achterste (weet de details niet meer zo goed). Heel beschamend als de dokter daar zo over praat tegen je ouders als tiener. Sinsdien ga ik altijd en overal als nodig moet :oops::roflmao:
     
  15. MinnieMouse94

    MinnieMouse94 Niet meer actief

    Meest genante is toch wel een darmonderzoek. Pff... Ik vind t zó genant! En het kan mega pijnlijk zijn. De laatste keer was ik helemaal van de wereld met een goede sedatie, blij mee. Ik wil er niets van meekrijgen.

    Van te voren lig je trouwens op de dagbehandeling te wachten. Je komt binnen, moet naar de wc gaan, bij terugkomst doen ze de schermen om je bed en dan moet je dus in je blote kont in bed gaan liggen, met het laken over je heen - uiteraard. Dan doen ze nog even infuus enz. En daarna halen de mensen van de scopiekamer je op. Anyway, ik lag al een tijd te wachten, liep vreselijk uit. Kwam er op een gegeven moment een man, met vrouw. Die deed dat hele ritueel maar toen de vpk het scherm open wilde doen na het uitkleden, deed ze m gelijk weer dicht en zei: u mag het laken wel over u heen doen. Oepsss. Als ik die man was geweest, had ik me toch ook wel geschaamd. Hij had ons ook gewoon begroet, dus hij wist dat er meer mensen waren.

    @Annie24 Sterkte! Ik dronk veel crystal clear, zonder prik, bij het laxeren en dat is een stuk beter te doen dan met alleen water.
     
  16. MomK

    MomK Bekend lid

    27 okt 2019
    568
    425
    63
    Ik heb serieus precies hetzelfde gehad! Maar dan met zo'n zonnebloempitje uit een breaker. Dacht even snel een breaker eten, hoef ik niet te kauwen. Schoot ook zo dat ding in dat gaatje! Gelijk de dag erna gebeld, en ze kon het er nog uithalen gelukkig :D
     
  17. Happymam

    Happymam Fanatiek lid

    7 feb 2009
    1.177
    261
    83
    Laatst een gênant moment met oudste dochter (14)
    Ik had voor ons beide een menstruatiecup gekocht. Ze heeft hem ingebracht maar vond t steeltje vervelend dus afgeknipt. Weer ingebracht en toen kreeg ze hem er niet meer uit. Ze had hem te hoog ingebracht. Zij een poos bezig geweest om hem eruit te krijgen in verschillende houdingen, daarna mocht ik het proberen maar helaas ook zonder resultaat. Dus toen maar de huisarts gebeld en moest de huisarts dat ding verwijderen mbv eendenbek en tang. Gelukkig voor haar was het een vrouwelijke huisarts en was de cup er snel uit.

    Voorlopig ff geen cup voor haar en als ze t weer wil proberen maar een nieuwe bestellen met steeltje.
    (Zelf ben ik inmiddels wel enthousiast cup gebruikster)
     
  18. Linda86

    Linda86 VIP lid

    Ik moest met een vriendin op de middelbare school een keer een reclamespotje maken. Product mochten we zelf kiezen. Vraag me niet waarom, maar wij kozen voor wattenstaafjes :cool:.
    Om het allemaal wat echter te laten lijken, smeerden we pindakaas in onze oren. Achteraf bleek natuurlijk dat dat er niet goed uit ging. Na een paar weken begon het toch wel echt pijn te doen, dus op naar de huisarts. Ik durfde alleen niet te vertellen wat ik had gedaan :rolleyes:. Maar hij vond het er wel vies uitzien, dus mijn oren moesten uitgespoten worden.
    Was toch wel heel gênant toen hij vroeg wat ik nu precies in mijn oren had gesmeerd, want het kon nooit oorsmeer zijn :roflmao::roflmao::roflmao:.
     
  19. Muisje2016

    Muisje2016 Fanatiek lid

    18 jan 2016
    3.004
    5.079
    113
    Super leuk topic!

    Moet zeggen dat ik veel van de genoemde onderzoeken en situaties van de andere kant mee maak als verloskundige en ik kijk daar echt niet van op hoor! Inwendige echo's met bloedverlies, vaginale onderzoeken, plassen en poepen tijdens een bevalling, aambeien terugduwen, een scheet tijdens het hechten... snap best dat het gênant is als je dit niet gewend bent maar voor mij zijn dit echt normale dingen hoor. Ik vergeet dat trouwens ook meteen weer omdat het voor mij zo standaard is. Denk echt niet als ik iemand bij de nacontrole zie "o die had me een paar aambeien".

    En voor mezelf vind ik dit soort dingen dus ook niet zo gênant. Mijn eerste bevalling werd begeleid door een vriendin die ik van de opleiding ken, de tweede door een collega. Beide hebben dus in mijn vagina zitten wroeten en mijn kont afgeveegd en daar denk ik ook geen seconde meer over na.

    Het enige dat ik me kan bedenken wat een beetje gênant was, was toen ik na mijn eerste bevalling naar de OK moest omdat er misschien een stuk placenta was blijven zitten. Ik hoefde niet onder narcose want had nog een ruggenprik en wilde graag wakker blijven. De gynaecoloog die het deed werk ik veel mee samen en is een hele aardige vent. Ik wist wat ie ging doen (met zn hele hand naar binnen) en vond het niet eng, maar doordat ik net bevallen was lag ik zo te shaken dat ze me toch een soort van roesje gaven om me beter te kunnen ontspannen. Daarvan wordt je ook wat ontremder en ik herinner me vaag dat ik terwijl hij bezig was heb meegezongen met liedjes op de radio die aanstond :D

    Nadat alles achter de rug was en ik weer helder kwam ie nog even kijken en zei grinnikend dat ik wel erg vrolijk was tijdens het natasten :roflmao:
     
  20. duitshollandsmeisje

    18 sep 2018
    5.425
    7.266
    113
    Vrouw
    Kokkin
    Duitsland
    2 jaar geleden moest in afgevoerd worden naar het ziekenhuis met een schedelkneuzing nadat ik op een thema feest met mijn vriend gespeeld had met 2 van die grote gym ballen.. tegen elkaar aangerend en mijn vriend weegt bijna het dubbele van mij dus ik vloog tegen een muur aan head first en toen ging het licht even uit.
    Hij ging mee in de ziekenwagen en we kregen overal zulke rare gezichten. Het was zondag ochtend 05:00, ik had een regenboog luipaard legging aan met een gouden pailletten hotpants, mijn gezicht vol glitter en veren van een gele boa en mijn vriend verkleed als leeuw met pruik, bruine badjas en leeuwen schmink. En het was niet eens carnaval.
    In het ziekenhuis foto's laten maken van mijn hoofd en nek en daar keken ze ook een beetje vreemd:roflmao::oops:
     
    dreumesje, Leanna3, Ukkie1 en 10 anderen vinden dit leuk.

Deel Deze Pagina