Februari 2008 Mama's

Discussie in 'De mama's' gestart door MissN, 2 feb 2008.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
  1. suuszwanger

    suuszwanger VIP lid

    24 sep 2007
    9.650
    2
    0
    Dus wellicht kun je straks kiezen Debora, dat zou helemaal luxe zijn.
    Ja, ben ook mega trots op mijn meissie. Ze huilt nu nog gemiddeld 2 uur op een dag, da's toch echt een super vooruitgang. Maar durf alleen nog niet te geloven dat dit van langere duur is. Ben zo bang dat ze terug valt in haar oude gedrag. Dat vertrouwen moet nog echt groeien bij mij.
     
  2. taatje

    taatje Fanatiek lid

    14 okt 2005
    2.136
    0
    0
    Roosendaal
    Goedemorgen meiden!

    Ik zal me ook eens bij dit topic melden. Had ik al veel eerder willen doen maar helaas hebben wij geen vloeiende start gehad met Stijn.

    Stijn heeft een hele zware start achter de rug omdat de bevalling te snel ging en hij zijn navelstreng om zijn nekje had en in zijn vruchtwater had gepoept en dat binnen had gekregen etc etc.

    Gelukkig is hij nu lekker aan het aankomen en gaat het eten ook eindelijk goed heeft even geduurd.

    Ik ben blij dat we deze keer voor flesvoeding hadden gekozen anders had Stijn de eerste weken in het ziekenhuis mogen doorbrengen. Hij was zoveel afgevallen dat ze moeten weten wat hij binnenkrijgt zeg maar en met borstvoeding had dat niet gegaan. Dus evt schuldgevoelens die ik had was ik gelukkig meteen kwijt.

    Verder is mijn oudste zoon ook heel ziek geweest de afgelopen week en dan is het ook heel druk hij is namelijk ook nog maar 1,5 jaar oud.

    Hebben jullie zelf nog veel problemen gehad na de bevalling ik heb veel buikproblemen gehad en heb ook een hele medicijn winkel naar binnen gekregen voordat mijn klachten over waren.

    Zo dat was al het slechte nieuws hihi

    Het gaat nu echt geweldig met Stijn wel is hij 's nachts wat onrustig en komt hij nog 2x voor voeding waar wij niet zo heel blij mee zijn hihi.

    Ik heb een aantal van jullie inmiddels al wel op hyves gesproken.

    @Ichtus meid doe rustig aan en goed dat je het bezoek hebt afgezegd. Hebben wij de eerste 2 weken ook gedaan. Ik wilde gewoon rust voor Stijn, jammer voor hun als ze het niet begrijpen hoor.

    @ariel lekker hoor zo lang slapen

    @sizzel pff meid dat is idd vaak

    @ de andere meiden ik weet niet meer wat er van de rest is geschreven sorry. En ik ga weer een poging doen om vaker bij jullie online tekomen :rolleyes:
     
  3. suuszwanger

    suuszwanger VIP lid

    24 sep 2007
    9.650
    2
    0
    Mrijn, dat is niet zo mooi allemaal, kan me voorstellen dat je voor een dilemma staat. Ik gebruik friso hypo-allergeen i.v.m. de krampen. Moet zeggen dat die mij (en vooral Tess) goed bevalt. Ik gebruik wel de dr. browns-fles, maar merk geen verschil met de difrax-flessen. Deze zijn allemaal wel goed.

    @dementie. Ik heb er nu ook veel meer last van als in de tijd van de zwangerschap. Vind dat best vreemd eigenlijk.

    Ik heb 11 april een teamuitje met mijn werk. We gaan laserquesten en uit eten. Kan me er nu al enorm op verheugen. Ik heb zo'n zin om er weer eens helemaal tussenuit te zijn. Begrijp me niet verkeerd, ik vind het ook erg fijn om voor Tess te zorgen, maar ik wil ook wel even lekker mijn verstand op nul zetten.
     
  4. suuszwanger

    suuszwanger VIP lid

    24 sep 2007
    9.650
    2
    0
    Taatje, wat fijn om je weer hier te zien! En gelukkig gaat het weer beter met Stijn. Poeh, dat was inderdaad geen makkelijke start!
    En 2 kids zo jong....kan me voorstellen dat je enorm druk bent.
    Ik heb na de bevalling nog een curretage gehad en daardoor erg veel bloed verloren. Daarvoor ook een medicijnwinkel naar binnen gewerkt voor mijn ijzergehalte. Maar deze is nog steeds niet op peil, dit gaat erg langzaam.
    Hoe gaat het nu dan met je?
     
  5. Ariel

    Ariel VIP lid

    8 mrt 2006
    16.482
    0
    0
    Zoetermeer
    Leuk suus zo'n uitje met je werk! Ik ga 12 april uit, vriendin van me is dan jarig. Daar verheug ik me ook onwijs op!
    Vind het aan de andere kant ook een beetje raar/eng om dr achter te laten....:(
     
  6. taatje

    taatje Fanatiek lid

    14 okt 2005
    2.136
    0
    0
    Roosendaal
    @Suus het gaat nu heel goed met me buiten het heel moe zijn haha

    Het is idd heel druk met 2 kids maar ook wel heel leuk hoor als je ziet hoe lief de oudste is naar de jongste toe

    @Ariel het is heel eng om ze de eerste keer achter te moeten laten hoor. En ook met de 2de is dat niet makkelijk. Ik moest van de week naar de tandarts dus mijn schoonmoeder kwam even bij ons zitten. En ik vond het al moeilijk voor dat half uurtje haha
     
  7. Ariel

    Ariel VIP lid

    8 mrt 2006
    16.482
    0
    0
    Zoetermeer
    Dat geloof ik graag ja! Ik laat dr dan wel bij dr papa achter...Maar toch! Ik merk gewoon af en toe dat ze echt mama nodig heeft om rustig te worden enzo. En dat ze af en toe uit een fles niet genoeg troost krijgt om rustig te worden enzo. En dan ben ik de hele avond en nacht weg....Lastig!
     
  8. suuszwanger

    suuszwanger VIP lid

    24 sep 2007
    9.650
    2
    0
    Ik moet eerlijk zeggen dat Tess ook enorm aan papa hangt. Ze is helemaal dol op hem. Dat maakt het voor mij makkelijker om weg te gaan, maar geeft me ook weleens het gevoel dat ze mij minder nodig heeft (en dat is jammer). De eerste keer dat ik haar achter moest laten vond ik verschrikkelijk, dat was toen voor de curettage. Maar het wordt steeds iets makkelijker. Ligt er ook wel aan wat voor dag ze heeft. Als ze telkens lekker in slaap valt en vrolijk is, dan vind ik het minder moeilijk. Maar als ze veel huilt, dan ga ik met lood in de schoenen weg en huil ik vaak even in de auto. Pffff, hormonen en moedergevoelens!
     
  9. suuszwanger

    suuszwanger VIP lid

    24 sep 2007
    9.650
    2
    0
    Dus Gijs is dol op zijn broertje? Dat is erg fijn!
    Daar maak ik me nog wel zorgen over bij mijn zus. Want zij verwacht over 3 weken haar dochtertje en haar zoon (van 5 jaar) is een mannetje wat graag alle aandacht opeist en zoniet, dan is het echt een vervelend portret.
     
  10. suuszwanger

    suuszwanger VIP lid

    24 sep 2007
    9.650
    2
    0
    Toen mijn zus op kraambezoek kwam heeft Teun ook een uur op de gang gestaan. Hij stond ditmaal niet in de belangstelling, maar het ging om Tess. Nou, dat vond meneer niet grappig en hij was werkelijk onhandelbaar. Telkens weer naar binnen gehaald en dan begon hij alle aandacht op te eisen en als mijn zus dan zei dat hij even rustig moest doen voor de baby, dan begon hij met dingen te gooien naar Tess. Oei oei oei, wat een moeilijk mannetje die dag!
     
  11. debora21

    debora21 VIP lid

    4 jul 2007
    12.280
    0
    36
    Noord Brabant
    @suus: ja ik vind het ook luxe dat ik misschien kan kiezen, alleen had ik tegen EDC al gezegd dat ik vijdag zou komen om contract te tekenen, en nu zit ik me al zorgen te maken dat ik dat misschien moet afzeggen... Vind ik ook zo lullig!

    Ik hoop heel erg dat Tess het volhoudt hoor!

    Leuk ja zo'n teamuitje, effe wat anders!

    He taatje!
    Jeetje idd geen makkelijke start zeg. Gelukkig dat het nu goed gaat met Stijn!
     
  12. suuszwanger

    suuszwanger VIP lid

    24 sep 2007
    9.650
    2
    0
    Tja Debora, misschien wel lullig, maar het gaat toch om een baan. Dus zou absoluut kiezen voor de leukste en dan maar even door de zure appel heen bijten. Je kunt ze ook prima uitleggen dat dit op jouw pad kwam.
    Meid, komt vast allemaal goed!
     
  13. debora21

    debora21 VIP lid

    4 jul 2007
    12.280
    0
    36
    Noord Brabant
    oooh Finn is wakker en hij is zo verkouden! Ik ga maar eens douchen en dan naar de apotheek voor 60mg paracetamol. Want dit vreet energie, en dat is niet goed voor hem...
     
  14. debora21

    debora21 VIP lid

    4 jul 2007
    12.280
    0
    36
    Noord Brabant
    Ja das waar! Iedereen zegt ook: je moet aan jezelf denken, doen zij ook. En das natuurlijk waar... Maar vind het best moeilijk haha Maar komt goed, gewoon doen!

    Maar nu ga ik douchen want Finn is echt zielig!
     
  15. MissN

    MissN Fanatiek lid

    18 jan 2007
    4.443
    0
    0
    Purmerend!
    byeee debora!
     
  16. joma

    joma VIP lid

    24 jan 2007
    28.689
    0
    0
    Veldhausen-Germany
    goedemorgen meiden!

    Hier vannacht wel een paar uurtjes geslapen en Gwen heeft gister en vannacht ook maar 5 uurtjes slaap weg over heel de dag :( er komt door de voeding wel wat minder voeding terug na 2 uurtjes maar Gwen heeft zo erge last van haar maagzuur ze kan er bijna niet van inslaap komen en loop maar te draaien en handen te slaan en geluidjes te maken en die zure gezichten en tong iedere keer naar buiten, en net ook weer met de voeding , moet echt doorgaan met voeden , want als ik stop dan blert ze van de pijn van haar maagzuur (zie het aan haar gezicht) en wil dan maar doordrinken om het maagzuur weg te drinken...... :( ik moest woensdag terug komen bij de huisarts maar heb net gebeld voor eerder , wilde vandaag, maar het kan pas morgen :( gelukkig een dag eerder..want zo is het niks hoor!

    sorry voor me geklaag moest er ff uit :oops:

    Dikke knuffel voor diegene die het nodig hebben!
     
  17. suuszwanger

    suuszwanger VIP lid

    24 sep 2007
    9.650
    2
    0
    Agossie Joma, da's toch ook niets. Fijn dat je toch een dag eerder terecht kan bij de HA. Ik hoop dat hij snel wat voor Gwen kan doen, want dit is zielig. Sterkte vandaag!
     
  18. suuszwanger

    suuszwanger VIP lid

    24 sep 2007
    9.650
    2
    0
    Ik ga even douchen en nagels lakken. Even lekker tutten met mezelf, straks is Tess weer aan de beurt. Ze ligt nu weer heerlijk te slapen, wat doet ze het toch goed de laatste tijd! Ben zoooooo trots!
     
  19. Ariel

    Ariel VIP lid

    8 mrt 2006
    16.482
    0
    0
    Zoetermeer
    Ahhh arme Gwen! Dikke knuffel voor haar!
    Rosalie die steekt ook heel vaak dr tong uit....Waar kan dat op duiden?
     
  20. Ariel

    Ariel VIP lid

    8 mrt 2006
    16.482
    0
    0
    Zoetermeer
    Wat fijn zeg! Nu kun je tenminste zelf ook wat meer rust krijgen! Ik denk dat ik maar ff ga douchen voordat mevrouw weer wakker word :D
     

Deel Deze Pagina